Hur man uppnår enkel skönhet

Var den kvinnan som vaknar vacker. En kvinna som oser av ren strålning och kan inte låta bli att lysa upp ett rum när hon går in i den. Älska huden du är i och vara så vacker som du kan vara, genom att helt enkelt få din unika form av skönhet. Läs vidare och följ dessa steg för att uppnå detta.

Steg

  1. Bild med titeln Uppnå enkelt skönhetssteg 1
1. Svett inte det. Hitta en fysisk aktivitet du verkligen tycker om. Det betyder inte att du behöver springa, göra kardio eller göra sit-ups. Detta kan innebära en yogaklass, köpa en DVD för en dansrutin, eller till och med gå cykeltur. Svett är en bra sak, som inte bara gör att du ser bättre ut, men det hjälper dig också att må bättre. Nyckeln är att vara en hälsosam du i kroppen du föddes i.
  • Bild med titeln uppnå enkel skönhetssteg 2
    2. Ta hand om din hud, håll den ren. När duscha använder en söt lukt tvätt så du mår bra medan du får squeaky ren. Försök exfoliera 1-2 gånger i veckan med ett socker eller havregrynskrub. Detta gör din hud silkeslen på grund av att alla de döda hudcellerna avlägsnas, vilket gör din hud glöd.
  • Bilden med titeln Uppnå enkelt skönhetssteg 3
    3. Vårdar ditt hår. Syftet med schampo är att avlägsna smuts och olja från ditt hår och hårbotten. Lämna inte schampo i längre än nödvändigt för att rengöra håret, annars kommer det att torka ditt hår, oavsett vilket märke shampoo kan vara. Investera i en utmärkt balsam. När du har sköljt shampoo från ditt huvud, eliminera allt överskott av vatten och koncentrera balsamen i dina ändar, klipp ditt hår och lämna balsam i resten av din dusch och skölj. Detta maximerar glans och hälsosamt hår och kommer att förhindra knutar. Olivolja har visat sig bäst att hålla ditt hår super mjukt och sätt glänsande.
  • Bild med titeln uppnå enkel skönhetssteg 4
    4. Fuktning. Var noga med att fuktas så snart du går ut ur duschen eller om möjligt, medan du fortfarande är i badrummet och du har bara torkat av. Din hud fungerar som en svamp och absorberar lotion mest effektivt när du just har avslutat din dusch, så det här är den bästa tiden att applicera lotion på alla områden.
  • Bilden med titeln Uppnå enkelt skönhetssteg 5
    5. Ta hand om fötter och händer. Dina fötter är ofta försummade, och du kan ofta berätta om en person verkligen tar hand om sig själva genom att titta på sina fötter. Eftersom huden på fötterna är mycket tjock, använd kroppsmören här. Håll dina tån naglar korta och rena, och se till att din polska är alltid fräsch. Rensa polska är bäst för dem som inte kan hålla fast vid underhåll av fötter på grund av upptagna scheman. Samma med händerna, de är också ofta försummade. Håll naglarna korta och rena och tydliga nagellack fungerar alltid. Det är bäst att ha tydliga korta naglar än färgade men flisade naglar.
  • Bild med titeln uppnå enkel skönhetssteg 6
    6. Sätt ditt bästa ansikte först. Håll akne fläckar under kontroll med en stor akne tvätt. En med salicylsyra eller bensoylperoxid är mest effektiva (kom ihåg att följa instruktioner som anges på dessa produkter för att undvika torrhet eller ansiktsirritation). Följ med astringent om du är väldigt akne benägen, och om du inte använder en hudkvällstoner. Tillämpa slutligen en fuktkräm med ett minimum av SPF 15 för att skydda din hud mot för tidig åldrande, fina linjer och rynkor. Huden på ditt ansikte är en duk, med en felfri duk du är självsäker och känner sig bättre om att titta på människor i ögonen.
  • Bild med titeln Uppnå enkelt skönhetssteg 7
    7. Håll dig friskad. Ögonbryn bör hållas väl, rent plockade och snyggt trimmade. Det finns stora marknadsprodukter som hjälper till att ta bort ansiktshår du kan ha på din toppläpp. Dessa fungerar bra, men inget är perfekt så att du kanske måste plocka ett hår eller två. För att få en nära, ren rakning på dina underarmar, ben eller bikini linje, exfolierar först (för att du ska få all den döda huden och du får en super nära rakning), använd en fuktgivande rakkräm (för att fuktas när du rakar och Undvik torrhet) och använd ett nytt rent blad och raka motsatsen till hårväxten (nytt blad för att undvika att bakterier kommer in i de små nicks som uppstår med rakning).
  • Bild med titeln Uppnå enkelt skönhetssteg 8
    8. Nab en signatur doft. Med parfymer är mindre mer! Applicera parfym bara din hud! Om det appliceras på dina kläder kan det bara vara överväldigande. Applicera DABS till dina pulspunkter som är: handleder, nacke, klyvning, bakom knäna, inuti dina armbågar och bakom öronen. Bakom knäna?!! Ja! Dofter reser upp, så så här stannar din doft med dig. Det är bäst att ha en kvalitet parfym än många medioker parfymer.
  • Bild med titeln Uppnå enkelt skönhetssteg 9
    9. Leende. Det är ingen tvekan om att tandhygien kommer att göra eller bryta dig. Floss Minst en gång om dagen, borsta minst två gånger om dagen och använd en totalvårdsläge i slutet av natten. Dina tänder kan inte vara den vitaste eller den rätta, men en ren bakteriefri mun är stängningspunkten till den här lyckligt vackra regimen jag har tillhandahållit. Leende är en omedelbar boost och när du har det bästa leendet du kan ha kan det ta dig från 0 till 60 på nolltid.
  • Bild med titeln uppnå enkel skönhetssteg 10
    10. Den ultimata skönhetshemligheten: En skönhetsregim är ingenting utan petroleumgel. Detta måste vara den bästa skönhetsprodukten fr en enkelt vacker kvinna. Om den appliceras på natten skapar Petroleum Jelly super mjuka, friska läppar. Det har visat sig stärka och förlänga ögonfransar och ögonbryn. Det lindrar krackad hud som du kan komma på dina armbågar, och det är ett underbart öga sminkborttagare!
  • Tips

    Kom ihåg att tålamod ger stora saker. Det skulle vara underbart om vi kunde uppnå omedelbara resultat, tyvärr kan vi inte. Nyckeln är engagemang och tålamod, och tro mig andra kommer att märka en skillnad.
  • Make-up Remover Wipes är ett bra sätt att ta smink. Det är en bra idé att få dem bredvid din säng om du har haft en lång dag och du börjar döpa.
  • Acceptera vem du är, och med dessa knep kan du vara bättre. Ignorera alla dessa kvinnor i media som verkar felfria, det kan aldrig vara en annan du. Älska kroppen du föddes i eftersom det är vem du kommer att vara för resten av ditt liv.
  • Ögonmake-up remover är verkligen viktigt. Huden runt ögonen är mest känslig, och är den första platsen som visar åldrande på ditt ansikte. Ta bort ögonmake-up med en bomullsboll eller q-tips.
  • Lämna i balsam skyddar ditt hår medan du blåser torrt, rakt, och även från solen. Det lägger till en stor oomph i ditt hår när det är torrt, det ser super glänsande ut och känns mjukt. Glöm inte att koncentrera sig på ändarna.
  • Varningar

    Aldrig, någonsin sova med din smink på! Tro det eller inte, en natt att sova med din smink är ekvivalent med en veckors skada! Din hud reparerar sig själv under sömnen, så när du vaknar på morgonen kan du känna ditt ansikte och märka att det är oljigt. Det beror på att din hud blir av med alla toxiner från ditt ansikte, så det är en bra idé att tvätta ansiktet på morgonen innan du applicerar din smink.
  • Borsta inte håret medan det är vått! När ditt hår är vått sträcker det och när borstar får det att bryta! Om du måste, använd en bred tandkam och försiktigt ångra knutar med fingrarna. Ja det är tidskrävande, men resultaten är värda det. Undvik värmeskador så mycket som möjligt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande