Hur blir den mest populära tjejen i din klass

Så du sitter i klassen. Du tittar omkring dig. Du ser en grupp tjejer som sitter nära varandra skrattar och har kul. Du är ensam, återigen, på ditt skrivbord känner sig ledsen och lämnade ut. Om du vill vara och känna så mycket beundrad som de tjejerna, fortsätt läsa!

Steg

Del 1 av 2:
Bli populär
  1. Bild med titeln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 1
1. Vara vänligt och förbli sant mot dig själv. En viktig nyckel för att få popularitet är att förbli vänliga och optimistiska, eftersom det kan leda till att du är övertygade och dra människor mot dig. Göra positiva kommentarer om andra och vara villiga att hjälpa dina klasskamrater, men kom ihåg att ta hand om dig själv också. Dessutom, vid behov, uttrycka dina sanna känslor och tankar på ett lämpligt sätt. Även om det är vänligt kan vara ett viktigt element för att bygga ett starkt rykte, bör du vara försiktig med att reining i alltför många känslor för att upprätthålla ett optimistiskt utseende. Annars kan du så småningom bli falsk för andra eller stapla onödigt stress och tryck på dig själv.
  • Bild med titeln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 2
    2. Bygga förtroende. Även om du kan känna dig osäker, vilket framträder självförsäkrade av dig själv ökar chanserna att få uppmärksamhet, godkännande och kanske beundran. Små förändringar, som att räta ut din hållning och gå med långa, snabba steg, kan omvandla ditt utseende och för att du ska bli säker. När du talar med andra kan du behålla ögonkontakt och tala i en lite fast röst. Om andra försöker mobba eller demea dig, ge dem ett assertivt, artigt svar. Till exempel, om en klasskamrat kallar dig ful, kan du berätta för dem något i linje med, "Tack för att du delade din åsikt!" eller "Du kan tänka vad du vill ha om mig."
  • Bildtiteln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 3
    3. Befriend olika människor. Ett bra sätt att uppmärksamma och få gals och Killar pratar med dig är att bli vänlig med dina klasskamrater, liksom människor utanför din klass. Även om det kanske inte är möjligt att bli nära vänner med alla, kan du försöka åtminstone vara på vänliga villkor med majoriteten av din klass så att de tänker på dig på ett positivt sätt. Även om du inte tycker om någon, förbli artig och neutral så att de inte kan anklaga dig för att vara negativ. När man behåller vänskap, kom ihåg att vara realistisk och undvika överväldigande med för många möten och evenemang. Beroende på hur många vänner du har, kanske du inte kan se dem varje dag, så gör ditt bästa för att sprida din tid bland dem. Om du inte kan spendera mycket tid med vissa vänner, var noga med att sluta och fråga hur de gör det så att de inte känner sig övergivna eller utelämnade.
  • Bildtiteln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 4
    4. Ha en trevlig, avslappnad personlighet. Du kan försöka vara öppen och vänlig mot andra, så länge du är bekväm. Dessutom, medan du inte ska radera din personlighet för popularitets skull, bedöma dig själv och bestämma om det finns några mycket negativa vanor som kan störa ditt rykte. Om du till exempel har en tendens att vara alltför högt runt andra eller sprida rykten, kan du göra ditt bästa för att sluta göra det.
  • Bild med titeln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 5
    5. Förbli uppdaterad om skvaller. Även om du inte borde delta i att sprida rykten eller bli tungt involverade i andras personliga liv, kan du hålla örat för skvaller så att du vet om aktuella händelser i din skola. Men undviker utpressning av dina klasskamrater, riva ner sin karaktär eller fiske för ofta för skvaller, annars kan ditt rykte vara tarnished, och andra kan se dig i ett negativt ljus.
  • Bildtiteln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 6
    6. Behålla dina betyg. Även om det kan vara lätt att ignorera dina studier till förmån för roligt, bör du komma ihåg dina prioriteringar. Du är i skolan för att få en utbildning så att du är väl förberedd och utrustad för en framtida karriär som kan leda till framgång. Din nuvarande omgivning och sociala kretsar kommer inte att vara för evigt, så det är viktigt att förbereda sig för framtiden. Dessutom kommer de goda betygen att öka ditt rykte, för att du ska bli intelligent, och kanske snabba människor att söka din hjälp.
  • Bilden med titeln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 7
    7. Använd sociala medier. Att presentera en positiv bild av dig själv kan hjälpa dig att få människors godkännande och ge dem en bättre uppfattning om din personliga identitet. Följ dina klasskamrater och vänner så att de kan följa dig i gengäld. Posta lämpliga bilder som speglar din personlighet och intressen, och var noga med att inkludera olika bilder så att de är nya och unika. Till exempel, istället för att utbilda selfies, försöka ta bilder av olika ämnen, till exempel dina husdjur, läckra måltider, vänner och sammankomster eller utflykter med dina klasskamrater och vänner. Om du inte är bekväm med att dela bilder av ditt ansikte, skäms inte, och kom ihåg att din komfort är viktig.
  • Titta på andra populära tjejer konton för inspiration. Baserat på stilen på sina bilder, vad är dina första intryck av personen? Om du är nöjd med sin stil, tänk på ett sätt att du kan imitera det medan det är kvar som original som möjligt. Undvik att helt kopiera någon - annars kan folk märka dig som en copycat.
  • Om du vill, redigera dina bilder. Men erfarenhet och timmar av redigering är dock inte nödvändigt, särskilt eftersom du helt enkelt kan hitta ett fint filter för att förbättra dina bilder. Var noga med att du håller redigeringen så lätt som möjligt så att din naturliga skönhet skiner igenom, så att andra kan se dig som du verkligen är.
  • Försök att inte bli absorberad av sociala medier eller låta ditt liv rotera runt det. Låt dig ta en paus från den, och undvik att spendera för mycket tid med kameran.
  • Var försiktig med vem du delar dina bilder med, liksom vad du skickar. Till exempel, undvik att skicka din plats eller landmärken som gör det möjligt för människor att bestämma din vistelseort. Dessutom, kom ihåg att dina bilder representerar din personlighet, påverkar ditt rykte och kan spridas av andra. Låt inte okända personer följa dig, speciellt om de inte går i skolan.
  • Del 2 av 2:
    Vara frisk och väl preparerad
    1. Bild med titeln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 8
    1. Behålla din hälsa och det fysiska utseendet. En välbalanserad, organisk diet kan hjälpa till att öka din hälsa medan du lämnar utrymme för vissa godis, som godis och chips. Protein och kalcium är viktiga. Även om du borde äta vad du vill, kom ihåg att behålla kontrollen över dina matvanor och undvika att konsumera högfettiga, ohälsosamma livsmedel. För att få en bättre uppfattning om hur du äter kan du starta en matdagbok för att markera din mat medan du planerar framtida måltider. Om du vill kan du också leta upp friska recept för att försöka. För att vara lämplig, var noga med att träna i minst trettio minuter om dagen. Om du har ett tätt schema kan du dela upp tiden upp i tre tio minuters sessioner. Running, yoga, sport, gå din hund eller dans är alla bra sätt att förbli aktiva.
  • Bildtiteln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 9
    2. Ha god hygien. Behåll grundläggande vanor, som dagliga duschar, borstning och tandtråd och håller ansiktet rent med rengöringsmedel, toner och fuktkräm.
  • Bildtiteln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 11
    3. Ha en jämn hud. Tvätta ansiktet varje dag med ansiktsvask. Sätt en fuktgivande ansiktsgrädde på varje gång efter att du tvättat din hud. Lägg inte vaselin eller klibbig kroppskräm på ditt ansikte.
  • Bildtiteln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 12
    4. Accessorisera. Populära tjejer bryr sig om sitt utseende, så att göra ditt mode eller outfit ännu sötare genom att ha på sig några tillbehör. Var inte rädd att gå för ett trevligt långt halsband eller kanske till och med fem skinniga parenteser. Även kolla in tidningar för att kontrollera de populära trenderna.
  • Bild med titeln Bli den mest populära tjejen i din klass Steg 13
    5. Ha underbart hår. Skära det kort är söt, eller om du vill ha långt hår, kan du göra fler saker med det. Det beror på om du vill ha det kort eller länge. Om du vill, få några höjdpunkter eller färgade streck. Se till att de ser bra ut på dig. Sidobang och lager är också bra. Stil ditt hår i ponnytails, updos, flätor och lockar. Du kan också bara lägga till ett fint huvudband eller ett klipp. Se till att du behandlar ditt hår snyggt. Schampo och tillstånd varje vecka beroende på din hårtyp. Bara villkor dina ändamål eftersom balsam kan göra dina rötter oljiga.
  • Hår är en massiv del av ditt utseende. Om ditt hår är naturligt rakt, räta ut det, så att det är helt rakt och sedan se utseendet på chock på andra människors ansikten när du informerar dem är det naturligt den stilen! Om ditt hår är naturligt lockigt eller vågigt, kan du förbättra det också eller räta det om det är vad du vill, inte ändra vem du är. I skolan, bära med dig eller ha i din skåp en jätte hårborste så att du kan borsta ditt hår med en minsta mängd slag i taget, vilket skapar illusionen att ditt hår alltid är perfekt.
  • Tips

    Om du ska bära smink, bära bara ögonskugga, mascara, concealer, pulver, bronzer, rodnad, läppstift eller till och med glänsande läppglans.
  • Om du bär en skoluniform, gör du bara tillbehören och skosdelen.
  • Om du har krokiga tänder, överväga hängslen.
  • Känna till alla slang, för om någon säger lite slang och du har ingen aning om vad de menade, kommer du inte att bli mer populär.
  • Ju längre man regerar för, desto mer accepteras av din dominans blir alla. Det är bäst att börja så tidigt som möjligt, eftersom du har mer tid och en större fördel.
  • Vill du verkligen ha det här? Är du beredd att göra detta djärva språng från var du är i popularitet? Det tar mycket modighet och beslutsamhet eftersom det är definitivt inte lätt att göra eller underhålla.
  • Har du back-up? Om du inte har tillgång till pengar kan du kämpa med några av stegen. Du behöver naturligtvis inte vara rik, men om du inte har en rimlig summa pengar, kan du behöva prova en annan artikel. Också, skulle dina föräldrar vård? Det sista du vill göra är att vara jordad hela tiden så att du inte kan delta i sociala sammankomster och fester.
  • Är du känslomässigt redo? Detta tar en stark sinne individ. Du behöver inte vara helt självsäkrad eller helt säker på dig själv, men om du fortfarande skyller på din opopularitet på andra människor eller samhälle, Du är inte redo. Du måste se till att du vet att du är orsaken till din sociala status.
  • Berätta för dig själv vem du är varje dag. Om det finns en viss sång som gör att du känner dig vacker, lyssna på det varje dag. Du har vad som krävs. Hitta ett adjektiv som representerar den person du vill vara, till exempel, hård, sassy, ​​fantastiskt, självsäker. Du behöver veta exakt vilken typ av drottning bi du vill vara. Berätta själv du är det varje dag och bara gå vidare till nästa steg när du är redo och helt tro på dig själv.
  • Parterna är en tuff sak men är kritiska för din sociala karriär. Inte bara måste du möta många populära människor som ser sitt bästa, men du måste ta itu med så många olika saker du måste få rätt, hur du ser, förbereder och agerar. (Se till att dina föräldrar godkänner din åk!)
  • Känn dina comebacks. Om en pojke i din klass är en comeback kung, gör en comeback kamp. På det här sättet vinner du över alla pojkarna på din sida, och det är fördelaktigt om det finns en tjej som du inte tycker om du kan använda din säkerhetskopia för att stå upp till henne. Detta borde hjälpa dig att få några popularitetspunkter.
  • Tala inte om dig själv så mycket, du måste fråga de andra personerna (er) för att hålla dem engagerande. Plus de gillar det när de pratar om sig själva. Detta kommer att få dem att tro att du är hänsynsfull och de kommer att vilja hänga med dig ännu mer. När du är i en gruppdiskussion, var säker på dina ord och var inte rädd för att tala ut. Inkludera dig själv i konversationer står inte bara där, ser snygg ut.
  • Det handlar inte om ditt utseende. Det handlar mest om hur du agerar, var glad. Försök också vara vänner med alla, men irriterar inte dem om de vägrar.
  • Överbelasta inte på smink, smycken eller kläder! Klä inte ut som att du ska till en prom om du bara går till skolan. För mycket smink kan maskera ditt ansikte, för mycket smycken, trots vad du kanske tror, ​​ser dåligt ut, och kläder som är för fina kommer att få dig att vara desperat för uppmärksamhet. Bara bära något som är bekvämt och passar dig, men är inte för fint.
  • Om du har blivit mobbad på din skola, blir det populärt så här är en bra plats att se till att du har gott om vänner att stå bakom och se upp för dig. Också, bli inte en av de klickflickorna eller mobbar andra att stanna på toppen. Tänk bara på att du är fantastisk oavsett hur andra människor ser dig.
  • Om din personlighet är tyst och blyg, och fredlig, försök inte vara super cool och inte vem du är. Dessutom kommer folk att döma dig. Ibland är det populärt mycket tryck. Som att studera för test som kommer upp. Du skulle förmodligen hellre göra en miljon andra saker. Men kom ihåg, vänd dig inte in i något du inte är. fokusera på de saker som gör din vackra.
  • Om du är ny i din klass är det normalt att vara blyg på den första dagen eller två, men om du inte är dig själv framför dem för länge, märker du dig själv som blyg. Istället, ge rätt första intryck inom den första veckan i skolan, annars kommer ingen att veta vem du verkligen är.
  • Bli inte involverad i droger. Se till att du stannar i rätt publik, för att gå till juvenil internering är definitivt inte cool.
  • Varningar

    Var beredd på hatarna och vet att det är för att de är avundsjuk på dig.
  • Berätta inte annat vad du ska bära. För det mesta när dessa tjejer frågar vad du har på dig, är det att skryta till dig om vad de har på sig, så med några tråkiga beskrivande ord kommer de snabbt att bli uttråkad och du kan fråga dem tillbaka. Försök alltid vara den som frågade.
  • Överdriv inte någonting.
  • Använd inte något olämpligt för din skolklädda kod, även om din skola inte har en, dressing som det ser väldigt trashy, inte bra.
  • Om mobbning blir fysiskt, berätta en vuxen så snart som möjligt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande