Hur man klär sig när du är fet

Att lära sig att klä för din kroppstyp är en viktig färdighet att utvecklas. Även om du är överviktig, är det möjligt att göra. Lär dig att accentuera dina positiva funktioner och känna dig mer självsäker med vad du har på dig.

Steg

Del 1 av 3:
Göra bra kläder val
  1. Bild med titeln klänning när du är fet steg 1
1. Vet vad design fungerar bäst. Undvik horisontella ränder och överdrivna mönster. Dessa kommer att dra oönskade uppmärksamhet åt din kropp som du kanske försöker undvika. Solida färger är ett säkrare val om du vill visa dig smalare.
  • Den försökte och sanna regeln är att svart är i allmänhet mycket bantning och smickrande. Stickning med mörkare färger är en säker satsning eftersom ljusare / lättare färger uppmärksammar din kropp och är mindre effektiva vid kamouflaging vissa problemområden.
  • Om du väljer ett mönster, tänk vertikal. Några vertikala ränder eller mönster som strömmar vertikalt kommer att följa längden på din kropp och långsträckta det istället för att skära av det som horisontella mönster skulle.
  • Bild med titeln klänning när du är fet steg 2
    2. Bära en bh som är rätt storlek. Statistik visar att många kvinnor bär den felaktiga bh-storleken på en daglig basis. Gå till en butik och bli professionellt utrustad för en bh. Butikens kontorist kommer att se till att du sätter ut den exakta rätt storlek för dig. Om din bh är för liten kan det få dig att se upp tunga - om din bh är för stor, kommer det att få dig att se frumpy.
  • En väl passande bh kan också ha en minimeringseffekt för kvinnor som känner att de är för top-tunga.
  • Bild med titeln klänning när du är fet steg 3
    3. Investera i några shapewear. Att bära shapewear kläder under dina kläder hjälper till att smala din figur, släta ut linjer och ge dig bättre hållning. Alla dessa är bra saker som hjälper dina kläder att se mer smickrande.
  • Bild med titeln klänning när du är fet steg 4
    4. Välj rätt tillbehör. Ett brett bälte (inte ett mager bälte) hjälper till att dölja din mage om det är ett problemområde för dig. Sparkly örhängen eller spännande huvudband kan dra uppmärksamhet bort från din kropp och rikta människor att se någon annanstans.
  • Bild med titeln klänning när du är fet steg 5
    5. Välj smickrande skor. I allmänhet kommer skor som stoppar på din fotled eller har fotband att få dina ben att se kortare och skära av de smidiga linjerna i din kropp. Istället, gå med några långa stövlar eller ballettlägenheter. Och naturligtvis gör klackarna allas ben ser bra ut.
  • Del 2 av 3:
    Visar din form
    1. Bild med titeln klänning när du är fet steg 6
    1. Undvik stora tyger och tältklänningar. Det är en vanlig praxis att tro att bära överdimensionerade kläder döljer din figur. I verkligheten accentuerar det bara de funktioner du försöker dölja. Bär kläder som är för stora, uppmärksammar bara det faktum att du försöker gömma sig bakom dina kläder och gör din silhuett mindre distinkt. Detta kommer att få dig att se större ut på lång sikt.
    • Undvik kläder som är för hårt, även - dina kläder ska skumma din figur, särskilt runt midjan.
  • Bild med titeln klänning när du är fet steg 7
    2. Välj byxor som passar. Det är lätt att tro att bärbyxor som är för stora är mer smickrande än byxor som är för små (vi vill alla undvika den fruktade muffin-toppen!). Men faktumet är att båda alternativen är lika oskäliga. Byxor som är för stora gömmer din form och gör att du verkar skrymmande. Få ett par trevliga passande jeans - eller om du inte kan hitta en, ha en skräddarsy skapa ett par bara för dig från vissa du redan äger. Ett perfekt passande par byxor kommer att gå långt.
  • Dessutom sikter på att starta byxor. Denna stil är lite bredare längst ner och kommer att göra dina höfter och låren ser mer proportionella ut.
  • Bild med titeln klänning när du är fet steg 8
    3. Välj en kjol. Penna kjolar är bra för kurvare tjejer eftersom de går med din kropps naturliga krökning. De kramar dig på alla rätt ställen och hjälper dina höfter / låren ser mer balanserade, mycket som boot-cut jeans.
  • Bild med titeln klänning när du är fet Steg 9
    4. Bära en a-line eller empire stil klänning. Dessa stilar kommer att accentuera dina kurvor, medan du fortfarande camouflagera magen, låren eller rumpan. Den flytande nedre halvan av klänningen är mycket mer smickrande än en monterad typ som visar varje bulge eller ofullkomlighet.
  • En universellt smickrande stil för de flesta kroppstyper är wrapklänningen.
  • Bild med titeln klänning när du är fet steg 10
    5. Betona din midja. Oavsett vilken storlek du är, är det bättre att visa din figur än att inte. Välj kläder som betonar din midja. Även större damer har timglas siffror och det är viktigt att visa dem. Det betyder att du bär kläder som passar ordentligt och accentuerar dina funktioner, snarare än att försöka helt enkelt gömma dem eller täcka dem. Använd färger och mönster till din fördel att uppmärksamma din midja med vertikala ränder eller ett intressant bälte.
  • Leta efter toppar som skummar sidorna av midjan, liksom din front - de borde inte vara för täta eller för baggiga.
  • Del 3 av 3:
    Dressing för män
    1. Bild med titeln klänning när du är fet steg 11
    1. Få rätt passform. Större män tenderar att tro att gömmer sig under baggy kläder kommer att kamouflera deras storlek - men det här är inte sant. Monterade kläder är helt enkelt smickrande (och bekvämare!) än kläder som är för stora. Baggy kläder ser slarvig ut och obehaglig.
    • På samma sätt kommer kläder som är för små bara att lyfta fram din extra vikt. Bär kläder som passar rätt är viktigt.
  • Bild med titeln klänning när du är fet steg 12
    2. Undvik tjocka kläder. Ju tyngre materialet, desto mer lägger det till huvuddelen av din kropp. Tjocka tröjor och skjortor kan få dig att se större ut än du faktiskt är. Plus de kan bidra till mer svettning, vilket är ett vanligt problem för större män.
  • Bild med titeln klänning när du är fet steg 13
    3. Styra av den lediga. De flesta casual kläder är mindre attraktiva på större män. Baggy kläder och tunna t-shirts kommer inte att göra några gynnar för en tung man. Faktum är att monterade byxor med en blazer kommer att se bättre ut på en större man än jeans och en t-shirt kommer. Försök att klä upp din dagliga garderob lite för att hitta saker som är smickrande och får dig att känna dig mer bekväm.
  • Bild med titeln klänning när du är fet steg 14
    4. Håll det enkelt. Kläder som har för mycket att gå på mönstervis kommer bara att accentuera din kropp och uppmärksamma din ram. Försök att hålla fast med solida utskrifter eller minimalt mönstrade föremål. Detta kommer att hjälpa till att smickra din kropps form, snarare än att ta ögat direkt till det.
  • Bild med titeln klänning när du är fet steg 15
    5. Upprätthålla normala kropps proportioner. Fatta klädbeslut som håller dina kropps proportioner intakta. Till exempel, om du har en större mage, bär inte dina byxor under din tarm. Detta kommer att göra din paunch mer märkbar och uttalad. Istället bära dina byxor på normal nivå runt Naval. Det här kommer att maskera ditt extra magefett något och behåll de normala proportionerna för din kropp.
  • Om du har problem med att hålla dina byxor upp med dem på den här nivån, prova suspenders istället för ett bälte. De är eleganta och kommer att åtgärda detta problem för dig!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Bära färger som du gillar och det passar dig.
  • Ha en positiv attityd och vara dig själv.
  • Ignorera negativa kommentarer eller personer.
  • Du ser bra ut, precis som du är. Låt inte media skildringar av skönhet gör att du vill ändra dig själv!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande