Hur man lägger till vänner på svett på android

Det här visar du hur du söker efter och lägger till vänner till din svettprofil med Sweatcoins referens erbjudande och genom att söka efter vänner redan på svettcoin.

Steg

Metod 1 av 2:
Inbjudande vänner att gå med i svett
  1. Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 1
1. Öppna svettprogrammet. Detta har en vit ikon med en svart "s" i den som kan nås från din Apps-lådor.
  • För att lägga till vänner på svett, måste du skicka dem några svett. För att göra detta måste du lägga till dem via användarnamn. För att se hur du gör det i full detalj, se den andra metoden, "Lägga till vänner på svettning genom att skicka svett."
  • Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 2
    2. Knacka på Få $ 5 nu knapp. Detta ska visas på huvudmenyn för Sweatcoin. När en gång valt kommer en meny att dyka upp och fråga dig att söka efter vänner att bjuda in för att gå med i svett, vilket är Hitta och bjuda in vänner sida.
  • Om Få $ 5 nu Alternativet visas inte, du kan komma åt Hitta och bjuda in vänner Meny genom att knacka på trappikonen i det övre vänstra hörnet. En gång där kan du trycka på ikonen Lägg till vänner (en blå cirkel med kontur av en person och ett plustecken i det) för att lägga till.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 3
    3. Välj en metod för att lägga till vänner. I Hitta och bjuda in vänner Meny, du har möjlighet att lägga till vänner från telefonens kontakter, Facebook Connect eller genom att skicka en unik hänvisningslänk via sociala medier eller text.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 4
    4. Välj den vän (er) du vill lägga till. När du har valt en metod för att lägga till vänner kan du söka efter dem i lämplig meny.
  • Metod 2 av 2:
    Lägger till vänner genom att skicka svett
    1. Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 5
    1. Öppna svettprogrammet. Detta har en vit ikon med en svart "s" i den som kan nås från din Apps-lådor.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 6
    2. Tryck på din profilbild. Detta är beläget i bottenmenyn på huvudmenyn, under displayen som visar dina steg konverterade till svett.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 7
    3. Välj Plånbok. Plånboken är där du kan se hur mycket du har uppkommit i svett och väljer alternativ för att använda dessa svett.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 8
    4. Knacka Överföra. När du väl har valt det här kommer en meny att dyka upp med tomma fält för att skriva in mottagaren och överföringsbeloppet.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 9
    5. Ange din väns användarnamn och det belopp du vill skicka. Ange sitt användarnamn i det övre fältet och skriv in ett belopp (helst en liten mängd) i bottenfältet.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 10
    6. Tryck på fliken Sök. Detta är beläget längst upp på menyn som öppnas när du väljer Överföra. Du kan välja det här om du vill verifiera att du har rätt användarnamn som är inmatat för överföring av svett.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 11
    7. Skriv in användarnamnet för en vän som du vill skicka svett till. Om den person du vill lägga till är redan på svett, ska deras profil dyka upp i sökresultaten.
  • 8. Knacka Skicka. När du har skickat den personsvackningarna kommer de att läggas till i din vänlista.
  • Bild med titeln Lägg till vänner på svett på Android Steg 12

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande