Hur man blir en airbnb fotograf

Om du är fotograf och du vill göra lite extra pengar på sidan, blir en Airbnb fotograf kan vara spelningen för dig. Med detta frilansjobb kan du gå till Folkets Airbnb-webbplatser och ta professionella bilder att använda för listor och inlägg. Det är flexibelt, oberoende arbete som du kan göra på egen hand - allt du behöver göra är att ansöka online.

Steg

Metod 1 av 6:
Få erfarenhet i interiörfotografering.
  1. Bild med titeln Kom över att inte ha en pojkvän_girlfriend Steg 10
1. Inredning fotografering är lite annorlunda än andra fotografier. Se till att du har kunskap om Staging Sets, Light kommer in från Windows, och hur du redigerar interiörbilder. Med dessa färdigheter kan du bygga din portfölj och vara en bra Airbnb-fotograf!
  • Airbnb kommer att be värdarna att ställa sin uppsättning, men du kan behöva göra några omarrangeringar beroende på dina belysningsbehov.
Metod 2 av 6:
Skapa en onlineportfölj.
1. Kompilera dina bästa bilder på din personliga hemsida eller portföljsida. Se till att du markerar ditt interiör, arkitektoniskt och redaktionellt arbete så att Airbnb kan säga att du är rätt för jobbet. Det är upp till dig hur många bilder som ska inkludera, men försök att ge ett brett utbud av din skicklighet.
  • Airbnb anger att Instagram och Facebook-portföljer inte accepteras, så se till att du använder en professionell webbplats.
Metod 3 av 6:
Köp en kamera, lins och stativ.
  1. Bild med titeln Fotografera månen Steg 1
1. All din utrustning måste vara professionell klass. Airbnbs fotograferingslista ber dig att ha en professionell dslr / spegellös kamera med fullram eller APS-C-sensor och upplösning på 16 + MP, en ultra bred zoomlins med ett brännviddsområde som innehåller 16-20mm (full- ram) 10-12mm (APS-C) och ett professionellt stativ.
  • Så länge din utrustning uppfyller kriterierna, varumärket, modellen och tillverkaren av din kamera och lins är upp till dig.
Metod 4 av 6:
Få tillgång till höghastighetsinternet.
  1. Bild med titeln Kontrollera om du är registrerad för att rösta Steg 4
1. Du kommer att ladda upp foton till Airbnbs hemsida för att få betalt. Se till att du har tillförlitlig Internetåtkomst som kan ladda upp högupplösta filer på en konsekvent basis. Bilderna kommer att gå igenom en vettingprocess innan de är accepterade, varför det är viktigt att hålla upplösningen hög.
  • Du kan också behöva skicka och ta emot e-postmeddelanden, få feedback och chatta med andra Airbnb-anställda på nätet.
Metod 5 av 6:
Har pålitlig transport runt ditt område.
1. De flesta listor kommer att vara inom några miles av ditt hem. Se till att du kan komma till jobbplatser i tid och ta din kamerautrustning med dig. Airbnb kan täcka några av dina transportavgifter om du behöver dem.
  • Tänk på att du kommer att lugga runt en kamera, lins och stativ till varje jobb (vilket kan vara tufft utan bil eller kollektivtrafik).
Metod 6 av 6:
Skicka in en ansökan online.
  1. Bild med titeln Registrera för att rösta Steg 10
1. Airbnb kommer att granska din portfölj och din onlineinformation. Applikationen frågar dig frågor om din erfarenhet, din skicklighet, vilken typ av utrustning du äger, och var du bor. Du kan skicka in din ansökan online för att starta processen med freelancing för Airbnb.

Tips

Medan lönen kan variera, är de flesta jobb en schablon på $ 50 till $ 100.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande