Hur man firar memorial day

Observerades årligen på den sista måndagen i maj, den amerikanska semestern av Memorial Day bildades snart efter inbördeskriget. Under åren har det blivit en dag att hedra alla män och kvinnor som har givit sina liv till orsaken till frihet. Genom att delta i patriotiska händelser, visar din tacksamhet och respekt och firar semestern med kul, kan du ha en glad och meningsfull semester.

Steg

Metod 1 av 3:
Delta i patriotiska händelser
  1. Bild med titeln Fira Memorial Day Steg 1
1. Delta i en lokal ceremoni. Leta efter information i tidningar, postat på regerings- och / eller medborgarnas informationswebbplatser, eller fråga dina grannar för att lokalisera minnesdagshändelser som händer i ditt samhälle. Att delta i en lokal ceremoni är ett utmärkt sätt att fira i ditt eget samhälle.
  • Bild med titeln Fira Memorial Day Steg 2
    2. Delta i händelser i landets huvudstad. Om du bor nära Washington, d.C., Eller kan resa dit, det finns många sätt du kan fira Memorial Day. Turné Några av stadens många minnesmärken till fallna hjältar, delta i paraden eller delta i de alltid-gripande ceremonierna vid den okända soldatens grav på Arlington National Cemetery.
  • Bild med titeln Fira Memorial Day Steg 3
    3. Titta på den nationella minnesdagskonserten. Denna konsert sker på västra gräsmattan i Capitol i Washington, D.C. Om du inte kan göra det personligen, stämma in i PBS (och i militärbaser, AFN-tv) sändning av prestanda av den nationella symfoniorkestern och ett besättning av speciella gästartister.
  • Bild med titeln Fira Memorial Day Steg 4
    4. Besök en militärbas eller kyrkogård nära dig. Kontrollera ditt lokala papper, eller ring den närmaste militära basen, amerikanska legionen eller veteraner av utrikeskrigsposter för att ta reda på vad som händer och när. Att visa upp kommer att visa att du är patriotisk och tacksam för de ansträngningar som andra gjorts för att försvara landet.
  • Metod 2 av 3:
    Visar din tacksamhet och respekt
    1. Bild med titeln Fira Memorial Day Steg 5
    1. Flyga den amerikanska flaggan på halvpersonal. Gör det här från Sunrise till minne på Memorial Day, för att visa din respekt. Behåll Du.S. flagga högre än ditt tillstånd, län eller etableringsflaggor. Traditionellt är den amerikanska flaggan den högsta, statens flagga är i mitten, och alla andra är under dem.
    • Om du har nyhetens flaggor, överväga att ta bort dem tillfälligt av respekt för den här dagen.
  • Bild med titeln Fira Memorial Day Steg 6
    2. Sätt blommor och flaggor på gravar. Du kan visa din respekt genom att placera saker på gravarna av vänner och familj, civila och militärpersonal. Om du bor långt ifrån den sista viloplatsen för någon du känner, dekorera en främlings grav.
  • Om du vill sponsra ett tackbukett kan du göra det genom National Memorial Day Foundation. På Memorial Day Weekend, buketten du har sponsrat kommer att placeras på krigsminnesmärken på köpcentret i Washington, D.C.
  • Bild med titeln Fira Memorial Day Steg 7
    3. Delta i det nationella momentet. Det nationella momentet av minnet uppmuntrar alla amerikaner att pausa varhelst de är klockan 3:00 lokal tid på Memorial Day för ett ögonblick av tystnad att komma ihåg och hedra de som har dött i tjänsten till nationen.
  • Metod 3 av 3:
    Firar på roliga sätt
    1. Bild med titeln Fira Memorial Day Steg 8
    1
    Tacka en veteran. På Memorial Day kan du komma ihåg de som kämpade och levde för att berätta om det. Ta några blommor, böcker eller kakor till ett närliggande veteranssjukhus. Gör dina egna kort. Hemlagade kort kommer direkt från ditt hjärta vilket är ett enormt uttryck för din respekt.
  • Bild med titeln Fira Memorial Day Steg 9
    2. Delta i en parade. Över hela landet, inklusive Capitol, finns det minnesdagsparader för att fira och fira våra fallna hjältar. Titta i din lokala tidning, eller fråga om, för att hitta en parade i ditt område. Ta med lite gräsmatta och en kylare (om det är tillåtet) och fira semestern genom att titta på paraden.
  • Bild med titeln Fira Memorial Day Steg 10
    3. Spendera tid med familjen. Oavsett om du kastar en grill, gå till en fest, eller helt enkelt koppla av i din bakgård, minnesdag är en bra dag att spendera med människor du älskar. Om du har barn, förklara att det här är en dag för att hedra våra militära veteraner och fallna soldater.
  • Du kanske säger, "Många har kämpat och dött i krig för att skydda oss. På Memorial Day firar vi dessa människor."
  • Tips

    Berätta för dina barn och / eller familjemedlemmar att hedra den årliga traditionen också. Om de utvecklar en vana att hedra minnesdagen nu, så kommer de sannolikt att lära sig det till sina barn och minnesdagen kommer att ha mer mening till Amerika.
  • Överväg att göra en donation på denna dag till en välgörenhet som stöder makarna och barnen av soldater som har dödats i strid.
  • Du kan delta i "anta en grav" Program som en klass eller en familj. Ta hand om en grav genom att lämna blommor där regelbundet och hålla det rent och fri från skräp.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande