Hur man designar en fotografistudio

Du har precis fått det lånet för att lägga till ett rum till huset för din nya fotografistudio. Nu vill du utforma det bästa att det kan vara. Läs vidare för att lära dig nu.

Steg

  1. Bild med titeln Design A Photography Studio Steg 1
1. Undersök det utrymme du ska skapa din studio i. Vet vad dina dimensioner är och planerar i enlighet därmed. Du vill ha den maximala användbarheten av det utrymme du jobbar med.Detta kan innebära mer lagringsutrymme eller i andra områden.
  • Bild med titeln Design A Photography Studio Steg 2
    2. Vet vad du ska använda det för, och ta hänsyn till, framtida förändringar i det. Till exempel kommer du att behöva bara ett rum och en dörr...Eller behöver du en studio, en kontor, a datorområde, etc.Vissa fotografiska alternativ är fortfarande liv, makrofotografi, porträtt, etc.
  • Bild med titeln Design En fotostudio Steg 3
    3. Lägg till det till din "skiss". Du har yttre väggar (ca 10 tum tjock), innerväggar (om det behövs) och dörrar.
  • Bild med titeln Design En fotostudio Steg 4
    4. Ta hänsyn till eventuell åtkomst (ADA) Lagar. Detta kommer att påverka någon kommersiell fotografering, mer än en privat fotograf.
  • Bild med titeln Design En fotografering Studio Steg 5
    5. Bestäm vad som ska gå var i utrymmet så att du har utrymme att skjuta ditt ämne och ändå ändå utrymme för lagring, flytta runt och komfort..
  • Ta hänsyn till det omgivande solljuset som kommer i ett visst fönster. Detta kan vara av stor oro för naturliga ljusfotografer. Windows mot norr är det bästa för detta eftersom de kommer att samla stora mängder ljus men ingen direkt sol för att kasta hårda skuggor.
  • Planera i mycket starka elektriska system som du kommer att dra mer ström från din elektriska panel som du tror.Hyr en utbildad elektriker för allt arbete för att säkerställa att det görs upp till lokala byggkoder.
  • Bild med titeln Design en fotostudio Steg 6
    6. Design i, och för några arbetsplattformar som du behöver.
  • Bild med titeln studio öppet utrymme
    7. Lägg lite tanke på någon inredning som du vill ha. Detta kan påverka fönstret, hängde konstverk, förfriskningsområde och sittplatser för dina gäster.Alla dessa områden kommer att påverka din kunds känslomässiga tillstånd när de tar bilder med dig.Lyckligare kunder motsvarar högre försäljning.
  • Tips

    Var säker på att du har en brandsläckare där, oavsett om det är ett "företag" eller inte. Ljus och material kan bli väldigt het och det finns många elektriska anslutningar.
  • Har extra material till hands för dina kunder.För nyfödda, ha blöjor, torkdukar och flaskvatten för formel.För barnfotografering är juice lådor och några snacks stora att ge dem en liten ökning av energi.
  • Ytterligare överväganden kan innefatta det faktum att relativt högt i tak, stora utrymmen, extra lagring, kontrollerbart ljus, monokromatisk rumsfärg och mycket makt är alla extremt viktiga när man utformar en fotografistudio av stor skala eller import (enligt Scott Bourne, Photofocus.com).
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande