Hur man ansluter svett till paypal

Marknadsplatsen erbjuds på svettcoin ofta förändras och du kan ibland hitta erbjudanden för att lösa in ditt svett via PayPal presentkort. Du får se det här alternativet oftare om du hänvisar fler personer till svettcoin. Thiswill visar hur du löser in din svettbalans till ett PayPal-presentkort. Om du har svettcoin behöver du en hög balans för att kunna använda Paypal, men om du hänvisar till minst 100 personer kan du vända det till ett $ 100 PayPal Presentkort. För närvarande finns det inget sätt att länka dina svett till ditt PayPal-konto.

Steg

  1. Bild med titeln Connect Sweatcoin till PayPal Steg 1
1. Öppet svett. Den här appikonen ser ut som en trasig bokstav s på en blå bakgrund. Du kan hitta den här appen på din startskärm, i applådan eller genom att söka.
  • Bild med titeln Connect Sweatcoin till PayPal Steg 2
    2. Dra direkt på spårningsskärmen (Android) eller tryck på ikonen Marketplace (iPhone). Du får se Marketplace-ikonen längs menyn längst ner på skärmen, det är den längsta ikonen till vänster. En sida med alla dina köpbjudanden visas.
  • Bild med titeln Connect Sweatcoin till PayPal Steg 3
    3. Tryck på PayPal-belöningen. Detta öppnar det specifika erbjudandet och instruktionerna att köpa.
  • Om du inte ser PayPal-belöningen listad, är det för att det inte erbjuds för närvarande. Du kan kontrollera appen igen dagligen för att hitta den. Erbjudandet att lösa in ett PayPal presentkort säljer i allmänhet snabbt en gång det är på marknaden, så det kan vara svårare att hitta.
  • Du behöver vanligtvis minst 20 000 mynt för att lösa in via PayPal.
  • Bild med titeln Connect Sweatcoin till PayPal Steg 4
    4. Läs "Hur man hävdar". Alla erbjudanden har det här avsnittet, och alla erbjudanden har olika sätt att hävda.
  • Följ instruktionerna i din "Hur man hävdar" avsnittet av Erbjudandet.
  • Du måste komma åt ditt mail för att fortsätta.
  • Bild med titeln Connect Sweatcoin till PayPal Steg 5
    5. Knacka köpa. Detta är beläget under erbjudandetens bild längst upp på skärmen och listar svettpriset.Detta kommer att lösa in dina svett och skicka pengar efter att du följde de steg som anges i "Hur man hävdar".
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande