Hur man frågar en tjej ut på ett datum

Även om du frågar en tjej ute på ett datum kan du få dig att känna dig nervös, det är inget att oroa sig för! Även om du borde behandla någon du vill fråga med respekt, kanske du vill fråga henne annorlunda på grund av huruvida du känner henne. Med lite förberedelse kan du säkert fråga en tjej ut - och då kan du gå vidare till nästa steg, vilket skulle vara gör sig redo för datumet!

Steg

Metod 1 av 3:
Fråga en vän eller bekantskap
  1. Bild med titeln kock romantiska måltider Steg 16
1. Ha en uppfattning om var och när du vill ha ditt datum att vara. Berätta inte bara för henne att du skulle vilja "Häng ut någon gång." Fråga henne direkt och inkludera specifika. Har backup idéer om hon inte gillar en viss typ av mat eller är för upptagen på ett visst datum.
  • Om hon skjuter ner flera inbjudningar utan att föreslå alternativ, är hon förmodligen inte intresserad. Många kvinnor har svårt att säga "Nej" till ett datum eller kan försöka spara dina känslor.
  • Middag på en icke-alltför fin restaurang är ett bra val för ett första datum.
  • Bild med titeln Imponera en tjej på ett datum Steg 1
    2. Fråga henne personligen. Medan det kan vara frestande att fråga henne via telefon, text eller internet, kommer det att blockera vital icke-verbal kommunikation. Dessa indirekta tillvägagångssätt kan leda till felkommunikation som kan förstöra dina chanser på ett romantiskt förhållande. Istället, bara fråga henne nästa gång du ser henne.
  • När du får ett privat ögonblick, fråga henne genom att säga något så här: "Jag undrade om du var fri den här fredagskvällen? Jag skulle vilja komma ihop bara de två av oss och kolla [restaurang]. Är du intresserad?"
  • Om du sällan ser henne, då frågar henne ut genom ett samtal eller ett meddelande kan vara nödvändigt. Ett provmeddelande du kan skicka skulle vara: "Hallå! Detta är [ditt namn] från [där du känner henne, som en viss klass]. Du verkar som en riktigt cool person, och jag skulle vilja lära känna dig bättre. Jag undrade om du skulle vilja gå till [restaurang] denna fredag ​​klockan 6:00?"
  • Bild med titeln konsol en upprörd vän Steg 13
    3. Gå till en gemensam vän för hjälp. Om du fortfarande kämpar för att fråga henne, försök att fråga en gemensam vän till din hjälp. Din vän kan ha några tips eller insikter om vad hon gillar. Din vän kan också vara villig att hjälpa "Ställ in dig" eller på annat sätt hjälpa dig att fråga henne. Även om en gemensam vän kan göra det lättare, förvänta dig inte att din vän ska fråga henne för dig.
  • För att hitta motivet, försök att säga något som det här till din vän: "Hej, du vet [tjejens namn]? Jag vill fråga henne. Har hon sagt någonting om mig? Tror du att hon skulle vara intresserad?"
  • Bild med titeln Gör ögonkontakt Steg 13
    4. Gör dina avsikter klara. Du behöver inte uttryckligen berätta för henne "Detta är ett datum," men döljer inte dina känslor. Om hon frågar om det är en "datumdatum" eller din attraktion för henne, var ärlig. Försöker att "Ta det lugnt" Genom att låtsas att inte vara romantiskt intresserad av henne kommer troligen att blixt.
  • Metod 2 av 3:
    Fråga en främling
    1. Bild med titeln Tala med tjejer på en fest Steg 01
    1. Undvik att göra någonting som får henne att känna sig pressad eller osäker. Närma sig inte en tjej som går ensam på en öde gata på natten. På samma sätt, fråga inte en tjej om hon på något sätt är "fångad" med dig på en plats, som hiss eller hörn i ett rum. Ett bra sätt att få henne att känna sig trygg är att prata med henne med andra människor i närheten och synliga.
    • Gör ingen form av fysisk kontakt om hon inte gör det först. Ett snabbt sätt att få henne att känna sig hotad är att invadera sitt personliga utrymme.
  • Bild med titeln Hälsa en tjej Steg 10
    2. Presentera dig själv artigt. Försök att göra ögonkontakt innan han hälsar henne. Berätta för henne ditt namn och ge henne en icke-vulgärt komplimang. Om hon svarar i natura med sitt namn och en ömsesidig komplimang eller uttryck för tacksamhet, om du vill lära känna henne.
  • Något du kan börja med skulle vara: "Hej, jag gillar verkligen din tröja. [Vad som helst på skjortan] är stor!" Vänta sedan på hennes svar. Följ upp med: "Jag heter [ditt namn], förresten."
  • Om hon ignorerar din hälsning, är det bäst att backa av.
  • Om hon verkar mottaglig och ingen av er har bråttom, gärna ha en längre konversation.
  • Bild med titeln Ring ditt röstbrevlåda steg 10
    3. Ge henne din kontaktinformation. Medan de flesta killar tycker att de är "förment" Att fråga en tjej för sitt telefonnummer är det bäst att erbjuda din första. Detta tar mycket tryck av henne och kan göra henne mer öppet sinne om ditt erbjudande. Skriv det ner på ett papperskrot istället för att insistera på att hon registrerar den i sin telefon. som kan ses som otrevlig och manipulativ.
  • Om hon är intresserad kommer hon sannolikt att frivilligt sitt telefonnummer eller e-post utan att du behöver fråga.
  • Ett exempel på något att säga när du erbjuder sin kontaktinformation skulle vara: "Så det var bra att träffa dig, men jag måste gå. Jag tyckte verkligen om att prata med dig och skulle vilja lära känna dig bättre. Om du känner detsamma, här är mitt nummer."
  • Bild med titeln Ring ditt röstbrevlåda Steg 1
    4. Ring, text eller maila henne nästa dag för att ställa in ett datum. Om hon har gett dig sin kontaktinformation, spelar du inte emot spel eller förväntar henne att göra det första draget. Be henne att middag på en viss restaurang med en idé om dagen och tiden. Ha några få backupalternativ om hon är verkligen upptagen eller avvik till ett visst matval.
  • Ett exempel på vad man ska skriva eller säga skulle vara: "Hej det här är [ditt namn] från igår på [plats du träffade]. Jag undrade om du skulle vara fri fredag ​​kväll runt 7:00? Det finns det här [typ av mat] restaurang som heter [restaurang] Jag har menat att försöka, och jag hoppades att du kanske är intresserad av att gå med mig? Om du hellre skulle gå någon annanstans eller du är upptagen, låt mig veta vad som skulle fungera bättre för dig. Tack! Jag ser fram emot att se dig igen snart."
  • Om hon inte återvänder det första samtalet eller skjuter ner flera erbjudanden utan att föreslå alternativ, kanske hon inte är intresserad av dating. Även om hon verkade i dig innan kan människor alltid ändra sina tankar. Respektera hennes beslut och gå vidare.
  • Bild med titeln säger inget snyggt steg 2
    Bild med titeln säger inget snyggt steg 2
    5. Kom ihåg att det värsta som kan hända är att hon säger "Nej." Det kan låta som en cliché, men det är ett viktigt faktum att komma ihåg när du frågar en tjej du inte vet. Slår ut med någon du har ett etablerat förhållande med kan injicera några besvärliga ögonblick i ditt liv under en tid. En fördel med att fråga den söta tjejen du just träffat på en kafé är bristen på utomstående socialt tryck. Håll detta i åtanke för att öka ditt självförtroende.
  • Metod 3 av 3:
    Förstå kroppsspråk
    1. Bild med titeln Läs kvinnor
    1. Betala minst lika mycket uppmärksamhet på vad hon gör som vad hon säger. Korrekt läsning kroppsspråk är avgörande för att fråga en tjej, oavsett om hon är en främling eller en vän. Detta hjälper dig att mäta om hon är intresserad innan du ens börjar prata.
    • Medan forskare inte håller med om hur mycket kroppsspråk spelar en roll i mänsklig kommunikation, är det möjligt för det som är viktigt att det är viktigt.
  • Bild med titeln vara en stilig tjej Steg 8
    2. Titta på ögonen. Håll ögonen på hennes ansikte och se om hon återvänder hennes blick. Om hon inte ser dig i ögat i mycket lång tid och ständigt ser någon annanstans, är det en bra chans att hon inte är intresserad av ett datum.
  • Kom ihåg att det finns några anledningar till varför hon kanske inte håller ögonkontakt även om hon är romantiskt intresserad av dig. Hon kan ha visionsproblem, social ångest, autismspektrumstörning eller något annat tillstånd som kan göra icke-verbal kommunikation svår.
  • Bild med titeln 36528 10
    3. Kolla hennes hållning. Om hon är intresserad av dig, kommer hon sannolikt att möta i din riktning samtidigt som hennes armar är öppna och utfällda.
  • Tecken på att hon är ointresserad inkluderar korsade armar och en hunched hållning.
  • Hålla sammanhang i åtanke. Om det är en kall dag, antar inte att en tjej som korsar hennes armar är att kommunicera ointressen. På samma sätt, om du står i den enda utgången av ett rum, misstag inte henne inför i den riktningen som ett tecken på intresse för dig.
  • Konversationshjälp

    Sätt att fråga en tjej du inte vet bra på ett datum (personligen)

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Sätt att fråga en tjejvän på ett datum (personligen)

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Sätt att fråga en tjej ut på ett datum via text

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Låt inte en extra vän eller två tagg längs på ditt datum. Detta skulle snabbt ändra dynamiken från "Första dejten" till "bara en annan vänlig sammankomst." Om hon frågar om att få någon annan, betona att du vill umgås som bara de två. Om hon insisterar, så är det en bra chans att hon inte vill att det är ett "datum." Det kommer att finnas gott om tid att umgås med vänner som ett par längre i ditt förhållande. Hon kan fråga något som: "Skulle det vara bra om [väns namn] taggar längs?" Svara med: "Jag vill verkligen umgås med bara dig den natten."
  • Om en tjej verkar upptagen eller i en rush, är det inte en lämplig tid att fråga henne på ett datum.
  • Det viktigaste du kan göra är att helt enkelt vara självsäker och okomplicerad när hon frågar henne.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande