Hur man hanterar genomsnittliga tjejer i skolan

MeanNess toppar under gymnasiet, och kan fortfarande gå stark under gymnasiet. Osäkerhet kan göra några barn onda. Genomsnittliga tjejer deltar i en slags social mobbning som handlar om att inkludera några och attackera resten. Att undkomma sina irriterande spel, bygga ditt eget sociala liv som inte har något att göra med dem.

Steg

Metod 1 av 4:
Att vara snäll mot dig själv
  1. Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan steg 1
1. Öva självtooothing. Själv-lugnande är ett sätt att hjälpa dig själv att må bättre genom att göra saker du tycker om. Om du arbetar med några genomsnittliga tjejer dagligen, är det viktigt att öva självt lugnande. Du kan göra det med:
  • Engagera i en favorithobby. Göra tid för en av dina favorithobbyer efter skolan, som teckning, stickning, spelar ett instrument eller skriver. Vad du än tycker om att göra, se till att du lägger undan en tid för att göra det.
  • Bortskämda dig själv. Ett annat sätt att hjälpa dig att känna sig bättre är att göra trevliga saker för din kropp, som att ta ett avkopplande bad, vilket ger dig en manikyr eller pedikyr, eller gör lite självmassage för att lindra spänningen i dina muskler.
  • Öva avkopplingstekniker. Avkopplingstekniker kan hjälpa dig att koppla av och må bättre också. Försök att inkludera 15 minuter av en avkopplingsteknik varje dag för att hantera stressen att hantera genomsnittliga tjejer. Till exempel kan du försöka meditation, yoga, djupandning, eller Progressiv muskelavslappning.
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan Steg 2
    2
    Hantera besvikelse. När människor är menliga för dig kan det vara en besvikelse. Detta är särskilt sant om du försökte vara snäll mot dem eller försökte vara deras vänner. Om du är besviken över dessa tjejer är det viktigt att du är viktigt att hantera din besvikelse på ett hälsosamt sätt. Några saker som du kan göra inkluderar:
  • Hantera dina känslor. Det är viktigt att vara lugn och för att undvika att låta dina känslor ta över. Försök att göra något för att uttrycka dina känslor, till exempel att skriva i en tidskrift eller prata med en förälder eller skolrådgivare.
  • Inte tar sitt genomsnittliga beteende personligen. Kom ihåg att när någon är menlig för dig är det deras problem och inte din. Du gjorde inget för att få någon att vara meningsfull för dig.
  • Reflekterar över dina förväntningar. Att ta ett ögonblick att reflektera över vad du trodde kan hända och hur realistisk det var också kan vara till hjälp. Till exempel förväntade du dig att alla vill vara din bästa vän? Om så är fallet är det inte en realistisk förväntan.
  • Tänker realistiskt om hur det kan påverka ditt liv. Tänk på vilken typ av påverkan som denna erfarenhet kan ha på ditt liv som helhet. Till exempel kan du bestämma att vissa tjejer är menande för dig inte kommer att hindra dig från att uppnå dina livsmål, som att bli veterinär. Det är bara en tillfällig fråga.
  • Letar efter en ny lösning. Det är också viktigt att leta efter olika sätt att närma sig den här situationen för att gå igenom mer besvikelse. Det kan till exempel vara lättare att förvänta sig att dessa tjejer är genomsnittliga och att bara förbereda dig för de möten, snarare än att förvänta dem att plötsligt vara trevliga för dig.
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan Steg 3
    3
    Utmana ohjälpliga tankar. När människor är menliga för dig kan det påverka dina tankar och få dig att slå dig upp ibland. Det är emellertid viktigt att utmana dessa ohjälpliga och orealistiska tankar. Arbeta för att erkänna ohjälpliga och orealistiska tankar så att du kan reframe dem.
  • Till exempel, om du befinner dig själv, "gillar ingen mig!"Då kanske du frågar dig själv, är den här realistiska? Vad är mitt bevis för denna tanke? Efter att ha besvarat dessa frågor kan du bestämma att tanken inte är realistisk.
  • Sedan, prata tillbaka till dig själv och referera den här tanken till något mer realistiskt. Du kan svara på dig själv, "Jo, det är inte sant. Det finns gott om människor som gillar mig mycket, som min mamma, min lärare, min bästa vän och mina farföräldrar."
  • Metod 2 av 4:
    Stänger bullarna ner
    1. Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan Steg 4
    1. Agera ointresserad. Det bästa svaret på genomsnittlig tjej är brist på intresse. Om hon inte tror att hon kan bugga dig, kommer hon sluta försöka. Sätt ditt uttråkat ansikte när en genomsnittlig tjej buggar dig.
    • Om hon säger något betyder att du passerar, agera som om du inte hörde henne, eller bara rulla ögonen och säg ingenting.
    • Stäng av genomsnittliga kommentarer med viss uttråkad sarkasm: "Det är fascinerande, Jeannette. Du har så många ... åsikter."
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan steg 5
    2. Stå upp för dig själv. Om de genomsnittliga tjejerna säger något som är uppenbarligen en förolämpning, ring henne ut. Säga "Det var elakt," eller "Jag gillar inte det när du talar med mig så."
  • Göra självsäker. Även om du inte känner dig självsäker, agera det. Ta ett djupt andetag och sitta upp rakt. Påminn dig om att ingen förtjänar att prata med dig grymt.
  • Tala högt och klart, varken viskar eller skriker: "Jag behöver inte din negativitet."
  • Underhålla ögonkontakt när du pratar med henne. Detta kommer att bidra till att du verkar mer självsäker, vilket kommer att hjälpa till att skicka meddelandet att du inte kommer att lägga upp med den här typen av prat.
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan Steg 6
    3. Spela in vad som hände. Håll en rekord av alla fall av retande, cyberbullying, fysisk aggression och förolämpningar. Om den genomsnittliga tjejen blir mer aggressiv, eller aldrig låter upp, har du ett bevis på att hennes grymhet är ett mönster.
  • Skriv ner datumet, tiden, platsen, det som sagts eller gjort, och som kanske hade hört det.
  • Ta skärmdumpar av genomsnittliga texter och e-postmeddelanden.
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan Steg 7
    4. Rapportera dem. Mean Girl Bullying är mobbning. Det är aldrig okej. Prata med dina lärare, din skolans huvudman, dina föräldrar eller vårdnadshavare, och någon annan som bryr sig om dig. Om de mobbar dig via sociala medier, rapporterar de ovänliga kommentarerna till webbplatsen.
  • Rapportera cyberbullying. Om du är rädd att dina föräldrar tar bort telefonen eller datorn, förklara för dem att du var rädd för att berätta för dem eftersom du trodde att de skulle ta bort dina enheter.
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan steg 8
    5. Stäng dem ut. Om du är mobbad online, blockera någon av de kommentarer som säger ovänliga saker till dig. Du kan göra de flesta sociala medier webbplatser bara. Var inte vänner med de människor som är ovänliga för dig.
  • Om de ger dig svårt om det, säg "Åh, jag bestämde att jag bara vill följa nära vänner. Det finns så mycket extra saker jag bryr mig inte om på den webbplatsen!"
  • Det finns några olika sätt att Blockera någon på facebook, Såsom att använda din sekretessinställningsmeny, går till personens sida och använder rullgardinsmenyn, eller använder din mobilapp. Du kan också Blockera någon på Twitter, Instagram, Tumblr, och snapchat.
  • Metod 3 av 4:
    Skydda dig själv
    1. Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan Steg 9
    1. Undvik dem. Undvik att prata med, sitter nära, eller på annat sätt engagerande med genomsnittliga tjejer. Om du måste prata med dem, agera ointresserad och lämna konversationen så fort som möjligt. Undvik dem i hallarna, eller fråga vänner att gå med dig.
    • Du behöver inte gömma, men försök att stanna ut ur sin väg. Du kan inte vara målet om du inte är i synnerhet.
    • Stanna i synen av vuxna om du är orolig för att vara omgiven, högt skrämmad eller annars flagrantly missbrukad. Mean Girls är mindre benägna att attackera om du är inom earshot av en lärare eller en hallskärm.
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan steg 10
    2. Rally support från dina vänner. Du kommer att vara ett mindre sårbart mål om du är med vänner. Du kommer också att må bättre om du har stödjande företag efter en otäck händelse. Berätta för dina vänner du har problem med genomsnittliga tjejer, och berätta för dem att det skulle betyda mycket om de såg ut för dig.
  • Be vänner att gå med dig mellan klasserna.
  • Göra vänner med människor i var och en av dina klasser och gör en punkt att sitta med dem.
  • När något obehagligt händer, berätta för dina vänner. Om de är sanna vänner, kommer de att sympatisera och stödja dig.
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan Steg 11
    3. Hitta säkra utrymmen i skolan. Har några platser du vet att du kan gå om du störs i hallen, till lunch eller före och efter skolan. Du kan alltid anka in på huvudkontoret eller sjuksköterskans kontor, men tänka på andra platser också.
  • Om du har några lärare som håller sina rum öppna till lunch, eller om du kan gå med i klubbar som träffas till lunch, kan du söka tillflykt där.
  • Kolla in de rum som är öppna för studenter utanför huvudområdena, och försök att hänga där ute istället. Din skola kan ha ett gym, auditorium eller gård som du kan umgås utanför de viktigaste samlingsplatserna.
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan steg 12
    4. Öka ditt sociala nätverk. Om du är ny på en skola eller om du bara inte har många vänner, överväga att gå med i ett lag eller en klubb. Vad är några av de mest involverade grupperna på din campus som inte har några mobbningar? Överväg att gå med i ett sportteam som ofta möter ett konstnärligt extracurricular community som innebär mycket arbete (som teater, kör eller en litterär tidskrift) eller andra grupper som intresserar dig.
  • Metod 4 av 4:
    Undvik fällor
    1. Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan steg 13
    1. Agera orörd av insinuationer. Genomsnittliga tjejer kan innebära att det är något fel med dig, vilket kan antingen nagla på dig eller driva dig till att förolämpa dig själv. Agera som om du inte är intresserad när en genomsnittlig tjej plockar på dig. Lägg inte dig ner som ett sätt att "komma överens" med dem, eller visar att du inte bryr dig om förolämpningar. Det kommer bara att uppmuntra dem.
    • Till exempel, om hon säger "Du måste älska den tröjan! Du bär det som, varje dag! Du behöver inte ens spendera pengar på nya kläder, för att du har, en favorit samma outfit, rätt?" Undvik att svara.
    • Bra svar kan inkludera ironi: "Du är säker på att jag är intresserade av min tröja," Ironic Tystnad (du kan höja dina ögonbryn och le), eller ett trubbigt faktumtillstånd: "Jag gillar den här skjortan." Vänd sedan och prata med någon annan.
    • Undvik frågor eller kommentarer som visar intresse för vad hon säger: "Menar du att jag bär det för mycket? Säger du att jag är för dålig för att köpa nya kläder? Hatar du min tröja?"
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan steg 14
    2. Spela inte sitt spel. Om du deltar i meanness, kommer du att bli hemskt, och du kommer förmodligen bara ge dem mer material för att reta dig med.Dessutom, genomsnittliga tjejer övar hela tiden - om du sjunker till sin nivå, dominerar de. Stiga ovan, och de kommer inte att kunna få ett tillfredsställande svar från dig.
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan steg 15
    3. Bekräfta dig själv. Tro inte på mobbarna. Genomsnittliga tjejer överdriver, gör saker och ta en negativ syn på även de mest positiva sakerna. Påminn dig själv varje dag som du är bra.
  • Gör saker som får dig att må bra om dig själv. Tänk på allt som gör dig lycklig, och gör det mer: det kan inkludera att hänga med vissa vänner, ha på sig kläderna som du gillar det bästa, utveckla dina talanger och spendera tid ensam med ingenting planerat.
  • Bild med titeln Deal med genomsnittliga tjejer i skolan steg 16
    4. Försök inte göra vänner. Du kan länge för en genomsnittlig tjej att tycka om dig, men det här är inte vägen ut. Genomsnittliga tjejer är avseviga för sina vänner. Om hon tycker att du vill ha sitt godkännande, kommer hon att använda den mot dig. Det är bättre att bygga ditt eget liv och inte tänka på henne.
  • När du tänker på den genomsnittliga tjejen, vänd din uppmärksamhet åt något annat istället - någon trevlig eller en aktivitet du tycker om, eller en händelse du har kommit upp.
  • Tips

    Se upp för genomsnittliga pojkar också! De är ännu vanligare än genomsnittliga tjejer.
  • Om de säger något betyder, försök att inte reagera eftersom det är vad de vill ha från dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande