Hur man kontrollerar barnstödbetalningar i florida

Om du har varit domstol beställt att göra barnbidrag för ett barn som bor i Florida, är det enklaste sättet att göra och kontrollera betalningar genom att skapa ett konto på Florida Clerks of Court Website, myfloridacounty.com. Om du är förälder till ett barn som bor i Florida som mottar domstol beställt barnstöd, kan du kontrollera statusen för mottagna betalningar online, via telefon eller via post, beroende på hur du fastställer ditt konto.

Steg

Metod 1 av 3:
Göra och kontrollera betalningar med ExpertPay
  1. Bildbetat Check Child Support Betalningar i Florida Steg 1
1. Bestäm om du vill använda expertrapa. Så länge du har ett bankkonto kan du använda expertrapa. ExpertPay gör att du kan betala ditt barns stöd utan att använda ett betalkort eller kreditkort. ExpertPay-systemet använder det automatiska clearinghuset (ACH) nätverket snarare än debitkortnätet. ACH är ett nätverk som gör det möjligt för bank-till-banköverföringar, så att du kan undvika kreditkortsavgifter.
  • Bild med titeln Kontrollera barnbidrag i Florida Steg 2
    2. Skapa ett expertkortkonto. Gå till expertsidan på http: // expertläggning.com och klicka på avsnittet för "förpliktelser." För att skapa ett expertvätts konto behöver du din grundläggande personuppgifter, du bankkontoinformation, ditt personnummer, din mammas flicknamn och din ärendeinformation. Du måste också upprätta ett användarnamn och lösenord.
  • Bildbetat Check Child Support Betalningar i Florida Steg 3
    3. Håll reda på förfallna datum och bearbetningsförseningar. Kom ihåg att du inte kan göra en betalning omedelbart efter att du har konfigurerat ditt konto. Du måste ställa in ditt konto minst sju arbetsdagar före din första betalningsdatum för att göra en betalning på tid. Efter din första betalning måste framtida debiteringar göras minst en dag före betalningsdatumet för att din betalning ska registreras i tid.
  • Du behöver inte betala en transaktionsavgift för varje transaktion! Du kommer att behöva betala en $ 2.50 registreringsavgift men, till skillnad från genom myfloridacounty.com, som använder ett kredit- eller betalkort, har expertrapaffärer inga återkommande transaktionsavgifter.
  • Bild med titeln Kontrollera barnbidrag i Florida Steg 4
    4. Kör en betalningsrapport.Att hålla reda på dina betalningar på ExpertPay är lätt.Logga bara in, hitta "Rapportera" Bar längst upp på skärmen och ange månad och år du vill ha betalningshistorik för.
  • Metod 2 av 3:
    Att göra och kontrollera betalningar med MyFloridaCounty.com
    1. Bild med titeln Kontrollera barnstödbetalningar i Florida Steg 5
    1. Samla in den information du behöver för att skapa ett konto. Du behöver inte skapa ett konto för att göra en betalning, men om du planerar att använda myfloridacounty.com i framtiden, då kommer det att spara tid. Du behöver ett kreditkort, det fulla namnet på den person som gör betalningarna eller det fulla namnet på den person som får betalningar och det sociala trygghetsnumret, födelsedatum och adress för var och en av dessa personer.
    • Varje transaktion på myfloridacounty.com är föremål för en 3.5% bearbetningsavgift, men det finns ingen försening mellan den tid du gör den ursprungliga betalningen och betalningen är postad.
  • Bild med titeln Kontrollera barnbidrag i Florida Steg 6
    2. Hitta barnsupportsavsnittet. Myfloridacounty.com används för alla typer av länsnivå betalningar i Florida. Barnstödsdelen är på vänster sida av sidan.Klicka på knappen och du kommer att tas till kontosidan. Ange din information och skapa ett användarnamn. Du måste ange ditt användarnamn varje gång du loggar in på barnstödsystemet.
  • Bild med titeln Kontrollera barnbidrag i Florida Steg 7
    3. Ange din e-postadress. En av de bekväma funktionerna i myfloridacounty.com är automatisk uppdatering. Ange din e-postadress om du vill uppdateringar angående ditt barns supportkonto skickat direkt till ditt e-postkonto.
  • Bild med titeln Kontrollera barnbidrag i Florida Steg 8
    4. Ändra ditt tillfälliga lösenord. Du kommer att få ett tillfälligt lösenord antingen online eller i posten. Logga in med ditt tillfälliga lösenord, då kan du använda webbplatsen för att ändra ditt lösenord till något du kommer ihåg.
  • Håll koll på ditt lösenord och all användaridentifieringsinformation. Webbplatsen och Florida Clerks of Court har inget sätt att hämta din lösenordsinformation. Om du glömmer ditt lösenord måste du slutföra informationen om användarnamnet igen.
  • Bildbetat Check Child Support Betalningar i Florida Steg 9
    5. Betala ditt barns stöd.De "Betala ditt barns stöd" knappen är omedelbart till vänster om "skapa ett konto" knapp. För att betala ditt barnsupport, klicka bara på knappen.Du måste veta antingen ditt ärusnummer eller deponeringsnummer, förutom namnet på ditt län.Ange beloppet för att betala och din betalningsinformation på följande skärm.
  • Bild med titeln Kontrollera barnbidrag i Florida Steg 10
    6. Titta upp din betalningshistorik. När du har tagit med din inloggningsinformation, använd ditt användarnamn och lösenord för att få tillgång till din barnsupporthistoria. Du kan se dina fem senaste betalningar genom att klicka på "Visa senaste betalningar" Länk. Du behöver ditt personnummer, och ditt ärendets förvaringsinstitut eller enhetligt nummer. Håll reda på betalningarna månadsvis.
  • Metod 3 av 3:
    Kontrollera dina betalningar på andra sätt
    1. Bild med titeln Kontrollera barnbidrag i Florida Steg 11
    1. Kontrollera via telefon. För att kontrollera statusen för skickade eller mottagna betalningar via telefon, ring Florida State Disbursement Unit på 1-877-769-0251. Florida-staten utbetalningsenhet är byrån som håller reda på alla domstolsbetalade betalningar för barnstöd som direkt skickas av arbetsgivaren för den person som gör barnbidrag till statsbyrån. Om du väljer att betala med pengar överföringar, genom direkt insättning, eller via post, kan det vara det bästa alternativet för dig.
  • Bild med titeln Kontrollera barnbidrag i Florida Steg 12
    2. Kontrollera med domstolen. För en fysisk utskrift av din betalningshistorik kan du besöka din lokala domstol, även om du kanske måste betala en avgift. För dem som väljer att betala med pengar överföringar, via post eller direkt insättning, är detta ett annat alternativ för att kontrollera din betalningshistorik.
  • Bild med titeln Kontrollera barnbidrag i Florida Steg 13
    3. Kontrollera e-tjänster webbplatsen. Om du är förälder skyldig stöd och du får betalningar från Florida Department of Intäkter, besök barnstöd e-tjänster på https: // Childsupport.floridarevenue.com / offentlig / introduktion.aspx För att kontrollera statusen för dina tidigare och kommande betalningar.
  • Tips

    Om du inte vet ditt äre nummer, ring Institutionen för intäkter Barnstöd Handlingsprogram, Kundkontaktcenter på 1-800-622-5437.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande