Hur man övertygar din chef att surfar på nätet kan öka produktiviteten

Är du kvävd i ditt jobb eftersom du inte kan söka efter information och fakta som eventuellt kan hjälpa dig på jobbet? Eller känner du att 10 minuters onlinespel eller roligt kan ge dig den perfekta pausen och lämna dig uppdaterad och redo att komma tillbaka till jobbet? Innan du frågar din chef om du kan liberalt bläddra på Internet, kom beväpnad med konkreta fakta och skäl för att effektivt ange ditt ärende och övertyga honom eller henne.

Steg

Metod 1 av 5:
Innan du pratar med din chef
  1. Bild med titeln Förbered dig för en teknisk skrivintervju Steg 3
1. Gör ditt ärende om fördelarna med obruten internetanslutning. Gör Someresearch på produktivitetsnivåer och online surfning - det bästa sättet att övertyga din chef att online frihet för allt är en bra sak är att ge honom eller henne med kalla hårda fakta! Du behöver kongressbara skäl och fakta om hur obegränsad surfning kommer att gynna medarbetarnas produktivitet och företagsutveckling:
  • Använd välrenommerade studier, såsom National University of Singapore-studien, Påverkan av cyberloafing på psykologiskt engagemang, av Don J.Q. Chen och vivien k.G lim. Skriv ut de Wall Street Journal artikel som diskuterar resultaten av denna studie:
  • "Forskarna fann att webbsurfarna var signifikant mer produktiva och effektiva vid uppgifterna än de i de andra två grupperna och rapporterade lägre nivåer av mental uttömning, tristess och högre nivåer av engagemang."
  • "Eftersom webbsurfing kan hjälpa produktiviteten, försiktiga forskarna arbetsgivare mot överbegränsande arbetstagares webbåtkomst. De rekommenderar att chefer tillåter tid för begränsad personlig webbläsning "eftersom den har en salubrious inverkan på medarbetarnas produktivitet," samtidigt som du begränsar tillgången till personliga e-postmeddelanden."
  • Sök efter studier som gäller din specifika industri. För mer trovärdighet, sök efter studier som adresserar din speciella situation. Om du till exempel arbetar i en bank, identifierar studier som har visat ökad marknadsförbarhet eller anställdas produktivitet bland banker när anställda har tillåtits surfa på nätet under sin paus eller för att undersöka konkurrensen. Ett enkelt sätt att gräva upp den här typen av info är att gå till http: // forskare.Google.com och sök efter "Internet Surfing Medarbetare Bank" (byter ut "Bank" med din bransch).
  • Bild med titeln plan för en andra karriär Steg 5
    2. Tänk på vilka fördelar som kan uppstå om det fanns mer frihet att bläddra på nätet på din arbetsplats, särskilt personlig typ av surfning.
  • Vilket område av ditt jobb (och andra positioner hos företaget) kan förbättras av mer online-frihet? Inga tvivelområden som forskning, försäljning och marknadsföring, förtydligande av lagliga och finansiella frågor, etc., kan förbättras av obegränsad online-surfning men det kan också helt enkelt veta vad som händer där ute med konkurrenter och kunder. Gå igenom varje avdelning och bestämma om online-surfning skulle vara fördelaktigt företagsområde eller i vissa avdelningar. Ta hänsyn till eventuella konsekvenser om företaget skulle tillåta online surfning för vissa avdelningar och inte andra.
  • Titta på sociala medier som ett sätt att hålla upp. Sociala medier har ökat som en källa till omedelbar information som kan ge feedback om vilken typ av arbete som ditt företag gör, vilka konkurrenter är upp till, och kanske ens sagt om ditt företag själv. Att ha ett finger på pulsen av vad som händer i sociala medier cirklar kan vara fördelaktigt för vissa arbetsplatser.
  • Använd en kombination av sunt förnuft och studier när du försöker övertyga din chef till nytta av att tillåta ledig tid att surfa på nätet på jobbet. Några av fördelarna kommer endast att vara relevanta för din arbetsplats, medan andra kommer att vara bredare för de flesta i kontorssituationer. Några skäl kan inkludera:
  • Anställda kommer att känna en större känsla av frihet och arbete och kommer därför inte att bli ömsesidiga om endast att använda Internet av arbetsskäl.
  • Anställda kommer att ha en "mental" och återvända till att arbeta uppdaterad och mer livlig.
  • Anställda känner inte behovet av att smyga online för att kontrollera sina auktionsbud eller kontrollera shoppingspecialerna. Öppenhet är en bra sak på arbetsplatsen och har en spill-on-effekt.
  • Zoning ut kan återställa intensiv koncentration, vilket är bättre än att tvinga anställda att arbeta på obevekligt på samma föremål.
  • Bild med titeln Undvik att dokt steg 3
    3. Välj dina strider. Identifiera vilken typ av online-surfning som är acceptabelt baserat på din forskning. Till exempel kan kanske surfa nyheterwebbplatser vara acceptabla och hjälpsamma, medan medarbetare kan spela populära sociala medier på nätet kan vara skadliga. Kanske gör korsord är okej, medan flera spelare shootouts är inte.
  • Bild med titeln övertyga din chef som surfar på nätet kan öka produktiviteten steg 4
    4. Utforska eventuella negativa aspekter av att introducera gratis och lös onlineaktivitet. Varje historia har sin flip-sida och du behöver veta vad chefen kan tänka på att svara på ditt känsla-bra förslag. Tänk på några negativ som kan uppstå som ett resultat av att ha oöverträffad online surfing som att bli beroende av onlinespel, försummat arbete eller eventuellt visa olämpliga webbplatser. En annan oro för många arbetsgivare lämnar negativa meddelanden online på företagstid, eller spattar som börjar online mellan anställda eller konkurrenter. Gör en lista och jämföra och kontrast positiva och negativa. I slutet av den här listan lägger du till lösningar som du tror kommer att arbeta för att hjälpa till att hantera negativen.
  • Bild med titeln Fight Burnout på jobbet Steg 10
    5. Granska ditt företags officiella politik på Internet surfing. Har en policy etablerats? Är det faktiskt förbjudet? Det är viktigt att veta vad du står emot innan du lanserar dina övertygande tekniker på chefen. Om Internetanvändningen är förbjuden, försök att ta reda på hur länge sedan den här regeln gjordes, vem gjorde det, och varför.
  • Metod 2 av 5:
    Få medarbetare på sidan
    1. Bild med titeln övertyga din chef som surfar på nätet kan öka produktiviteten steg 6
    1. Be om medarbetare. Ta reda på om dina medarbetare tycker att online-surfning kommer att förbättra sin produktivitet. Ta en omröstning och använd deras inmatning för att återställa din självständiga forskning.
    • Innan vi närmar dig medarbetare väljer du en handfull kamrater som arbetar i en rad olika avdelningar för att ge inmatning. Identifiera specifika anställda som är fullt engagerade i sitt jobb och bryr sig om företaget.
  • Bild med titeln övertyga din chef som surfar på nätet kan öka produktiviteten steg 7
    2. Skapa en blindundersökning kring medarbetare produktivitet och online surfing. Kompilera en kort lista med frågor (10 eller mindre) som gör att du kan mäta om anställda delar din entusiasm.
  • Se dina studier, oberoende forskning och vara direkt och till den punkten med varje fråga. Till exempel, ordfrågor som "lista tre skäl till varför du skulle vara för eller mot online surfning under kontorstid."
  • Bild med titeln övertyga din chef som surfar på nätet kan öka produktiviteten steg 8
    3. Håll kollegor riktiga. De flesta medarbetare kommer att hoppa med Glee på idén om obegränsad online-åtkomst. Medan du behöver dem på sidan, var försiktig så att du inte övervakar möjligheterna - stanna realistiskt! Du behöver påpeka begränsningar och förväntningar som förmodligen skulle fästa vid obegränsade online-surfningsrättigheter (t.ex. deras ansvar och webbplatser som de förmodligen inte skulle kunna använda på jobbet). Ta också hänsyn till relevanta säkerhetsprotokoll på din arbetsplats - om du inte gör det, kommer någon att peka ut det här.
  • Metod 3 av 5:
    Förslaget
    1. Bild med titeln övertyga din chef som surfar på nätet kan öka produktiviteten steg 9
    1. Utveckla ett förslag kring din självständiga forsknings- och anställdas insikter. Detta förslag kommer att bli det korta att din chef kommer att använda för referens, så se till att det är noggrant skrivet och innehåller din forskning och skäl.
    • Skapa en synopsis som kort beskriver ditt uppdrag, tillsammans med de starkaste punkterna och forskningen. Utveckla en eller två sidor som behandlar den allmänna idén bakom ditt förslag. Inkludera några av de mest kraftfulla forskningsstyckena för att punktera din punkt.
    • Utveckla ett omfattande papper som beskriver varför du tror på Online Surfing kommer att förbättra produktiviteten, hur det kommer att vara fördelaktigt, som kommer att gynna de flesta och hur det kunde utföras.
    Metod 4 av 5:
    Få chefen onside
    1. Bild med titeln övertyga din chef som surfar på nätet kan öka produktiviteten steg 10
    1. Begär ett möte med din chef för att diskutera din position. Gå direkt till källan om du är bekväm, eller fråga hans eller hennes assistent att identifiera en tid som skulle ge dig ungefär en timme att diskutera ditt förslag.
    • Föreslå en på plats eller ett lunchmöte, beroende på vilken typ av relation du har med din chef. Om du tror att din chef kan vara mer mottaglig för dina idéer i en avslappnad miljö, välj en plats off-site.
    • Planera ditt möte under en tid då din chef inte är mitt i ett stort projekt.
  • Bild med titeln övertyga din chef som surfar på nätet kan öka produktiviteten steg 11
    2. Gör dina läxor före mötet för att samla företagets fakta när det gäller tillväxt, försäljning och vinst. Det är viktigt att presentera en hälsosam bild av ett företag som gör det bra, en som värderar sina anställda och söker sätt att främja arbetstagarnas välbefinnande, samt fokusera på bättre produktivitetsresultat. Jämför övriga program som gynnar anställda, så att du kan likna den öppna bläddringsideen till andra välbefinnande initiativ i det företag som har all ökad medarbetarnas produktivitet. Då, relatera lusten att öppna upp Internet surfing för att fortsätta förbättra medarbetarnas produktivitet.
  • I var relevant, identifiera ett specifikt område du känner till dina chefs klockor varje dag som har direkta länkar till internetanvändning och diskutera hur det här är ett exempel på förbättrad produktivitet genom internetanvändning.
  • Bild med titeln övertyga din chef som surfar på nätet kan öka produktiviteten steg 12
    3. Presentera dina resultat och förslag i förhållande till företagstillväxt och övergripande riktning. Övergång från företagets framgång Fakta till din plan för att förbättra den övergripande produktiviteten - online surfning.
  • Hänvisa till din synopsis punkt-för-punkt, punktera varför anställd online surfning kan vara fördelaktigt. Gå inte igenom hela förslaget utan hänvisar istället till Synopsis, vilket ger en översikt över din plan.
  • Identifiera specifika studier som visade hur anställd online surfar ökar produktiviteten. Peka på viktiga studier som finns i Synopsis och jämföra och kontrastera hur studien kan tillämpas på ditt företag.
  • Förklara hur online-surfning kan genomföras specifikt på ditt företag. Var förnuftig om tidsförfrågningar. Behandla den fria surfningstiden som du skulle ha ett te eller kaffepaus. Kanske skulle du vilja föreslå att fri surfingstid bara bör vara under sådana tider eller lunchpausen snarare än under produktiva arbetstimmar - det beror på vilken typ av arbetsplats du är i. Förtydliga också att det bör finnas tydliga parametrar på plats om vad som inte kan ses - inte bara de uppenbara som pornografi, spel och hatar - men också vissa spelplatser, allt som tuggar upp bandbredd eller saktar ner arbetssystem, allt som anses vara stötande eller dålig smak, etc.Gå in i detalj om när, var och hur anställda kan spendera gratis nedetid på internet.
  • Bild med titeln övertyga din chef som surfar på nätet kan öka produktiviteten steg 13
    4. Låt din chef ställa frågor. Var noga med att du öppnar golvet till frågor. Före ditt möte, försök att förutse vad han eller hon kan fråga så att du kan vara beredd att svara på några frågor, särskilt de lockiga.
  • Fråga om det finns någon aspekt av ditt förslag att han eller hon skulle vilja se omfattas mer omfattande. Låt din chef veta att du kan göra ytterligare eller mer djupgående forskning om någon aspekt av förslaget om det kommer att hjälpa honom eller henne att fatta ett beslut.
  • Har dina svar redo att så många negativ som möjligt, soffade när det gäller lösningar där det är möjligt.
  • Metod 5 av 5:
    Uppföljning
    1. Bild med titeln övertyga din chef som surfar på nätet kan öka produktiviteten steg 14
    1. Ordna för ett uppföljningsmöte för att ytterligare diskutera din idé. Innan du avslutar ditt första möte, begära ett uppföljningsmöte för att ompröva ditt förslag. Förhoppningsvis kommer din chef att vilja studera och tänka på vad som just har presenterats.
    • Fråga din chef när det skulle vara den bästa tiden att träffas. Tillåta honom eller henne att sätta mötet baserat på hans eller hennes schema. Fråga också om samma tid och plats fungerar bra för honom eller henne.
    • Ange ytterligare information eller nyhetsartiklar för din chef att överväga mellan möten. Om din chef verkar något tvivelaktigt om tanken, ha flera ytterligare nyhetsartiklar eller information till hands för att ge till din chef innan du lämnar mötet.
    • Lämna dörren öppen för frågor från din chef mellan möten. Låt din chef veta att du är tillgänglig för frågor eller diskussioner när som helst.
  • Bild med titeln övertyga din chef som surfar på nätet kan öka produktiviteten steg 15
    2. Har en konkret implementeringsplan klar för ditt uppföljningsmöte. Ha en viss steg-för-steg-plan som omger hur Online Office-surfning kan genomföras på ditt kontor.
  • Inkludera mycket specifika instruktioner Hur online-surfning kommer att utföras. Identifiera när, var, hur och vem kommer att kunna bläddra fritt online. Inte bara ska du identifiera dessa områden, säkerhetskopiera dina påståenden med varför. Till exempel, baserat på din forskning, förklara ditt företags uppdrag och mål, varför räkenskapsavdelningen ska kunna fritt bläddra på internet mitt på morgonen och på eftermiddagen i 30 minuter i taget och vad konsekvenserna av detta sannolikt kommer att vara.
  • Tänk på en försöksperiod om han eller hon fortfarande är på staketet. Om du tror att din chef fortfarande är leery eller mer osannolikt att anta din plan, fråga om han eller hon skulle överväga en försöksperiod om några veckor eller månader? Låt din chef veta att det inte finns något att förlora och eventuellt något att få som ett resultat.
  • Erbjuda att spåra och övervaka personalens produktivitetsnivåer. Spårning kommer att vara nyckeln till att göra ditt program till en framgång. Konsultera med din informationsteknikavdelning för att fråga om hur du kan spåra online-tid, besökta webbplatser och någon annan statistik. Sedan prata med operationer om spårning av produktivitetsnivåer så att du kan jämföra och kontrastera effekten av online-spel på produktivitet.
  • Tips

    Anställ mild övertygelse i övertygande din chef.
  • Ta en entreprenörs inställning till ditt företag. Behandla detta förslag som en företags strävan där du måste använda fakta, logik och ansvarsskyldighet för att göra din punkt.
  • Om din chef är intresserad av att minska stress och medarbetarnas konflikter för arbetskraften, leta efter bevis på att gratis surfing kan tillåta anställda att söka emotionellt stöd online för att komma igenom svåra situationer.
  • Om du eller andra anställda är inaktiverade med psykiska problem, kan mer frihet surfing vara ett arbetsplats boende du kan använda för att få emotionellt stöd och kompensera för flares eller utlösare.
  • Varningar

    Om din chef säger "Nej", surfa inte på internet på smyget.Om du gör det kan du se upp eller disciplineras. Om du passionerat tror att du borde kunna ha obegränsad tillgång, överväga att återanvända din chef senare nerför linjen, med färska fakta och siffror.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande