Hur lurar du dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet

Vill du skriva en dagbok för att lura dina vänner att tro att du är från en annan planet? Kom igång och lura bort!

Steg

Metod 1 av 2:
Skriver dagboken
  1. Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet Steg 1
1. Få en dagbok. Detta fungerar också med en vanlig anteckningsbok också. På det här sättet kan du skriva allt du behöver för att lura dina vänner.
  • Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet Steg 2
    2. Skriv ner namnet på planeten du är från. Också, ange var du föddes på den, till exempel skriv, "Jag föddes på planeten Conhora och jag föddes i ett litet vattenområde som heter Chorasea". Gör din planet unik för dig.
  • Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet Steg 3
    3. Skriv detaljer om din födelse och vilken typ av varelse du är. Detta hjälper alla att läsa din dagbok förstå dina fakta bättre. Du kan skriva något som, "Jag föddes på planeten Conhora. Jag föddes klockan 2:30 som en vacker fe. Min mamma sa att jag var en bunt av glädje."
  • Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet Steg 4
    4. Skriv om dig själv också. Ange ditt riktiga namn (eftersom ditt jordnamn är ett undercovernamn), ålder, lite om dina vänner och allt du vill! Skriv något som, "Jag heter Oceania. Min specifika typ av fe är vatten. Jag tillbringade hela min tid bredvid floder, strömmar och vackra sjöar. Jag älskade att skriva i min dagbok, men jag lämnade den där. Så, nu har jag en ny dagbok att skriva in vid floden. Jag är 113, bara blir en tonåring, och mina bästa vänner är en eldfe och en nattfe. Deras namn är flamma och luna."
  • Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet Steg 5
    5. Skriv om alla de stora farorna du har mött, jämfört med jorden. Till exempel skriv inte, "Vi hade inbördeskriget tre och mina föräldrar missbrukade mig." Vissa människor på jorden kommer att tro att det inte är något jämfört med dem. Skriv något mer som, "Vi mötte våra fiender, magnolerna, varje dag i ett krig i nästan 100 år. De var väldigt läskiga. De var halv mänskliga och halv spindel. De trasade oss upp i webben."
  • Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet Steg 6
    6. Skriv om dina talanger. Dina talanger kommer att vara ingenting jämfört med jorden. Så gör något och var kreativt! Skriv något som, "Jag var väldigt bra på svärdstridning, men också bågskytte och något som kallas Swither Sy. Vi sys med en tallkotte för att göra swittles, som var jumpsuits vi älskade att bära. Min mamma sa till och med folk om mina sveda symkunskaper."
  • Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet Steg 7
    7. Skriv om din personlighet och stil. Skriv något som, "Jag var lite av en rebell och bröt några regler att göra vad jag älskade. Bågskytte var emot reglerna, även om min talang var bågskytte. Jag blev fångad ett par gånger. Jag gillade mörka kläder med skalle och kontrollerade vattnet. Jag var väldigt bubblig ibland, men främst var jag en sorts älva som tyckte om att vara seriös och öva mina kamp. Att vara rebell är bara en del av att vara mig."
  • Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet Steg 8
    8. Avsluta din dagbok med några skrämmande nyheter för att lura dina vänner. "Jag hoppas att magnolerna inte kommer till jorden när som helst snart. Förra gången jag besökte Magnolia, de plottade att komma till jorden och förstöra det! Detta är topphemligt, så läser det här är något jag inte önskar att du skulle göra. Dessutom är den här nyheten seriös och skrämmande. Undertecknad, (det namn du hade på din planet)."
  • Metod 2 av 2:
    Vara hemlig
    1. Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet Steg 9
    1. Ta din dagbok med dig överallt. Skola, ditt vänner hus, filmerna, etc. Dina vänner undrar varför du tar det till så mycket ställen.
  • Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet steg 10
    2. "Av misstag" Lämna din dagbok runt dina vänner eller på ditt skrivbord i skolan. Lämna nyckeln där om det måste låsas upp. De kan läsa det.
  • Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet Steg 11
    3. Släpp subtila tips om de läser det. Till exempel, "Jag hoppas att du inte får reda på planerna," eller, "Ja, flamma? Jag menar, (din väns namn)?" Om de trycker på det, fråga dem om de läser dagboken och snälla berätta sanningen. Om de sa ja, suck och säga, "Tack för att du berättade sanningen." och håll din dagbok med dig. Om de säger nej, säg, "Åh tackar godhet!"
  • Bild med titeln lura dina vänner med en dagbok om att komma från en annan planet Steg 12
    4. Om de inte läser det först, fortsätt försöka! Fortsätt försöka i minst 2-3 månader. Om de inte gör det, säg, "Det kan vara dags för dig att veta." Lämna dem dagboken och låt dem läsa den. Om de skrattar åt dig, ta din dagbok och lämna. Inget behov av att säga hejdå. De kommer att veta att de skadar dina känslor, om du lämnar. Om de agerar allvarligt om det, börja prata om din planet. Om det går långt för långt, eller om din vän är rädd och gråter om magnolerna, berätta för dem att det var ett ofarligt trick och ingen kommer till jorden.
  • Tips

    Var kreativ med ditt namn! Om du är en vattenfe, namnge inte dig själv Ashfire.
  • Se till att ditt namn matchar din varelse. Namnge inte ett luftelement "Jord".
  • Fråga dina vänner om de vill gå med dig och göra en dagbok under pennnamnet på en av dina vänner på din planet. Mer bevis kan få fler vänner att tro på dig.
  • Varningar

    Om din vän börjar göra roligt med dig för det här, ignorera dem, undvik lite och få nya vänner att börja lura också! Om du gör det på 3-4 vänner och de alla reagerar på samma sätt, gör nya vänner och stänger dagboken.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande