Hur man finess människor och situationer

Låt oss säga att du blev ombedd att göra en lista över dina översta fem skäl att vilja dröja på planeten jorden - chansen är hög att om du är som de flesta, då skulle något som involverar en annan person vara högst upp på en sådan lista. På samma sätt som myrorna och bina är människor en social art och den här artikeln kommer att belysa hur man mjölkar varje relation och situation för allt som de är värda.

Steg

  1. Bild med titeln finesse människor och situationer Steg 1
1
Få ögonkontakt. Den rösten i ditt huvud är det riktiga du och det bästa sättet att verifiera att du har meddelat en annan person och att en annan person har tagit märke till dig är genom försiktig ögonkontakt. Ett leende, ett handskak eller en klapp på axeln är alla sätt att erkänna och respektera närvaron av en annan.
  • Bild med titeln finesse människor och situationer Steg 2
    2
    Kom ihåg namn och använd dem ofta. Var försiktig med att korrekt uttala och stava en annan persons namn i dina interaktioner med en annan. Var det konditionering eller det egotistiska behovet av att känna sig viktigt, det finns något speciellt om att höra ett namn som gör en person mer alert och mer öppen för vad som äger rum mellan er två.
  • Bild med titeln finesse människor och situationer Steg 3
    3
    Ge äkta komplimanger. Folk tenderar att ha en omedveten knack för att känna av en falsk, så ta dig tid att studera en person och uttrycka beundran för en bona fide styrka. Det här är en kraft som du måste uppmuntra mer av vad som är bra om en person.
  • Bild med titeln finesse människor och situationer Steg 4
    4
    uttrycka tacksamhet. Om en person tar sin tid, ansträngning, uppmärksamhet eller pengar att säga eller göra något av nytta för dig, det minsta du kan göra är att erkänna detta och uttrycka uppskattning för det. Det finns gränser för någon känsla av rättighet och det här är ett av de bästa sätten att indikera till en annan som du värdesätter honom eller henne och hans eller hennes ord och handlingar. Om någon uppmanar dig att delta i någonting kanske en liten nyhetspresent kan vara lämplig.
  • Bild med titeln finesse människor och situationer Steg 5
    5
    Ha en humoristisk känsla. Ditt ego är inte så bräckligt att det inte kan överleva lite ärlig kritik här och där eller till och med chise att du inte verkligen förtjänar en komplimang som någon försöker betala dig. Försök att skratta med människor och inte människor - det här är bäst genom att låta dig vara sårbar också. Pinsamt stunder händer med alla och sådana bör hanteras med känslighet men också med en slyby.
  • Bild med titeln finesse människor och situationer Steg 6
    6
    Empatisk. Försöker verkligen att ordinas med en annan persons skor till vilken utsträckning som helst och försök att hålla sig till "den gyllene regeln" i vilken situation du söker en resolution till. Kom ihåg det gamla ordspråket som du fångar mer flugor med honung än med ättika och försöker innehålla några känslor av fientlighet. f
  • Bild med titeln finesse människor och situationer Steg 7
    7
    Vara selektivt patient. Med så mycket att göra på så lite tid krävs det att det är uppenbart att bedöma vilka interaktioner som verkligen förtjänar våra 100 procent fokus och engagemang. Detta är särskilt sant när man hanterar sin make, ens barn och ens kunder eller kunder.
  • Bild med titeln finesse människor och situationer Steg 8
    8. Förfina konsten att "namn släppa" och "händelse droppe."Du skulle bli förvånad över hur omnämnandet av ett visst namn eller offentlig händelse omedelbart kan höja din status i ögonen på en annan, men tvungen försök att behålla din integritet i detta område. Låt oss säga att du var i en viss nationell händelse eller råkade gnugga axlarna med en viss kulturell ikon eller mer praktiskt taget att du deltar i samma träningscenter som en persons chef som du förhandlar om en affär med. Mästare konsten av det taktfulla omnämnandet här och där.
  • Bild med titeln finesse människor och situationer Steg 9
    9
    Vara energisk, positiv och perfektionistisk. Det har uttryckts att några av de modigaste orkestrationerna av människor gjordes av män, honor eller gralise som var sniglöst trött men var samtidigt obevekliga som jackaler. Med detta sagt är det en avstängning för att engagera sig med personer som verkar lackluster. Flyga i utseende, ord och handlingar. Pride går djupt för att generera modet att höja. Varje dag är ett nytt tillfälle att köpa liv, njutning, höjd, kamratskap och värdighet - gripa det med båda händerna, båda fötterna och enheten i ditt huvud! Hålla sig i form, väl vallad, väl oxygenerad, väl hydratiserad, väl näring och vara beredd att erbjuda det bästa av dig till existens och att förvänta sig det bästa från existens- master och maximera värdet oupphörligt att utvecklas till ditt högsta himmelska öde.
  • Bild med titeln finesse människor och situationer Steg 10
    10. Identifiera vad som är i det för dig och vad som är i det för den andra personen. Vi är naturligtvis själviska och det här är intressant för självbevarande. Kom ihåg det till varje person som du stöter på han eller hon är bokstavligen den viktigaste personen som existerar.
  • Göra saker tydligt uppenbara för människor när man lämnar ett klagomål eller uttrycka en vilja. Till exempel, om du var på ett flygplan som läckte vatten på ditt barn kan det hjälpa till att lägga till i ditt klagomål att du planerar att skriva en artikel till den lokala tidningen i din sökande någon form av placerande ersättning för dig och ditt barns nöd. Du kommer att bli bättre på att göra detta med övning.
  • Bild med titeln finesse människor och situationer Steg 11
    11. Använd dina resurser klokt och ansvarsfullt. Varje fördel i livet har en kostnad av något slag som det bara är rättvist att mottagaren av förmånen borde drabbas av bekostnad av. Det är en enorm personlig tillgång att ha styrkan och modet att rutinmässigt tolerera konstruktivt obehag för att få ut det mesta av de möjligheter som är tillgängliga för dig. Om din stil är flamboyant och över-the-top eller enkel och elegant, för att vara slösig eller destruktiv med tiden, är pengar och energi mycket oansvarig. Som med de flesta områden i livet är det bra och nådiga levande och en vetenskap som är bäst med en plan, prioriteringar och uthållighet av fokus och ansträngning.
  • Tips

    Vara verklig - det är den sällsynta och mest speciella gåvan som du eventuellt kan sträcka sig till en annan!
  • Spendera tid i spegeln med dig själv och uppskattar verkligen vad du har att erbjuda mänskligheten. Det finns inget pris som kan placeras på förmågan att stå före en spegel och verkligen uppleva i det faktum att du har tjänat respekten för den person som du ser stirrar tillbaka på dig. Bära denna stolthet med dig!
  • Kommunikation är den viktigaste aspekten av något förhållande eller möte, så var försiktig med vad du säger och hur du säger det, såväl som att göra ett försök att vara en bra lyssnare medan du erbjuder klokt råd.
  • Driva från en självförtroende och stärka dina instinkter och reflexer genom att se varje upplevelse som inte bara en klä repetition men som faktisk showtime.
  • Ett polerat utseende kommer verkligen att förbättra kvaliteten på något möte med en annan människa.
  • Varje ögonblick i ditt liv består av önskvärda, oönskade och neutrala aspekter av existens och du bör ta det som det kommer med en hållning av tacksam värdighet och gör det mesta av det.
  • Det hjälper när du verkligen älskar människor och ser verkligen en annan person som en förlängning av dig själv, men avlägset.
  • Sök efter att spin-banor som försvinner välja andra för att störa dem till dig genom att anpassa generiska hälsningar och uttryck med din signaturstil och kom ihåg att födelsedagar är tillfälle när någon är speciellt förtjänt av en finess session.
  • Hitta det goda i varje person och tillväxten i varje situation för att förbättra positiviteten hos din aura.
  • Du är dina volitionella ord och handlingar så var försiktig så att du inte är billigt, din integritet och din förmåga att lita på att vara oärlig i karaktär.
  • Tillåt dina personliga höga krav och din noggranna disposition att luta dig att konsekvent omfamna och visa upp perfektion med diskriminerande smak och en lätt avslappnad stil.
  • I de muntliga tennisambesökarna av dialog, försiktigt bevis på att du verkligen lyssnar och engagerar sig genom att upprepa ordspråk eller segment av vad som sägs till dig som en smickrande "spegling" gest till din följeslagare i dina svar - var kreativ med det här.
  • Varningar

    Denna artikel föreslår inte att vara en pushover eller en dörrmatta, men det är snarare hur man förhandlar om livets terräng med klass, karisma och medkänsla.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande