Hur man applicerar cc cream

Cc, eller "färgkontroll", "Cream är en lätt makeupprodukt som kan användas i stället för grund eller som en primer. CC Cream hjälper till att dölja hudfelektioner, som rodnad eller hyperpigmentering, samtidigt som du skyddar huden från solskador och behandling av fläckar, fina linjer och åldersfläckar. Det är lätt att ansöka, allt du behöver är dina fingrar eller en sminkborste!

Steg

Metod 1 av 2:
Använda CC Cream
  1. Bild med titeln Applicera CC Cream Steg 1
1. Rensa, ton och fuktar din hud. CC-grädde ska appliceras på ren hud. Tvätta ditt ansikte Använd din favoritrengöring och försiktigt klistra din hud. Då, om du har fet hud, tillämpa toner använder en bomullsboll. Om du har torr hud, försiktigt Applicera fuktkräm.
  • Bild med titeln Applicera CC Cream Steg 2
    2. Sätt små prickar av cc-kräm på ditt ansikte. Krama en liten mängd cc-kräm på fingrarna. Om du vill använda produkten över hela ansiktet, lägg 1 prick på pannan, 1 på näsan, 1 på hakan och 1 på varje kind. Annars, sätt 1 dot i varje område du vill ha täckning, som sidorna av näsan eller nära fläckar.
  • Bild med titeln Applicera CC Cream Steg 3
    3. Blanda grädden med en sminkborste eller med rena fingrar. CC Cream kan appliceras som du gillar bäst, oavsett om det är med fingrarna eller med en borste. Klappa grädden för att sprida den runt ditt ansikte, istället för att gnugga din hud, vilket kan irritera det. Alternativt, svepa en sminkborste över din hud för att blanda grädden utåt.
  • Om du använder fingrarna, var noga med att tvätta händerna noggrant för att ta bort smuts, bakterier och olja.
  • På samma sätt, om du använder en sminkborste, var noga med tvätta den varje vecka.
  • Bild med titeln Applicera CC Cream Steg 4
    4. Lägg till mer kräm till problemområden, om så önskas. Om du vill täcka fläckar mer noggrant kan du bygga upp CC-grädden. Lägg bara till en annan liten punkt till problemområden, som mörka cirklar under dina ögon. Blanda det med resten av grädden så att du har en jämn och jämn hud.
  • Att lägga till ett annat lager är effektivare än att bara applicera mycket produkt första gången.
  • Expertips
    Daniel Vann

    Daniel Vann

    Licensierad esteticiandaniel Vann är den kreativa direktören för Daredevil kosmetika, en sminkstudio i Seattle-området. Han har arbetat i kosmetikindustrin i över 15 år och är för närvarande en licensierad estetiker och makeuppedagog.
    Daniel Vann
    Daniel Vann
    Licensierad estetiker

    CC Cream används bäst på problemområden. Daniel Vann, en licensierad estetiker, säger: "Färgkorrigering av krämer är bäst för extrema fall När stiftelsen och concealer fungerar inte. Foundation är också en färgkorrigering, Så din grund ska kunna göra vad CC-krämer gör. Du bör försöka inte tillämpa för många produkter i ditt ansikte, och många produkter har redan en färgkorrigering i dem."

  • Bild med titeln Applicera CC Cream Steg 5
    5. Buff din hud med en sminkborste. Oavsett om du använder CC Cream ensam eller fortfarande planerar att sätta på grunden, använd en stor, cirkulär makeupborste för att buff din hud och se till att alla produkt är jämnt fördelad. Gör små cirkulära rörelser med borsten, börjar vid pannan och arbetar ner till hakan.
  • Bild med titeln Applicera CC Cream Steg 6
    6
    Applicera foundation, om så önskas. CC-krämer släta ut din hudton och täcka fläckar. Du kan använda CC Cream av sig själv, eller använd den som en primer under din foundation. Om du vill använda produkten som en primer är nästa steg att använda rena fingrar eller en sminkborste för att applicera en liten mängd grund för din hud. Blanda det noggrant, med särskild uppmärksamhet åt din hårlinje och käke.
  • Metod 2 av 2:
    Välja rätt kräm
    1. Bild med titeln Applicera CC Cream Steg 7
    1. Se till att färgen matchar din hudton så nära som möjligt. Om möjligt, få prover av några olika märken av CC-grädde och testa dem nära din jawin för att hitta vilken typ som matchar din hudton det bästa. Grädden bör lätt blandas med din hudfärg, snarare än att titta på chalky eller som en mask.
  • Bild med titeln Applicera CC Cream Steg 8
    2. Välj en CC-kram formulerad för din hudtyp. En produkt passar inte allt i det här fallet. Läs förpackningen för att bestämma vilka produkter som är konstruerade för din specifika hudtyp.
  • Om du har torr hud, till exempel, välj en CC-kräm för att fuktning av huden, som en som innehåller hyaluronsyra.
  • Om du har fet hud, välj en CC-kräm som är oljefri har en matt finish.
  • Om du har känslig hud, välj en CC-kräm som är doftfri och icke -comedogen.
  • Bild med titeln Applicera CC Cream Steg 9
    3. Välj en grädde som riktar sig till dina problemområden. Olika CC-krämer utgår olika fördelar, från solskydd och minimering av porer för att rensa upp akne och lätta åldersfläckar. Tänk på vad du vill korrigera och välja en produkt som är utformad för att göra det.
  • Välj till exempel en produkt med stamcellsteknik för att minska utseendet på fina linjer och rynkor.
  • Alternativt, välja en kräm packad med antioxidanter för att minimera breakouts.
  • Bild med titeln Applicera CC Cream Steg 10
    4. Bestäm hur mycket täckning du vill ha. Vissa cc-krämer fungerar som en tonad fuktkräm, medan andra har tyngre pigmentering som fundament. Om du vill ha mer täckning, välj en produkt med en tjockare konsistens och ogenomskinlig färg. Om du föredrar en minimal mängd täckning, välj en kräm med en lätt konsistens och genomskinlig färg.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande