Hur man klär sig för skolan

Att ha på sig rätt kläder för skolan kan ha en stor effekt på ditt självförtroende. Det finns mycket tryck att se bra ut, men att också känna sig bekväma. Om du tar dig tid att hitta bra passande kläder, och förbereda ditt utseende innan du går och lägger dig, kan du vakna på morgonen redo att sätta på en outfit som hjälper dig att må bra och redo för dagen.

Steg

Metod 1 av 4:
Planering i förväg
  1. Bild med titeln klänning för skolsteg 1
1. Ta din dusch på kvällen. När du vaknar på morgonen, är allt du behöver göra, tvätta ditt ansikte. Om du behöver din morgondusch för att hjälpa till att vakna, fortsätt och ta det, men försök bara tvätta din kropp och lämna ditt hår torrt för att spara tid.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 2
    2. Planera vad du ska bära innan du går och lägger dig. Gå igenom din garderob och dra ut de kläder du vill ha på dig. Då bestämmer du vilka tillbehör eller skor du vill para med din outfit. Detta kommer att rädda dig från att försöka bestämma vilka matchningar på morgonen. Det kommer också att hålla dig från frantically söka efter en viss topp eller saknad sko på morgonen. Din outfit kommer att se mer samman, och du kommer att ha mindre stress på morgonen.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 3
    3. Lämna dig tillräckligt med tid för att bli redo. Du kanske har stannat sent, men du måste undvika att slå Snooze-knappen. Ju längre du bor i sängen, desto mindre tid måste du göra dig redo. Det kan vara frestande, men du kommer ångra det när du försöker se bra ut för dagen.
  • Försök ge dig åtminstone trettio minuter på morgonen för att göra sig redo.
  • Det bästa sättet att känna sig uppdaterad på morgonen, och var redo att gå ut ur sängen, är att få gott om sömn varje natt. Försök att ställa in en sängtidsrutin som låter dig få minst åtta timmars sömn varje natt.
  • Metod 2 av 4:
    Skapa letar efter tjejer
    1. Bild med titeln klänning för skolsteg 4
    1. Hitta bra passande jeans. Jeans är den perfekta skolans häftklammer som kan bäras nästan varje dag. Jeans kommer i en mängd olika färger och tvättar så att du aldrig måste känna dig uttråkad. Du kan också blanda passformen genom att ha mager jeans, pojkskuren jeans, eller flare jeans.
  • Bild med titeln Klänning för skolsteg 5
    2. Ha på sig en rolig kjol. Längre kjolar som slår knäet är ett bra sätt att vara avslappnad, men gå upp ditt utseende. Bära flytande kjolar som faller bort från din kropp, och para dem med casual toppar gillar t-shirts, långärmade skjortor, eller blouses. Du kan välja något mönster eller färgkjol som du vill ha, var noga med att passformen inte är för hårt eller för kort.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 6
    3. Välj klassiska toppar. Ett enkelt sätt att se chic för skolan är att hitta enkla toppar du kan bära upprepade gånger. Hitta Classic Cut Tops som Crew Necks, V-halsar och Collared T Shirts. Köp neutrala färger som svart, vit, marinblå, brun och grå som är solida färger eller har ränder. Du kan blanda och matcha dessa toppar med någon stil Jean eller kjol.
  • Majoriteten av dina toppar ska vara neutral. Du bör bara ha några speciella toppar som en tröja med rhinestones eller ord som du bär ibland.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 7
    4. Använd gratis färger. Modernt mode innehåller alla typer av stilar och färgkombinationer, men det finns vissa färger som sammanfaller tillsammans och bör inte paras upp. För att skapa en outfit som är gratis tillsammans, håll färg i åtanke. Färger som är direkt motsatta av varandra på färghjulet anses vara komplementära som blå och orange, rosa och grön och gul och lila. Bär gratis färger skapar en attraktiv, färgrik palett.
  • Till exempel kan du bära en rosa skjorta med en grön cardigan, eller en blå kjol med en orange tröja. Håll färghjulet i åtanke, men var inte rädd för att matcha andra färger du tycker bra tillsammans.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 8
    5. Lägg till mångsidiga bitar i din garderob. Alla behöver ha viktiga bitar i sin garderob som enkelt kan blandas och matchas med någon outfit. Här är en lista över bitar du borde investera i och hur man bär dem:
  • En vanlig vit t-shirt är bra på egen hand eller för lagring. Du kan bära den under en tröja, över en tank top, parad med en cardigan, tucked i en kjol eller lämnade gratis med ett par jeans.
  • En randig tröja, i vilken färg som helst, ser bra ut med en solid, blommig, eller plädskjol eller jeans. Lägg till din favorit cardigan, och du kommer att skapa ett klassiskt utseende.
  • Mörk denim ser bra ut på alla. Oavsett om jeans är mager, bootleg eller flare skär, kommer de att para perfekt med en randig tröja, blommig blus eller tröja.
  • Överstora cardigans är ett måste för nuvarande trender. Du kan aldrig ha för många cardigans att para med dina t-shirts, blusar, tankplattor eller knapp nedgångar. Börja med grundläggande färger som svart, blått och brunt, och sedan ackumuleras mer i ljusare färger och mönster som du kan para med nästan vilken som helst topp.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 9
    6. Bära bekväma skor. Som årstiderna förändras, och dina kläder, borde dina skor också. Det kan vara tråkigt med samma lägenheter, tennisskor eller stövlar varje dag. Tillåt dig flera alternativ för skor, och bara var noga med att de är alla bekväma.
  • Ballettlägenheter är den perfekta skon att klä upp eller klä ner, och de är mycket bekväma.
  • Ha ett svart och brunt skoalternativ. Detta hjälper dig att alltid ha ett par skor som matchar någon outfit.
  • Styra bort från att ha på sig höga klackar till skolan. Om du inte har en speciell skolfunktion, finns det inget behov av en sko över tre inches. Om du bär en sko som en stilett, kan du få andra studenter ifrågasätta ditt skoval.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 10
    7. Fyll i ditt utseende med tillbehör. Du kan göra dina casual outfits mer intressanta genom att lägga till smycken som ett armband, örhängen, halsband eller ring. Gå inte överbord med ditt utseende som det är bättre att hålla det enkelt genom att bara lägga till en eller två bitar.
  • Uttalande smycken, som större halsband, kanske inte är det bästa sättet att gå till ett skolutseende. Välj mer känsliga bitar när du försöker skapa en titt som är lämplig.
  • Metod 3 av 4:
    Skapa letar efter killar
    1. Bild med titeln Klänning för skolsteg 11
    1. Hitta de perfekta blå jeans. Varje kille behöver ha ett par bra passande jeans. Den exakta passformen är upp till dig, men de borde passa dig ordentligt. Byxor som inte stannar, och sagt ner, är inte lämpliga eller tilltalande för skolan.
    • Har flera par blåa jeans i olika tvättar som ljus, medium och mörk tvätt.
    • Svarta jeans är också ett bra häftigt föremål för en killar garderob.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 12
    2. Ha en mängd olika toppar. Försök att ha olika färger, stilar och passar i din garderob för att förbättra din övergripande stil. Förutom den vanliga vita t, bör du också ha flera polotröjor, några lätta långärmade tröjor, och några andra crew neck toppar i olika färger och mönster. På det här sättet, även om du i huvudsak bär t-shirts och blå jeans varje dag, blir du inte uttråkad med din garderob. Du kommer att ha många saker att mixa och matcha.
  • Var noga med att ha mysiga tröjor att bära kom vinter i flera färger som brun, svart, blå och grön.
  • Bild med titeln Klänning för skolsteg 13
    3. Använd collared skjortor och knapp UPS. Under året, speciellt när vädret blir kallare, vill du ha några knappar upp skjortor med en krage. Oavsett om det är bomull eller flanell, blir det ett bra sätt att förbättra din stil och hålla dig varm.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 14
    4. Ha en enkel hoodie. En hoodie är det perfekta sättet att hålla sig varm och håll dig avslappnad för skolan. Eftersom din hoodie är avsedd att bäras nästan varje dag under svalare årstider, välj en neutral färg med antingen ingen design, eller en som är enkel så att din hoodie kommer att matcha resten av din garderob.
  • En lättare eller tunnare hoodie är ett bra sätt att laga med en knapp ner skjorta under.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 15
    5. Använd gratis färger. Modernt mode innehåller alla typer av stilar och färgkombinationer, men det finns vissa färger som sammanfaller tillsammans och bör inte paras upp. För att skapa en outfit som är gratis tillsammans, håll färg i åtanke. Färger som är direkt motsatta av varandra på färghjulet anses vara komplementära som blå och orange, rosa och grön och gul och lila. Bär gratis färger skapar en attraktiv, färgrik palett.
  • Till exempel kan du bära en orange skjorta med en blå rutig knapp ner, eller en mörkgrön hoodie med en lila polo. Håll färghjulet i åtanke, men var inte rädd för att matcha andra färger du tycker bra tillsammans.
  • Bild med titeln Klänning för skolsteg 16
    6. Skapa klassiskt utseende. Det kan vara lätt att skapa en tidlös, avslappnad look för skolan genom att para stapelgarobe bitar tillsammans. Det handlar om lagring. Oavsett vilken säsong det är, läggs dina toppar tillsammans med ett bra par av denim är alltid ett bra utseende. Här är några garderobsides att följa:
  • Börja alltid med en grundläggande t-shirt. En vit t-shirt är bra för varje dag, men du kan blanda ditt utseende med en mängd olika färger i en crew neck eller v-neck cut.
  • Lägg till en polo eller knapp ner skjorta över din vanliga t-shirt. Om du har en färgad t-shirt, var noga med att skjortan du bär över är gratis. Så om du har en röd t-shirt, försök ha på sig en blå polo eller en blå rutig knapp ner.
  • Bära en hoodie eller cardigan. Beroende på säsongen kan du lägga till ett tredje lager för att hålla dig intressant. Kardigans och hoodies är bättre att lämna neutral så att du kan kombinera dem med fler bitar. Prova en beige cardigan över din blå rutig knapp ner, eller en svart hoodie.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 17
    7. Stick med bekväma skor. Om du inte är skyldig att bära klänningskor, håll din skor casual. Sko stilar som sneakers, sadelskor eller duk alternativ är ett bra sätt att hålla koll på skolan redo. Svarta skor par med allt, men du kan försöka ha bruna skor när din garderob har jordtoner som bruna, gröna och blues.
  • Metod 4 av 4:
    Välja lämpliga kläder
    1. Bild med titeln Ace någon matteklass i college steg 4
    1. Följ skolklädningskoden. Varje skola har en annan uppsättning regler som skisserar vad du får bära. Även om dessa regler varierar, kräver de flesta skolor dig att klä på den konservativa sidan och aldrig visa din mellanslag. Kolla in dina specifika skolregler i skolhandboken, eller genom att fråga en administratör på skolan.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 19
    2. Klä sig casually. Även om du kan bli frestad att bära din bästa fredag ​​kvälls outfit till skolan, måste du komma ihåg att skolan inte är en fest. Du är bättre att klä dig bekvämt. Oavsett klädkoden är konservativa outfits som är söta och avslappnade alltid det bästa alternativet. Om du visar upp till skolan för formellt kan andra tro att du försöker för hårt.
  • Tänk på, du vill klä dig på ett sätt som gör det möjligt för dina lärare att ha respekt för dig och inte distraheras av dina avslöjande kläder.
  • Bild med titeln klänning för skolsteg 20
    3. Var noga med att dina kläder passar bra. Någon uppmärksamhet du får för dina kläder ska vara positiva, och inte för att din skjorta är ultra låg, eller dina byxor är för täta. Du vill inte hitta dig själv att bryta skolreglerna och komma i trubbel för olämpliga kläder. Skolan är en professionell atmosfär, så du borde klä på delen. Kontrollera alltid dina kläder hela året för en ordentlig passform. En topp som kan ha en gång passar dig perfekt, kan nu rida lite för högt på magen. Använd dessa steg för att kontrollera dina kläder innan du lämnar huset:
  • Lyft dina armar i luften, och om din mage visar, använd inte den i skolan.
  • Böj över och tryck på tårna för att kontrollera dina byxor. Om du upptäcker att ditt underkläder sitter högre än toppen av dina byxor, det kan vara dags att bli av med dem.
  • Böj över och kolla toppen av din tröja. Om du har mycket klyvning, välj en skjorta som är mer konservativ.
  • Bär inte en tröja som visar ditt bh-band. Många skolor kräver att du har minst tre fingrar av täckning på axlarna.
  • Kontrollera längden på din kjol, klänning eller shorts genom att sätta armarna rakt ner vid din sida. Om längden är kortare än dina fingertips, är det inte lämpligt för skolan.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande