Hur man gör "franska droppe"

Den franska droppen är en slätt av handtrick där du gör ett mynt eller ett annat litet objekt "försvinner" när du överför det mellan dina händer. Tricket av den franska droppen är att myntet aldrig lämnar handen den började, men din publik kommer inte att märka att du döljer den. När du har behärskar den franska droppen kan du lägga till andra tekniker för ditt knep för att göra det mer imponerande. Med lite övning kan du lura din publik!

Steg

Metod 1 av 2:
Gör myntet försvinner
  1. Bilden med titeln gör
1. Håll myntet mellan fingrarna på fingrarna och tummen på din vänstra hand. Använd ett mynt som är storleken på en fjärdedel eller större för ditt knep eftersom det blir svårare att utföra tricket med något litet. Håll din vänstra handflata upp och kläm myntet horisontellt mellan ditt pekfinger, långfinger och tumme. Håll myntet så att publiken kan se det tydligt i din hand.
  • Du kan också hålla myntet på höger hand om du vill.
  • Om du vill lägga till mer prestanda till ditt knep, fråga en medlem av din publik för ett mynt så de känner sig mer involverade.
  • Om du inte har ett mynt, kan du också använda en liten boll eller liknande objekt istället.
  • Bilden med titeln gör
    2. Nå din högra hand över myntet för att dölja det. Håll din vänstra hand och myntet ut framför dig och snabbt nå med din högra hand. Se till att din högra handflatan står inför dig när du når över eller annars blir det svårt att dölja din nästa rörelse. Skjut tummen på din högra hand under myntet och placera fingrarna över den för att dölja den från publiken. Denna rörelse kommer att se ut som om du är på väg att ta tag i myntet.
  • Bor inte för länge på att dölja myntet, annars kan din publik fånga på tricket och kommer inte att luras av det.
  • Bilden med titeln gör
    3. Släpp myntet i din vänstra handflata. Samtidigt döljer du myntet, låtsas att fånga det med din högra hand. Istället för att ta myntet, låt det falla i din vänstra handflata. När du släpper myntet, gör båda händerna i nävar för att dölja myntet från publiken och göra det verkar som om du tog myntet. Håll myntet klämnat i din handflat tätt så det faller inte ut ur din vänstra hand.

    Dricks: Öva att släppa myntet i en spegel så att du kan se om dina rörelser ser naturliga eller om myntet är synligt.

  • Bilden med titeln gör
    4. Dra din högra hand och följ den med dina ögon. När myntet sjunker i din vänstra handflata, flytta din högra hand mot höger sida av kroppen och håll den upp med ditt huvud. När du tar hand upp, kolla den hela tiden så att din publik följer din blick. Detta kommer att hjälpa dem från din vänstra hand, som fortfarande håller myntet. Sänk din vänstra hand mot din sida snabbt så att din publik inte uppmärksammar det.
  • Var uppmärksam på din vänstra hand när du har "ta tag" myntet eftersom din publik kommer att titta på det om du är.
  • Bilden med titeln gör
    5. Öppna din högra hand långsamt för att visa att den är tom. Knyta din knytnäve så det verkar som om du krossar myntet i din handflata. Långsamt höja fingrarna en i taget för att avslöja att myntet har försvunnit. Din publik kommer att tro att du grep myntet och gjorde det försvinna så länge du inte uppmärksammar din vänstra hand.
  • Prova tricket framför en spegel eller en liten publik när du börjar så att du kan bygga upp förtroende och få tricket att se naturligt.
  • Metod 2 av 2:
    Lägga till på din prestation
    1. Bilden med titeln gör
    1. Släpp myntet i fickan för att avslöja att det inte heller är i din vänstra hand. När du har "ta" myntet och flytta din högra hand, flytta din vänstra hand med myntet till din sida. När du fokuserar på din högra hand, diskret öppnar din handflata och släpp myntet i en byxaficka. På det sättet, i slutet av ditt knep, kan du öppna din vänstra hand för att visa att myntet inte heller finns.
    • Det kan ta några försök att släppa myntet i en ficka utan att någon märker.
    • Ett tyngre mynt kan göra tyget på dina byxor flytta när du släpper den i fickan.

    Dricks: När du fokuserar på din högra hand, prata med din publik om tricket eller något som är relaterat till tricket så att de måste titta och lyssna på dig. På det sättet kommer de inte att uppmärksamma vad du gör med din vänstra hand.

  • Bilden med titeln gör
    2. Tryck på din högra hand med en trollstav för att lägga till fler bilder till ditt knep. Innan du utför ditt knep, träna du gripa myntet i din handflata så det faller inte ut när du använder din hand. När du har tagit "myntet med din högra hand, ta en trollstav eller hålla fast på ett bord framför dig med din vänstra hand, var försiktig så att du inte visar eller släpper myntet. Tryck på höger hand några gånger med spetsen av staven innan du öppnar näven.
  • Gör inte en stor sak att ta tag i den magiska trollstaven. Istället fokusera på din högra hand så din publik uppmärksammar det.
  • Bilden med titeln gör
    3. Gör myntet återkommer bakom någon annans öra för att överraska din publik. När du är "grip" myntet med din högra hand, håll din rätt näve ut för en publikmissbruk och be dem att blåsa på den. När publikens medlemmar blåser på din näve, öppna din högra hand för att avslöja myntet saknas. Låtsas som om du märker något bakom publikens vänstra öra, och nå med din vänstra hand. Flytta myntet till fingertopparna och dra ut myntet för att visa till din publik.
  • Detta knep fungerar bäst med en liten grupp eller en-mot-ett eftersom andra människor kanske märker att du flyttar myntet.
  • Öva ditt lura några gånger så att du kan göra det fluidly när du utför framför människor.
  • Tips

    Prova den franska droppen runt vänner och familj först eftersom de inte kommer att vara lika hårda om du oavsiktligt rysar tricket.
  • Öva gömmer myntet i båda händerna så du är mer mångsidig när du utför.
  • Saker du behöver

    • Mynt
    • Magic Wand (valfritt)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande