Hur man ansöker om florida fastighetslicens

Att bli en licensierad fastighetsmäklare är ett bra sätt att tjäna pengar genom att hjälpa människor att köpa, sälja och hyra egenskaper.Kraven på licensiering varierar från stat till stat. För att få en fastighetslicens i Florida måste du ta en pedagogisk kurs, skicka in en ansökan och skicka tillståndslicensprovet innan du kan aktivera din licens. Denna guide kommer att leda dig genom specifikationer för hur man slutför varje steg.

Steg

Del 1 av 2:
Förberedelser för att få din fastighetslicens
  1. Bild med titeln Få en fastighetslicens i Virginia Steg 1
1. Se till att du uppfyller de grundläggande kraven för licens.För att ansöka om fastighetslicens i Florida måste du vara minst 18 år, ha en giltig U.S. Säkerhetsnummer och ha ett gymnasiet eller motsvarande (en internationell ekvivalent eller en GED).
  • Observera att det inte är nödvändigt att vara en florida bosatt för att få en FLORIDA fastighetslicens.
  • Bild med titeln vara en banker Steg 13
    2. Registrera dig för en för-licensutbildningsklass.Florida kräver potentiella försäljningsförbundsförbund för att slutföra en 63 timmars förkortskurser innan du tar provet.Dessa kurser erbjuds både online och i klassrum, och kan tas på engelska eller spanska.Använd söksidan för Florida Fortsatt utbildning för att hitta en licensierad leverantör, eller göra en online-sökning efter "Florida fastighetsskolor."
  • Den kurs du behöver för att få en fastighetslicens på postnivå är fastighetsförsäljningen associerar för-licens
  • Olika elever har olika behov - var noga med att välja ett kursalternativ (Online vs. klassrum) som fungerar bäst för ditt schema och inlärningsstil.
  • Inte alla fastighetsskolor erbjuder samma servicenivå. När du väljer en klass, se inte bara på kostnaden - överväga även tjänsterna (levande hjälp, teknisk support, övningstest) som skolan ger innan du väljer ditt val.
  • 3. Fyll i och skicka in en tillståndslicensansökan.Det rekommenderas att du gör det innan du börjar din klass för att undvika förseningar i din licens.Ansökan är tillgänglig på Institutionen för affärs- och professionell reglering webbplats, och kan antingen slutföras online, eller du kan ladda ner och slutföra en utskrivbar applikation.
  • Applikationen kommer att ställa frågor om din identitet, alla aktuella eller tidigare licenser du kan hålla, och ett antal bakgrundsfrågor.
  • Fyll i ansökan ärligt och så fullständigt som möjligt.
  • Den aktuella ansökningsavgiften är $ 89, och kan betalas elektroniskt eller genom att checka ut pengar.
  • 4. Genomgå elektronisk fingeravtryck.Du måste genomgå en bakgrundskontroll som en del av din licensprocess, och det kräver att du har dina fingeravtryck tagna av en livescan-leverantör. Processen är smärtfri och tar bara några minuter, och dina fingeravtryck kommer att förbli giltiga i 12 månader.
  • Florida Department of Law Enforcement upprätthåller en lista över acceptabla livescan-leverantörer på sin webbplats.
  • De flesta väljer att få sin fingeravtryck gjort av Pearson Vue, samma företag som kommer att administrera din fastighetsundersökning.Detta kan till och med vara planerat för samma dag som din examen, om du ställer in möten upp samtidigt. Den nuvarande fingeravtalet är $ 53.50.
  • Den fingeravtrycksleverantören kommer att kräva ett ORI-nummer för att korrekt bearbeta din information. ORI-numret för fastighetsförsäljning och mäklare är FL920010Z.
  • 5. Delta och skicka din klass.Var noga med att uppmärksamma, ta anteckningar och läs din lärobok försiktigt. Du måste få minst en 70% eller bättre poäng på skolanslutningen för att få ett slutföringscertifikat.Olika skolor har olika retakbehov, så var noga med att du är väl förberedd för testet innan du börjar.
  • Ditt slutförandecertifikat kommer att förbli giltigt i 2 år. Om du inte passerar fastighetsexamen på den tiden måste du återta pre-examenscertifieringsklassen.
  • 6. Studie för den statliga fastighetsexamen.Om du är flitig och uppmärksamma, kan din kurs tillräckligt förbereda dig för att ta provet, men många behöver ytterligare studie hjälp att passera.Kontrollera din favorit online bokhandel för Florida fastighetsexamen studie guider, flash kort och övning tentor som kan ge dig ytterligare support.
  • Det finns också många online-handledning webbplatser som erbjuder hjälp med att passera FLORIDA fastighetsexamen. Några av dessa erbjuder också gratis träning / testpipor på YouTube.
  • Många fastighetsskolor erbjuder också intensiv pre-examen eller examen prep-kurser.
  • Del 2 av 2:
    Slutföra licensprocessen
    1. Bild med titeln Kontrollera om ett företag är äkta steg 1
    1. Titta på ditt mail för anmälan om att din ansökan godkändes.Pearson Vue kommer att kontakta dig direkt när din ansökan är godkänd och du är berättigad att schemalägga din tentamen.Observera att du inte kan schemalägga din tentamen tills det händer, och det kan ta upp till fyra till sex veckor för att ansökan ska behandlas.
    • Du kan kontrollera statusen för din ansökan på DBPR: s webbplats.
  • 2. Kontakta Pearson VUE för att schemalägga ett möte för din tentamen.Examinationen tar 3.5 timmar och kostar $ 31.50.Du kan göra ett möte online på http: // pearsonvue.com, eller call pearson vue kundvård på (888) 204-6289 för att göra en reservation. Om fläckar är tillgängliga kan du göra ett möte för att ta provet samma dag du ringer.
  • Telefonlinjen är öppen måndag-fredag, 8:00 till 11 pm, lördag 8:00 till 17:00 och söndag från 10:00 till 16:00, östra standardtiden.
  • Var noga med att spela in det bekräftelsesnummer som anges i slutet av samtalet.
  • 3. Ta med all nödvändig information till din examensutnämning.Du behöver två former av identifiering med din signatur på dem, varav en måste också ha ett foto. Du måste också ta med din certifiering från din för licensutbildningsklass.Det är också bra att ta med ditt bekräftelsesnummer, bara om det finns några problem.
  • Bild med titeln Få en fastighetslicens i Virginia Steg 7
    4. Fyll i provet och ta emot din poäng.Florida Real Estate Sales Associate Exam innehåller 100 multipelvalsfrågor. 45 av frågorna är på fastighetsprinciper och praxis, 45 eller på Florida och federala lagar, och 10 kräver att du kompletterar fastighetsrelaterade matteberäkningar.Du måste tjäna en poäng på 75 eller bättre att klara provet.
  • Du kommer att få en officiell poängrapport som innehåller ditt foto så snart du slutför provet.
  • Bild med titeln Ansök om en FLORIDA fastighetslicens steg 11
    5. Planera en retake. I det även som du behöver återta provet måste du vänta minst 24 timmar för att omplacera och gå igenom samma process (Pearson VUEs hemsida eller kundvård callcenter) som du brukade planera den ursprungliga tentamen.
  • Var noga med att tillåta tid för ytterligare studier innan du tar tillbaka tentamen för att förbättra dina odds för framgång.
  • Bild med titeln Stoppa avskärmningsförfaranden Steg 1
    6. Välj en mäklare för att sponsra dig. För att aktivera din licens behöver du ett undertecknat uttalande som verifierar att du kommer att arbeta under ledning av en licensierad mäklare. Denna mäklare kan vara oberoende, eller en medlem av ett stort fastighetsbolag.Mäklarens jobb är att mentorera dig som säljare, och hon kommer att bära ansvaret för eventuella misstag som du gör. I utbyte betalar du mäklaren antingen en månadsavgift eller en viss del av din provision.
  • Du kan börja leta efter en mäklare för att sponsra dig när som helst under licensprocessen. Var noga med att intervjua med ett antal olika mäklare innan du gör ett urval, eftersom olika mäklare har olika avgiftsscheman och ger olika tjänster.
  • De flesta fastighetsmäklare letar alltid efter nya säljare.Börja med att ringa mäklar i ditt område (tänk på vilka tecken du vanligtvis ser upp på bostäder skulle du vara intresserad av att sälja,) och gå därifrån.
  • Bild med titeln Få välfärd Steg 4
    7. Aktivera din licens.När du har passerat din tentamen måste din licens aktiveras via en FLORIDA-licensierad fastighetsmäklare eller ägare / utvecklare.Mäklaren kan göra detta genom att skicka in DBPR RE 11-blanketten för att bekräfta att du har lagts till som anställd.När det här är klart kan du starta din fastighets karriär!
  • För frågor om den här processen kan du ringa avdelningen för affärs- och professionell reglering Kundkontaktcenter på (850) 487-1395.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande