Hur man frågar en tjej på bio

Att ta en tjej på bio kan vara ett roligt och avslappet sätt att spendera tid tillsammans, men att fråga henne kan vara läskigt. Det är dock inte nödvändigt att oroa sig för. Vet vad som spelar i teatrar i förväg och hitta rätt tid att fråga henne, och hon kanske bara säger ja!

Steg

Metod 1 av 3:
Texting henne för att fråga henne
  1. Bild med titeln Be en tjej på filmerna Steg 7
1
Få sitt telefonnummer Om du inte redan har det. Om du skulle vara bekvämare, fråga henne ut genom text, få sitt telefonnummer. Det bästa sättet att få sitt nummer är att fråga henne själv, men om en av dina vänner har det, kan du fråga om de ska vidarebefordra det till dig.
  • Om en vän gav dig sitt nummer, låt henne veta när du skriver henne första gången så hon tror inte att du stalkar henne. Säg något som, "hej lilah, det här är jamie. Jag fick ditt nummer från Jacob, jag hoppas att du inte har något emot det!"
  • Bättre än, ha din vän text henne och fråga om det är okej för dem att ge dig sitt telefonnummer. (Detta kan också vara en indikator på att hon kanske är intresserad av att prata med dig någon gång.)
  • Bilden med titeln Be en tjej på filmerna Steg 8
    2. Fråga henne tidigt i konversationen. Det är bra att göra lite liten prata först, men du vill inte att konversationen ska bli mundan. Försök att komma till punkten så snart som möjligt.
  • Försök att bryta isen med en fråga som "Hur var din dag?"Du kan chatta om sitt svar, men när den konversationen börjar blekna, fortsätt och berätta vad som är i ditt sinne.
  • Bild med titeln Be en tjej på filmerna Steg 9
    3. Håll det enkelt när du frågar henne. Du behöver inte skicka sina tre stycken som beskriver allt du gillar om henne. Att vara okomplicerad kommer att göra dig mer självsäker. Om du frågar henne på ett datum, se till att det är klart när du frågar henne!
  • Försök med en komplimang när du frågar henne. Säg något som, "tror jag att du är riktigt cool. Vissa vänner och jag kommer att se Guardians i Galaxen 2 på fredag. Vill du vara min dejt?"
  • Bilden med titeln Fråga en tjej på bio steg 10
    4. Vänta på sitt svar. Skicka inte henne en mur av texter om hon inte har svarat än. Hon kan vara upptagen eller hon kan försöka bestämma hur hon vill svara. Vänta tålmodigt på att hon ska svara på dina texter innan du skickar några nya.
  • Bilden med titeln Be en tjej på filmerna Steg 11
    5. Vik upp konversationen när du får ett svar. Om hon säger ja, fantastisk! Ställ in dina planer och berätta för henne att du ska prata med henne senare.
  • Om hon säger nej, skicka henne en nådig text som låter henne veta att du respekterar sitt svar. Säg något som, "inget problem, kanske vi kan hänga ut en gång. Ha en bra natt!"
  • Metod 2 av 3:
    Frågar henne ut i person
    1. Bild med titeln Be en tjej på filmerna Steg 1
    1. Kamma ditt hår, sätt på deodorant och ha en fin outfit. När du är redo att göra ditt drag, se till att du ser och luktar ditt bästa genom att ta lite extra tid när du klär dig. Kamma håret snyggt, välj en outfit som är ren och rynkfri, och sätt på deodorant och en lätt cologne eller parfym. Tjejer uppskattar bra hygien, och ser ditt bästa kan ge dig ett extra självförtroende.
  • Bild med titeln Be en tjej på filmerna Steg 2
    2. Planera att bjuda in andra vänner om du inte känner till tjejen mycket bra. Om du inte känner varandra, kan tjejen känna sig bekvämare att gå på bio med en grupp vänner. Detta är också en ursäkt för att spendera tid tillsammans utan att uppleva den obekväma spänningen som är vanlig med en-till-ett-datum. Om hon har strikta föräldrar, som går ut som en del av en grupp kan göra det lättare för henne att få tillstånd att gå med dig också.
  • Bild med titeln Fråga en tjej på filmerna Steg 3
    3
    Närma sig henne När hon inte är upptagen eller distraherad. Se till att du får sin fulla uppmärksamhet genom att plocka en tid när hon inte pratar med någon annan eller upptagen med skolarbete. Om hon sitter vid ett bord med sig själv, gör ögonkontakt och le, fråga om du kan sitta ner. Om hon står i en grupp som pratar med andra människor, gå med i gruppen och vänta på en paus i konversationen, fråga henne om du kan prata med henne ensam.
  • Om hon är med vänner, vänta på en paus i konversationen, försök sedan säga något som, "Hej Janie, jag ville fråga dig något. Kan vi prata där borta i bara en minut?"
  • Det är okej att fråga henne framför sina vänner, men om hon säger nej, kanske du känner dig generad eftersom det fanns folk som tittade på.
  • Bildbeteckningen Fråga en tjej på filmerna Steg 4
    4. Försök att inte vara för goofy när du frågar henne. Cracking Jokes kan hjälpa dig att lugna din nervös energi, speciellt om du är känd för att vara rolig, men hon kanske inte tar dig allvarligt om du skämtar för mycket. Det är okej att vara nervös runt en tjej som du gillar - hon kan hitta din nervositet bedårande. Ta ett djupt andetag för att lugna dina nerver, få ögonkontakt med henne och tänk på vad du tycker om den här tjejen före dig Bjud ut henne.
  • Var noga med att inte prata för mycket om dig själv om du blir nervös. Du kan komma över som det är inte intresserad av flickan själv!
  • Bild med titeln Be en tjej på filmerna Steg 5
    5. Vara enkla och bjuda in henne på bio med dig. Fråga henne på filmerna tidigt i konversationen. Om du tänker på det som ett datum, borde du låta henne veta fram. Bara fråga om en viss film om du vet att hon har varit att se den.
  • Försök säga något som, "Är du intresserad av att se den nya Jurassic World Sequel? Några vänner och jag tänker på att gå nästa fredag. Vill du vara mitt datum?"
  • Om hon säger att hon inte vill se den filmen eller hon har redan sett den, föreslå din andra plocka eller fråga om det finns en annan film som hon skulle vilja se. Om hon säger nej till det kanske hon inte är intresserad av att dö dig.
  • Bild med titeln Be en tjej på filmerna Steg 6
    6. Acceptera sitt svar med ett leende oavsett vad hon säger. Om hon säger ja, bra! Be om sitt telefonnummer om du inte redan har det och berätta för henne att du kommer att skriva henne för att räkna ut en tid och biljetterna. Om hon vänder dig, acceptera det graciöst. Försök att säga något som "inget problem, kanske en annan gång."Även om dina känslor är skadade, försök att inte visa det. Var bara stolt över dig själv för att sätta dig där ute.
  • Metod 3 av 3:
    Ha kul på bio
    1. Bild med titeln Be en tjej på filmerna Steg 12
    1. Välj en ljushjärtad film. Om det är första gången ser du en film tillsammans, undvik filmer med ett allvarligt eller deprimerande tema. Undvik romantiska filmer också. Välj en komedi eller actionfilm för att hålla humöret ljust. Romantiska komedier kan vara ett roligt sätt att få några skratt medan du ställer ett datum humör.
  • Bild med titeln Be en tjej på filmerna Steg 13
    2. Välj en film som du kommer att vilja. Antag inte att hon vill se en chickflick. Välj något du kommer både, inte bara en sappy kärlekshistoria som du valde eftersom du tycker att det är för tjejer. Du kommer att bli uttråkad, och om hon är den typ av tjej som älskar skrämmande filmer, kommer hon förmodligen att bli uttråkad.
  • Fråga henne bara vilken typ av filmer hon gillar!
  • Bild med titeln Fråga en tjej på bio steg 14
    3. Köp biljetterna i förväg så filmen är inte såld. Det sista du vill ha är att komma till biografen bara för att ta reda på att det inte finns några platser kvar. Köp dina biljetter online eller släpp av Theatre några timmar före datumet så du får dina biljetter i förväg. Detta visar henne att du brydde dig nog att planera framåt.
  • Du behöver inte alltid betala för allt i ett förhållande, men en bra tumregel är att den person som frågar vanligtvis plockar upp räkningen för ett datum.
  • Bild med titeln Be en tjej på filmerna Steg 15
    4. Vara 5 minuter tidigt om du plockar upp henne eller träffar henne där. Att vara sent gör att du inte verkar cool eller som om du har ett upptagen liv, det gör att du verkar obetydlig. Försök visa upp ca 5 minuter tidigt. Detta visar henne att du är intresserad utan att du verkar övergripande.
  • Du kan använda tiden innan filmen för att umgås och chatta lite eftersom du inte kommer att kunna prata när filmen spelas.
  • Bild med titeln Be en tjej på filmerna Steg 16
    5. Bära något trevligt men avslappet. Du kommer att sitta i en stol i ca 2 timmar, och mer om du bestämmer dig för att få något att äta efter filmen, så välj en outfit som är bekväm men snygg. Tänk längs linjerna med en fin tröja och jeans eller en oxfordskjorta och khakis.
  • Välj något som du känner dig självsäker i och att du tror att du ser bra ut, så att du kan börja datumet känna sig självsäker.
  • Bild med titeln Fråga en tjej på filmerna Steg 17
    6. Köp popcorn och drycker om du har extra pengar. Om du har råd med det, är det en trevlig gest att erbjuda henne ett mellanmål och en drink att njuta av under filmen. Fråga henne vad hon gillar, så få det till henne. Håll det enkelt, men det är inte nödvändigt att köpa henne hela koncessionsstället.
  • Bild med titeln Be en tjej på filmerna Steg 18
    7. Gör ögonkontakt under en rolig del av filmen. Om du märker att du båda skrattar på samma del av filmen, se över och fånga ögat. Skrattar tillsammans kan få dig att känna dig närmare varandra, och du får något att prata om efter att filmen är över.
  • Bild med titeln Fråga en tjej på filmerna Steg 19
    8. Försök lägga armen runt henne eller hålla handen om hon lutar mot dig. Under filmen kan du märka att hon lutar mot dig. Om hon gör det kan det vara ett tecken på att hon gillar dig och njuter av sig själv. Det här kan vara en bra tid att försöka borsta din hand mot hennes. Om hon inte drar iväg, försök hålla handen. Om hon flyttar, låt henne.
  • Du bör vara uppmärksam på hennes kroppsspråk för att se hur bekväm hon känner sig omkring dig, innan du initierar fysisk kontakt.
  • Konversationshjälp

    Sätt att fråga en tjej på bio i person

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Sätt att fråga en tjej på filmerna över text

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Sätt att hålla konversationen att gå med en tjej efter ett filmdatum

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande