Hur man lägger till bakåtlänkar till din webbplats eller blogg

Vad har baklänkar att göra med en webbplats eller en blogg. Varför skulle webbplatsen och blogg webmasters vara oroliga över att få högkvalitativa backlänkar? Backlinks spelar en stor roll för att få besökare som kallas trafik till webbplatser och bloggar. Backlinks från olika kataloger, bloggar, webbplatser, artiklar, hjälper alla direkt trafik till webbplatser och bloggar. Denna trafik översätter till pengar och det är därför högkvalitativa backlänkar är så viktiga.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till bakåtlänkar till din webbplats eller blogg Steg 1
1. Hitta bakåtlänkar. Du kan göra en Google-sökning efter högkvalitativa bakåtlänkar, men betalar aldrig för länkar. Du kan gå på relaterade forum för mer information om bakåtlänkar eller läsa Google Link riktlinjer om vad som krävs
  • Bild med titeln Lägg till bakåtlänkar till din webbplats eller blogg Steg 2
    2. Registrera eller registrera dig för de webbplatser som du kommer att lämna en bakåtlänk på. Registrerings- eller anmälningsproceduren är rakt fram och brukar ha en aktiveringslänk som skickas till din e-postadress.
  • Bild med titeln Lägg till bakåtlänkar till din webbplats eller blogg Steg 3
    3. När du har klickat på aktiveringslänken, kommer du att kunna logga in.
  • Bild med titeln Lägg till bakåtlänkar till din webbplats eller blogg Steg 4
    4. Nu när du är inloggad, sök efter din profilknapp eller kontrollpanelsknapp (CP). Navigera för att redigera din profil.
  • Bild med titeln Lägg till bakåtlänkar till din webbplats eller blogg Steg 5
    5. Tänk på att varje webbplats eller forum som ger dig en baklänk är annorlunda. I vissa fall lägger du till din URL-adress där anges. I andra fall lämnar du också din URL-adress i signaturrutan. Ändå, i andra fall lämnar du din URL-adress i din BIO-sektion. Det beror helt och det är upp till dig att räkna ut, om inte baklänkarna har instruktioner.
  • Bild med titeln Lägg till bakåtlänkar till din webbplats eller blogg Steg 6
    6. Med hänsyn till lådan Signature och Bio (Biography) kan du lämna 3 länkar till din webbplats med nyckelord.
  • Till exempel kan nyckelord vara: bästa sätten att tjäna pengar på nätet, tjäna pengar på nätet hemifrån, bästa hembaserade företag. Det här är 3 exempel på nyckelord som innehåller länken tillbaka till webbplatsen. Men de senaste ändringarna i Google-riktlinjerna kommer att föreslå att du inte använder ankarerika sökord och du kommer att bli mycket bättre med bara ett "klicka här" eller url länk.
  • Bild med titeln Lägg till bakåtlänkar till din webbplats eller blogg Steg 7
    7
    För att lägga till länken till dessa sökord måste du använda HTML-kod eller BBC-kod. Det kommer att anges. Här är ett exempel på HTML-koden:NYCKELORD
  • Här är exemplet på BBC-kod: [URL = http: // DIN HEMSIDA.com] Nyckelord [/ url]
  • Tips

    Var beredd att bli trött. Att lägga till bakåtlänkar är tidskrävande, frustrerande och något du hellre inte skulle göra.
  • Var beredd med dina HTML-koder och BBC-koder skrivna ut med din webbplats och sökord. På det sättet markerar du, kopierar och klistrar in.
  • Använd aldrig oetiska medel (automatiserade) för att försöka få länkar. Du måste också rensa bort Link Networks, in-line-länkar med sökordsrika ankare text och stackars kvalitetskataloger.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande