Så här får du gratis bakåtlänkar för din webbplats

Lär dig hur du får gratis bakåtlänkar utan att betala. Som du troligen vet är tillbaka länkarna viktiga för att öka trafiken och bygga rykte.

Steg

  1. Bild med titeln Få gratis bakåtlänkar för din webbplats Steg 1
1. Besök några bloggar och webbplatser. Lägg till kommentarer i kommentarfältet, med dina webbplatser som hjälper dig att få gratis tillbaka länkar till din webbplats. När du kommenterar gör det inte bara för länkarnas skull men gör det för att lägga till värde. Användbara kommentarer hjälper inte bara dig att få backlinks men hjälper dig också att bygga starkt förhållande med bloggare.
  • Bild med titeln Få gratis bakåtlänkar för din webbplats Steg 2
    2. Skicka in din artikel och platslänkar till sociala bokmärkeswebbplatser.
  • Bild med titeln Få gratis backlinks för din webbplats Steg 3
    3. Besök gratis kataloger som ger gratis Link Exchange och lägg till din länk till alla gratis kataloger. Detta hjälper dig också att bygga gratis tillbaka länkar till dina webbplatser.
  • Bild med titeln Få gratis backlinks för din webbplats Steg 4
    4. Besök forum som tillhör din webbplatss nisch, bidrar med lite bra innehåll med några länkar till dina webbplatser. Du kan också lägga en länk eller två i din profil och signatur..
  • Bild med titeln Få gratis backlinks för din webbplats Steg 5
    5. Du kan skapa videor och visa din länk på videoklipp Detta ökar din webbplats trafik och skicka in den till YouTube och lägga till din webbplats länk i beskrivning av videon Detta hjälper dig att få tillbaka länkar från YouTube.
  • Bild med titeln Få gratis backlinks för din webbplats Steg 6
    6. Använd sociala medier som Technorati, Delicious, StumbleUpon, Facebook, Twitter, Google+ etc och lägg till dina länkar i din profil Det här hjälper dig också att skapa bra bakåtlänkar med hög PR-länkar.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kan få alla bloggar, webbplats, sociala bokmärke webbplatser, freedirectory, forum etc från sökmotorer som Google.com, yahoo.com, bing.com, fråga.com etc.
  • Detta kommer också att öka din rang på Alexa och andra rankningsplatser
  • Detta hjälper dig att bygga upp ditt rykte.
  • Detta kommer också att hjälpa dig att öka din SEO, vilket kommer att öka din webbplats trafik.
  • Varningar

    Lägg till dina länkar till bloggar eller gratis katalog eller webbplatser, men gör ingen spam på att alla webbplatser kommer att lägga en dålig efterlikning på din webbplats. En länk accepteras inte på någon webbplats och du får inga baklänkar.
  • Använd inte betalda länkar eftersom det här är mot en del sökmotorer och kan till och med leda till sanktioner och i extrema fall få din webbplats förbjuden från den sökmotorn helt och hållet.Undantaget från denna regel är givetvis genom en sökmotors betald sökordsannonsering kallad Pay Per-klick, sökmotorns främsta inkomstkälla. Det är här du skriver upp en kort övertygande sökord rik annons.När som helst som någon skriver in sökmotorn ett sökord eller sökordsfras, om din din annons matchar samma relevanta sökord (er) kommer din annons att visa. Du brukar inte debiteras tills någon faktiskt klickar på den annonsen och övergår till din webbsida.
  • Var inte förvirrad om Betalda länkar och Betald SEO.En betald länk är där du köper en länk som placeras på en annan webbplats med en länk tillbaka till din webbplats. Detta är frowned på. Men varje större företag med en webbplats anställer en professionell SEO eller de kunde inte konkurrera.Det är här du bara betalar någon annan att placera Icke-betalda länkar För dig och att spåra dem med Analytics.Detta kan låta förvirrande, men det finns en stor skillnad mellan de två begreppen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande