Hur man besegrar orc som en människa i warcraft iii

De pesky orc-spelare har givit oss mänskliga spelare problem någonsin sedan gryningen av Warcraft. Idag ser du hur du kan besegra 4k.Grubby själv! Det antas att du har goda micromanagement färdigheter och vet vad Warcraft III är. Följande gäller endast den frusna tronen.

Steg

  1. Bild med titeln Defeat Orc som en människa i Warcraft III Steg 1
1. Ha en perfekt bas. Din bas bör bara ha en entré, och måste blockeras av det första altaren av kungar, kaserner och två gårdar. Du bör då bygga ett arkantorn i en position där det kan komma åt alla dina bönder men har också ett rimligt område för att slå fiendens enheter i utkanten. Varje annan gård bör antingen byggas i en scouting-position runt kartan, för att skydda tornen, eller framför ditt altar, eftersom det är din mest bräckliga, utsatta byggnad. Varannan byggnad, Arcane Vault, Arcane Sanctums, etc, bör byggas på baksidan av din bas eller riskerar förstörelse. Det rekommenderas att sätta Arcane Vault nära din entré, så du kan snabbt få tillgång till potions och så när du behöver dem.
  • Bild med titeln Defeat Orc som en människa i Warcraft III Steg 2
    2. Träna ett archmage, fem till sju fotmän - beroende på personlig preferens och spelets situation. Mindre fotmän tillåter snabbare arcane sanctums, håll det i åtanke. Få en Beastmaster som din andra hjälte så snart du slår Tier två och konstruerar dina två Arcane Sanctums.
  • Bild med titeln Defeat Orc som en människa i Warcraft III Steg 3
    3. Gå till Orc Base med Archmage, Beastmaster och Footmen. Adault sina byggnader som är konstruerade. Fördröja honom kommer att hindra honom från att få motenheterna för ditt dubbla arcane Sanctum Assault. Det är okej att använda din stadsportal här, eftersom du inte behöver det om du gör allt korrekt.
  • Bild med titeln Defeat Orc som en människa i Warcraft III Steg 4
    4. Om allt går bra, ska din andra attack vara dödlig. Nå 48 mat med fotmästare, trollkarl och präster i ett 2: 1-förhållande. Plocka upp en bläddra av läkning och en rullning av skydd om han inte har Adept Spirit Walkers, nå nivå 3 med din archmage, plocka upp tre elfenbenstorn och överfalla Orc Base. Ta med sex milis och konstruera en timmerbruk med de återstående två bönderna medan du går till den orcish basen.
  • Bild med titeln Defeat Orc som en människa i Warcraft III Steg 5
    5. Lägg ut tornen precis utanför utbudet av Orc Burrows, men inom sitt fäste. Uppgradera alla torn i skyddstorn. Militären har nu återställt tillbaka till bönder, så beställa två av dem för att bygga två scouttorn och ställa in de återstående fyra på automatisk reparation.
  • Bild med titeln Defeat Orc som en människa i Warcraft III Steg 6
    6. Orc ska anlända strax. Micromanagement bestämmer vinnaren nu. Orc är sannolikt att föra sina peons för att hjälpa honom - ignorera dem eftersom de hanterar mycket lite skada. Dina vakttorn kommer att gå upp och Orc-spelaren kommer att överskrida strax efter.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Mot Orc, använd massor av luftenheter eftersom det mesta av Orcs styrka ligger i tung melee. Barristers är deras enda lufträknare, men de är svaga så se till att du riktar in dem först. Griffins är särskilt kraftfulla.
  • Använd Summon Bär om Orc-spelaren använder den längreare eller använd Summon Hawk om han använder Blademaster. Oavsett, är din primära färdighet alltid kalla quillbeast.
  • Bygga torn i små kluster, separera från varandra lite. Area Effect Spells kan ta ner 6 eller fler torn om de är för nära varandra! Mänskligt försvar är exceptionellt, använd det!
  • Gyrocopters är en bra enhet för hit och körningar på grund av flygande rörelse och belägringsskador.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande