Hur man klär sig för att få dig att se skinnigare

Massor av människor känner sig självmedvetna om deras vikt, och många kan till och med känna sig osäkra på hur tunga de tycker att de ser ut. Men med några enkla mode tricks kan du hjälpa dig själv Titta lite smalare.

Steg

Del 1 av 4:
Hur man bygger en bra grund med underkläder
  1. Bild med titeln Välj rätt bh Steg 20
1. Bära underkläder som passar. Detta är särskilt viktigt när du väljer en bh. En bra passande bh hjälper till att forma din silhuett och du är ditt bröst. Att bära fel storlek bh kan skapa skärningslinjer som gräver i din hud och orsaka att din byst spillas från toppen. Överväg att få din BH-storlek professionellt uppmätt vid kvinnornas avsnitt i en varuhus.
  • Bär underkläder som är för liten kan skapa utbuktningar och panty linjer som kan ses genom byxor och andra kläder. Överväg att köpa sömlösa underkläder i din korrekta storlek.
  • Bild med titeln Klänning för att få dig att se skinnigare steg 2
    2. Undvik underkläder som inte erbjuder stöd. Medan tunna bikini bottnar och thongs förhindrar panty linjer täcker de det minsta läget och erbjuder ingen hiss eller stöd. Prova Boy Shorts, Briefs, och andra stilar som hjälper till att dra i dina skinkor, mage och lår. Dessa skärningar kan hjälpa till att skapa ett strängare, jämnare utseende.
  • Bild med titeln Klänning För att göra dig själv snyggare Steg 3
    3. Prova kroppslimming underkläder. Om du vill ha extra hjälp att skapa en formlig figur och hålla din övervikt i kontroll, prova en kroppsformning underkläder. Dessa underkläder kan glida över magen, lår, bröst, armar och bak och hjälpa till att förhindra att dessa områden jigglar runt för mycket.
  • Du kan hitta det här alternativet lite överdrivet för det dagliga slitage, men det är särskilt användbart för speciella tillfällen.
  • Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 4
    4. Tänk på att ha nylonstrumpor med en "Control Top."Control-top släktingar fungerar extremt bra för att hålla din midsections lägenhet, speciellt när du bär klänningar och kjolar. Control Top Hosiery har ett långt, tjockt lager på den övre benen som är utformad för att sträcka över magen och hålla allt på plats. Detta skapar ett jämnare utseende som gör din klänning eller kjol ser mer smickrande.
  • Del 2 av 4:
    Hur man sammanställer smickrande outfits
    1. Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 12
    1. Köp rätt storlek kläder. Kläder som är för små och tight kommer att visa alla områden av överskott din kropp har. Å andra sidan kommer kläder som är för stora och baggiga att få dig att se bredare och tyngre än du faktiskt är. Endast kläder som passar dig ordentligt kommer att smickra dig. Det betyder att du försöker kläder på butiken. Bara för att en storlek tagg hävdar en tröja är en viss storlek, betyder inte att den skjortan kommer att passa dig densamma som andra skjortor du har i samma storlek.
    • Om du har dina kläder passar dig ordentligt, att du får dig att skräddarsys, så var det.
  • Bild med titeln Klänning för att göra dig själv skinnigare steg 8
    2. Välja monterade klädstilar istället för klibbiga eller baggiga stilar. Går längre än bara att bära kläder som faktiskt passar dig, bära klädstilar som smickrar din kropp mest. Det betyder att undvika alltför snäva och klibbiga kläder. Tätt material kommer att krama till din kropp och visa varje vik du har. När du försöker se smalare, bör du sträva efter att uppmärksamma bort från överskott, inte visa den.
  • Detsamma kan sägas motsatsen: kläder som är för lösa får du se frumpy och större än vad du egentligen är - vilket är unflattering. Men leta efter kläder som draper över din ram istället för att hänga av det. Du vill att dina kläder ska vara monterade men bekvämt lösa nog att följa med kroppens konturer utan att kväva dem.
  • Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 9
    3. Introducera lite svart in i din garderob. Svart har en bantningseffekt på dig och kan se särskilt trevligt med byxor, kjolar och klänningar. Allt svart utseende kan vara smickrande, men det finns en fin linje mellan att se chic och ser dyster. Om du bestämmer dig för att bära ett svart utseende, införliva en pop av färg någonstans (blus, skor, läppfärg, handväska, bälte, etc.).
  • Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 10
    4. Lägg till lite mörk tvättad denim och andra rika färger i din stil. Vanligtvis har mörka färger en bantningseffekt som liknar den effekt som skapats genom att ha svart. Ett bra sätt att ta med färg och intresse för din garderob är att inkludera en mängd olika rika färger, från djupt plommon till mörk oliv och marinblå till chokladbrun.
  • Använd strategiskt mörka färger för att smala dina problemområden och ljusa färger för att uppmärksamma dina mer smickrande områden.
  • Bild med titeln bär en vit blazer steg 10
    5. Tänk på att ha en blazer. En blazer är ett enkelt sätt att täcka upp unflatteringarmar, men de vertikala linjerna i Lapelsna skapar en fin förlängning av din figur. En öppen blazer parad med v-neck tröja och mörka jeans är en lätt go-to outfit för att snabbt kasta ihop.
  • Bild med titeln klänning för klubben Steg 8
    6. Försök att införliva djärva färger och mönster. Som tidigare nämnts kan djärva färger accentuera dina goda områden och mörka färger kan dölja på dina problemområden. Överväg att lägga till lite djärva färg och tryckmönstren i din garderob för att blanda upp saker. Var noga med att du väljer utskriftsmönster som är små - ungefär storleken på din näve.
  • Fet mönster kan distrahera ögat och kamouflera din skiss, vilket gör att observatören märker klädseln istället för din storlek.
  • Välj mönster i ljusa eller djupa färger, eftersom mönster i ljusa färger faktiskt kan uppmärksamma dina ofullkomligheter och få dig att se större ut.
  • Bild med titeln Klänning För att göra dig själv snyggare Steg 13
    7. Prova monokromatiska färgscheman. Stora block av fast färg drar ögat upp och ner i stället för sida till sida. Som ett resultat tar ögat i mer höjd än bredd, vilket gör att du kan dyka ner och längre. Försök med solida färgklänningar, topp och bottenstycken, eller till och med färgblockerade klänningar.
  • Färgblockerade klänningar kan skapa samma smickrande utseende en klänning med en färg skapar, förutom färgblockerade klänningar har med olika färgade paneler som kan skapa eller accentuera en smickrande figur.
  • Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 5
    8. Använd vertikala halsband. Lager upp på v-hals skjortor, tröjor, cardigans och andra vertikala halsband för att rita ögat upp och ner, förlänger och smalnar din torso.Undvik horisontella halsband, som crew necks och båt halsar, eftersom dessa kan göra dina axlar och byst ser bredare ut.
  • Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 14
    9. Välj vertikala detaljer och undvik horisontella detaljer. Tänk pinstripes, veckor och vertikala dragkedjor och undvik horisontella ränder eller rader av utsmyckningar. Vertikala detaljer uppmanar ögat att se upp och ner istället för sida till sida, vilket hjälper till att skapa illusionen av smalhet.
  • Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 15
    10. Balansera dina ben med flared byxor. Skinny jeans och andra byxor med ett avsmalnande ben uppmärksammar dina höfter och övre ben, vilket kan göra din topp utseende. Istället, leta efter rakt ben, boot-cut och andra byxstilar med en liten flare. Dessa stilar drar ögonen ner och bort, vilket skapar en övergripande lutande utseende.
  • Bild med titeln Dress för att göra dig själv skinnigare steg 16
    11. Leta efter A-Line, Knä-längd kjolar och klänningar. A-line kjolar är monterade på höften och övre låret, men flare ut mot knäet, vilket skapar ett balanserat utseende nära dina ben.Knä-längdskjolar är de mest universellt smickrande, men många mellankalf-stilar kan också fungera bra beroende på din höjd.
  • Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 17
    12. Dölj problemområden. Till exempel, om du bär övervikt i magen, leta efter peplum toppar och klänningar som flare ut och kan parras med en hög midja A-line kjol. Dessutom kan wrapskjortor och klänningar hjälpa till med hjälp av midjan och täcka upp skrymmande områden. Luta sig mot kläder som försiktigt maskerar dina problemområden utan att lägga till för mycket bulk.
  • Bild med titeln Klänning för att göra dig själv skinnigare steg 18
    13. Undvik att placera detaljer över dina problemområden. Om du bär övervikt i låren, leta efter bottnar med få fickor och inga utsmyckningar på höften. Detaljer uppmärksammas, och någon del av din kropp som är täckt av visuell detaljering kommer att se mer märkbar.
  • Bild med titeln Klänning för att göra dig själv skinnigare Steg 19
    14. Accentuera dina positiva funktioner. Om du har starka ben och är stolta över dem, markera dem genom att höja kjolens hemlinje några inches. Om du har en väldefinierad midja, leta efter nippade, höga midja midja och bälten som verkligen uppmärksammar det. Genom att uppmärksamma de mest smala delarna av din kropp, skapar du illusionen av övergripande smal och förtroende.
  • Del 3 av 4:
    Hur man accessorize med skor
    1. Bild med titeln klänning för att göra dig själv snyggare steg 20
    1. Prova en högklackning eller plattform. Höga klackar gör att ditt ben ser lång och lutat, och ett lutande ben hjälper till att skapa en smalare ser överallt. Om du har breda fötter, kommer strappy sandaler och lägenheter bara att accentuera din fot. Dina klackar behöver inte vara stilettos, men en tunnare, två-tums häl eller mer, kan hjälpa till att förlänga utseendet på dina ben. Prova en spetsig tå med en nedre vamp (område som täcker tårna) och undvik kvadrerade tår.
  • Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 22
    2. Undvik skor med fotledremmar. Ankelband placerar en horisontell linje längst upp på din fot, som skär av benet och får det att se kortare.Ett kortare sikt, minskar illusionen av övergripande skinnhet.
  • Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 21
    3. Bära skor som matchar färgen på dina ben. Skor som matchar ditt bens hudton kommer att skapa illusionen av längre ben. Svarta booties eller pumpar parade med svarta solida tights är en gå för att leta efter de kallare vintermånaderna. För sommarmånaderna, prova hudtonade skor och pumpar och bära dem med dina nakna ben.
  • Del 4 av 4:
    Hur man stilar med ytterligare bantningstekniker
    1. Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 23
    1. Använd smink för att uppmärksamma ditt ansikte. En touch av ögonskugga eller en poppande nyans av läppstift håller fokus på ditt ansikte och av din kropp. Var noga med att hålla dina ögonbryn snyggt välvda och formade och att täcka upp och under ögonkretsar som kan tyckas dra ditt ansikte ner.
    • Men du bär inte för mycket smink. Lägg bara lite färg till en funktion i taget - vanligtvis antingen dina ögon eller dina läppar - och håll resten av din smink ser naturligt.
  • Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 24
    2. Stil ditt hår. Fråga din stylist om stilar som kan förlänga nacken eller ansiktet. I allmänhet kan breda bobskärningar lägga till för mycket bredd mot ditt ansikte, men många långa skiktade stilar sträcker sig ögonen upp och ner i stället för sida till sida.
  • Med tanke på att du drar ditt hår upp och bort från ditt ansikte. Du kan reta kronan av ditt huvud för att ge lite volym, medan du binder håret i en slät hästsvans.
  • Bild med titeln klänning för att göra dig själv skinnigare steg 25
    3. Accessorize med smycken. Tänk ljusa, sassy, ​​långa halsband. Stick med smycken och andra tillbehör som skapar ett vertikalt utseende och undvik horisontella tillbehör som chokers som kan göra nacken eller andra funktioner som är tjockare.
  • Bild med titeln Klänning för att göra dig själv skinnigare steg 26
    4. Prova ett bälte. Även om det skapar en horisontell linje över din kropp, kan ett modigt bälte bundet runt din naturliga midja betona midjans smal och skapa en smickrande, smal silhuett. Stick med smala bälten snarare än bredare bälten. Detta kommer att uppmuntra att din midja ser cinched, snarare än bunden.
  • Tänk till exempel ett tunt, leopardtryckt bälte med en svart outfit.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Arbeta på din hållning. Stå upp rakt, dra i magen och håll axlarna tillbaka. Bra hållning kommer att hålla dig snygg och lång, men slouching kommer att få dig att se stouter och frumpier.
  • Bär för lös kläder är inte alltid attraktiv. Försök med att ha en fin formmonterad botten som ett väl passande par av Jeggings eller ett par jeans i din storlek, men se till att byxorna du väljer kommer bra över ditt bäcken för ett mer bantningsutseende. Koppla det med en fin horisontellt strippad skjorta eller en topp med en monterad byst och en flytande botten. Båda borde ha antingen långa ärmar eller midlängds ärmar på armen, för att täcka upp eventuella brister som streckmärken. Den tröja som du väljer bör inte vara för snäv i ryggen om du inte har en rygg, men det ska vila på magen och forma till dina naturliga kurvor.
  • Bära mörkare färger som marin och svart för att dölja större områden. Undvik lättare färger som ljusblå och beige eftersom de kommer att accentuera din storlek.
  • Gör vad du kan för att må bra om din vikt. Hantera det med kost och motion, men undvik ohälsosamma diter eller andra obsessiva beteenden som kan leda till ätstörningar. En liten bit av måttlig träning kan hjälpa dig att smala ner, lindra stress och känna sig självsäker.
  • Använd inte något som är för hårt, så att du kan skryta med att du passar in i en mindre storlek. Det kan besflattering och till och med orsaka lättare människor att se tung ut.
  • Bära ett bälte som inte är för hårt.
  • Förmodligen ett peplum med skinny eller boot cut jeans hjälper till att lägga till din figur.
  • Om du är en päronform kan det vara fördelaktigt för dig att bära en flytande topp och snäva bottnar, vilket ger illusionen av en proportionerad kropp. Du bör dock alltid välja att arbeta med färger och mönster istället för storlekar.
  • Bestäm din kroppsform, Det kommer att gynna dig mycket. Det finns flera webbplatser dedikerade till att hjälpa dig att handla för din kroppsform.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande