Hur man applicerar cream blush

VIDEO

Cream Blush kan vara svårare att ansöka än pulverblush, men när den appliceras kan det hjälpa dig att uppnå en dugg, ungdomlig finish, det är till hjälp i torra klimat eller för åldrande hud. Dessutom är det lätt att applicera och ger din hud en subtil flush, så det är bra för alla som bara börjar bära smink. När du applicerar din grädde, använd en rodnad som passar för din hudton och blanda den så att du skapar ett naturligt utseende.

Steg

Del 1 av 3:
Förbereder ditt ansikte
1. Applicera din fuktkräm och concealer. Först tillämpa en fuktkräm med SPF, välja en fuktkräm som passar din hudtyp. Applicera då concealer till de mörka cirklarna på ditt ansikte och några fläckar, dabbing concealer i med ditt långfinger tills den blandas med din hud.
  • Om du använder concealer för att täcka cirklar under dina ögon, använd en concealer med en peachy-orange ton. Om din hud är lättare, ska det vara mer mot persikans ände, och om det är mörkare, bör din concealer vara en djupare orange. Ställ sedan concealer med ett genomskinligt pulver.
  • 2. Applicera grunden för din hud. Välj en naturlig stiftelse, och applicera det på ditt ansikte med en pensel, svamp eller fingrarna. Se till att du väljer en grund som liknar din hudton och blandar den med fingrarna eller en skönhetsblandare. Använd en fuktig skönhetsblender svamp så det tar inte bort någon av grunden från ditt ansikte.
  • Vid denna tidpunkt kan du tillämpa ett annat lager av concealer för några fläckar som verkligen är envisa, men se till att du inte tårta på din smink.
  • Bild med titeln Apply Cream Blush Steg 3
    3. Spara pulvret tills efter rodnaden. Om du applicerar en krämblodig efter att du har applicerat pulver i ditt ansikte, kommer rodnaden inte att blanda sig väl till dina kinder. I stället för att applicera pulver i ditt ansikte innan du applicerar rodna, applicera din rodnad först och avsluta sedan med en liten dammning av lös pulver. Detta kommer att hjälpa din blush cling i ditt ansikte, liksom att skapa en mer matt finish på ditt ansikte, vilket kommer att ta bort några av de dimmiga utseendet.
  • Om du har ett naturligt torrt ansikte, och inte vill ta bort någon av glöd eller dagg från grädden, applicera inte en pulverfinish. Pulver kan hoppas över i sminkprocessen - det är verkligen en personlig preferens.
  • Del 2 av 3:
    Applicera Cream Blush
    1. Bild med titeln Apply Cream Blush Steg 4
    1. Välj din ansökningsmetod. Det finns flera olika sätt att applicera krämblod. Någon av dem kan användas för att applicera rodet effektivt, så det beror bara på din preferens. Du kan ansöka Cream Blush på tre sätt:
    • Cheek Highlighter Pensel: Denna borste har mjuka, platta borstar och du kan ansöka rodnad genom att dabbing borsten i din grädde, och sedan tappa den på äpplet i dina kinder.
    • Skönhet Blender Svamp: Du kan tillämpa din rodnad med det här verktyget genom att försiktigt svepa det i en uppåtgående rörelse på äpplet i dina kinder.En svamp kan också användas för att blanda din rodnad i huden.
    • Dina fingrar: Det här kan vara det enklaste sättet att applicera din rodnad när du kommer att doppa fingrarna i rodnaden och sedan svepa den på dina kinder.
  • Bild med titeln Apply Cream Blush Steg 5
    2. Lokalisera äpplen av dina kinder och dina kindben. Du kan välja att applicera rodnad till någon av dessa områden. Att hitta äpplen av dina kinder, första leendet. Området av dina kinder som är uppvuxna medan du ler är äpplet till din kind. Att hitta dina kindben, suga i dina kinder, vilket gör något av ett fisk ansikte. Området på dina kindben där det upplever indragningen är där du kommer att tillämpa din rodnad.
  • De flesta människor tenderar att applicera rodnad till äpplen i kinden, men du kan ansöka om dina kindben istället om du vill ha ett annat utseende.
  • Om du har höga kindben och en ihålig i dina kinder, kan appliceringen på äpplet i dina kinder hjälpa till att mildra dina funktioner och få ditt ansikte mindre vinkel.
  • Om du har ett rounders ansikte, kan du tillämpa rodnad till dina kindben istället för äpplen i dina kinder, hjälpa ditt ansikte att se smalare. Se till att du bor på den stora delen av indragningen, där du kan känna den nedre delen av din kindben - du vill inte att din rodnad ska vila för lågt på ditt ansikte.
  • Bild med titeln Apply Cream Blush Steg 6
    3. Var noga med att applicera din rodnad i rätt område. Du kan välja mellan äpplet i dina kinder eller dina kindben. Om du applicerar det på dina kindben, sopa den tillbaka mot din hårlinje. Undvik att applicera rodnaden för nära mitten av ditt ansikte. Det borde inte gå förbi leende linjerna på vardera sidan av näsan.
  • Om du använder rodnad i en neutral färg kan du tillämpa den på både dina kindben och äpplet i dina kinder.
  • 4. Applicera din rodnad med fingrarna för en enkel applikation. Doppa ditt mitten och ringfinger i din rodnad, se till att de är rena först. Försiktigt dab dina fingrar på äpplen av dina kinder eller dina kindben. Om du känner att din rodnad är för ljus, fortsätter att tappa den och blanda den med fingrarna tills du har önskad färg.
  • Om du känner att du lägger på för mycket krämblod, bara gnugga området med fingertopparna och det kommer att börja lätta.
  • 5. Applicera rodnad med en borste för att koncentrera färgen. Tryck på din pensel i din krämblod i några sekunder tills du har tillräckligt med rodnad på borsten. Sedan, Stipple Blush på dina kindben eller äpplen av dina kinder. Blanda ut eventuellt överskott med din skönhetsblandare eller fingrarna.
  • Om du känner att du har plockat upp för mycket rodna, kan du trycka på borsten på baksidan av din hand för att ta bort en del av produkten.
  • Stippling din borste betyder bara att du skapar ett mönster av små prickar, att när det är format ser ut som en solid färg eller skuggning.
  • 6. Applicera rodnad med en skönhetssvamp för det mest blandade utseendet. Ta sidan av din svamp och doppa den i din grädde. Applicera sedan din rodnad till dina kindben eller äpplen genom att svepa svampen på dina kinder. Du kan sedan vända din svamp till den rena sidan och släta ut din rodnad genom att blanda (i en cirkelrörelse) eller dabbing den med din svamp.
  • Del 3 av 3:
    Välja rätt rodnad
    1. Bild med titeln Apply Cream Blush Steg 10
    1. Förstå skillnaden mellan grädde och pulver rodna. De två olika typerna av rodningar hjälper dig att uppnå olika utseende, så det är verkligen en personlig preferens som du använder. En pulverblush ger dig ett mer färdigt utseende, och kan appliceras med en stor sminkborste. En Cream Blush ger dig en mer dimmig, utomhus och appliceras med en pensel eller fingrarna.
    • När du applicerar Cream Blush, använd alltid en mindre mängd i början. Du kan gå tillbaka och lägga till mer rodnad till dina kinder, men det är svårare att ta bort överflödigt rush än det är att lägga till mer. Om du oavsiktligt har lagt till mycket rodna till dina kinder, kan du blanda det i eller du kan tillämpa ett ljust lager av fundamentet ovanpå det för att dölja lite av färgen.
  • Bild med titeln Apply Cream Blush Steg 11
    2. Välj rätt nyans av rodnad. Om du vill att din rodnad ska se naturligt, måste du välja den rätta nyansen av rodnad. Om du verkligen vill att dina kinder ska pop, kan du välja en rodnad i vilken färg som helst. För att hitta den mest naturliga rodda färgen, knippa dina kinder och försök att matcha färgen som skapas på dina kinder med en roddfärg. Om du har problem med att välja rätt blush-färg kan du följa den här allmänna guiden för hudtoner:
  • Rättvis / Elfenbenskinn: Välj en rosa eller blek rosa för din rodnad färg. Detta är det mest naturliga utseendet för mycket rättvis hud, eftersom andra nyanser kan se orangey. För rättvis hud som är lite mörkare kan du använda en persika rodnad i en satin eller ren konsistens. Om du vill gå lite mer dramatisk för en natt ute, kan du använda en plommonfärgad rodnad i en genomskinlig nyans. Välj en plommonfärgad rodnad som är en nyans eller två mörkare än din läppfärg.
  • Medium hud: bära en rodnad som är en aprikos skugga, eftersom det kommer att ta fram de naturliga varma färgerna i din hud. Du kan också bära en pinky-bärfärg - eftersom en blekrosa ser bra ut på rättvis hud, kommer en mediumrosa att se bra ut på medelhög hud. För ett mer dramatiskt utseende, välj en dämpad mauve (blek lila) färg som har en antydan av plommon.
  • Olive Skin: Leta efter varma toner som en orange-persika, som kommer att gömma de gröna undertonerna i huden. Bära en ros eller bronsfärgad rodnad för ett mer dramatiskt utseende som kommer att lägga till värme på din hud och hjälpa till att öka olivfärgen. Om du har rättvis olivhud kan du använda samma färger, använd inte så mycket rodna.
  • Mörk hud: Gå till djärva, mycket pigmenterade nyanser som rosin, tegel och tranbär. För ett dramatiskt utseende, välj en ljus mandarin som kommer att vara söt och subtil på mörk hud.
  • Bild med titeln Apply Cream Blush Steg 12
    3. Vet fördelarna med grädde.Cream Blush skiljer sig från pulverrysning genom att det är bra för torr hud som pulverblush kan förbättra din torrhet. Om du har åldrande hud, kommer Cream Blush att ge dig ett mer ungdomligt utseende och lägger till dewiness i din hud som människor tenderar att förlora när de åldras. I kalla klimat eller under kalla årstider, lägger Cream Blush fukt till dina kinder som dras ut med den kalla luften så det håller ansiktet från att se så torrt.
  • Att använda Cream Blush i en mycket fuktig miljö kan vara svårt eftersom det kan göra ditt ansikte ut ännu mer oljigt. Om du bor i ett område där du upplever mycket fuktighet eller du tenderar att svettas mycket under dagen, kan du använda en pulverblodh bättre eftersom du inte behöver den extra fukt som läggs till i huden.
  • WikiHow Video: Hur man applicerar Cream Blush

    Kolla på

    Tips

    Gått överbord med rodnaden? Blanda lite pulver eller fundament över området toner saker ner.
  • Det är bättre att bygga upp rush färg lite med lite än att försöka korrigera en överbelastning.
  • Välj en krämblodning som är liknande i färg till din naturliga rodnande nyans.
  • Läppstift kan faktiskt användas på platsen för krämblod. Det har också fördelen att hjälpa dig att matcha din läppfärg till din blush-färg.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande