Hur man klär sig om du har en päronformad figur

Kurviga höfter, tjocka lår och en full baksida är de viktigaste egenskaperna hos den päronformade kroppstypen. Att hitta kläder som kommer att smickra din päronformade kropp är enkel när du vet vilka former och stilar som ska leta efter och vilka som ska undvikas.

Steg

Del 1 av 3:
Uppmärksamma din överkropp
  1. Bild med titeln klänning om du
1. Välj toppar i ljusa färger och utskrifter. Det främsta målet att klä sig en päronfigur är att uppmärksamma torso och bort från höfterna och låren. Outfit din överkropp i djärva färger och stora utskrifter. Dessa fångar ögat på toppen, vilket gör att axlarna och bröstet verkar lite bredare än de faktiskt är.
  • Bild med titeln klänning om du
    2. Leta efter rätt halsringning. Vissa halsband är bättre för en päronformad figur, eftersom de utökade axlarna och betonar bysten. Breda halsband som båthalsar och scoop-halsar bredda dina axlar. Bysthöjande halsband som Sweetheart halsar uppmärksamma bysten, vilket gör att det ser ut fullare ut. Strapless toppar och klänningar kan också göra dina axlar och byst ser bredare ut, men kanske inte är ett bekvämt val för varje päronformad tjej.
  • Bild med titeln klänning om du
    3. Var uppmärksam på passformen. Beslutande mellan tätt och lös kan vara svårt, eftersom det finns fördelar och nackdelar till var och en. Leta efter toppar som är täta runt midjan och markera en timglasfigur. Lösa toppar ska bäras lite länge för att täcka höfterna och ge ämne för axlarna. I allmänhet bör passformen av dina skjortor sträva efter att markera din midja och axlar, något som kan uppnås med rätt kombination av tätt och lös.
  • Bild med titeln klänning om du
    4. Laga dina toppar. Bulking upp med lager lägger till bulk till din torso, vilket ger ut din kropps proportioner. Använd lager av tankplattor, blusar och cardigans för att skapa visuellt intresse och ge illusionen av ökad storlek. Om du använder flera lager som tar bort midjans lilla, använd ett tunt bälte för att cinchera dem och ge dig själv den timglasfiguren igen.
  • Bild med titeln klänning om du
    5. Leta efter utsmyckade toppar. Skjortor som har prydnad nära nacken långsträckta axeln och halsen. Välj en last av skjortor som har beading, bågar eller krage nära nacken. Dessa kan vara stora eller små, eftersom de båda åstadkommer samma uppgift att dra ögat uppåt och bort från din bottenhalva. Du kan också välja att bära en halsduk till samma effekt.
  • Bild med titeln klänning om du
    6. Leta efter toppar med breda ärmar. Även om det inte alltid är lätt att hitta bredärmade tröjor, håll ett öga ut för stilar som Bell och Kimono Sleeves. Breda ärmar lägger volymen till dina armar, och som ett resultat ser dina naturligt voluminösa höfter och bakåt mer balanserad och proportionerad. Om inget annat, försök att bära skjortor som har rullade eller scrunched ärmar - dessa lägger också till volymen på dina armar, men utan att göra en sådan djärv modesättning.
  • Bild med titeln klänning om du
    7. Välj skjortor som är rätt längd. Leta efter toppar som skummar över dina hip-tops som sträcker sig strax under din hipbone, förläng din torso och maskera den bredaste delen av dina höfter. Undvik hemliner som når ner till låren, men eftersom dessa bara kommer att göra den bredaste delen av benen ser bredare ut. På flipsidan bör beskärningstopparna undvikas för att uppmärksamma din midsection, som är för nära dina höfter för att vara smickrande.
  • Bild med titeln klänning om du
    8. Bära rätt underkläder. Hela överkroppen kan genomgå en stor omvandling när du bär rätt underkläder. Tänk på en vadderad bh eller push-up bh. Detta kommer att lägga till volym till en liten byst och accentuera en timglas midja. Leta efter en naturlig stil som kan bäras under både vardagliga och klä kläder.
  • Del 2 av 3:
    Bantning dina höfter
    1. Bild med titeln klänning om du
    1. Hålla fast vid mörka färger. Visuellt ger mörka färger en bantningseffekt och är inte distraherande - ögat tenderar att skumma över mörka färger. Denim är också lämplig, men bära mörka tvättar och håll dig borta från medium och lättvaskde jeans. Välj en mängd byxor och kjolar i nyanser av svart, grå, marinblå, brun och olivgrön. Som en bonus för att vara bantning, matchar dessa nästan alla skjorta i din garderob.
  • Bild med titeln klänning om du
    2. Få rätt form av byxor. På samma sätt som dina toppar vill du skapa proportionell dimensionering i benen och resten av din kropp. Välj byxor som är raka ben eller flared i botten för att skapa en bottenhalva med full volym hela vägen ner. Byxor som är mycket mager kommer att visa upp storleken på dina höfter / baksida, medan byxor och jeans som är lika breda eller något bredare i kalv- och fotledsområdet kommer att dra uppmärksamhet bort från din midsektion. Undvik cigarettstilbyxor, eftersom det är den minst smickrande stilen för en päronformad kropp.
  • Bild med titeln klänning om du
    3. Välj några smickrande kjolar. Kjolar som slår knäet eller fotleden är perfekta för päronformade damer. Dessa ritar ögat till slutpunkten, snarare än korta kjolar som tvingar ögat att dröja på den bredaste delen av din kropp. Leta efter kjolar som börjar strax ovanför dina höfter i närheten av midjan, och är inte kortare än strax ovanför knäet. Undvik tätt passande kjolar och leta efter de med räfflarna eller pärlor längs bottenkornet uppmärksamma din kurviga botten utan att lägga till bulk till dina höfter. Placera dessa detaljer på knäet eller lägre kan till och med hjälpa till att balansera dina höfter.
  • Om du vill ha en tätt passande eller kort kjol, bära en med vertikala ränder och / eller en som är en mörk färg. Detta kommer att hjälpa till att smala ner din underkropp.
  • Bild med titeln klänning om du
    4. Undvik detaljer på höften eller baksidan. Även om jeans med söta pärlstav och broderade fickor kan verka som en bra idé, kan dessa dra ögat till din minst smickrande plats. Undvik glansiga byxor och bälten, och håll dig borta från botten utsmyckade med knappar, ädelstenar, paljetter eller djärvt broderi nära dina höfter och bakre.
  • Bild med titeln klänning om du
    5. Prova några klänningar på för storlek. Klänningar är ett bra sätt att åstadkomma båda dina uppgifter på en gång: Rita ögonen uppåt till din torso, samtidigt som du skapar en tät midja och täcker upp din midsektion. Leta efter klänningar som är A-line eller som har en tulpanskjol och undvik dem som är täta och hålla fast vid dina höfter. Klänningar får bonuspoäng om de är bandade runt midjan och täcker dina axlar för att ge illusionen av bulk.
  • Del 3 av 3:
    Bär rätt tillbehör
    1. Bild med titeln klänning om du
    1. Välj några uttalanden halsband. Ett djärvt, ljust halsband som hänger lågt drar ögat på din övre halv. Den extra detalj på din byst gör det ser fullare ut, vilket håller hela kroppen att se bättre proportionerade. Du kan välja att bära ett halsband med halsband som lägger till bredd till nacken och axlarna, en bonus för att markera din överkropp.
  • Bild med titeln klänning om du
    2. Försök med ett par djärva örhängen. Med tanke på att du bara bör bära ett uttalande av smycken på en gång, att sätta på några glittiga örhängen är ett bra sätt att dra ögat längre upp på kroppen och bort från dina höfter. Välj ljuskrona stil eller dangly örhängen för den bästa effekten.
  • Bild med titeln klänning om du
    3. Kasta på en halsduk. Halsdukar Lägg till volym och dimension till din övre hälft, eftersom den extra detaljerna i nacken ofta förhindrar åskådare från att fokusera på din fylligare lägre hälft. Prova en mängd olika halsdukar bundna på olika sätt att se vad som ser bäst ut för dig. Cirkelkvarter är framgångsrika när de bärs för en päronform, eftersom deras brist på svansändar hindrar ögat från att resa nedåt så snabbt.
  • Bild med titeln klänning om du
    4. Bära rätt skor. Tro det eller inte, dina skor kan förändra utseendet på resten av din kropp. Leta efter skor som har en spetsig tå, eftersom dessa långsträckta benen och få dina höfter att se mer proportionella. Höga klackar är ofta ett bra val för att lägga till höjd och skulptera musklerna i benen, vilket gör att de ser mer smickrande. Om du är ute efter utmaningen kan du ha djärva och färgglada skor göra samma sak som ett stort halsband - det drar ögonen bort från de unflatterande regionerna i din kropp och lägger till ett mindre område.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Päronformer varierar från person till person, så det som ser bra ut på en kropp kanske inte är den mest smickrande på en annan. Prova många stilar av kläder på för storlek för att se vad som fungerar bäst för dig.

    Saker du behöver

    • Blast
    • Byxor
    • Kjolar
    • Halsband
    • Örhängen
    • Halsduk
    • Hälar
    • Väl passande underkläder
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande