Hur man övertygar dina föräldrar för att få dig en hamster

Är du på att få en husdjurshamster men inte säker på hur du övertygar dina föräldrar att hålla med dig? Med forskning, Förberedelse, och bestämning, Du kan ge dig det bästa skottet på att övertyga dem! Fokusera på att lära dig så mycket du kan om hamstrar, och bara gå till dina föräldrar när du är redo att göra ditt ärende och bevisa för dem att du skulle vara en Stor hamsterägare.

Steg

Del 1 av 3:
Hur man samlar mer information
  1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 1
1. Forskning hamstrar och deras vanor. Gå online och ta reda på vilka hamstrar som äter, vilken bur är en lämplig storlek, vad de tycker om att göra, var du ska köpa dem och annan relevant information. Fråga en vän som har en hamster om de har några råd eller tankar om att få en hamster. Gå till din lokala djuraffär och fråga en anställd där för information om hamstrar, inklusive hur mycket hamstrar kostar, hur ofta du ska mata en hamster, vad de gillar att leka med, och alla andra frågor du har. Se till att om du forskar på nätet för att titta på flera olika källor och tillförlitliga källor som RSPCA.
  • Hamstrar är olagliga i Hawaii och Australien, så om du bor i Hawaii eller Australien kanske du vill titta på andra husdjursalternativ!
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 2
    2. Bestäm vilken typ av hamster som är rätt för dig. Det finns fem huvudtyper av hamstrar: syriska, campbells, vintervita, roborovski och kinesiska hamstrar. De flesta hamstrar är mellan 3 och 5 tum (7.6 och 12.7 cm) Lång, även om syriska hamstrar är större och växer till mellan 6 och 7 tum (15 och 18 cm) långa. Roborovski och kinesiska hamstrar lever längre och campbells och vinter vita hamstrar är dvärg hamstrar. Med alla dessa alternativ, se till att du hittar den typ av hamster som passar dig!
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 3
    3. Förbered dig på att svara på frågor om hamstrar. Dina föräldrar kommer förmodligen att vilja veta hur länge hamstrar bor (Roborovskis och kinesiska hamstrar bor 2-3 år, syrierna 1-2 år, vintervit och ryska campbells 1-1.5 år), oavsett om de luktar (de gör det inte!), vad de äter (hamstermat) och andra praktiska saker. Gör en lista med fakta om hamstrar, och ha den här informationen till hand så att du kan svara på några frågor som dina föräldrar har.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 4
    4. Tänk på hur en hamster kan sameksistera med ett annat husdjur. Om du har ett annat husdjur, kan dina föräldrar använda det som en ursäkt för att inte få en hamster. Lär dig om Hamster CohaBitation, hitta ett rum för att sätta din hamster genom att ditt andra husdjur inte kan komma åt, och förbered dig för att leka med din hamster när det andra husdjuret inte är i rummet.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 5
    5
    Budget för en hamster. Forskning Hur mycket en hamster kommer att kosta. Beroende på var du bor, kommer en hamster att kosta mellan $ 5 och $ 20. En hamsterbur varierar från $ 30 till $ 50. Ytterligare hamsterkostnader, som spån för sina burbottnar, hamstermat och hamster träningsbollar, kommer att kosta var som helst mellan $ 25 och $ 50.
  • Ett sätt att visa dina föräldrar Du är verkligen dedikerad är att försöka spara för hela eller en del av hamsterkostnaderna, så dina föräldrar behöver inte betala för det hela. Spara din ersättning eller erbjuda att göra sysslor för pengar runt huset.
  • Del 2 av 3:
    Hur man förbereder dig för din konversation
    1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 6
    1. Planera ett möte med dina föräldrar. Genom att planera ett möte, vet du när dina föräldrar kommer att lyssna på dig. Samtidigt kan planera ett möte att dina föräldrar vet hur viktigt en hamster är för dig! Fråga dina föräldrar vilken datum och tiden fungerar för dem, och se till att du väljer en tid där de blir väl vilade och, idealiskt, i gott humör!
    • Om dina föräldrar vill veta varför du planerar ett möte, berätta för dem att du har ett förslag som du vill leverera.
    • Goda tider att planera för är rätt efter middagen eller på helgerna - undvik att träffas på högspänningstider som på morgonen eller före middagen.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 7
    2. Göra en presentation. Gör en presentation med all information om varför du vill ha en hamster. Inkludera visuella med antingen a affischtavla eller a Powerpoint. Den tid du spenderade på presentationen kommer också att visa dina föräldrar hur allvarliga du är!
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig en hamster steg 8
    3. Visa ansvar. Visa dina föräldrar Du är ansvarig innan du frågar efter en hamster. Plocka upp små uppgifter runt huset, som att hjälpa dina föräldrar lossa diskmaskinen eller gör tvätten. Om du har ett annat husdjur, hjälp dina föräldrar, gå, gå eller tvätta det.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 9
    4
    Spara. Om du planerar att köpa hamsteret själv eller bidra med pengar till köpet, börja spara pengar. Öva utgifterna mindre, gör sysslor eller andra små uppgifter för pengarna, eller till och med få jobb. Visar dina föräldrar att du redan har pengar som sparas under din presentation är ett annat sätt att visa ditt engagemang och ansvar.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig en hamster steg 10
    5. Öva din presentation. Fokusera på att tala tydligt och långsamt och förbered dig för att svara på några frågor som dina föräldrar kan ha. Var självsäker! Se till att din presentation har text och bilder som är stora och lätta att se.
  • Del 3 av 3:
    Hur man frågar dina föräldrar
    1. Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 11
    1. Närvarande för dina föräldrar. Använd en tydlig röst och ange fakta om varför du vill ha en hamster. Se till att dina föräldrar är bekvämt sitter och kan se din presentation tydligt och enkelt. Be dem att höja händerna om de har några frågor, men artigt fråga att de inte avbryter din presentation tills du är klar.
    • Om dina föräldrar blir frustrerade eller irriterade under presentationen, fråga varför de reagerar på det sättet och försöker anpassa sig i enlighet därmed. Till exempel, om de är frustrerade att mötet tar för länge, försök att påskynda det.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 12
    2. Svara på eventuella frågor som dina föräldrar kan ha. Förhoppningsvis vet du alla svaren på sina frågor. Om du inte gör det, visa dina föräldrar att du verkligen vill ha en hamster genom att överväga vad de frågade noga och komma med ett svar. Om du inte har någon aning om hur du svarar på sin fråga, fråga dem om du kan göra mer forskning och presentera informationen senare.
  • Om du har ett annat husdjur, kan dina föräldrar fråga hur en hamster kan samexistera med det andra husdjuret. Se till att du är beredd på den här frågan, och har ett bra svar redo!
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 13
    3. Gnälla inte eller klagar. Kom ihåg att dina föräldrar kanske säger nej. Om de gör det, försök att se om det finns ett sätt som du kan få en hamster senare. De kan be dig att få bra betyg, eller gå hunden, eller visa något annat slags ansvar innan du får en hamster.
  • Om dina föräldrar är på staketet om att få en hamster, erbjuda att vara mer ansvarig utan att de frågar. Om du hoppar till chansen att visa dem hur ansvariga du kan vara, kommer det att imponera på dem och hjälpa dina chanser!
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett hamstersteg 14
    4
    Ha tålamod. Tålamod hjälper till att visa dina föräldrar som du verkligen bryr dig om en hamster! Påminna dem försiktigt att du fortfarande vill ha en hamster, men se till att du inte pratar om det hela tiden - du vill inte irritera dem heller. Så småningom kommer ditt engagemang att visa dina föräldrar att du verkligen vill ha en hamster!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Fråga dina föräldrar om du kan få en hamster när de är i gott humör!
  • Var noga med att du kolla priset för att få hamstern och dess behov.
  • Om du någonsin sätter hamstern i en hamsterboll, var försiktig med att titta på det hela tiden, speciellt om ditt hus har trappor.
  • Se till att du har tillräckligt med tid för att ta hand om en hamster!
  • Gör en multimediapresentation om hamstrar, och vad du ska göra för att ge din furry vän.
  • När du försöker övertala dina föräldrar att låta dig få en hamster, vara tålmodig tillsammans med ihållande! Även om det tar över ett år är det värt det!
  • Försök att göra en lista över fördelar och nackdelar med att få en hamster.
  • Förklara för dina föräldrar varför hamster är bättre än andra husdjur. Du kan förklara hur de inte luktar och hur de är fristående, och hur de rengör sig. De är utbildningsbara, intelligenta och de anpassar sig till dig. De lär människors lektioner och ge dem erfarenhet.
  • Använd aldrig tall eller cedertäck.
  • Föreslå några husdjur som kräver mycket ansträngning att ta hand om. När de säger nej, föreslå en hamster och påminna dem hur de har mycket små behov jämfört med andra djur.
  • Om du har ett annat husdjur, visa då dina föräldrar hur ansvarig du är med den.
  • Se till att du har tillräckligt med utrymme för din hamster i ditt hus.
  • Varningar

    När du plockar upp din hamster upp, var försiktig och hämta den långsamt så det biter inte!
  • Försök inte sätta två hamstrar i samma bur. Syrians och kinesiska hamstrar måste alltid hållas ensam. Dvärghamstrar kan hållas i grupper (se till att du bara hus Roborovskis med Roborovskis, vintervitor med vintervita och campbells med campbells) men du måste få en tillräckligt stor bur och ha samma mängd hjul, vattenflaskor, maträtter, gömställen och leksaker som du har hamstrar. Du bör också köpa en reservbur som kämpar är vanligt och du måste skilja dem.
  • Du bör inte heller få en hamster om du inte har tillräckligt med tid, utrymme och pengar att ta hand om det. Lägg aldrig praktiska eller pengar över din hamsterens välfärd. Om du inte har tillräckligt med tid att ta hand om det eller tillräckligt med utrymme för en lämpligt storlek får du inte hamster!

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande