Hur man blir en amazon associate

Amazon Associates-programmet låter dig generera intäkter genom att placera länkar till Amazon-produkter på din personliga hemsida. Varje gång någon köper en produkt genom att klicka på en länk från din webbplats, kommer Amazon att ge dig en liten provision. Med några snabba tips kan du enkelt ansöka om att bli en Amazon-associerad så att du kan börja generera intäkter från din personliga hemsida.

Steg

Del 1 av 3:
Skapa ett konto
  1. Bild med titeln Bli en Amazon Associate Step 1
1. Ställ in din webbplats eller blogg. För att ansöka om Amazon Associates-programmet behöver du en webbplatsadress. Du måste också kunna beskriva grundläggande information om din webbplats.
  • Överväg att utveckla en blogg som kommer att rikta in en väldefinierad, nischgrupp. Du måste ha en specifik plan för att locka efterföljare innan du skapar din webbplats.
  • Var beredd att beskriva vad din webbplats handlar om, vilka andra annonserings- eller affiliate-listor du kanske har på din webbplats, och vilken typ av publik din webbplats riktar sig mot.
  • Bild med titeln Bli en Amazon Associate Steg 2
    2. Besök Amazon Affiliate-programmets hemsida för att skapa ett konto. Besök http: // affiliate-program.amazon.com och klicka på "Gå med nu gratis" längst upp till höger på skärmen. Logga in på ditt befintliga Amazon-konto om du redan är en Amazon-kund genom att ange din e-postadress och lösenord. Klicka på "Logga in med vår säkra server" när du är klar.
  • Logga in med ditt Amazon-konto kommer att länka ditt Associates-konto. Du kan hålla dem separata, om du föredrar, genom att skapa ett nytt Amazon-konto.
  • Bild med titeln Bli A Amazon Associate Steg 3
    3. Klicka på "Jag är en ny kund" för att skapa ett nytt Amazon-konto. Ange ditt namn, e-postadress och välj ett lösenord för att skapa ett nytt konto. Klicka på "Logga in med vår säkra server" efter att ha angett den begärda informationen.
  • Om du loggar in med ett befintligt konto, verifiera att adressen och kontaktinformationen som anges för dig är korrekt. Klicka på "Välj en ny adress" för att göra nödvändiga ändringar.
  • Bild med titeln Bli en Amazon Associate Steg 4
    4. Ange vem som är den viktigaste kontakten för kontot. Välj den första bubblan, märkt "Betalningsmottagaren ovan," för att ange att du ställer in kontot för dig själv. Välj den andra bubblan, märkt "någon annan ...," Om du ställer in kontot som en representant för ett företag. Klicka på "Nästa: Din webbplats Profil" för att avsluta Ställa in ditt Associates-konto.
  • Du kommer att behöva ange företagets kontaktinformation om du inte sätter upp kontot för dig själv.
  • Del 2 av 3:
    Bygga din profil
    1. Bildbeteckningen blir en Amazon Associate Step 5
    1. Lista de webbplatser och mobila appar du planerar att använda som en associerad. Kompilera en lista över alla webbplatser och mobilappar där du planerar att visa Amazon Associate Links, Banderoller och ADS. Du måste lista minst en webbplats eller mobilapp. Det maximala antalet webbplatser eller appar du kan lista är 50.
    • Amazon letar efter medarbetare som har webbplatser som är mycket trafficked, så det kan skada dina chanser att accepteras om du listar impopulära eller obskyra webbplatser. Fokusera på kvalitet över kvantitet.
    • Var noga med att lista dina webbplatser eller mobilappar i form av en URL.
  • Bild med titeln Bli en Amazon Associate Steg 6
    2. Svara på frågor om trafik och innehåll för att slutföra din profil. Beskriv din webbplats så mycket detaljer som möjligt för att få en bättre chans att accepteras som en Amazon Associate. Följ anvisningarna för att ange vilken typ av webbplats du har, dess ämne, och hur du kör trafik till din webbplats.
  • Amazon kommer att avvisa din ansökan om din webbplats inte har minst 50% originalinnehåll, så se till att beskriva vilken unik information du tillhandahåller läsare.
  • Ange vilka typer av produkter din webbplats kommer att innehålla. Överväg att fokusera på högre priser som matar naturligt in i de ämnen som finns i din blogg. Till exempel kan du lista köksutrustning om du skriver en blogg om matlagning.
  • Bild med titeln Bli en Amazon Associate Steg 7
    3. Vänta på ett telefonsamtal för att verifiera din identitet. Lista ditt telefonnummer och vänta på ett automatiserat telefonsamtal. Du får ett PIN-nummer som du kommer att ange det medföljande fältet för att verifiera din identitet.
  • Bild med titeln Bli en Amazon Associate Steg 8
    4. Läs och godkänna kontraktsvillkoren, klicka sedan på "Slutför."Klicka på den blå hyperlänken för att läsa Amazon Associates kontraktsvillkor. När du har läst avtalet, markera rutan för att ange att du godkänner de angivna villkoren. Klicka på "Slutför" för att slutföra din ansökan.
  • Överväga att skriva ut eller hämta kontraktsavtalet så att du kan referera till det senare.
  • Del 3 av 3:
    Väntar på godkännande
    1. Bildbeteckningen blir en Amazon Associate Steg 9
    1. Kom ihåg ditt Associates ID-nummer och vänta på godkännande. Skriv ner ditt unika Associates ID-nummer som genereras för dig när du har slutfört programmet. Amazon kommer att kontakta dig inom 1 till 3 arbetsdagar för att låta dig veta om ditt Associates-konto har godkänts.
    • Förlora inte ditt Associates ID-nummer som du behöver för att verifiera ditt konto med det ibland.
  • Bild med titeln Bli en Amazon Associate Steg 10
    2. Studie tips om hur man Börja göra pengar Med ditt Associates-konto. Undersök de tips som anges nedan där ditt Associates ID visas. Detta ger dig en uppfattning om hur man börjar bygga länkar till Amazon-produkter på din personliga hemsida eller mobilapp.
  • Tänk på hur du väljer produkter som enkelt kan integreras med din webbplatss innehåll för att generera ökat produktintresse.
  • Bildtiteln Bli en Amazon Associate Steg 11
    3. Skim via Associates Central Page och lägg till länkar till din webbplats. Bläddra bland Associates Central sida för att hitta intressanta produkter att länka till din webbplats. Du får lov att lägga till länkar så snart du har skickat in din ansökan.
  • Tänk på att du inte kommer att betalas för inköp som gjorts via dina länkar tills ditt konto har godkänts.
  • Bild med titeln Bli en Amazon Associate Steg 12
    4. Överväg att dela produktlänkar på sociala medier. Leta efter produkter du känner dina vänner och familj kommer att gärna dela på sociala medier, se till att din affiliate-kod är i länken. På det här sättet kan du tjäna lite extra på allt som säljs på Amazons huvudsida.
  • För att enkelt dela en produktlänk på Twitter, förkorta länken först med en tjänst som bit.lys.
  • Bild med titeln Bli en Amazon Associate Steg 13
    5. Välj hur du vill få betalt när din ansökan är godkänd. Besök din Associates-profil för att ange om du vill få en direktavgift, en check eller ett Amazon-presentkort som betalning för någon försäljning du gör. Lägg till olika typer av produktlänkar och annonser till din webbplats för att fortsätta generera intäkter.
  • Utforska de olika annonsalternativen som finns tillgängliga via Associates Central Page.
  • Bild med titeln Bli en Amazon Associate Steg 14
    6. Förbättra din plan och skicka in en ansökan om du avvisas. Studera ditt meddelandebrev för att förstå exakt varför Amazon avvisade din ansökan till Associates-programmet. De kommer i allmänhet att lista flera specifika skäl som kan hjälpa dig att göra nödvändiga korrigeringar innan de skickar in en ansökan.
  • Om din webbplats inte hade tillräckligt med originalinnehåll, överväga att tänka på ämnet för din blogg. Välj ett ämne om vilket du kan skriva enkelt och är mycket bekant med.
  • Om din webbplats inte genererar tillräckligt med trafik för intresseprogrammet, forskning och genomförande av strategier till Kör mer trafik till din webbplats.
  • Varningar

    Affiliate länkar kanske inte fungerar på vissa produkter som erbjuds av Amazon Merchants. Var noga med att hålla fast vid programmets användarvillkor eftersom Amazon ändrar policyer några gånger om året.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande