Hur man stannar alfabetet i amerikanska teckenspråk

Amerikanska teckenspråk använder enhandsignaler för att bilda bokstäverna i alfabetet. Det är lätt att lära sig och användbart att veta. Du kan använda fingerspelling för att stava ut ord som du inte känner till. Ta det långsamt och träna en bit av alfabetet i taget. Bygg upp med träning tills du kan fingerspell hela alfabetet i följd.

Steg

1. Håll bra form. Fingerspell bara med din dominerande hand nära din axel. Skriv alltid bokstäver med din handflata mot din lyssnare, bort från dig, om inte specifikt anges (i bokstäver G och H, och eventuellt men vanligt C och O). Rusa inte för att tillåta nybörjare att komma ikapp och för att säkerställa att dina bokstäver inte är slarviga.
  • Bounce inte din hand mellan bokstäver, såvida det inte finns två bokstäver, i vilket fall studsen indikerar upprepningen av det undertecknade brevet. Att dra bokstaven något till sidan kan också indikera repetition.
Del 1 av 3:
En genom j
  1. Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i amerikanska teckenspråk steg 1
1. Göra en näve med tummen som pekar upp för att bilda en "a."Håll din hand framför dig med din handflata framåt. Stäng fingrarna i en näve, men håll tummen pressade mot sidan av din hand och pekar uppåt. Detta är bokstaven "a."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 2
    2. Håll fingrarna ihop med tummen över din handflata för "B."Utöka fingrarna så att de är raka. Ta med dem nära varandra så att de rör på sidorna. Sedan vik tummen över din palm och håll den där. Detta är bokstaven "B."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 3
    3. Curl hela din hand i form av a "C". Vänd din högra hand så att din handflata står inför vänster. Därefter krulla dina fingrar och tumme för att bilda en halv cirkel eller bakåt "C."Håll din hand fortfarande. Detta är bokstaven "C."

    Dricks: Vänd handen i sidled när du signerar bokstäverna "C", "G", "H", och "O".

  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i amerikanska teckenspråk steg 4
    4. Tryck på fingertopparna till tummen och peka på att göra en "D". Tryck på toppen av tummen till varje finger utom ditt pekfinger. Då peka på ditt pekfinger rakt upp. Håll din hand fortfarande med din handflata framåt. Detta är bokstaven "d."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 5
    5. Bilda bokstaven "b" och krulla fingertopparna ner för att göra en "e."Böj alla fyra fingrarna ner för att möta din tumme. Tryck på fingrarna på fingrarna mot sidan av tummen. Detta är bokstaven "E."
  • Håll tummen och fingertopparna nära din handflata. Annars kan det se ut som en "o" eller "C."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i amerikanska teckenspråk steg 6
    6. Tryck på pekfingret och tummen tillsammans med raka fingrar för "f."Håll dina andra 3 fingrar raka. Detta är bokstaven "f."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 7
    7. Peka ditt pekfinger och vänd handen till sidan för att göra en "g."Samla dina fingrar in mot din handflata för att få en näve. Sedan, förläng ditt pekfinger och vila tummen mot ditt långfinger. Håll tummen om 0.5 i (1.3 cm) från din handflata så att den är parallell med ditt pekfinger. Vinkla din hand så att din handflata står inför dig och ditt pekfinger pekar på vänster sida. Detta är bokstaven "g."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 8
    8. Stick ut dina mitten och indexfingrar för att bilda en "h."Håll din hand i samma position som det var för bokstaven" G, "men förläng ditt långfinger också. Håll ditt långfinger så det är precis intill ditt pekfinger. Vinkla din hand så att din handflata står inför dig och ditt index och mittfingrarna pekar på vänster sida. Detta är bokstaven "h."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 9
    9. Peka din pinkie rakt upp för att göra en "jag."Form en näve och peka din pinkiefinger rakt upp. Detta är bokstaven "I."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i amerikanska teckenspråk steg 10
    10. Använd din pinkie för att rita formen av a "J". Med din hand fortfarande i stället för bokstaven "Jag", ta med fingret ner och sedan svoppa det uppåt i form av ett brev "J."Gör det här flera gånger om du vill skapa flera JS, eller bara en gång för ett brev J.
  • Håll din handflata vända bort från dig som du gör det här.
  • Del 2 av 3:
    K till q
    1. Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 11
    1. Peka indexet och mittfingrarna med en tumme mellan dem för "k."Tryck på ditt ringfinger och pinkiefinger mot din handflata. Håll ditt index och långfinger så att de är rakt upp men sprids ifrån varandra i form av en v. Tryck sedan på tummen mot din handflata så att spetsen på tummen är mellan ditt index och långfinger nära var de möter din hand. Detta är en "K."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 12
    2. Bilda en L-form med tummen och pekfingret för att göra en "L."Tryck på mitt, Ring och Pinkie Fingers mot din Palm när du bildar en L-form med ditt pekfinger och tumme. Detta är bokstaven "l."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i amerikanska teckenspråk steg 13
    3. Håll en osynlig boll och peka din tumme genom för "M." Curl dina fingrar ner mot din handflata med tummen mellan ditt index och långfinger. Håll dina fingrar som om du förpackar dem runt en boll. Därefter, koka din tumme mellan din ring och pinky finger. Så här gör du en "m."

    Dricks: På bokstäver "M", "N", och "T", gör fingrarna ovanpå tummen uppenbarligen högre än de andra som gör det lätt att tolka.

  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 14
    4. Poke tummen mellan mitt och ringfinger för "n."Curl dina fingrar som om de håller en boll. Tryck sedan på tummen mellan tummen mellan mitt och ringfingrarna. Detta är en "n."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 15
    5. Gör en "O" med fingrarna och tummen. Tryck på fingrarna på fingrarna och tummen tillsammans. Detta är bokstaven "O."
  • Vissa människor kan vända sin hand något för att visa "O" bildad av fingrarna för att differentiera det från "E".
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 16
    6. Tryck på tummen mot ditt långfinger med indexpekat för "P."Tryck på ditt ringfinger och pinkiefinger mot din handflata. Sedan, förlänga ditt pekfinger som om du pekar på något. Förlänga ditt långfinger så det pekar ner och rör det med tummen. Detta är bokstaven "P."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 17
    7. Gör tecknet för en "G" och sedan peka ner för en "q."Tryck på mitt, ring och pinkie fingrar mot din handflata och peka med ditt pekfinger. Sedan, vila tummen ovanpå ditt långfinger så att det handlar om 0.5 i (1.3 cm) från ditt pekfinger. Då peka ner med din hand i denna position. Detta är bokstaven "q."
  • Del 3 av 3:
    R till z
    1. Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 18
    1. Korsa ditt pekfinger över ditt långfinger för en "R."Tryck på din ringfinger, pinkie och tummen mot din handflata. Sedan, vrid ditt långfinger runt baksidan av ditt pekfinger. Håll din hand fortfarande med din handflata framåt. Detta är bokstaven "R."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 19
    2. Gör en näve och lägg tummen på toppen av fingrarna för en "s."Detta är ofta förvirrat med "A" Så var försiktig med tummen position. Tryck på fingrarna mot din handflata och linda tummen över dem. Detta är bokstaven "s."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 20
    3. Bilda en näve med tummen mellan mitten och pekfingret för "t."Tryck på fingrarna mot din handflata. Tryck sedan på tummen mellan ditt index och långfinger. Detta är bokstaven "t."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 21
    4. Peka dina mitten och indexfingrar uppåt för att göra "U."Tryck på tummen, ringfinger och pinkiefinger mot din handflata. Då peka på mitt och pekfingret rakt upp och håll dem mot varandra. Det här är bokstaven "U."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 22
    5. Göra en "Du" och separera fingrarna för en "v."Med din hand i" U "-positionen, sprida fingrarna från varandra. Detta är bokstaven "v."Var noga med att hålla ringfingeren, Pinkie och Thumb pressas mot din handflata.
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 23
    6. Håll upp 3 fingrar och sprida dem ifrån varandra för att bilda "w."Tryck på ditt pinkiefinger till din handflata med tummen. Håll sedan upp ditt index, mitt och ringfingrar och sprida dem ifrån varandra så att de ser ut som bokstaven "w."Detta är en" w."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 24
    7. Gör en näve och höja och skaka ditt pekfinger för att göra "x."Tryck på tummen mot din handflata och sätt sedan in mitten, ringen och pinkiefingrarna över den. Curl ditt pekfinger. Detta är bokstaven "x."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 25
    8. Stick ut din pinkie och tumme för en "y."Tryck på dina andra fingrar mot din handflata. Detta är bokstaven "y."
  • Bild med titeln Fingerspell Alfabetet i American Sign Språk Steg 26
    9. Skriv brevet "z" i luften med ditt pekfinger. Bilda bokstaven "D", med ditt pekfinger ut, och skriv ett brev "z" i luften.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Öva det varje dag ett tag, fortsätt sedan och försök att lära sig de faktiska tecknen på ord.
  • När du är första lärande, ta bitar av det (som a, b, c, d, e) och öva det hela dagen. Nästa dag, ta en annan chunk (den här gången f, g, h, jag, j) och lägg till den på gårdagens chunk.
  • Det är absolut nödvändigt att träffa och skriva med döva människor för att få en känsla för hur de undertecknar och finger-stavning. Genom interaktion kan du lättare lära dig "accent" eller "dialekt" används i ditt område. Beroende på var du är i USA kan olika tecken och olika former användas.
  • Inhemska människor skriver väldigt snabbt, så Öva att ta emot bokstäverna.
  • Om du inte kan göra ett tecken med din handflata mot en annan person, justera din kroppsställning för att göra det bekvämt.
  • Håll din fingerstavande hand vid axelhöjd.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande