Hur man klär sig för att lägga till kurvor i din kropp

Endast cirka 8% av kvinnorna har en "sann" timglasfigur. För alla andra, skapar ett voluptuous look kräver att du förstår din kropp och använder kläder för att förbättra dina naturliga tillgångar medan du spelar upp några brister. Du kan lägga till volymen till din byst och baksidor genom den kreativa användningen av underkläder. Och hela kroppslinjen kan visas mer curvaceous om du omfamnar välskötta, djärva mönstrade kläder.

Steg

Metod 1 av 4:
Förstärka din bystlinje
  1. Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 1
1. Bära den korrekta bh. Välj en bh med kuddar i kopparna och en med en solid underwire för att ge lyft och stöd. En dunkelform och halvkoppstil skapar illusionen av ytterligare kurs, samtidigt som det ger mångsidigt stöd.
  • Du kan även kombinera dessa med "kycklingfiléer"- köttfärgade bröstemulatorer gjorda av syntetiskt material som glider under ditt naturliga bröst när du bär en bh för att ge ytterligare volym. Dessa är tillgängliga för köp på de flesta underkläder.
  • Uppskattningsvis 85% av kvinnorna bär fel bh-storlek. Många butiker som säljer underkläder erbjuder gratis bh-inredning. Dra nytta av den här tjänsten för att säkerställa att din bh inte bara är bekväm men att ge rätt stöd. Du kan också undvika "Back Overpill" med rätt mätningar.
  • Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 2
    2. Dra uppmärksamhet med ett uttalande av smycken. Dra ögonen uppåt och håll dem där genom att ha ett slående halsband. Eller sätt på en tröja med en bejeweled eller embellished neckline.
  • Sparkly eller iögonfallande utsmyckningar på överhalvan tjänar också till att distrahera från en mindre än-kurvig underkropp.
  • Med en minimalistisk outfit, ett litet, tunt kedjehalsband som draper ner i din klyvning kommer också att skapa illusion av fullhet.
  • Bild med titeln klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 3
    3. Bära halshalsband. Välj toppar med lägre halsband, som djupa vs eller wrap toppar, eftersom de öppnar din bystlinje och uppmärksammar ditt ansikte. Höga halsband har motsatt effekt och skapar ett block av tyg och färg, vilket resulterar i ett boxigt utseende.
  • För att uppnå detta utseende en knapp-ner, utan risk för exponering, besök en skräddarsy och be om att ha dart sys i de nedre knapparna.
  • För extra blygsamhet, ha en kamisol under din topp.
  • Bild med titeln klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 4
    4. Leta efter ruching, ruffles eller till och med fransar. Köp klänningar och toppar med tyg samlar och utsmyckningar över bystområdet. Dessa ytterligare tygvätskor hjälper till att skapa volymen medan du drar uppmärksamhet uppåt.
  • Akta dig för toppar som inkluderar dart eller inlagda utbening som du inte kan fylla i naturligt.
  • Metod 2 av 4:
    Skapa en midja / höftkontrast
    1. Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 5
    1. Sport en A-Line eller full kjol. Välj en kort längd eller peplum (en formmonterad kjol med en liten puff på höfterna), en knä längd för en neutral och preppy look, eller gå full retro med en kjol med kalvlängd. Fulla kjolar lägger volym till höfterna, samtidigt som man uppmärksammar en smal midja.
    • Tänk bara på 1950s kjolar och du kommer att kunna välja den rätta.
    • Om det är en längre kjol, kan du till och med bära lager, som petticoats av tulle, under för att öka fullheten.
  • Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 6
    2. Don en penna kjol. Välj en penna kjol som är gjord av tyg som klamrar sig till kroppen för att få omedelbara kurvor. Ett brett midjeband hjälper också till att skapa en illusion av rörelse från midjan till höften.
  • En penna skjorta bör sitta vid din naturliga midja, ungefär två tum över din navelknapp. Någon lägre och du riskerar ojämn flaring av tyget längs dina höfter. Kjolen bör sträcka sig till bara en tum eller två ovanför knäet.
  • Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 7
    3. Cinch med ett bälte. Välj ett bredare bälte (3-6 tum i bredd), som ofta kallas en korselett, som är speciellt utformad för att minimera midjan. Att ha på sig det högra bältet kan bryta upp de raka linjerna i samband med en boxig eller pojkisk figur.
  • Om du har en smalare ram kan ett brett bälte uppstå överdriven. I stället väljer du ett smal bälte som bärs över matchande kläder. Ett mörkt brunt läderbälte bärs över en chokladtröja klänning, till exempel.
  • Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 8
    4. Tänk på högmänta bitar. Att ha ett högt midjaplagg skapar illusionen av en mindre midja medan den förlänger benlinjen. Jeans och kjolar kommer båda i högvävda alternativ och dra nytta av att skräddarsy för att säkerställa rätt passform.
  • Höga midjade byxor med breda ben är särskilt bra att tillhandahålla figurbalans med en smalare torso.
  • Metod 3 av 4:
    Förbättra din baksida
    1. Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 9
    1. Bära trosor med extra vaddering. Du kan köpa specialiserade par underkläder som innehåller inbyggd vaddering för din botten. De följer samma huvudmän som push-up bras, men för din baksida. De går med många olika varumärken och är tillgängliga för köp online och i butiker som säljer underkläder.
    • En silkesstruktur är ett bra alternativ för det här underkläderna, eftersom det inte kommer att klamra sig på, eller bunt upp med ytterkläder.
  • Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 10
    2. Gå till stora fickor. Välj byxor med större fickor i ryggen. Fickens storlek kommer att skapa ett fylligare utseende. High-Rise Jean-stilar inkluderar ofta mer uppenbara fickor, vilket gör att detta skär ett särskilt bra sätt att skapa feminina kurvor.
  • Bild med titeln klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 11
    3. Älska en snygg passform. Du vill ha dina byxor eller kjolar att krama din kropp utan att vara för hårt (till punkten att visa fläckar och liknande). Om du har baggig kläder, kommer det extra tyget att samlas runt din baksida, vilket gör att det ser nästan tomt ut i utseende. I stället leta efter ett tyg och skär som rör sig med dig.
  • Metod 4 av 4:
    Skulptera hela din silhuett
    1. Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 12
    1. Pare nerför lageret. Ta bort alla extra kläder, inklusive inomhusrockar. Bära bara de saker som du absolut behöver vara varm. Begrava dig själv under lager av kläder döljer kroppens linjer, vilket resulterar i en boxig silhuett.
    • Coats är naturligt skrymmande men kan vara ett nödvändigt lager, så leta efter en med ett cinched bälte för att skära ut en timglasform.
  • Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 13
    2. Bära vissa mönster. Köp en V-Neck Wrap klänning med ett dynamiskt och färgstarkt tryck. Mönstret kommer att bidra till att dölja eventuella brister och kommer att skapa en skarp silhuett. På samma sätt lägger vertikala ränder kurvor genom att flara ut vid bysten och höfterna.
  • "Illusionsklänningar" är formade med två huvudpaneler som kan vara bleka eller vita, parade med två mörka sidopaneler (ofta svarta). De är utformade för att få midjan att se mindre och din byst och höga större i jämförelse.
  • Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 14
    3. Omfamna kraften i wrap klänningen. En fördel med wrapklänningen är att den är smickrande för alla figurer. Binder klänningen stängd i midjan skapar samma effekt som ett cinchingbälte. Se till att du köper rätt storlek i ett högkvalitativt tyg för att undvika clinginess.
  • Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 15
    4. Sätta på ett par klackar. Att bära klackar gör att benen visas längre och smalare medan du lägger till kontrast och fullhet till ditt höft- och baksida. Detta är särskilt fallet när du bär monterade eller avsmalnande kläder.
  • En neutral, eller naken, häl är ännu bättre eftersom det skapar illusionen av det oändliga benet, vilket förstärker bantningseffekten på midjan också.
  • Bild med titeln Klänning för att lägga till kurvor i din kropp Steg 16
    5. Besök en skräddare. Gör ett möte med din lokala skräddare och ta med några favoritkläder med dig. Fråga dem om specifika idéer om hur man accentuerar dina feminina kurvor med hjälp av de särskilda kläderna.
  • Tips

    Tips och varningar

    • Kom ihåg att alla kroppstyper är vackra.
    • Var försiktig med midjeutbildning och cinching. Om du bär en av dessa enheter under en längre tid, kan du bli föremål för begränsade organ, brutna revben och syrebrist.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande