Hur man blockerar människor från att ringa dig på din hemtelefon

Trött på att ha din kvällsmåltid eller familjetiden avbruten av irriterande telemarketers? Får du trakasserande eller hotande samtal och vet inte hur man ska sluta? Medan det är nästan omöjligt att sätta stopp för alla oönskade samtal, kan de minimeras. Det finns några enkla steg du kan ta för att äntligen få lite fred hemma.

Steg

Metod 1 av 2:
Stoppar specifika uppringare
  1. Bild med titeln Blockera människor från att ringa dig på ditt hemtelefon Steg 1
1. Använd Nummer ID. Du kan identifiera den som ringer innan du hämtar telefonen och, om det är ett oönskat samtal, lägg upp eller låt samtalet gå till din meddelandeservice.
  • Bild med titeln Blockera människor från att ringa dig på ditt hemtelefon Steg 2
    2. Blockera ett telefonnummer. Nästan alla telefonföretag har sätt på vilka du kan blockera samtal från angivna nummer. Med vissa företag kan det göras genom att ange en kod och sedan skriva numret som ska blockeras. Kontrollera med din telefonleverantör för att se deras procedur.
  • Bild med titeln Blockera människor från att ringa dig på ditt hemtelefon Steg 3
    3. Sätta upp en "fälla".Om du har en "fälla" Tillämpas på telefonen kommer inkommande telefonsamtal att spåras tillbaka till sina reella destinationer (inte den fiktiva spårningsinformationen som Robocalls tillhandahåller på uppringnings-ID) och kan blockeras i framtiden. Trap Lines erbjuds nu av privata företag och många telefonleverantörer.
  • Bild med titeln Blockera människor från att ringa dig på ditt hemtelefon Steg 4
    4. Be om att sätta på ett företag Ring inte lista. Medan många människor känner till den nationella uppringningslistan är privata företag också mandat att ta bort alla som frågar från sina samtalslistor. Som med det nationella ringer inte registret måste din förfrågan förnyas vart femte år.
  • Bild med titeln Blockera människor från att ringa dig på ditt hemtelefon Steg 5
    5. Kontakta ditt telefonföretagets irritationsdisk. Om ditt telefonföretag har misslyckats med att skydda dig från oönskade samtal hittills, be om att vara i kontakt med sin irritationsdisk / irritation avdelning nästa gång du pratar med en av deras representanter. De flesta företag har en sådan speciell grupp, och vanligtvis behandlar de i stor utsträckning trakasserande samtal.
  • Metod 2 av 2:
    Minimera alla inkommande telefonsamtal
    1. Bild med titeln Blockera människor från att ringa dig på ditt hemtelefon Steg 6
    1. Registrera med National Ring inte registret. Detta stoppar inte företag som du har nya kontakter med (inklusive skulder och samlare) från att ringa, och det slutar inte heller vinstdrivande organisationer. Men om du är plågad av telemarketers, kommer detta att minska dina samtal avsevärt.Detta projekt leds av Federal Trade Commission och ligger online på ring inte.gov . Statliga program finns också och du kan ofta gå med på nätet också.
  • Bild med titeln blockera människor från att ringa dig på ditt hemtelefon Steg 7
    2. Få anonymt samtal avvisning från ditt telefonföretag. De flesta telefonföretag kommer nu att låta dig blockera alla samtal som inte visar ett uppringnings-ID-nummer eller kommer igenom som "Privat." Detta kommer specifikt att ta bort ett stort antal telefonsamtal.
  • Bild med titeln Blockera människor från att ringa dig på ditt hemtelefon Steg 8
    3. Ange en viss ringsignal för alla dina kontakter.Vissa telefoner har en funktion som låter dig ange en speciell ringsignal för ett visst telefonnummer som kan ringa in. Välj en annan ringsignal än din vanliga ringsignal för deras nummer och när du hör det, lyft och sänk mottagaren snabbt.Detta kommer att hålla dig från att behöva prata med dem.(eller du kan låta maskinen få den.)
  • Bild med titeln blockera människor från att ringa dig på ditt hemtelefon Steg 9
    4. Köp en telefon med en mute ringsignal. Alternativt, köp en telefon gjord för hörselskadad som har ett blinkande ljus (och som kan dämpas) som varnar dig för att ringa.
  • Bild med titeln blockera människor från att ringa dig på ditt hemtelefon Steg 10
    5. Ta ditt nummer av alla offentliga listor. Telefonböcker är lite föråldrade, men telefonnummerister finns fortfarande online, och företag fångar så många av dessa som de kan. Du kan berätta för ditt telefonföretag att du inte längre vill ha ditt nummer offentligt listat. Det bör istället betraktas som ett icke-publicerat eller ett privat nummer, inte ens tillgängligt via kataloghjälp.
  • Bild med titeln blockera människor från att ringa dig på ditt hemtelefon Steg 11
    6. Byt endast till cellulär. Självklart är det en sista utväg, men det kan vara mycket effektivt. De flesta mobiltelefoner kan enkelt sättas upp för att blockera vissa uppringare, och ytterligare appar kan laddas ner som låter dig skicka alla samtal från utsidan av din kontaktlista direkt till röstbrevlåda. Bäst av allt, den federala regeringen förbjuder all användning av automatiserade dialer (de enheter som används av de allra flesta telemarketingföretag) för att ringa mobiltelefoner.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande