Hur man skapar en eld i handen

Även om extrem försiktighet och vuxenövervakning alltid krävs vid hantering av brandfarliga vätskor, kan några spektakulära brandknappar vara nere med hushållsartiklar och enkla tekniker. Du kan imponera på dina vänner med Circus-värdiga tricks, eller lura dem för att tro att du är en avatar-nivå brandbender. Se steg 1 för mer information.

VARNING: Använd extrem försiktighet. Hantering av brandfarliga vätskor utan korrekt skydd rekommenderas inte.

Steg

Metod 1 av 2:
Använder en butan lättare
  1. Bild med titeln Skapa en eld i handen steg 1
1. Ta säkerhetsåtgärder. Om du ska göra det här tricket måste du vidta åtgärder för att säkerställa att du inte kommer att ställa in huset i brand och bränna dig själv. Gå ut för att göra det här tricket och hitta ett tydligt område, utan att borsta eller något annat är en brandrisk. Du måste ha en hink med vatten, om du snabbt måste släcka flammor, och du måste ha vuxenövervakning.
  • Om du använder handskar, använd en gammal läderhandske eller fodrad trädgårdshandske som är tätt passande med en hård palmyta. Medan du har skrymmande flamskyddande handskar är en utmärkt säkerhetsåtgärd för att skydda dig från att brinna, tyghandskar i allmänhet, för det mesta hålla tricket från att arbeta alls och kan faktiskt göra tricket mer farligt. Bulky flambeständiga handskar släcker ofta flamman innan den lyser, medan en vanlig handske kan absorbera den lättare vätskan, vilket ökar möjligheten att du kan tända handsken i brand och bränna dig själv.
  • Bilden med titeln Skapa en eld i handen Steg 2
    2. Boll upp en hand, lämna ett gap mellan din pinkie och din handflata. Gör en näve, men lämna tillräckligt med utrymme för att sätta in slutet av tändaren i det bekvämt. Dina fingrar måste vara relativt täta, så butanen kommer inte att fly när du släpper den i din handflata. Använd tummen för att täcka upp gapet på toppen av din näve, där du pekar fingret möter din handflata.
  • Försök att föreställa dig att du håller vatten i din handflata och håller så mycket av det som möjligt från att fly. Tricket involverar i grunden att fylla din näve med butan, sedan belysa det när du öppnar din hand.
  • Bild med titeln Skapa en eld i handen Steg 3
    3. Sätt i slutet av tändaren i din näve. Sätt flamänden av tändaren i handen, tillräckligt långt för att driva butan i fickan som nävena skapar. Det kommer inte att fungera om du håller ljusaren precis vid kanten av din handflata, måste du verkligen få det där.
  • Bild med titeln Skapa en eld i handen steg 4
    4. Håll knappen ner i ca 5 sekunder. För att starta tricket, håll ner den röda knappen på tändaren och frigöra gasen. Slå inte av flinten genom att rulla tumrullen, men istället tryck bara på den röda knappen.
  • Olika artister i det här tricket håller ner knappen längre eller kortare beroende på ljusflödet och storleken på eldboll du vill göra. För att vara på den säkra sidan är det bättre att hålla ner det i ungefär fem sekunder tillräckligt länge för att få tillräckligt med ljusa gas, men kort nog för att den resulterande eldbollen är relativt kortfattad.
  • Om du blir mer bekväm hantering av tändaren, kan du sedan försöka skapa en större om du vill, hålla den nere i 10 sekunder eller något längre. Men när du först börjar, gå lite. Detta är ett farligt trick, och du vill inte komma in över ditt huvud.
  • Bild med titeln Skapa en eld i handen steg 5
    5. Ta bort tändaren från din näve och lätta den. När du har räknat till fem måste du flytta snabbt, så butanen kommer inte att avdunsta. Håll ljusaren om en fot bort från din näve, slå sedan flinten genom att rulla tummen över rullen och håll ner gasknappen igen.
  • Under inga omständigheter ska du slå flinten medan ljusaren fortfarande sätts in i din näve, har släppt butan i den. Detta är extremt farligt.
  • Bild med titeln Skapa en eld i handen steg 6
    6. Ta flammen mot öppningen i din näve på din pinkie och öppna din näve. Ta snabbt den tända lättare mot din näve, samtidigt som du öppnar din handflata, ett finger i taget, börjar med Pinkie. Gör det snabbt. Butanen kommer att antända, brinna upp snabbt, och du kommer att kunna "kontrollera" Fireballen genom att snabbt öppna din hand för att visa den.
  • Tidpunkten tar lite övning. Du vill "fläkt" dina fingrar bort från tändaren, lyfter din pinkie först, då din ringfinger, och så vidare för att öppna din näve. Om du öppnar alla fingrarna på en gång kan butan inte antända, medan om du inte öppnar näven alls, riskerar du att bränna dig själv. Under inga omständigheter ska du lämna din näve stängd.
  • Metod 2 av 2:
    Använda brandfarlig handavskrivare
    1. Bild med titeln Skapa en eld i handen steg 7
    1. Var extremt försiktig. Denna metod beskriver ett något vanligt parti-trick och YouTube-fenomen, men det är inte något som ska försökas utan extremt omsorg och vuxenövervakning. Det är ett bra sätt att verkligen skada dig själv om du inte gör det snabbt och säkert.
  • Bilden med titeln Skapa en eld i handen steg 8
    2. Köp en brandfarlig variation av handreningsmedel. Den här versionen av tricket innebär att du lyser lite handrankare och gnuggar handen genom det väldigt snabbt och sedan sätter det ut omedelbart. För att göra det här tricket måste du se till att du får rätt typ av alkoholbaserad sanitizer: titta på etiketten för "etyl" eller "isopropyl" alkohol.
  • Det kommer sannolikt att finnas massor av ingredienser i vissa saniterare, och endast en eller två i andra, men närvaron av en eller den andra av dessa alkohols sorter kommer att göra sanitizer som är brandfarligt, vad som helst som ingår. I allt högre grad är handtvätten alkoholfria, men det betyder att de inte kommer att fungera för det här tricket. Se till att du läser etiketten på handrankaren, eller tricket kanske inte fungerar.
  • Bild med titeln Skapa en eld i handen Steg 9
    3. Ta rätt säkerhetsåtgärder. Tanken med tricket är att sprida en liten lapp av sanitizer på ytan och lätta det, vilket skapar ett litet lager av blå flamma, som du snabbt kan köra fingret genom, sätter det ut omedelbart. Att använda handskar för detta trick är bäst, och det är också viktigt att ha en hink med vatten till hands, om du behöver släcka eld.
  • Hitta en lämplig flamskyddad yta som ska fungera. Du måste gå ut för att göra det här tricket, helst på en betongplåster långt ifrån något som är brandfarligt. Fladaren, desto bättre. Rensa utrymmet för något brandfarligt-små kvistar, soda, bitar av papper. Du måste vara mycket försiktig med att ingenting kommer att fånga i brand utan sanitizer.
  • Bilden med titeln Skapa en eld i handen steg 10
    4. Sprid ett tunt lager av alkoholbaserad sanitizer på betongen och antända den. Squirt en liten mängd sanitizer på betongen och tunn det, jämnt, med fingret. Torka av sanitizer från fingret, för att se till att det inte finns någon chans att dina fingrar kommer att lätta för tidigt. Innan alkoholen avdunstar, använd en tändare och antända goo. Det borde glöda med en mild blå flamma som kan vara lite svårt att se.
  • Det är bäst att göra det här tricket på natten, så att du kan se glöden bättre. Se till att du fortfarande kan se bra nog att du du gör men. Kanske prova på kvällen, när det är mjukt ljus och flammens glöd kommer att vara synligt.
  • Under inga omständigheter Skulle du täcka dina händer med sanitizer och sedan lätta det. Tricket fungerar bara på grund av den hastighet som du gör det, inte för att handrengöraren är säker. Detta kommer att bränna dig allvarligt och skulle vara extremt farligt. Gör inte det här.
  • Bild med titeln Skapa en eld i handen steg 11
    5. Kör ett finger snabbt genom sanitizer. Om du gör det snabbt kan du skopa lite av sanitizer som är i brand, och det kommer att se tillfälligt ut som att fingrarna är a-flamma. Så snart du gör det, har du dock inte mycket tid att beundra det, för att du bränner dig själv om du lämnar den på mer än en sekund eller två.
  • Du borde känna lite värme, eller en konstig känsla, som varm och kall. Hand sanitizer har vanligtvis en kylkänsla, som kan lura dig att tro att det är varmt. Hur som helst, du kommer inte ha tillräckligt med tid att verkligen känna någonting, för du kommer bara att svepa fingret igenom, titta på det för en sekund och sätta flammen ut.
  • Bild med titeln Skapa en eld i handen steg 12
    6. Sätt flammen ut genom att knäppa din handled kraftfullt. Det bästa sättet att döda flamman är att snusa det. Blåser på den med en skarp gust kan bara flytta runt sanitizer, vilket gör det möjligt. Det kan inte stressas nog: Du måste sätta flammen ut så snart du rör det eller du kommer att bränna dig själv.
  • Håll vatten nära och dunk din hand i den, om det behövs. Låt inte elden brinna upp all alkohol, eller riskerar allvarlig skada.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Glöm inte att bära en tung handske när du gör det här. Det kan bli extremt farligt och du kan ge dig mycket dåliga brännskador.
  • Var noga med att göra det snabbt, för om du inte inte kan sprayen avdunsta.
  • Du kan också göra det på andra ytor. Som ett bord eller en flaskhatt, speciellt ett litet glas. Se till att du använder något något brandbeständigt.
  • Varningar

    Se till att du håller din hand bort från dig och din väns kropp. Det skulle inte vara så snyggt om du skulle sånga ditt hår.
  • Se till att du har ett vittne när du först försöker detta, så de kan hitta hjälp om du av misstag brinner dig själv.
  • Var alltid försiktig när du spelar med eld. Öva inte nära brandfarliga föremål eller små barn.
  • Stunts med eld kräver mycket personlig skyddsutrustning, inklusive brandsäker gel och eldfasta kläder. Om du inte har pengarna att investera i något av detta, försök inte några brandknappar.
  • Saker du behöver

    • Slätare.
    • Hand sanitizer eller brandfarlig vätska.
    • Tunga brandbeständiga handskar
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande