Hur man hanterar en spelare

Det är inte lätt att hantera en spelare. Oavsett om du bara börjar falla för honom eller är att hitta dig i ett förhållande med en känd spelare är det viktigt att låta honom veta tidigt att du inte är intresserad av hans antics. Om du gillar spelaren, och vet att han inte kommer att ändra hans vägar någon gång snart, då är du bättre bara förhållandet för det roliga, lätta att det är - eller lämna det bakom.

Steg

Del 1 av 3:
Hantera dina förväntningar
  1. Bild med titeln Deal med en spelare Steg 1
1. Bestäm om du vill spela. Om du är positiv att du har en levande, andningsspelare på dina händer, är det första du behöver göra att bestämma om du verkligen vill engagera. Om du är känslig, letar efter sann kärlek, och vill ha en man du kan spendera mycket av din tid med, då borde du inte engagera dig. Men om du är okej med att vara med en kille som ser andra människor, och med att se andra människor, så kan du gå för det, men du borde veta vad du kan förvänta dig innan du börjar förhållandet.
  • Naturligtvis, innan du bestämmer dig om du vill spela, måste du se till att du handlar om en spelare först. Använd inte rykte ensam för att fatta ditt beslut och se själv. Kontrollera om killen verkligen ser flera tjejer på en gång eller om han bara är en flört - det är en stor skillnad.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 2
    2. Förvänta dig inte för mycket av honom. Ett sätt att hålla dig från att bli skadad är att inte förvänta sig världen från spelaren. Han kan ta dig ut till middag, han kan kyssa dig passionerat i månskenet senare, och han kan viska söta nothings i ditt öra hela natten, men han kommer inte vara där för att hämta soppa för dig när du känner dig sjuk eller att träffa din mamma. Så länge du vet vad spelaren är bra och inte bra för, kommer du att kunna hantera honom utan problem.
  • Om du letar efter att hitta herr. Rätt, då kanske han inte är det. Även om vissa spelare förändrar och byter ner, är det inte normen.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 3
    3. Var inte avundsjuk. Om du är den svartsjuka typen, så är det ingen mening att försöka få något som går med en spelare. Om du befinner dig i svartsjuk när du träffar helt monogamous, helt engagerade killar, och sedan är att en spelare är ute av frågan för dig. Men om du är okej med mer avslappnade flingor och bryr dig inte om vem som textar din man - och bryr dig inte om han vet att den andra textar dig - så kan du ta itu med spelaren mycket mer lätt.
  • Om du uttrycker svartsjuka, så är spelaren troligen tillbaka, eftersom han inte kommer att ha tålamod att hantera det. Så snart du börjar bli misstänkt eller antsy, börjar han misstänka att det inte är rätt för honom. Då igen, om du verkligen är upprörd eftersom han ser andra tjejer, sedan tillbaka.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 4
    4. Lägg inte press på honom. Spelare är inte där för att ta de stora relationerna med dig. Det är ingen mening att försöka få en spelare att verkligen begå dig, oavsett om du vill att han ska flytta in med dig, träffa din syster och vänner, eller ta en helgvandring med dig. Om han inte är i allt det, försöker du tvinga det bara att göra honom mer försiktig runt dig. Naturligtvis, vill ha engagemang från en man helt naturligt, men det är inte troligt att du kommer att få det från en spelare.
  • Istället, låt sakerna gå i sin egen takt. I en idealisk situation når saker bara en naturlig progression, och du tar båda att växa närmare när tiden är rätt. Om du känner att du alltid trycker på honom, är det ett tecken på att du vill ha något mer och att du ska gå vidare.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 5
    5. Ta inte honom för allvarligt. Ett annat sätt att se till att du inte blir förkopplad till spelaren är inte att ta honom för allvarligt. Läs inte in i varje litet telefonsamtal, textmeddelande, eller Facebook-väggpost som han gör, tänker att det betyder något stort för ditt förhållande. Bli mer lätta om honom och du får se att du sparar dig mycket stress i processen. Om han dyker upp sent till ditt datum kan du skola honom lite, men du kan inte låta honom förstöra din natt. Trots allt sticker en spelare till sitt eget schema.
  • Att vara med en spelare handlar om att ha kul, och du borde njuta av de sorglösa fördelarna med förhållandet. Om du håller spelaren till samma standarder som en seriös pojkvän eller en man, är du skyldig att bli besviken.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 6
    6. Bli inte för bifogad. Det bästa du kan göra med en spelare är inte låt honom komma in i ditt huvud eller ditt hjärta. Tänk inte på att ta semester med honom nästa sommar. Tänk inte på vad en bra pappa han ska vara, eller hur sexig han ska titta med lite grå i hans hår. Sitt inte runt twirling ditt hår och tänker på vad han är upp till, heller. Om du börjar knyta till en spelare som om han var en ansvarsfull, engagerad man, då är du skyldig att ställa upp dig för hjärtat.
  • Om du befinner dig ensam när du inte är med honom eller undrar vad han är upp till eller när du får se honom nästa, så har du redan bifogats. Det är helt naturligt att fästas i ett förhållande - men om du är ansluten till en spelare, ställer du dig själv att misslyckas.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 7
    7. Ställ in tonen tidigt. En annan sak du kan göra för att hantera dina förväntningar, liksom förväntningarna hos spelaren, är att låta honom veta tidigt på vad som kommer att flyga och vad som inte. Om du inte är cool med honom försvinner i timmar utan förklaring, kan du säga det. Om du inte är nere med honom, kolla andra tjejer framför dig, låt det vara känt. Om han tror att han kan komma undan med någonting runt dig, så kommer det inte att stoppa honom.
  • En annan sak du kan göra är att låta honom veta om du inte är okej med sen-night booty call. Om han texter du eller kallar du frågar att hänga efter midnatt, berätta för honom att du vill ha ett datum först så han vet vad man ska göra, nästa gång. Om du låter honom komma undan med dessa antics tidigt, så blir det svårare för honom att bryta vanan.
  • Del 2 av 3:
    Dating en spelare
    1. Bild med titeln Deal med en spelare Steg 8
    1. Slå honom i sitt eget spel. Om du verkligen vill datera en spelare, kan du vara en spelare, om det är din sak. Om han ser andra tjejer medan du använder dig, vad är det där för att stoppa dig från att hänga med några andra killar som du krossar på? Om han går ut sent utan att säga vad han är upp till, är du fri att göra detsamma. I motsats till populär tro, inte varje enskild tjej ute, letar efter ett stabilt förhållande, barn eller ett vitt staket. Om du vill vara en spelare, gå sedan för det självklart, om det inte är din sak, känner dig inte tvungen att slå honom i sitt eget spel.
    • Men om du daterade en spelare utan att inse det, är det en annan historia. Om du hittade det här det svåra sättet och du är mycket mer i Monogamy, låt honom veta att han verkligen skadar dig, men känner dig inte tvungen att bekämpa eld med eld om det inte är i din natur.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 9
    2. Spela svårfångad. Ett annat sätt att få en spelares uppmärksamhet är att spela svårt att få. Om han tycker att du är på hans beck och ring, så kommer han inte ha något incitament att jaga ner dig. Att spela svårt att få, var inte där för att svara på telefonen varje gång han ringer. Var inte tillgänglig om han frågar dig ut dagen, eller till och med dagen innan. Flörta med honom, men få honom att tro att han har dig i handens handflator. Låt honom se att du är värt jakten.
  • Berätta inte för honom hur mycket du älskar honom hela tiden. Bara vara flirtig och ge honom några komplimanger medan han retar honom och håller saker ljusa istället.
  • Få honom att fungera för det. Visa honom att du fortfarande förväntar dig att ha fina datum, gå och dansa, eller göra vad du vill göra tillsammans om han planerar att rulla med dig.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 10
    3. Håll din vakt upp. Låt inte en spelare få veta exakt vem du är. Du kan avslöja saker för honom, men häll inte ut ditt hjärta och själ till honom, eller du är skyldig att bli besviken. Du behöver inte ljuga eller låtsas som om du inte har känslor, men du vill inte vara helt sårbar runt spelaren om du inte vill bli bränd. Om han börjar öppna dig lite, kan du följa med, men se till att du inte ger för mycket upp på en gång.
  • Låta din vakt ner kan vara frestande, speciellt om du är med någon du verkligen börjar. Men ju mer du avslöjar för honom, desto mer kommer du ångra senare när ditt förhållande är över. Du kan berätta för honom vad som är i ditt sinne, men berättar för honom dina djupaste, mörkaste hemligheter kan leda dig att cringe senare.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 11
    4. Fortsätt göra din egen sak. Om du vill datera en spelare, kan du inte spendera all din tid på hans sida. Du måste fortsätta att vara en självständig kvinna och njuta av den tid du spenderar med dina vänner, gör de saker du älskar, från yoga för att skriva poesi, och att kanske även se efter andra killar medan du är på den. Om du börjar göra alla de saker som spelaren gör och förlorar intresse för dina egna hobbyer och dina egna liv, kommer en röd flagga att gå upp för honom.
  • Glöm aldrig att spendera tid med dina flickvänner. De kommer att centrera dig och kommer att påminna dig om vem du verkligen är. Om du dricker dem för spelaren, så kommer de inte att vara där när du kommer att krypa tillbaka till dem.
  • Att driva dina egna hobbyer och intressen kan hjälpa dig att utveckla din identitet och att hålla sig inriktad. Ge inte upp de saker du älskar att göra på egen hand för att spendera tid med spelaren hela tiden.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 12
    5. Spendera inte för mycket tid med honom. Räkna inte med en spelare för för mycket kvalitetstid. Även om du kan gå ut en eller till och med två gånger i veckan, kommer han inte att vara killen som tittar på tv i pyjamas med dig hela dagen, och han kommer inte vara fri att träffas för lunch eller brunch när du saknar honom. Om du är medberoende eller den typ av person som älskar att spendera 24/7 med vem hon är dating, så är den här spelaren inte för dig.
  • I stället fyll i ditt schema med tiden med dina vänner, såväl som tiden att vara på egen hand för att dekomprimera och göra din egen sak, och du blir bättre.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 13
    6. Var vänlig med sina vänner. Om han är en sann spelare, kan hans vänner inte ta dig tid att verkligen lära känna dig eftersom de kommer att se dig som den senaste smaken av veckan. Ändå, om du börjar komma runt oftare, det är inte nödvändigt att vara mindre än trevligt eller till och med kallt till sina vänner - arbeta för att vara vänlig med dem och att visa att du vill lära känna dem lite utan att stöta på sina konversationer för mycket. I slutet av dagen bryr sig en spelare vad hans vänner tycker om sin tjej, så det är viktigt att lämna dem med ett bra intryck.
  • Du kanske inte tror att hans vänner är de största människorna i världen, men ingenting hindrar dig från att säga hej och frågar hur de gör när du ser dem. Gör det lättare för dig själv att komma överens med dem, och din tid med spelaren blir roligare.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 14
    7. Stanna i kontroll. Om du vill datera en spelare, så kan du inte låta honom göra alla samtal. Han kanske tror att han kan berätta var du ska träffa honom och vad du ska göra hela tiden, men det är upp till dig att visa honom att du har andra idéer. Han kan välja när och var att umgås, ibland, men du kan göra detsamma. Du behöver inte hänga runt hans schema, heller, han kan hänga när det är bäst för dig. Att hålla sig i kontroll av förhållandet kommer att göra spelaren se att du är en kraft som ska räknas med.
  • Om spelaren känner att han har dig under tummen, kommer han att bli mycket mindre fascinerad än att han skulle vara om du är bakom ratten.
  • Del 3 av 3:
    Hålla honom intresserad
    1. Bild med titeln Deal med en spelare Steg 15
    1. Håll dina alternativ öppna. Det är rätt. Om du vill att spelaren ska vara intresserad, kan du inte lägga alla dina ägg i en korg, antingen. Göra det känt att du är öppen för att se andra människor, att du inte stänger dina väggar bara för honom och att du är lika fri-spirited som han är. Om du letar efter något mer allvarligt och vet att han inte är det, är det coolt att hålla hängande med honom medan han letar efter något mer, om han vet poängen. Känn inte begränsad för att bara hänga med spelaren om han också gör sin egen sak.
    • Plus, om du letar efter något mer än en spelare, kan du hålla dina alternativ öppna dig för att hitta den speciella killen du letade efter. Om du är boggad med en spelare hela tiden, kan du sakna den perfekta killen.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 16
    2. Håll honom på tårna. Om du vill hålla en spelare intresserad, måste du hålla honom känna sig varning och som om han inte vet exakt vad man kan förvänta sig av dig. Du kan utmana honom, visa honom att du inte är rädd för att du bevisar honom fel när det är nödvändigt, och undvik att låta honom "lära" dig hur man gör allt, från att spela pool till minigolf. Låt honom se att du tittar på honom och du förväntar dig att hans a-spel också.
  • Visa honom att du är kapabel, också. Om han retar dig, svara med en snabb comeback. Om han spoter av sin baseballkunskap, spotta ut några imponerande fakta. Visa honom att du är redo att spela boll.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 17
    3. Vara lite mystisk. En spelare vill inte ha en tjej som sätter allt på linjen. Du behöver inte låta honom veta exakt vem du är och vad tänker du på. Om du går ut för att träffa en vän, behöver du inte säga vem det är. Om du flyttade mycket som ett barn, kan du lämna den till det istället för att ge honom alla detaljer. Om du dyker upp sent, behöver du inte säga vad som höll dig hela tiden. Du behöver inte ljuga för att höja dig själv i lite mysterium.
  • Även om du inte behöver bära svarta solglasögon eller en edgy hatt, kan du arbeta med att vara mindre helt öppen så att spelaren måste göra mer arbete för att lära känna dig.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 18
    4. Begränsa din kommunikation. Du kan prata med spelaren, men undvika att kalla honom varje dag eller texta honom varje natt för att checka in eller säga att du tänker på honom. Du kan ringa honom först när du känner det, men se till att du vänder dig till varandra. Känn inte tvungen att skicka honom ett e-postmeddelande eller Facebook-meddelande med en länk till en artikel som fick dig att tänka på honom-du kan spara det för din framtida pojkvän. Att begränsa din kommunikation visar honom att du har bättre saker att göra än att oroa dig för honom hela tiden, och han blir ännu mer fascinerad av dig.
  • Som regel bör du skriva varandra om samma belopp. Om han ringer dig mycket, då ska du ringa honom åtminstone några gånger för att hålla sakerna ganska jämnt.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 19
    5. Låt honom se dig ha en bra tid med andra killar. Om han är en spelare, kan du spela på. Dans upp med några andra killar, och om du är i ett öppet förhållande, låt dem ta dig till middag också. Du borde inte göra det bara för att göra spelaren avundsjuk, men om det finns andra killar du gillar och du och spelaren är okej med att göra din sak, då behöver du inte vara hemlig. Visa honom att du är okej med att göra din egen sak också.
  • Bara se till att det inte är så att du och spelaren faktiskt gillar varandra och att du bara använder andra människor för att göra varandra avundsjuk. Det händer också.
  • Bild med titeln Deal med en spelare Steg 20
    6. Vet när du ska kalla det slutar. Även om dating en spelare kan vara ett roligt sätt att passera en sommar eller en tråkig kall vinter, kommer det en tid när du behöver klippa spelaren lös. Det kan finnas ett antal skäl för att göra detta, men den som kommer upp mest är att du befinner dig för att bli för bifogad utan att få något tillbaka. Var ärlig med dig själv och se till att du inte förlänger förhållandet om du befinner dig verkligen vill ha något mer.
  • Lita på din magkänsla. Om du misstänker att du börjar känna lite hjärtat, så är det förmodligen fallet. Om du tror att dina känslor är för starka och spelaren kommer inte att vara där för dig, då är det dags att säga dina farväl.
  • Tips

    Det är sant: Åtgärder talar högre än ord. "Lyssna" till hans handlingar.
  • Om du inte är säker, gå ut i grupper (eller åtminstone par). Träffa sina föräldrar. Tänk på vad som är viktigt för honom (vad han talar om, köper, visar utåt om sig själv). Hur behandlar han mindre lyckliga människor? Det är nog din största ledtråd! Och om du känner att han inte visar dig vem han "verkligen" är, du är nog rätt.
  • Varningar

    Lyssna på varningssignaler och ljuga inte för dig själv. En spelare ger alltid mer smärta än nöje.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande