Hur man tar itu med en guvernör

Guvernörer ansvarar för den verkställande filialen för varje stat eller territorium som de styr. Ofta kommer de att prata med medborgare som bor på deras territorium för att få offentliga åsikter eller ta råd. Att ta itu med någon som detta kan tyckas skrämmande, speciellt om du inte har pratat med någon i politisk makt innan eller du inte känner till protokollet. Men om du sparar sin fulla titel för speciella evenemang och aldrig kalla dem med deras förnamn, kan du prata med guvernörer taktfullt och respektfullt på nolltid.

Steg

Metod 1 av 2:
Pratar i person
  1. Bild med titeln Adress En guvernör Steg 1
1. Ring dem guvernör (efternamn) när du pratar med dem direkt. När du pratar med en guvernör som för närvarande är på kontoret är det artigt att ta itu med dem som "guvernör" och inte som herr. eller fru. Detta visar att du känner igen sin position på kontoret och vad deras jobb är. Du borde aldrig ringa dem med sitt förnamn om inte specifikt bad om att göra det.
  • Till exempel, om guvernörens namn är Zackary Fravel, kalla dem "guvernör fravel" när du pratar med dem.
  • Om du pratar med en guvernörs make, kan du helt enkelt ringa dem "Mr./Fru. (Efternamn)."
  • Bild med titeln Adressera en guvernör Steg 2
    2. Ring en guvernör "Sir / Ma`am" efter att ha adresserat dem med namn. När du har hälsat en guvernör med deras titel och efternamn, kan du kalla dem herr eller mamma genom hela din konversation. Det finns inget behov av att fortsätta att ringa dem "guvernör (efternamn)."
  • Bild med titeln Adress En guvernör Steg 3
    3. Hänvisa till dem som agerande guvernör (efternamn) när du pratar om dem. Om du pratar om en guvernör när de inte är i närheten, kan du kalla dem "Acting Governor (efternamn)."Detta är ett mer specifikt sätt att hänvisa till dem. Titeln "Acting" är valfri, men det kan hjälpa till att ange vem du pratar om.
  • Till exempel, om guvernörens namn är Mary Kent, kan du säga något som, "Acting Governor Kent är på väg här."
  • Tidigare guvernörer får inte en speciell titel. De kan kallas herr. eller fru. (Efternamn).
  • Bild med titeln Adress En guvernör Steg 4
    4. Introducera dem formellt med: "Den ärade (efternamn), guvernör i (stat)." Formellt är en guvernörs titel "den ärade (efternamn)."Efter titeln kan du ange vilken stat eller territorium som de styr. Den här långa titeln ska endast användas när du introducerar dem till en folkmassa, som i ett samtal eller en rally. Att använda sin fulla titel i vardagen skulle vara ett krångel, så du borde bara säga det vid formella händelser.
  • Till exempel, om guvernören i Washington namn är James Hert och du introducerar honom på en rally, kan du säga, "och nu, den ärade hert, guvernör i Washington."
  • I Massachusetts, New Hampshire, och South Carolina, är en guvernörs fullständiga titel "Your Excellence, Governor (efternamn)."
  • Metod 2 av 2:
    Skriver ett brev
    1. Bild med titeln Adress En guvernör Steg 5
    1. Adressera ditt brev till "det ärade (fullständiga namn), guvernör i (staten)."Utsidan av ditt brev ska adresseras med guvernörens fullständiga titel. Detta inkluderar deras titel på "den ärade" följt av deras för- och efternamn, samt att nämna vilket stat eller territorium som de styr. Detta är det mest traditionella sättet att ta itu med en guvernör, varför den fortfarande används i brevskrivning.
    • Till exempel bör ditt brev säga något som: "Den ärade Maria Culle, guvernör i Kalifornien."
    • Om du adresserar ditt brev till en före detta guvernör eller en guvernörs make, kan du bara använda "Mr./Fru. (Efternamn)."
  • Bild med titeln Adress En guvernör Steg 6
    2. Skriv "Kära guvernör (efternamn)" för att börja ditt brev. Kroppen i ditt brev bör börja med frasen "Kära guvernör (efternamn)."När du startar ditt brev kan du adressera guvernören som om du pratade med dem personligen. Du borde aldrig använda sitt förnamn i ett brev eftersom det ses som respektlöst.
  • Starta till exempel ditt brev med "Kära Governor Flinner."
  • Bild med titeln Adress En guvernör Steg 7
    3. Stäng ditt brev med "Med vänliga hälsningar, (din titel och fullständigt namn)."Du bör avsluta ditt brev genom att berätta guvernören vad ditt namn och full titel är så att de förstår vem du är professionellt. Detta hjälper dem också att ta itu med dig om de vill skriva tillbaka dig.
  • "Med vänliga hälsningar" är ett formellt sätt att säga adjö. Du kan också använda fraser som "vänliga hälsningar", "tack" och "din."
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande