Hur man får större ögon

Det doe-eyed-utseendet har länge varit önskvärt. Med några enkla tips och tricks kan du få dina ögon att se större ut och mer dramatiskt.

Steg

Metod 1 av 3:
Maximera din ögonstorlek naturligt
  1. Bild med titeln Få större ögon Steg 1
1. Få tillräckligt med sömn. Om du är benägen att stanna upp sent på kvällen, känner du det rodnade, torra utseendet av ögon som kommer med sömnbrist. Att få tillräckligt med sömn är obligatorisk om du vill maximera storleken på dina ögon. Ögonen behöver minst fem timmar per natt för att regenerera ordentligt. Naturligtvis behöver du minst sju för att du brukar känna ditt bästa varje dag.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 2
    2. Drick vatten. Puffiga ögon är välkända för att härröra från dehydrering. Att hålla upp med din kropps behov av vatten kommer att hålla puffinessen i bukten. Åtta glas vatten citeras ofta som målbeloppet per dag. Om du har problem med att arbeta vattenförbrukning i ditt aktuella dagschema, försök med att få en påfyllningsbar vattenflaska med dig. Drick lite av det när du tänker på det. Att hålla hydratiserad har en lång lista över fördelar. Inte bara kommer du att se mer vaken, du kommer känna mer vaken.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 3
    3. Fuktar ditt ansikte. Medan du fuktar området runt ögonen kommer att förbättra ögonens utseende mest, är det faktum att du borde ge ditt ansikte en fullblåst fuktbehandling. Detta kommer att få dig att se mer levande, vilket i sin tur kommer att ha en fördelaktig effekt på hur dina ögon uppfattas. Behandla ditt ansikte med en ansiktsbehandling, och köp en ögonfuktare för området runt dina ögon. Ögonfuktighetsgivare är utformade för att vara mycket mild, vilket är perfekt för ett sådant känsligt område.
  • Du kan använda din vanliga fuktkräm runt dina ögon, men du kan märka en förbättring om du köper en viss ögonfuktare för jobbet. Ögonfuktighetsgivare är speciellt användbara om du är benägen att rynkor runt ögonen.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 4
    4. Massera dina ögon. Att försiktigt massera ditt område runt dina ögon hjälper till att uppmuntra blodflödet, förbättra ögonens utseende och minska mörka ögonkretsar. Massage långsamt runt ögat, gnugga i små cirklar. Om du vill göra det till en vanlig vana, bör du köpa en vibrerande ögonrulle. De är relativt billiga, begränsa överföringen av oljor mellan hand och ansikte, och är speciellt utformade för att främja blodflödet runt ögonen.
  • Om du masserar med händerna, se till att du inte har några överskott av oljor i eller på fingrarna. Annars kan utbytet av olja resultera i hudirritation.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 5
    5
    Utöva dina ögon. Om du vill förbättra utseendet på någon kroppsdel, är det bästa sättet att göra det att utöva det. Även om de inte ökar den faktiska storleken på dina ögon i sig, se till att dina ögon är så starka som möjligt är viktigt och bör inte förbises.
  • Alternativt snabbt mellan nära och långt. Målmedvetet att byta mellan de två snabbt kommer att tvinga dina ögon för att påskynda den tid de tar för att anpassa sig.
  • Riktningsögonövningar förbättrar rörlighet och reaktionstid. Försök flytta dina ögon i olika riktningar. Håll huvudet låst på ett ställe, kolla upp, ner, vänster och höger. Försök flytta ögonen så långt i varje riktning som möjligt. Detta kommer att maximera effektiviteten av träningen.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 6
    6. Justera dina ögon för att dimma ljus. Det är ett välkänt faktum att dina elever kommer att anpassa sig beroende på mängden ljus i din vision. Att vara någonstans mörkare eller svagt upplyst kommer att tvinga dina elever att förstora så att de kan fälla mer ljus. Att gå någonstans mörk kommer naturligtvis att öka din elevstorlek som ett resultat, vilket i sin tur kan öka ögonens uppenbara storlek. Tänk på det motsatta är sant för ljusa ljus, så det är bäst att avvärja din blick från någon speciell ljusstyrka om du vill hålla dina elever i kontroll.
  • Vissa undersökningar har föreslagit att dina elever kommer att komma upp och dilatera när du ens tänker på en annan ljusinställning. Om du är i en bindning där du inte har någon kontroll över ljusinställningen, föreställ dig dig själv i ett svagt upplyst utrymme och kontrollera om det har någon effekt på dina ögon.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 7
    7. Använd en ögonmask. Att sätta på en ögonmask i tio minuter kommer att minska inflammation runt dina ögon. Gjort regelbundet, huden runt dina ögon blir mjukare, och dina ögon kommer att finna det lättare att skina. Om du inte har en ögonmask till hands, kommer gnugga isbitar runt ögonen att ha mycket av samma effekt.
  • Metod 2 av 3:
    Använda ögonmakeup
    1. Bild med titeln Få större ögon Steg 8
    1. Använd en ögonskugga. Eyeshadow är ett effektivt sätt att locka uppmärksamhet åt dina ögon och ge dem en utseende av större volym. Ögonskuggor är bra att tillämpa först, eftersom de ger den andra sminken (som mascara och eyeliner) en färgad grund. Färgen och tonen i ögonskuggan du väljer bör bestämmas av ögonens färg. Vad som fungerar för en färg kanske inte fungerar för en annan.
    • bruna ögon är mycket mångsidiga, och kan bara göra något färgarbete. Lila är en bra nyans för bruna ögon.
    • Blåa ögon ser bäst ut med jordiska toner som brun eller dämpad grå.
    • Gröna ögon gynna måttliga och varma färger. Ett mildt lila eller guldbrunt arbete mycket bra.
    • Färgen på din ögonskugga behöver inte matcha med din naturliga ögonfärg, men om du gör det kommer det att göra din naturliga ögonfärg dyka upp.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 9
    2. Använd en naken eller vit eyeliner. Naken eyeliner är ett säkert men effektivt sätt att ljusa utseendet på dina ögon. I sin tur får det dig att se mer vaken. Eftersom naken eyeliner knappast uppfattas, är det otroligt mångsidigt och passar bara om någon situation. Om du letar efter en mer signifikant förändring i storleken på dina ögon kan du dock prova en vit liner.
  • Lägger till lite mörkskugga under ögat, och sedan applicerar naken eller vita fodret i din nedre vattenlinje skapar utseendet på större ögon.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 10
    3. Ge dina ögon en kattögon. Ett smolande kattögonutseende är ett vanligt och effektivt sätt att öka ögonstorleken. Använda flytande eyeliner, dra linjen utåt från ögatets yttre ände och slutar det med en spetsig spets. Eftersom en katts ögonblick är så vanligt och relativt enkelt, det finns många olika sätt att du kan gå om det.
  • Glöm inte att skapa en bas först. Använd den lättaste färgade ögonskuggan som matchar din hudton. Detta kommer att betona effekten av eyeliner, särskilt om du använder en mörkfärgad eyeliner som brun eller svart.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 11
    4. Applicera falska ögonfransar. Om du försöker locka mest uppmärksamhet åt dina ögon, är falska ögonfransar stora. De öppnar dina ögon och ger dem en större ram än du skulle samla med naturliga fransar. Applicera lite lim till bakre linjen på fransarna och placera det snyggt bakom dina naturliga ögonfransar. Även om det kanske inte riktar sig direkt, ger falska ögonfransar utseendet på att öppna dina ögon.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 13
    5. Smaka en vit skimmer runt dina ögon. Precis som en fokuserad vit eyeliner, kommer en vit skimmer att ge dina ögon en look of alertness. Rita vit eyeliner runt dina ögon och smidigt smidigt tills du har utseendet på ett graciöst moln runt dina ögon. Se till att fodret är jämnt spridd, bleknar ut av den punkt det når dina ögonbryn.
  • En vit skimmer är vanligtvis reserverad för mer glamorösa tillfällen, men om du är vågad kan du försöka arbeta i ett avslappet utseende.
  • Att få en bra skimmer kan ta några gånger om du inte är van vid det. Om det inte är något du har försökt förut, det intressanta nya ser du från det kommer att vara värt utmaningen.
  • Andra färgade highlighters kan också användas i ögonens inre hörn för att göra dem pop och visas större.
  • Metod 3 av 3:
    Inramning av dina ögon
    1. Bild med titeln Få större ögon Steg 14
    1. Curl dina ögonfransar. Även om dina ögonfransar är naturligt krullade, bör du gå runt curling dem regelbundet. Ögonfransar är ögonens naturram, och curling dem kommer att locka mer uppmärksamhet åt den delen av ditt ansikte. Curled fransar kommer också att öka dina ögons bredhet. Använda en ögonfransklippare, börja vid basen av dina fransar och håll curleren i tre sekunder. Curl inte längre än det, som du riskerar att skada dina fransar.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 15
    2. Använd kontaktlinser. Cirkelkontakter fungerar som vanliga kontakter, men de täcker avsiktligt en del av de vita som också ökar den uppenbara storleken på dina iris. Detta resulterar i ett doe-liknande utseende som är jämförbart med japansk anime. Även om cirkelkontakter är populära i östra Asien, kan du beställa dem online. De kostar mellan $ 20-30 ett par och kan också köpas i receptbelagda varumärken. Lenscircle är ett ställe att köpa dem.
  • Cirkelkontaktlinser har förknippats med risker och signifikanta skador, inklusive blindhet. De är också för närvarande inte godkända av FDA. Det har dock inte varit en betydande mängd empirisk forskning om ämnet, och de upplevda riskerna kan helt enkelt vara rädda, men de potentiella frågorna bör hållas i åtanke om du bestämmer dig för att titta på dem.
  • Bild med titeln Få större ögon Steg 16
    3. Förlora glasögonen. Tjocka receptglasögon har en effekt av synligt krympande ögon genom linsen. Om du bär ett tungt recept, helt enkelt tar dina glasögon att göra en stor skillnad. Kontakter är knappt märkbara, och är relativt lätta att anpassa sig till. Om du har pengarna för det, kan laser ögonkirurgi korrigera din vision problem permanent. En mindre uppsättning linser kommer också att bidra till att minska problemet.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Vit eyeliner öppnar dina ögon. Svart eyeliner tenderar att göra motsatsen. Håll det i åtanke när du gör sminkval. Det kan få en betydande inverkan på ögonens uppenbara storlek.

    Varningar

    Bli inte alltför hängt på storleken på dina ögon. Mer storlek betyder inte nödvändigtvis mer skönhet. Som med dina andra funktioner vill du se till att dina ögon komplimangerar resten av ditt ansikte.
  • Större ögon har en högre risk för myopi (kortsiktighet.) Medan man ses som ett tecken på skönhet, har större ögon högre risk för visionsproblem. Om du har mindre ögon och önskar att de var större, behåll riskerna med större ögon i åtanke.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande