Hur man klär sig när du är en lärare

Som lärare kan det vara knepigt att plocka ut kläder som gör att du verkar professionell och tillnöjd för dina elever. Även om många skolor har en klädkod för studenter, har de vanligtvis inte en klar för lärare eller lärare. Men med några häftiga föremål och lite smart accessorizing kan du skapa kläder som är lämpliga för klassrummet och fortfarande visa upp din personlighet.

Steg

Del 1 av 3:
Skapa outfits
  1. Bild med titeln klänning när du
1. Par en klänningskjorta med klänningbyxor och en blazer. Det här är en bra go-to outfit, speciellt om du är kort i tid på morgonen och behöver gå till skolan tidigt för dina klasser. Du kan byta ut en annan topp eller en annan blazer för att gå med klänningbyxorna. Du kan också försöka ha på sig en ljust färgad blazer eller topp med ett mörkt par byxor.
  • Bära lägenheter eller klä sneakers med denna outfit för en bekväm, lätt blick.
  • Vissa lärare som att ha på sig en slips eller en bowtie med en klänningskjorta för ett mer formellt alternativ.
  • Bild med titeln klänning när du
    2. Par leggings med en lång klänning eller tunika. Leggings är ett bra alternativ om du letar efter en bekväm botten som tvättar lätt. Se till att leggingarna är täckta med en polerad utseende eller tunika som har korta eller långa ärmar. Bär leggings med en enkel t-shirt på toppen kan verka oprofessionellt.

    Dricks: Leta efter leggings som har ett roligt mönster eller design på dem för en dash av personlighet i dina outfits.

  • Bild med titeln klänning när du
    3. Bära en knälängd kjol med en långärmad topp. För en mer sammansatt, kan du välja en kjol i en mörk färg med en långärmad topp i en ljusare färg eller ett mönster. Se till att kjolen träffar åtminstone dina knän så det är lämpligt för klassrummet. Den långärmade toppen ska inte vara lågklipp eller visa för mycket hud.
  • Bild med titeln klänning när du
    4. Välj jeans och en klänningskjorta, om det är tillåtet. Vissa skolor tillåter lärare att bära blå jeans så länge de inte är rippade eller exponera för mycket hud. Ta reda på om det är tillåtet på din skola och om så är fallet, omfamna policyn genom att ha på sig jeans med en klänningskjorta eller en fin topp. Gå för jeans i en mörk tvätt eller svart för en mer satt-tillsammans.
  • Undvik låga skurna jeans eller jeans som exponerar dina ben eller mage, eftersom de kanske inte är lämpliga.
  • Bild med titeln klänning när du
    5. Tänk på atletisk outfits om du lär dig gym eller fysisk utbildning. De flesta skolor tillåter dig att bära träningsbyxor eller leggings med en lös topp eller en tröja om du lär dig en klass där du måste flytta och svettas med dina elever. Om så är fallet kan du gå för atletisk outfits och löparskor som fortfarande ser polerade, rena och sätts ihop.
  • Till exempel kan du investera i matchande byxor och topp uppsättning för undervisning gym eller du kan gå för högkvalitativa träningsbyxor och en trevlig tröja.
  • Bild med titeln klänning när du
    6. Klä upp för formella händelser i skolan. Om du är chaperoning en skoldans eller talar i en skolevenemang, kan du lägga extra ansträngning i din outfit för den dagen. Välj klädbyxor och en klänningskjorta med en slips eller en affärsklänning och en cardigan.
  • Du kan också gå till klädskor som klackar eller loafers.
  • Del 2 av 3:
    Välja lämpliga kläder
    1. Bild med titeln klänning när du
    1. Ta reda på om din skola har en uppsättning klädkod. Vissa skolor kommer att ha en standardiserad klädkod för lärare som beskriver vad du kan och inte kan bära. Tala med skolans huvudansvarige eller en skoladministratör för att få en kopia av den officiella klädkoden för lärare.
    • Även om det inte finns någon officiell klädkod, kommer de flesta skolor att ge en lista med förslag till lärare om vad som är lämpligt och olämpligt att bära.
  • Bild med titeln klänning när du
    2. Investera i häftiga föremål som bekväma klädbyxor och blazers. Du kan inte gå fel med långa klänningbyxor i mörka färger som svart, blå och grå. Blazers som har kvart eller långa ärmar och lapels är också en bra go-to. Investera i några par byxor och flera blazers i olika färger kan göra klädda för att lära sig lätt.

    Dricks: För en pop av färg kan du välja klänningbyxor eller blazers i en ljus färg som lila, grön eller rosa. Eller du kan gå för mönstrade klänningbyxor eller blazers. Försök att ha en balans mellan neutrala och ljusa eller mönstrade häftiga saker så att du kan mixa och matcha dem.

  • Bild med titeln klänning när du
    3. Leta efter klädtröjor och toppar av andningsbara tyger. Skjortor och toppar av bomull, linne, rayon, och denim är alla bra för klassrummet, eftersom de inte är för constricting och känner sig bekväma på din hud. De tvättar också lätt och är relativt lätta att underhålla. Leta efter collared skjortor, blusar och t-shirts i dessa tyger.
  • Få 4-5 toppar att lägga till din garderob så att du kan rotera dem och koppla dem med klänningbyxor eller en blazer.
  • Bild med titeln klänning när du
    4. Gå till kläder som är lätta att tvätta och rengöra. Som lärare kan du inte ha tid, eller inkomst, för att torka rent eller handtvätta dina kläder. Gå till kläder som du kan kasta in tvättmaskinen och torkaren, eller häng torr och ha nästa dag. Undvik kläder som har en "torr ren" eller "handtvätt" -märke lika bra som alla tyger som är känsliga och inte klarar av mycket slitage.
  • Om du lär yngre elever eller hantverk i din klass, är kläder som är lätta att tvätta ett måste. Att få kläder som du inte har något emot att få lite smutsig eller rörig kommer att rädda dig mycket huvudvärk när det är dags att göra tvätt.
  • Bild med titeln klänning när du
    5. Undvik låga skär eller hud-avslöjande kläder. Presentera ett professionellt ansikte mot studenter genom att välja kläder som passar bra, men visar inte för mycket hud. Gå till toppar som slog dig i nacken och det täcker din midriff. Välja botten som träffas strax ovanför eller under knäet och är höga midjade eller täcka din midja.
  • Bild med titeln klänning när du
    6. Gå för nära-toed skor med bra stöd. Som lärare kommer du att vara på fötterna mycket i klassrummet, ibland i flera timmar rakt. De flesta skolor kommer att föreslå att lärare undviker att ha på sig flip-flops eller skor som exponerar sina tår eller fötter. Närbelägna skor som klänning sneakers eller klänning lägenheter är ett bra alternativ.
  • Leta efter närbelägna skor med supportsålar eller sulor som har dämpning och andas. Du kan också lägga stödjande insatser i dina skor för att göra dem mer bekväma.
  • Undvik att ha på sig klackar i klassrummet, eftersom fötterna kan börja skada efter flera timmar eller känna ömma i slutet av dagen.
  • Del 3 av 3:
    Accessorizing dina outfits
    1. Bild med titeln klänning när du
    1. Använd uttalande smycken för att lägga till personlighet till dina kläder. Lägg till lite stil på dina kläder genom att ha ett uttalande halsband med en fin topp eller uttalande örhängen med en klänning. Du kan också bära ett armband eller en ring. Försök med 1 uttalande objekt per klädsel för att hålla din blick polerad och sätta ihop.
    • Om du bär glasögon kan du byta ut ramarna på dina glasögon för att göra dem till ett uttalande.
    • En fin klocka kan vara ett bra häftigt föremål för att lägga till dina kläder och servera också en praktisk användning. Gå för en klocka med ett större ansikte om du tenderar att titta på det ofta och vill att det är lätt att läsa.
  • Bild med titeln klänning när du
    2. Stil ditt hår i ett lätt att underhålla sätt. Se till att ditt hår ser rent och polerat så att du ser professionell ut till dina elever. Om du har långt hår, prova en inbakad fläta, a hög bulle, eller a hästsvans. Om du har kort hår, borsta ditt hår och använd stylinggel för att hålla det lugnt och sätt ihop.
  • Du kan också ha en go-to frisyr som en bulle eller en fläta som du bär varje dag för att förenkla din rutin.
  • Bild med titeln klänning när du
    3. Håll din smink minimal och enkel. Enkel smink Liksom Foundation, Blush, och Mascara kan göra mig redo att lära mycket enklare och snabbare. Du kan lägga lite ögonskugga eller läppstift i ditt utseende.

    Notera: Undvik att bära utarbetad ögonmakeup när du lär dig, eftersom det kan distrahera för studenter. Ett enkelt, rent utseende är bäst.

  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande