10 Effektiva sätt att avsluta ett öppet brev - wikihow

Om du har något att säga till en stor grupp människor eller du vill vara anonym, kanske du har skrivit ett öppet brev. Avsluta ett öppet brev är inte mycket annorlunda än att sluta ett klassiskt brev, men det finns några metoder du kan välja mellan beroende på vad du skriver och var brevet går. Genom att studera starkt och plocka ut rätt signaturtyp för dig, kan du avsluta ditt brev för att få din poäng över.

Steg

Metod 1 av 10:
Upprepa din punkt i det avslutande stycket.
  1. Bild med titeln slutar ett öppet brev steg 1
1. Sammanfatta dina huvudpunkter för att verkligen köra dem hemma. Din slutsats behöver inte vara för lång - 2 till 3 meningar är tillräckligt för att få din poäng över. Du kan även inkludera några fakta och siffror om du vill. Till exempel:
  • "Barnardo har en budget på över 300 miljoner kronor och en VD som betalas mer än premiärministern. Det är inte tillräckligt bra att säga det, som en välgörenhet, har du inte råd att ta hand om dina anställda. Det finns tillräckligt med pengar - men kanske inte viljan."
  • "Vid år 2030 kommer Amerika att gå ut ur sina naturresurser som behövs för att hålla vårt samhälle att gå. Om vi ​​fortsätter att konsumera hur vi har varit i årtionden nu, kan tidslinjen till och med påskynda."
Metod 2 av 10:
Föreslå en lösning för att lösa problemet.
  1. Bild med titeln slutar ett öppet brev steg 2
1. Kom upp med ett realistiskt sätt att lösa några problem du står inför. Försök att inte skriva en lista med krav - istället, gör din lösning rimlig och genomförbar så det är mer sannolikt att tas på allvar. Om lösningen är realistisk, är det en bättre chans att ditt brev kommer att tas på allvar. Till exempel:
  • "Vi begär att alla anställda får en $ 1 timme höjning senast den 1 februari 2021. Vi ber också att anställda får 1 vecka med betald semester på toppen av sjukskrivning och personlig frånvaro."
  • "För att lösa detta problem måste vi alla vara försiktiga med våra köpvanor och vårt koldioxidavtryck."
Metod 3 av 10:
Inkludera ett samtal till handling för att få fler människor ombord.
  1. Bild med titeln slutar ett öppet brev steg 3
1. Detta är särskilt viktigt om du ringer till en generell strejk. Fråga dina medarbetare, medlemmar eller personer i området för att stödja dig när du avslutar ditt öppna brev. Gör ditt samtal till handling direkt och specifikt så att folk vet exakt vad du frågar. Till exempel:
  • "Med det sagt kallar jag en arbetslagstrejk från och med den 21 mars, 2022. Jag föreslår att alla anställda bor hemma från jobbet tills våra krav är uppfyllda eller en kompromiss från båda parter nås."
  • "Jag vill uppmuntra alla att skära tillbaka på deras användning av plast och försöka minska sitt avfall för att sakta effekterna av klimatförändringar."
Metod 4 av 10:
Förklara hur mottagaren ska svara på ditt brev.
  1. Bild med titeln slutar ett öppet brev steg 4
1. Om ditt brev är anonymt kan mottagaren inte kunna nå dig. Du kan be att de skickar en anställd, ring ett personalmöte eller svarar med eget öppna brev. Inkludera ett datum så de vet när du vill att de ska svara med. Säg något som:
  • "Du kan svara med att ringa en allmän personal som möter en vecka från idag den 7 februari, 2021."
Metod 5 av 10:
Avsluta ditt brev med en traditionell signoff.
  1. Bild med titeln slutar ett öppet brev steg 5
1. Du kan avsluta ett öppet brev precis som ett vanligt brev. Det betyder att du kan lägga "bäst", "med vänliga hälsningar" eller "hälsningar."Om ditt öppna brev är positivt eller upplyftande kan du även säga något som", din vän."
  • Om ämnet i ditt öppna brev är lite tungt, behöver du inte inkludera en signoff. Ange bara ditt namn och signatur i slutet.
Metod 6 av 10:
Inkludera ditt namn för att samla stöd.
  1. Bild med titeln slutar ett öppet brev steg 6
1. Det här är en bra idé för bokstäver som inte sätter ditt jobb i fara. Om du skrev ett öppet brev till ett stort företag som du inte är ansluten till eller en till allmänheten, känner du dig fri att skriva ut med ditt tryckta namn och signatur så att människor kan kontakta dig med sitt stöd.
  • Det här är också en bra idé om du är en VD som skriver till dina anställda eller chefen för ett stort företag som skriver ett brev till dina kunder. Om ditt namn kommer att ge ditt brev mer trovärdighet, bör du inkludera det.
Metod 7 av 10:
Använd en fras i stället för ditt namn för att upprepa din punkt.
  1. Bild med titeln slutar ett öppet brev steg 7
1. Ge dig själv ett nytt namn som representerar ditt brev. Detta kan vara något som, "en bekymrad medborgare", "en orolig anställd" eller "en missnöjd alumner."Se till att du inte kan identifieras, men får fortfarande din poäng över.
  • Detta är en bra taktik för bokstäver som kan nå en bred publik, som bokstäver-till-editor eller de som publiceras online.
Metod 8 av 10:
Logga ut som en grupp om du representerar flera personer.
  1. Bild med titeln slutar ett öppet brev steg 8
1. Du kan skriva ett öppet brev för dina medarbetare eller kamrater. Om så är fallet kan du sätta din grupp eller anslutning som signaturen istället för att singla dig själv. Det är ett bra sätt att identifiera dig själv utan att hota din försörjning. Till exempel:
  • "Undertecknad, psu alumni."
  • "Med vänliga hälsningar, Sunnyside Neighborhood Association."
Metod 9 av 10:
Håll det anonymt om din försörjning är i fara.
  1. Bild med titeln slutar ett öppet brev steg 9
1. Detta är särskilt sant om du kräver något från din arbetsgivare. Du kan lämna signaturdelen av brevet tomt eller lägga något som "anställd" eller "alumni" på plats. Se till att bokstaven skrivs ut istället för handskriven så det kan inte spåras tillbaka till dig.
  • Var försiktig om du skriver ett öppet brev till din arbetsgivare för att skydda din identitet. Om de ser dig som ett hot och kan spåra brevet tillbaka till dig, det finns en chans att du kan förlora ditt jobb.
Metod 10 av 10:
Samla signaturer för att få extra stöd.
  1. Bild med titeln slutar ett öppet brev steg 10
1. Sätta press på mottagaren genom att lägga till supportrar till ditt brev. Du kan få alla handskylt den tryckta kopian, eller du kan samla digitala signaturer via e-post. Sätt alla signaturer i slutet av ditt brev (ju mer desto bättre).
  • Detta är en bra visuell representation av alla till stöd för dina krav.

Tips

Läs om ditt brev några gånger innan du skickar den för att kontrollera grammatik och stavfel.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande