Hur man bryter brädor med dina nakna händer

Att lära sig att bryta brädor med dina nakna händer kan göras direkt hemma. Börja med att konditionera händerna för att få dem redo för slående och se till att din bräda är korrekt inställd. Genom att ha förtroende för din förmåga att bryta styrelsen och följa några enkla strategier, kommer du snart att behärska kampsporten Stunt of Board-Breaking.

Steg

Del 1 av 3:
Välja och placera styrelsen
  1. Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 1
1. Wrap brädor med skum eller duk för att skicka dina händer. Innan du försöker bryta ett bräde måste du börja ta upp dina händer. Stansning av träplatta för första gången kan bara resultera i blodiga knogar, så det är bäst att förbereda händerna innan de försöker bryta. Du kan göra detta genom att förpacka ett inlägg eller träbräda med skum.
  • För en hårdare yta, linda brädet i duk eller garn.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 2
    2. Öva din hastighet med en stansväska först. När du bryter ett bräde vill du att händerna är anpassade rätt och din hastighet att vara snabb så att brädet definitivt kommer att bryta. Innan du använder brädor, träna en stansväska för att utveckla rätt teknik. Öva slår snabbare och starkare varje gång, och håll handen i rätt läge beroende på vilket strejk du använder.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 3
    3. Använd brädor gjorda av tall utan några knutar. Tall är en mycket mjuk typ av trä, vilket gör det idealiskt för splittring i hälften med din hand. Leta efter en tallskiva som är 0.75 till 1 tum (1.9 till 2.5 cm) tjock, med en 1 fot (30 cm) diagonal. Välj en bit tall som inte har några knutar i det, som att slå knutarna kan skada din hand.
  • Du kan också köpa rebreakerbara brädor för att träna på det kommer att fånga tillbaka tillsammans när de bryter. Dessa kan hittas online och kostar $ 20- $ 80.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 4
    4. Säkra styrelsen så att den inte rör sig. För att förhindra eventuella skador, vill du att din tall är att stanna stilla när du går och bryter den. Antingen har någon hålla brädet stadigt med 2 händer, eller placera brädet jämnt på betongblock så att brädet är stabil.
  • Om någon håller styrelsen för dig, borde de ha 1 hand på vardera sidan av brädet, gripa kanterna medan de håller fingrarna ur vägen. Deras fötter bör placeras en framför den andra för att ge bättre stabilitet.
  • Sprid betongblocken så att det finns 0.5 tum (1.3 cm) Board på varje block, och se till att blocken är tillräckligt långa så att du inte skadar din hand när du slår igenom.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 5
    5. Placera brädet så att det bryts längs träets naturliga korn. Ett styrelse delas upp i halva mycket lättare om det slås längs sitt naturliga korn. Den typ av strejk du planerar att använda kommer att diktera hur styrelsen ska hållas.
  • För en knivhandstrejk eller rak slag ska kornet placeras horisontellt, säkras på toppen och botten av brädet.
  • För en palmklack, ska kornet gå vertikalt med stöd på båda sidor.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 6
    6. Placera din kropp korrekt. Din ståndpunkt är viktig för att din strejk är framgångsrik. Båda dina fötter bör planteras fast på marken, med dem sprids något, 1 fot framför den andra. Din baksida ska stödja 70% av din vikt. Med rätt fotarbete, kommer din strejk att behålla sin hastighet och styrka.
  • Du bör vrida dina höfter i strejken.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 7
    7. Mäta det avstånd som behövs mellan dig och styrelsen. För att du inte är för nära eller för långt, kolla om du har ett bra avstånd mellan dig och styrelsen. Stå fast på marken och sedan träna ut din arm medan någon antingen håller brädet eller säkras på cementblock.
  • När du förlänger din arm som du skulle när du slår, ska din hand nå några inches bortom brädet. Om du förlänger armen och det berör bara brädet, måste du flytta upp ett par tum.
  • Se till att din hand är riktad mot styrelsens centrum.
  • Del 2 av 3:
    Välja en strejk
    1. Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 8
    1. Använd en Palm Heel Strike för din första styrelse. Palm Heel Strikes är bäst för nybörjare, eftersom de är enklaste på dina händer och borde inte leda till några skador. När du använder en Palm Heel-strejk, luta din handled tillbaka så att palmens häl är ute och håller fingrarna för att hålla dem ur vägen.
    • Var uppmärksam på att böja fingrarna inåt när man gör en palmklack - det kan leda till att de skulle bryta sig.
    • Styrelsen bör hållas med kornet som körs vertikalt och en hand på varje sida.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 9
    2. Välj en knivhandstrejk för att bryta brädet med sidan av din hand. För att göra en knivhandstrejk, håll din hand platt så att den ser ut som kanten på en kniv. Krama sidorna av fingrarna ihop så att de rör varandra och böja dem inåt något. Du kommer att slå med utsidan av din hand, nära var din handflata är.
  • Kornets korn ska köras horisontellt.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 10
    3. Välj en rak stans att bryta brädet med dina knogar. Om du vill gå med en vanlig stans när du bryter ombord, måste du ställa upp din handled så att den är jämn och du använder rätt knogar. När du skapar en näve ska din handflata vända nedåt. Om du böjer din handled inåt för långt eller strejk med bara dina yttre knogar, kommer du att sluta skada din hand.
  • Håll inte tummen i mitten av din handflata. Placera den på utsidan av din hand för att undvika att bryta eller skada den.
  • För en rak stans bör kornet placeras horisontellt.
  • Del 3 av 3:
    Bryta styrelsen
    1. Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 11
    1. Släppa alla rädslor och begå att bryta styrelsen. Om du är rädd för att skada dig när du slår på brädet, kommer du inte att bli framgångsrik. Rensa ditt sinne och berätta för dig själv att du kommer att bryta styrelsen. Om du tror det, kommer din hand inte tveka när den blir nära styrelsen, och din hastighet ska inte sakta ner, vilket resulterar i en ren paus.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 12
    2. Fokusera på hastighet, inte ström. Medan du har starka händer kommer inte att skada, nyckeln till en framgångsrik styrelse är din hastighet. Du vill slå styrelsen så fort som möjligt, eftersom det här är det som orsakar styrelsen att bryta. Öva slående om och om igen på en väska eller ett bräde som är insvept i skum. Öka din hastighet varje gång, slår snabbare och snabbare.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 13
    3. Syfte på en punkt utanför styrelsen. Du bör inte tänka på styrelsen som ditt sista mål - annars kommer din hand att sakta ner när den blir nära styrelsen, och styrelsen kommer inte att bryta. Fokusera på en punkt bortom styrelsen och sikta på den platsen när du slår. Detta kommer att hålla din momentum som du slår igenom styrelsen istället för på den.
  • Eftersom du siktar bortom brädet, se till att ditt avstånd är inrättat för att återspegla detta. Din kropp ska inte ställas in för att bara nå styrelsen, du borde nå genom bordet.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 14
    4. Skrika när du slår på att släppa mer energi. Kiai som kampsportkonstnärer ofta avger när slår är inte bara för show eller att starta motståndaren.Kontraktionen av membranet och torso-musklerna kan användas för att sätta mer ström i din strejk. När du skriker när du slår, släpper du lagrad energi, vilket ger dig större styrka.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 15
    5. Behålla din efterföljande. När du har kontakt med styrelsen måste du hålla din momentum och avsluta strejken hela vägen. Om du slutar så snart du känner styrelsen, kanske du inte slutar bryta den helt, och du kan skada din hand.
  • Bild med titeln Break Boards med dina nakna händer Steg 16
    6. Fortsätt försöka om du inte omedelbart bryterbordet. Inte alla bryter ett styrelse vid deras första försök, så ge inte upp. Om du har konditionerat din hand, praktiserat rätt teknik, och känner dig säker på att du kan bryta styrelsen, kommer du att kunna. Försök att inte känna sig avskräckt av misslyckade försök och fortsätta försöka.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    För att lära dig mer information bakom Breaking Boards med dina nakna händer, liksom riktiga demonstrationer och hjälp, registrera sig i en kampsportklass.
  • Få billigt, bräckligt trä som är lätta att bryta
  • Du kan bära säkerhetsutrustning som armbandsvakter / boxers crepe för handtekniker och anklet för en fotteknik om du är ny att bryta. Tro på dig själv, håll dig fokuserad och njut av ögonblicket. Breaking Boards är roliga!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande