Hur man kontrollerar om en furla-väska är äkta

Furla väskor är en enorm hit på designmarknaden just nu - eftersom de är både fashion-fram och tidlösa, de är en bra investering för din garderob. Medan du köper en imitation är inte det värsta i världen, och vet vad du får kan hålla dig från att överföra för en bra falsk. Tack och lov, det finns några sätt du kan dubbelkontrollera äktheten i din väska innan du köper den. Om du fortfarande är säker, försök att ta väskan till en återförsäljare för att få den kontrollerad professionellt.

Steg

Metod 1 av 6:
Titta på dammsugaren.
  1. Bild med titeln berätta om en designer väska är falskt steg 10
1. Det borde vara stort med FULLA-logotypen på utsidan. Falska väskor kommer ibland i små, för små dammsugar utan en logotyp på utsidan. Om din väska knappt passar i dammsugaren, kan det vara en falsk.
  • På dammsugaren är Furla-logotypen svart och i stora bokstäver.
Metod 2 av 6:
Kontrollera insidan för mjuk mocka.
1. Riktiga furla väskor har mocka på insidan av påsen. Om insidan känns grov eller grov, kan det vara en falsk. Suede är dyrt, så de flesta falska furlas kommer inte att använda den.
  • Det kan se ut som mocka vid första anblicken, men det kommer inte att känna sig smörgås som riktigt mocka gör.
Metod 3 av 6:
Leta efter "Furla" och "äkta läder" på insidan.
1. Några andra ord eller fraser kan indikera en falsk. Några falska furla väskor har "gjorda i Italien" som skrivs ut på insidan, vilket är ett säkert sätt att upptäcka dem. Om din furla inte är gjord av läder, bör det åtminstone ha logotypen på insidan.
  • Furla väskor kan också göras av PVC, duk, mocka och sammet.
Metod 4 av 6:
Kontrollera sömmen.
  1. Bild med titeln Berätta om en designer väska är falskt steg 1
1. Om stygnen är lösa eller ojämna, är det förmodligen falskt. Real designer påsar har kvalitet hantverk, och de kommer inte att falla ihop lätt. Om din väska har några sömmar på utsidan, se till att de ser ut och är inte super frayed.
  • Ibland gamla, vintage väskor kan ha lite slitna på dem, men det borde inte hända på helt nya.
Metod 5 av 6:
Se till att hårdvarupatcherna.
1. Falska väskor kan blanda och matcha färgen på deras hårdvara. Om din Furla väska har en kedja och en lås på den, håll dem bredvid varandra för att se om de matchar. Om de är lite av eller helt olika färger, kanske din väska kanske inte är riktig.
  • Mest furla hårdvara är guld, men de använder silver ibland.
Metod 6 av 6:
Kontrollera om ett äkthetsintyg.
  1. Bild med titeln Berätta om en designer väska är falskt steg 4
1. Det här är inte en garanti för att väskan är äkta, men det är en bra start. Om säljaren inte har ett certifikat eller de är skuggiga om det, kan väskan vara falsk. Tänk dock på att många återförsäljare falska äkthetscertifikat, så det kanske inte är äkta.
  • Real Furla väskor kommer också med omsorgsanvisningar på ett litet kort.

Tips

Få din väska checkad på en Furla-butik för att vara 100% säker på sin äkthet.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande