Hur man blir en destination bröllopsfotograf

Många fotografer har resebuggen. När allt kommer omkring, att se nya platser och uppleva nya saker är en stor inspirationskälla. Om du vill kombinera dina resor av resor och bröllopsfotografering, överväga att bli en destination bröllopsfotograf. Du behöver en färdighet som liknar andra bröllopsfotografer. Men du måste behandla ditt företag lite annorlunda, för att locka och ansluta till kunder på avstånd. Ditt jobb som en destination Bröllopsfotograf kommer också att kräva att du är flexibel och kunnig om resebehov.

Steg

Del 1 av 3:
Få utbildning och erfarenhet
  1. Bildbeteckningen blir en destination Bröllopsfotograf Steg 1
1. Ta professionella fotograferingskurser. Innan du hoppar in i specifikationerna för att bli en destinationsbröllopsfotograf, måste du bli bekant och bekvämt med alla tekniska aspekter av att vara fotograf. Anmäl dig till ett professionellt fotografiska institut eller ta klasser som ditt lokala commission.
  • Antag inte att du måste delta i en toppfoton. Lär dig grunderna, oavsett var du går och övar ständigt för att förbättra dina färdigheter.
  • Bildbeteckningen blir en destination Bröllopsfotograf Steg 2
    2. Utveckla dina rese färdigheter. Om du tror att du skulle älska att bli en professionell destination bröllopsfotograf, resa och fotografera så mycket du kan. Detta ger dig värdefull övning med fotografering på nya platser. Det hjälper dig också att bli bekväm med att resa med din dyra fotograferingsutrustning.
  • Medan du förmodligen inte behöver annan fotograferingsutrustning för att skjuta destination bröllop, måste du träna och lagra den. Överväg att använda slitstarka kameror, stativ och blinkar. Resa med gott om backuputrustning.
  • Att sätta dina bilder på en blogg visar kunder som du verkligen älskar att resa och kan arbeta i en mängd olika inställningar.
  • Bild med titeln Bli en destination Bröllopsfotograf Steg 3
    3. Fotografera alla typer av evenemang. Arbeta lokalt ett tag och bygga upp en klientbas. Vara tillgänglig för att fotografera någon form av händelse (examen, äldre bilder, förlovningsskott, etc). Du får inte bara teknisk fotografering, du skapar också ett nätverk av potentiella kunder.
  • Undvik att hoppa direkt i destination Bröllopsfotografi. Du behöver massor av erfarenhet att bli bara en bröllopsfotograf utan det extra trycket av resor också.
  • Bildbeteckningen blir en destination Bröllopsfotograf Steg 4
    4. Skjut lokala bröllop. Erbjuda att fotografera bröllop för vänner och släktingar. Berätta för dem att du gör det här på en gratis eller reducerad skattesats. Att fotografera lokala bröllop för vänner och släktingar ger dig en chans att träna ditt hantverk och få erfarenhet. Du kan använda några av bilderna i din professionella portfölj.
  • Om du inte känner till någon som behöver en bröllopsfotograf, ta reda på om någon vän eller släktingar fortfarande har sina bröllopsklänningar och skulle vara villiga att sätta på ett mockbröllop för dig att fotografera.
  • Bild med titeln Bli en destination Bröllopsfotograf Steg 5
    5. Arbeta som en andra skytt. En andra skytt är i huvudsak en annan fotograf som är anställd av en professionell fotograf för att arbeta samma händelse. Du kanske pratar med andra bröllopsfotografer och frågar om någon av dem letar efter att anställa en andra skytte för en händelse. Detta ger dig värdefull erfarenhet om vad som går in i att skjuta ett bröllop. Du kan till och med bli ombedd att resa till evenemanget.
  • Om inga fotografer anställer andra skyttar, fråga om du kan lär dig under någon av dem.
  • Del 2 av 3:
    Utveckla dina färdigheter och karriär
    1. Bildbeteckningen blir en destination Bröllopsfotograf Steg 6
    1. Bestäm din specifika stil. När du har tagit fotografier ett tag kommer du förmodligen att börja utveckla din egen stil. Detta är viktigt att arbeta på eftersom det hjälper dig att locka och ansluta till kunder. Det kommer också att hjälpa dina potentiella kunder att bestämma om du är en bra passform för fotografering av deras destination.
    • Till exempel kanske du tycker att du tycker om att skjuta konstnärliga eller kreativa fotografier. Eller du kan försöka berätta en historia med hjälp av en fotojournalistisk stil. Du skulle anses traditionell om du tar mycket formell, poserade fotografier.
  • Bilden med titeln Bli en destination Bröllopsfotograf Steg 7
    2. Skapa en destination bröllopsportfölj. Du måste skapa en portfölj av bröllopsbilder, precis som alla andra bröllopsfotograf. Men du borde lyfta fram destinationen bröllopsbilder du har tagit. Om du har jobbat på många ställen, försök att visa upp ditt sortiment genom att inkludera bilder från hela världen eller bilder som tagits i olika stilar.
  • Om du inte har många destination bröllopsbilder, behåll portföljen minimal, men inkluderar ditt absolut bästa arbete.
  • Visa din portfölj till potentiella kunder. Detta hjälper dem att bedöma om de gillar din stil och vill arbeta med dig.
  • Bild med titeln Bli en destination Bröllopsfotograf Steg 8
    3. Gör din egen hemsida. Din webbplats är ett av de mest värdefulla sätten att locka och ansluta till kunder. De flesta potentiella kunder kommer att göra Internet-sökningar efter bröllopsfotografer som specialiserar sig på att resa för att täcka bröllop. Du bör också innehålla information om dig själv så att kunderna känner att de känner dig. Detta kommer att utveckla en bekväm rapport som gör det lättare att fotografera sina händelser. Din webbplats bör innehålla:
  • Information om dig (din erfarenhet, utbildning, hobbyer)
  • Paket du erbjuder
  • Platser du reser till
  • Priser
  • Ett galleri av ditt arbete
  • Din stil
  • Kontaktinformation (inklusive sociala medier)
  • Bild med titeln Bli en destination Bröllopsfotograf Steg 9
    4. Nätverk på varje plats. Varje gång du reser någonstans att fotografera ett bröllop, utveckla ett lokalt nätverk där. Prata med bröllopsplanerare, brudbutiker och andra bröllopsleverantörer (som resorts, bröllopstårta bagare och tux-leverantörer). Har gott om visitkort för att distribuera och erbjuda flygningar som visar ditt arbete.
  • Prata med ledningen på den plats du fotograferar för att se om du kan listas i sina broschyrer som en rekommenderad eller med bröllopsfotograf. Många par är beroende av fotograf rekommendationer när de gifter sig hemifrån.
  • Del 3 av 3:
    Arbeta som en destination Bröllopsfotograf
    1. Bilden med titeln Bli en destination Bröllopsfotograf Steg 10
    1. Acceptera tidsåtagandet. Du behöver ofta resa långt för att täcka ett enda bröllop. Även om du bara kan anställas för att spendera en dag bara skjuta bröllopet, måste du schemalägga tid att resa till och från evenemanget. För en dags arbete måste du planera flera dagar att resa och förbereda.
    • Det kan vara svårt att planera destination bröllop såväl som lokala evenemang under hela veckan. Av den anledningen fungerar många destinationsfotografer bara som destinationsfotografer.
  • Bild med titeln Bli en destination Bröllopsfotograf Steg 11
    2. Bestäm vilka paket som ska erbjudas. Försök att erbjuda några alternativ till kunder, men försök att inte överväldiga dem med detaljer. Ge enkla alternativ som du vet kunder söker. Försök till exempel erbjuda 3 eller 4 paket i en mängd olika prisområden. Du bör också bara erbjuda det du känner dig bekväm. Till exempel, erbjuda inte videotjänst om du inte vill filma i hela delen av ceremonin.
  • Varje paketalternativ ska lista ett pris och vad den innehåller (som ett visst antal timmars täckning, utskrifter, online gallerier, videotekniker eller andra skyttar).
  • Bild med titeln Bli en destination Bröllopsfotograf Steg 12
    3. Bestäm din kurs. Tillsammans med varje paket du erbjuder måste du bestämma hur mycket du ska betala. Kommer du att ladda en timpris eller per paket? Eftersom du reser bör du också bestämma om du tar ut resekostnader eller om du kommer att inkludera det som en del av din övergripande paketavgift.
  • Du kanske vill överväga en timme timme eller paket. Till exempel, om du kommer att flyga till ett bröllop, ange att paret måste köpa 6 timmar eller ditt resepaket. Detta säkerställer att du kommer att täckas för din tid och ansträngning.
  • Bildbeteckningen blir en destination Bröllopsfotograf Steg 13
    4. Planera viktiga skott. Prata nära med dina kunder för att ta reda på om det finns några bilder som de måste få. Till exempel kommer många kunder att vilja ha ett gruppbröllopsfoto. Prata med paret för att bestämma om de vill ha ett formellt, poserat skott eller om de vill ha ett vardagligt foto av gruppen som verkar naturligt.
  • Det kan vara till hjälp att komma med en lista över "måste ha" fotografier. På det här sättet kommer dina kunder att få exakt vad de vill ha.
  • Bildbeteckningen blir en destination Bröllopsfotograf Steg 14
    5. Få önskad rese- och arbetstillstånd. Om du reser utomlands, kolla med det land du flyger för att lära dig om eventuella arbetstillstånd eller viseringar du behöver. Se till att ditt pass är i ordning och du är beredd att flyga med kort varsel.
  • Om du flyger, kolla om din fotograferingsutrustning ska kontrolleras eller stuvas i stugan. Förbered i enlighet därmed, så du behöver inte lämna utrustning eller ha känslig utrustning eller filmskadad under flygningen.
  • Bild med titeln Bli en destination Bröllopsfotograf Steg 15
    6. Scout ut på platserna. Medan det finns mycket flexibilitet med att resa för att ta destination bröllopsbilder, kan du göra lite förberedelse. Forskning platsen innan du reser dit så att du kan få idéer för inställningar eller bakgrunder. När du är där, försök att ta lite tid på att kolla in platserna för fotomöjligheter.
  • Specifikt uppmärksamma vinklar du kan skjuta från, belysning och stämningen i utrymmet. Håll dessa i åtanke när du uppfyller ditt pars stilförväntningar.
  • Tips

    Många par vill ha förlovningsfoton tagna. Erbjuda denna tjänst också. Detta ger dig extra tid i en avslappnad miljö för att lära känna ditt par och deras behov.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande