Hur man får backlinks i forum

Forum backlinks är bland de bästa länkbyggnadsmetoden. Men du ser att inte många SEO Link Builders använder det eftersom det också är de tuffaste länkarna att få. Läs den här artikeln för att känna till några av hemligheterna och trickarna bakom bygglänkar på forum.

Steg

  1. Bild med titeln Få backlinks i Forum Steg 1
1. Hitta forum som relaterar till din nisch. Du kan göra det genom att använda nyckelord och Google-operatörer.
  • Till exempel, om du behöver hitta ett forum i en "dating nisch", sök sedan i Google som "Dating Inurl: Forum". Vad kommer att hända är - den här frågan söker efter dating relaterade webbplatser som har "forum" i webbadressen och det tar dig direkt till forumets sida för den speciella webbadressen du väljer från Google.
  • Bild med titeln Få backlinks i forum Steg 2
    2. Hitta webbplatser. Se till att de webbplatser du hittar är lämpliga för att du ska bygga forumslänkar och klicka på den. Observera att du också kan hitta andra webbplatser däremellan det skulle peka på andra riktiga forumsmöten. Skippa det.
  • Bild med titeln Få backlinks i Forum Steg 3
    3. Läs forumreglerna. Detta beror på att alla Forum Board har olika layouter och olika positioner. Därför bläddra i hela webbplatsen. Några av de platser där du kan hitta den är 1. Inne i huvudforumtrådarna som klibbiga inlägg kommer du 1:00 att du kommer att få från Forum Admins, längst ner i sidfoten, etc.,
  • Bild med titeln Få backlinks i forum Steg 4
    4. Registrera dig själv. Gör det här genom att klicka på "Registrera" eller "Registrera" -knappen. Det kommer vanligtvis högst upp till höger eller under rubriken eller någon annanstans.
  • Kom ihåg att forum har varit en av de bästa backlinkbyggnadskällan för SEO-master och forumkort håller avsiktligt "Registrera" -knappen på olika ställen för att undvika spamregistreringar.
  • Bild med titeln Få backlinks i Forum Steg 5
    5. Bekräfta registreringen. Bekräfta registreringen genom att gå till din brevlåda. Du får mailet till den postadress som du har angett under registrering. Kom ihåg att ibland kommer posten att försenas på grund av vissa scenarier som serverns överbelastning, manuell verifiering mm.,
  • Bild med titeln Få backlinks i forum Steg 6
    6. Vänta på administratören. Även efter att du har verifierat mailet kan du sätta på väntekön till administratören manuellt ändrar din medlemsstatus till "live". Det kan ta från 5 minuter till obestämd tid beroende på administratörens tillgänglighet.
  • Bild med titeln Få backlinks i Forum Steg 7
    7. Läs reglerna igen. Innan du skickar, läs reglerna igen. Detta är obligatoriskt. Nästan alla forumbrädor delar samma IP-förbjudna lista, det vill säga om din IP-adress har blivit förbjuden på ett forumkort, kommer du automatiskt att förbjudas på andra forumkort.
  • Bild med titeln Få backlinks i Forum Steg 8
    8. Posta. Efter att ha läst reglerna, vet du när och hur du gör ditt första inlägg. För att styra spammingsaktiviteten har Forum Boards de tuffaste reglerna på Internet och även den har två typer av moderering - auto mått och mänsklig moderering.
  • Börja inlägget noga först efter att ha analyserat alla regler som är relaterade till forumet, relaterat till länken, relaterad till den trådkategori du väljer för att posta, etc.
  • Bild med titeln Få backlinks i forum Steg 9
    9. Bygg länkar. Det finns två typer av länkar i forum: signatur länkar och postlänkar.
  • När du anger dina länkar i det signaturfält som du brukar se i menyn "Användarkontrollpanel" högst upp. De kallas signaturlänkar. De är konstanta och kommer att vara samma i alla inlägg som det verkar och det blir lättare att skicka länkar. Du kan aldrig hittas i ett forumkort om du har tillgång till signaturer. Kontrollera först "User CPanel" och hitta fliken "signatur". Om du inte gör det, sök trådar med sökfältet som finns på forums styrelse med sökordet "signatur". Läs sedan alla inlägg för att veta var och hur man använder signatur om den är tillgänglig. Förstå att vissa signaturer tillåter antingen HTML-taggar eller BB-koder eller ingenting. Dessa kan variera.
  • När du skickar länkar manuellt inom de inlägg du skriver i trådar, kallas dessa som "postlänkar". De flesta av forumet har formateringsalternativ och så kan du välja det sökord du vill skicka länken och välj alternativet "URL" på toppen och ange den webbadress du vill länka till- Du kan också ha en naken webbadresser i posten, Men det här är allt igen beror på de forumwebbplatser du skickar på.
  • Signatur och postlänkar har fördelar och nackdelar.
  • Tips

    Eftersom forumskivor lätt förbundar någon som de tycker som skräppost, är det tillrådligt för dig att använda en falsk IP-adress tills du behärskar tekniken för Forum Link Building.
  • För det mesta räknas de inlägg du gör på introduktionstråden inte och så slösa inte tid på dem.
  • För att hitta om en forumswebbplats tillåter en signatur eller länk, kan du snabbt gå igenom de populära diskussionerna och bläddra bland alla sidor för att veta om några länkar finns antingen inom stolparna eller signaturerna. Om du inte hittar någon, undvik forumets webbplats och gå vidare till nästa.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande