Hur man köper och bär thong underkläder utan att dina föräldrar vet

Om du någonsin har tänkt på att ha på sig en thong, kanske du har undrat hur man håller det en hemlighet från dina föräldrar. Genom att noggrant införliva några shoppingstrategier och klädförslag kan du börja ha en thong utan dina föräldrar att ta reda på det.

Steg

Del 1 av 3:
Shopping för en thong
  1. Bild med titeln Köp och slitera Thong Underkläder utan dina föräldrar som vet Steg 1
1. Bestäm vart du vill handla. Du är inte begränsad till köpcentret. Varuhus och rabattbutiker har alla trängor i sina underkläder. Välj en plats som är bekväm för dig och var du är minst sannolikt att springa in i människor du känner eller människor som känner dina föräldrar.
  • Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar vet Steg 2
    2. Välj vilken stil av thong du vill ha. Några tänger har mer täckning än andra. Vill du ha spets? Vill du ha en G-strängstil eller en fylligare täckningsstil? Bestämmer i förväg hjälper dig när du handlar eftersom det finns många thong-stilar att välja mellan.
  • Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar vet Steg 3
    3. Ta med pengar med dig. Använd inte ett betalkort eller en check, vilket skapar ett pappersspår av dina inköp. Betala för dina underkläder i kontanter håller det under din föräldrars radar. Var noga med att kasta bort ditt kvitto innan du kommer hem så du riskerar inte att någon hittar en lista över vad du köpte.
  • Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar som vet Steg 4
    4. Butik ensam om möjligt. Om det är normalt för dig att gå till köpcentret eller varuhuset själv, gå ensam. Detta lämnar inga vittnen och du behöver inte oroa dig för någon som berättar för dina föräldrar vad du köpte. I säkerhetsskäl, var noga med att berätta för dina föräldrar där du går så att de inte är misstänkta om var du är.
  • Bild med titeln Köp och bära Thong Underkläder utan dina föräldrar som vet Steg 5
    5. Handla med en betrodd vän om du inte känner dig bekväm. Om du inte är gammal nog att gå till köpcentret själv eller känna dig för skrämmad, gå och shoppa med en nära vän. Välj en vän som inte kommer att glida upp och nämna din shoppingresa och inköp till dina föräldrar.
  • Om det inte finns något sätt för dig att komma till ett köpcentrum eller varuhus för att göra ditt köp bort från vuxenövervakning, måste du bli kreativitet.
  • Du kan nämna att du måste gå till toaletten och sedan snabbt gå för att köpa underkläderna.
  • Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar vet Steg 6
    6. Disguise ditt köp. Handla inte bara för underkläder. Köp ett par deckoyobjekt så det verkar inte misstänkt att du planerade en shoppingresa och kom hem med ingenting. Om du inte har pengar för extra saker, kan du hävda att du inte kunde hitta något du ville ha.
  • Del 2 av 3:
    Dölja din thong när du får det hemma
    1. Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar som vet Steg 7
    1. Håll det ur sikte tills du kan gömma det. Sätt ditt nya underkläder i botten av din handväska eller handväska, under tillräckligt med saker att gå oupptäckt. Om du tror att dina föräldrar kan gå igenom din handväska, kan du stash thong i din byxa eller en inre ficka med en handväska eller ryggsäck.
  • Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar som vet Steg 8
    2. Håll din thong någon annanstans än din underkläder. Dina föräldrar kan snubbla över det i din underkläder låda när de gör din tvätt. Andra alternativ kan vara att hålla det under din madrass eller bakom böcker på en bokhylla. Bli kreativ för att hålla dina föräldrar att hitta den.
  • Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar som vet Steg 9
    3. Undvik att låta dina syskon veta om det. Även om de verkar trovärdiga, i ett ögonblick av ilska eller glömska, kan de berätta för dina föräldrar om det. Håll det för dig själv.
  • Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar som vet steg 10
    4. Gör din egen tvätt. Ruse är upp om du går igenom allt hårt arbete för att hemlighet köpa en thong och då hittar dina föräldrar det i tvätten. Tvätta och torka dina egna underkläder enligt anvisningarna på taggen.
  • Om det skulle vara ute av karaktär för att du ska börja göra din egen tvätt, sedan handtvätt din tong med tvål och vatten och låt det lufttorka någonstans diskret i ditt rum.
  • Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar som vet Steg 11
    5. Var noga med att lägga tillbaka den på din säkra gömställe så snart den tvättas. Det är lätt att glömma din tvätt eller lämna den ut i det öppna i ditt rum. För att hålla det dolt, se till varje gång du tvättar din thong som du omedelbart returnerar den till sin gömställe.
  • Ange ett larmpåminnelse på din telefon, tablett eller dator för att påminna om du tror att det finns en chans att du kommer att glömma.
  • Del 3 av 3:
    Bär din thong
    1. Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar vet Steg 12
    1. Bära mid-rise eller high-rise byxor eller kjolar. Undvik låga jeans som visar dina underkläder när du böjer över. Välj jeans, shorts och kjolar med en högre midja. Endelad kläder som Maxi-klänningar eller rompers är också stora dölja val.
  • Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar vet Steg 13
    2. Undvik att ha mörkfärgade tänger med ljusa bottnar och vice versa. Undvik tyger som visar sömnadsdetaljerna i ditt underkläder. För maximal skydd mot synliga underkläder, välj en thong i en färg som ligger nära din egen hudfärg.
  • Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar som vet steg 14
    3. Använd tjockare tyger, om möjligt. Om du vill ha färgglada, dekorativa underkläder, se till att du bär ett tjockt tyg som denim som kommer att dölja allt. Undvik att bära Thongs som du vill ha gömd med tunna, täta bottnar som yoga byxor.
  • Bild med titeln Köp och bär Thong Underkläder utan dina föräldrar som vet steg 15
    4. Undvik att bära tänger med korta kjolar. För att undvika en pinsamt klädsel, slitera bara tänger med längre kjolar. Miniskirts ger inte mycket täckning och är bättre parade med full täckning underkläder stilar som boyshorts eller hiphuggers. Se den här artikeln för tips om hur man ska Bära thong underkläder.
  • Tips

    För hygienändamål, tvätta thong innan du bär den. Du vet inte vem som kan ha provat det före dig.
  • Försök med att ha en vuxen konversation med dina föräldrar om att ha på sig en thong innan du börjar smyga bakom ryggen. Var ärlig och berätta för varför du vill ha en.
  • Varningar

    Om du forskar online vilken stil att köpa eller vilken butik du vill handla på, var noga med att rensa din webbläsarhistoria eller webbcache så ingen kan snoop och ta reda på vad du letade efter.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande