Hur man klär sig trevligt varje dag (för tjejer)

Klä dig snyggt varje dag kan ta lite ansträngning men kommer i slutändan att vara värt det om dina outfits får dig att känna sig självsäker och glad. Om du vill se bra ut varje dag, måste du först gå igenom din garderob och fylla den med klassiska outfitklammer. Att se fantastiskt innebär också någon planering och accessorizing som kan ta lite att vänja sig men kommer i slutändan att resultera i några snygga outfits.

Steg

Metod 1 av 3:
Fyller din garderob
  1. Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 1
1. Köp klassiska bitar. Att klä sig snyggt är det viktigt att ha några klassiska bitar i din garderob som aldrig kommer att gå ur stil. Klassiska bitar är kläder som är i allmänhet inte alltför extrema eller daterade. Istället är de i allmänhet enkla och eleganta, som en marinblå blazer, jeans eller en välgjord svart v-hals-t-shirt. Även om de kan låta enkla, kan du alltid klä dessa bitar upp med tillbehör.
  • Grundläggande, klassiska bitar är i allmänhet lättare att blanda och matcha, vilket innebär att de kan användas i en mängd olika outfits.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 2
    2. Köp några accentartiklar av kläder. För att gå med dina klassiska kläder, köp några accentstycken som gör dina kläder pop, även om de är enkla. Dessa accenter kan vara ljusa färger som du inte normalt bär eller mönstrar som pop.
  • Till exempel kan du ta en outfit som är så enkelt som en vit t-shirt och en marinblå kjol, och gör det intressant med en mönstrad tröja.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 3
    3. Köp kläder som du kan mixa och matcha. När du går igenom din garderob, överväga om du kan använda varje klädesartikel i minst två olika outfits. Blandning och matchning är en viktig del av dressing snyggt varje dag.
  • Medan du sannolikt inte kan köpa en ny outfit för varje dag i veckan, kan du köpa kläder som du kan mixa och matcha för att skapa helt nya och spännande outfits.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 4
    4. Tänk på din kropp när du plockar ut dina kläder. Vissa kläder har sänkningar som ser annorlunda ut på olika kroppstyper. Leta efter kläder som smickrar din kropp och får dig att känna dig självsäker. Varje person har sin idé om vad de hittar flattar sina kroppar mest, så spendera lite tid på att försöka på olika typer av kläder. Till exempel:
  • Om du har en "pärontform, vilket innebär att du har bredare höfter och en smalare byst, kan du prova en öppen halsplatta eller en klänning med ett imperiums midja.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 5
    5. Bli av med kläder som är slitna eller sönderdelade. En del av dressing betyder snyggt att ge bort eller sälja gamla kläder. Kläder blir slitna, speciellt om du bär samma bit mycket, och slitna kläder ser inte nödvändigtvis väldigt snyggt - såvida du inte går för en blickade kläder och slitna jeans.
  • Om du upptäcker att en skjorta har en fläck, Försök ditt bästa för att få ut det, Men om fläcken kvarstår, det kan vara dags att kasta skjortan. Kläder med fläckar tenderar att se lite slarviga ut.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 6
    6. Tänk på din hudton när du köper dina kläder. Plocka ut kläder som kompletterar din hudton kan göra en stor outfit så mycket trevligare. Självklart, kom ihåg alltid att om du inte gillar en färg eller inte känner att det ser bra ut på dig, använd det inte. En del av dressing snyggt är dressing i saker som gör dig självsäker och glad - om en viss färg matchar din hudton, men du gillar det ändå, bär inte det. Allmänna riktlinjer för hudtoner och klädfärger inkluderar:
  • Mycket lätta hudtoner: isbetonter, bleka pinks, grays, baby blues, navies och gräsgrönsaker.
  • Medelljus hudtoner: pastellfärger, coola röda och blues. Undvik apelsin.
  • Medium hudtoner: metalltoner, juveloner, plommon, vinröda, ljusa blues, djupa purpur.
  • Medellång mörka hudtoner: djupa färger som mörka gröna, ljusa blues, blek yellows, varma röda.
  • Mycket mörka hudtoner: ljusa färger som burgunder, koboltblå, ljus orange och röd.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 7
    7. Häng upp dina kläder och investera i ett järn. En annan del av dressing snyggt håller dina kläder i toppform. Det betyder att du hänger upp kläder när du kan, och stryka vikta kläder. Om du inte är säker på hur du stryker dina kläder, klickar du.
  • Du kan också trysteam trycka på dina kläder.
  • Metod 2 av 3:
    Planerar dina kläder
    1. Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 8
    1. Planera dina outfits. En aspekt av dressing snyggt tar dig tid att planera dina outfits. Det här kan innebära att du planerar din klädsel på natten innan eller planerar en hel veckas värde av outfits i början av veckan - gå med det som fungerar bäst för dig. Att försöka räkna ut en stor outfit på morgonen innan skolan kan få dig att känna dig lite för stressad, så ta lite tid att överväga din garderob och försök på flera olika kläder som du kan bära.
    • Vissa tjejer finner att prova outfits och ta bilder av de som de gillar att sätta i ett bindemedel kan hjälpa dem att bestämma sig för en outfit när de är i en rush. Om du planerar en sista minuten utflykt med dina vänner, bläddrar du bara igenom bindemedlet och väljer en förplanerad outfit.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 9
    2. Tänk på det tillfälle du dresserar för. När du planerar din outfit, tänk på vad du ska göra i den outfiten. Olika händelser kräver olika typer av kläder. Till exempel, om du ska till skolan, försök att inte visa för mycket hud, eller ha en skjorta som är för lågskuren. Å andra sidan, om du ska till stranden med dina vänner, ha på en sommarklänning och skor kan du gå igenom sanden med kanske vägen att gå.
  • Om du inte är säker på vad som skulle vara lämpligt att bära på en viss händelse, som en kusins ​​dop, eller Ajob-intervju, var inte rädd för att fråga vänner eller familj för råd.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 10
    3. Bära kläder som får dig att känna dig självsäker. När du plockar ut din outfit, se till att du mår bra i dina kläder. I slutändan bör du klä dig snyggt för dig själv snarare än att klä på någon annan. Det är viktigt att känna sig bekväm och glad i de kläder som du har på att projicera förtroende och entusiasm kommer att ge din outfit som extra, energisk ökning.
  • Försök att komma ihåg att om någon bara gillar dig när du är klädd, kan den personen inte ha sina prioriteringar raka. Först och främst klä på det sätt som du vill klä dig.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 11
    4. Försök att undvika att kombinera mönster. Medan du kanske kan komma undan med några mycket subtila mönsterkombinationer, är det i allmänhet en bra idé att bara ha ett mönster i din outfit. Kopplingsmönster kan ofta göra en outfit look slarvig ut.
  • Till exempel, om du hade på dig en argyle tröja, skulle du mest sannolikt vilja undvika att tröja med en randig kjol.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 12
    5. Överväga att använda regeln på tre. Om du har problem med att sätta ihop en outfit, kan du med hjälp av "regeln på tre" hjälpa dig att skapa ett snabbt men elegant ensemble på nolltid. När du använder tre, plocka ut tre färger: två som blir dina basfärger (sannolikt din skjorta och byxor eller kjol) och en som blir din accentfärg.
  • Dina basfärger kan vara subtilerfärger som går ihop bra, till exempel en marinblå skjorta och kamelkjol. Din accentfärg ska vara en ljusare färg som gör resten av din outfit pop, till exempel ett rött tunt bälte eller en silver-laced scarf.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 13
    6. Försök att bära något extra söt minst en gång i veckan. Medan du kanske vill se bra ut varje dag i veckan, kastar du på en outfit som bländar en gång i veckan kan hjälpa dig att känna dig så mycket mer välklädd. Ta dig tid att komma med detta iögonfallande ensemble.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 14
    7. Försök att undvika att ha samma outfit två gånger i en vecka. Även om det inte kommer att vara möjligt om du måste bära en skoluniform, eller en uniform för arbete, försök att undvika att ha samma outfit två gånger i veckan om du planerar att hänga eller ses av samma personer. Om du har två olika parter att gå till, men människorna hos dessa parter kommer inte att överlappa, var god att överväga att ha samma stora outfit.
  • På något sätt betyder det att du undviker att ha samma klädesartikel två gånger i veckan. Om du har en kjol som fungerar bra i två olika outfits, var god och rocka båda av dessa ensembler i samma vecka. Kom ihåg att blandning och matchning är nyckeln till att du känner att du har en oändlig garderob.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 15
    8. Skapa en nöddräkt. Några dagar kan du upptäcka att du bara inte vill ha den outfit du har planerat. På dessa dagar är det viktigt att ha en nödsäkerhetskopiering. Denna outfit ska vara enkel, bekväm och lätt att accessorize med. Till exempel kan din nöddräkt vara ett par trevliga jeans, en tank i din favoritfärg och en beskuren tröja. Med dessa grundläggande föremål som redan sätter ihop är allt du behöver gå till ett halsband, halsduk eller rockande par skor och du kommer att bli bra att gå.
  • Metod 3 av 3:
    Accessorisering
    1. Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 16
    1. Plocka ut några skor som kommer att se stilig ut. Om du handlar för skor, försök att välja ett par par som kan bäras med de flesta av dina outfits. Dessa kan vara klassiska svarta lägenheter, ett fint par stövlar, eller korta kilar som du kan bära med dina kjolar och klänningar.
    • Försök på skor och se till att du enkelt kan gå i dem - om du planerar att bära dem med många av dina kläder, är det viktigt att kunna gå i dem.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 17
    2. Bära skor som skulle för tillfället. Som med dina kläder, överväga händelsen du ska när du plockar ut skorna, du kommer att bära den dagen. I vissa formella händelser kan Sandaler inte vara lämpliga, medan de har på sig höga klackar i skolan kan göra det svårt att komma från klass till klass i tid.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 18
    3. Håll dina skor utseende helt nya. Om dina skor blir skadade eller scuffed, försök att buff märkena eller använd polsken för att få dina skor att se glänsande och nya igen. En del av att se trevligt är klädt väl från ditt huvud till dina fötter. Om du inte är säker på hur du rengör dina skor, ta en titt på några av följande artiklar:
  • Skenskor
  • putsa skor
  • Tvätta skor
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 19
    4. Prova olika typer av smycken. Accessorizing kan hjälpa till att ta din outfit till en helt ny nivå. När du skapar outfits för dig själv, försök på olika typer av smycken och se hur de ändrar eller påverkar den outfit du har på dig. Ibland kan du ta ett uttalande halsband eller ljuskrona örhängen ta din outfit från trevligt till enastående.
  • Försök dock inte överaktivera. Till exempel, om du planerar att bära ett chunky halsband, försök ha ett litet par örhängen, snarare än ett par dangling örhängen som kan göra dina smycken känna sig överbära.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 20
    5. Tänk på var du vill att fokus är när du accessorize. Smycken kan dra en persons öga, vilket kan vara både en bra sak och en oönskade sak. Till exempel, om du vill att ditt fokus är på ditt ansikte, bära stora eller dangling örhängen. Om du vill att fokus är på resten av din outfit, överväga att ha ett längre halsband som slår hela din klädsel tillsammans.
  • Men om du har en lågskuren tröja, försök att avstå från att ha ett längre halsband, eftersom det kan dra för mycket uppmärksamhet åt bröstområdet.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 21
    6. Prova olika typer av tillbehör. Tillbehör är inte bara begränsade till smycken och skor. Du kan krydda en outfit genom att lägga till en accent halsduk, ett färgstarkt bälte eller en elegant hatt. Leka med olika typer av tillbehör som passar in i din stil.
  • Bild med titeln klänning trevlig varje dag (för tjejer) Steg 22
    7. Skapa din egen "gyllene regel".Den "gyllene regeln" avser det maximala antalet tillbehör som du kommer att tillåta dig själv. Detta är helt baserat på din egen åsikt. Vissa människor gillar att laga halsband och bära funky skor. Andra, föredrar en chic minimalistisk stil där du väljer en eller två tillbehör som komplimangerar din outfit.
  • Kom ihåg att du kan ändra din gyllene regel när du känner att den inte återspeglar din personlighet längre. Till exempel kanske du gillar att ha tre halsband och en massa armband, men under året dina preferenser chans och du bestämmer dig för att begränsa dig till tre tillbehör - gå med vad som gör att du känner dig glad och självsäker.
  • Tips

    Vara öppen för inspiration. Om du ser en titt du som i en tidning, prova det!
  • Plocka ut outfits som gör att du mår bra när du bär dem.
  • Kolla in `We Heart It` App. Människor skickar outfits där du kan få inspiration på vad du ska bära.
  • Köp alltid kläder du kan bära till flera inställningar som en söt klänning som kan bäras med klackar och en handväska eller klä sig med en cardigan och sneakers.
  • Blanda och matcha-du behöver inte köpa en outfit som redan är sammansatt.
  • Försök att vara färgstark som helt enkelt ha på sig en färg kan göra kläderna att se tråkigt eller ointressant.
  • Var dig själv!
  • Bära saker som du känner dig trygg i!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande