Så här lägger du till länkar på din youtube-kanalkonst

Vill du lägga till länkar till dina sociala nätverkssidor och webbplatser på din YouTube-kanalkonst?Det här är ett bra sätt att hjälpa tittare att ansluta med dig på sina föredragna plattformar och tillåta tittare att hitta din officiella hemsida.Du kan posta så många som fem länkar på din YouTube-banner.Thistaaches du hur man lägger till länkar till din YouTube-kanal.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till länkar på din YouTube-kanalkonst Steg 1
1. Gå till https: // Youtube.com / I en webbläsare.Detta öppnar YouTube i din webbläsare.
  • Om du inte är inloggad på YouTube, klicka på Logga in I det övre högra hörnet och logga in med användarnamnet och lösenordet som hör till ditt Google-konto.
  • Bild med titeln Lägg till länkar på din YouTube-kanalkonst Steg 2
    2. Klicka på din profilbild.Det är ikonen med din profilbild i övre högra hörnet.Detta visar en rullgardinsmeny.Om du inte har angett en profilbild visas den som en färgad cirkel med början av ditt kontonamn.
  • Bild med titeln Lägg till länkar på din YouTube-kanalkonst Steg 3
    3. Klick YouTube Studio.Det finns i rullgardinsmenyn som visas under din profilbild när du klickar på den.Detta tar dig till YouTube-studiowebbplatsen där du kan hantera din YouTube-kanal.
  • Bild med titeln Lägg till länkar på din YouTube-kanalkonst Steg 4
    4. Klick Anpassning.Det är i panelen till vänster.Det är bredvid en ikon som liknar en trollstav.Detta gör att du kan anpassa utseendet och informationen på din YouTube-kanal.
  • Bild med titeln Lägg till länkar på din YouTube-kanalkonst Steg 5
    5. Klicka på Grundläggande information flik.Det är den tredje fliken längst upp på sidan.Här kan du redigera din kanalbeskrivning, URL, kontaktinfo och lägga till länkar.
  • Bild med titeln Lägg till länkar på din YouTube-kanalkonst Steg 6
    6. Klick + Lägg till länk.Det är nedan "Länkar."Med det här kan du lägga till en länk till en webbsida på din YouTube-kanal.
  • Bild med titeln Lägg till länkar på din YouTube-kanalkonst Steg 7
    7. Skriv en titel för länken.Använd baren märkt "Länk titel (krävs)" För att ange ett namn för länken (I.g. "Facebook," "Twitter," "Tick ​​tack," "Officiell hemsida," etc.).Sociala medier länkar kommer att innehålla ikoner för sociala medier på din banner.Ange den du vill visas på din YouTube-banner först.
  • Bild med titeln Lägg till länkar på din YouTube-kanalkonst Steg 8
    8. Ange den webbadress du vill länka till.Detta kan gå i rutan märkt "Url."Det här kan vara webbadressen för din personliga hemsida, Facebook-sida, Twitter, Instagram eller TIKTOK-konto, etc.
  • Bild med titeln Lägg till länkar på din YouTube-kanalkonst Steg 9
    9. Lägg till fler länkar.För att lägga till en annan länk, klicka på Lägg till länk knappen igen och ange en titel och webbadress för nästa länk.Du kan lägga till så många länkar som du vill.Ange de du vill ha på din YouTube-banner först.
  • Bild med titeln Lägg till länkar på din YouTube-kanalkonst Steg 10
    10. Välj hur många länkar du vill se på din banner.Använd rullgardinsmenyn nedan "Länkar på banner" För att välja hur många länkar du vill se på din YouTube-banner.Du kan välja "Ingen", "Första länk", "Första 2 länkar", hela vägen upp till "Första 5 länkar."
  • Bild med titeln Lägg till länkar på din YouTube-kanalkonst Steg 11
    11. Klick Publicera.Det är den blå knappen i övre högra hörnet.Detta sparar ändringarna i din kanal och publicerar dem till ditt konto.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande