Hur man är söt i skolan (tjejer)

Medan du är i skolan är det viktigt att vara dig själv medan du också fokuserar på ditt arbete. Om du är en tjej som känner att det är söt är en viktig del av din egen stil och personlighet, och omfamna den sedan! Men om du försöker vara söt blir tvungen eller onaturlig för dig, det är dags att ta ett steg tillbaka och bara vara dig själv. Det finns många sätt att ta fram de sötaste delarna av dig själv, och genom att göra saker som att öva god hygien och ler på alla i skolan, kommer andra att kunna se hur söt du är lika bra.

Steg

Del 1 av 3:
Välja en söt outfit
  1. Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 1
1. Välj ljusa eller pastellfärger att bära. Söt kläder tenderar att vara associerade med mjuka färger, inte mörka. Välj kläder med färgglada eller pastellfärger och håll dig borta från mörka färger som svart, grå och brun.
  • Pastellblues, purpur, och pinks är bra alternativ för söta färger.
  • Spendera lite tid på att titta på Pinterest eller modebloggar för inspiration om hur man skapar söta outfits.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 2
    2. Plocka ut toppar som är flytande eller lösa. Inte bara är dessa toppar super bekväma, men de ger en mycket söt och avslappnad vibe. Leta efter lösa toppar som har spets, band, bågar eller någon annan dekorativ tillägg. Mönstrade eller tryckta skjortor är alltid ett bra alternativ, bara se till att färgerna är ljusa!
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 3
    3. Bära kjolar och shorts som är pastellfärgade eller mönstrade. Kjolar är ett bra klädalternativ för att se söt ut. Välj kjolar som är flytande och gjorda av ett bekvämt tyg. Plockar shorts som har blommor, ränder, eller ett annat mönster på dem kommer att visa upp din känsla av stil. Hålla fast vid färgglada eller pastellfärger, och se till att dina kjolar och shorts är skolans lämpliga.
  • Var försiktig så att du inte väljer shorts eller kjolar som är för korta och håller fast vid skolans klädkod.
  • Om du inte är ett fan av kjolar, inget problem! Leta efter byxor eller jeans som har mönster på dem eller är gjorda av ett unikt tyg eller färg som du gillar. Utsmyckade jeans är alltid ett sött alternativ, också.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 4
    4. Kasta på en klänning för det ultimata söta alternativet. Den högra klänningen kommer att göra underverk för att göra din outfit att se söt ut. Välj en klädstil som är lämplig för skolan - kort eller långärmade klänningar är bäst, men om du får bära spaghetti-band klänningar, gå till det! Plocka ut klänningar i ljusa färger, och leta efter speciella tillägg som spets eller veck.
  • Vissa skolklädda koder kan du bära en spaghetti-bandklänning om du bär en tröja över axlarna, så se om det här är ett alternativ för dig.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 5
    5. Välja ytterkläder och skor som har känsla. Att ta ditt ytterkläder till nästa nivå av söta, hitta jackor som har sin egen stil. Leta efter stora knappar på jackor, ytterkläder av ett unikt material eller rockar som har blommiga eller djurtryckningar. När det gäller skor, leta efter vackra färger, tyger och unika mönster också.
  • Alternativ för söta skor inkluderar ballettlägenheter, färgglada eller mönstrade sneakers och snygga stövlar.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 6
    6. Lägg till leggings i din outfit för extra värme. När vädret blir kallare, kommer dina kjolar och klänningar inte att hålla dig varm. Leggings Dessa dagar kommer i massor av olika färger, mönster och stilar. Välj leggings som är lätta i färg, eller till och med välja tights som har en feminin touch.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 7
    7. Accessorize din outfit för att lägga till personlighet. För att göra din outfit ännu bättre, lägg till några smycken eller ett hårtillbehör. Hitta några uttalade bitar som du älskar, som ett par silverhjärthängen eller ett mönstrat huvudband. Du behöver inte bli galen med accessorizing, men att lägga till en eller två stycken kan förbättra din outfit.
  • Om du bär glasögon, hitta ett par som kommer i en vacker färg eller en unik design. Du kan också göra detsamma för solglasögon.
  • Del 2 av 3:
    Gör ditt hår och smink
    1. Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 8
    1
    Fläta ditt hår För en sammanställd look. Braiding ditt hår kommer inte bara att se söta ut, men det är också ett bra sätt att hålla ditt hår ur ditt ansikte. Det finns många olika alternativ, från a vattenfall fläta till en inbakad fläta, eller till och med den traditionella flätan. Välj en stil som fungerar med hårdtyp och längd.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 9
    2
    Curl ditt hår För en mjuk, flickaktigt utseende. Lockar är alltid söta, eftersom de ger ditt ansikte ett mjukat utseende. Det finns flera sätt att curl ditt hår. Genom att använda saker som ett krulljärn, platt järn eller hårvalsar, har du lockigt hår på nolltid.
  • Några metoder för att curling ditt hår, som att använda hårvalsar eller flätor, bör startas natten innan. Planera framåt och se till att du har tillräckligt med tid för att ordentligt stilla ditt hår.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 10
    3. Dra ditt hår i a hästsvans För en snabb stil. För dagar när du vill ha en snabb hårfix som också är snygg och söt, dra ditt hår i en hästsvans. Detta kan vara en sidostil, pigtails, a hög hästsvans - vilken stil du tycker ser den sötaste.
  • Lägg till ett tillbehör som en färgstark scrunchie eller huvudband till din hästsvans om du vill.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 11
    4. Bära ditt hår naturligt om det inte behöver styling. Om du råkar vara en av de tjejerna som rullar ut ur sängen med naturligt vackert hår, så är du redo att gå! Antingen ge den en snabb borste eller använd en stylingprodukt för att ta fram volym och tämma orubblig hår. Bär ditt hår naturligt ger dig ett mjukt, vackert utseende.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 12
    5. Använd ett hårtillbehör om du har kort hår. Om ditt hår är på den kortare sidan eller du inte har mycket tid på morgonen, välj ett hårtillbehör. Huvudband, Scrunchies, Clips, och så många andra hårtillbehör finns i olika färger, mönster och tyger. Besök en tillbehörsbutik, drogbutik eller Big-box butik nära dig för att välja ett nytt hårtillbehör.
  • De flesta hårtillbehör kostar mindre än $ 10, och de kan också hittas.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 13
    6. Applicera din smink minimalt för ett naturligt utseende. Att ha på sig smink kan vara ett bra sätt att öka ditt självförtroende och täcka upp eventuella ofullkomligheter som du inte vill ha sett, men överdriv inte det. När det gäller att se söt ut medan du bär smink, är mindre mer. Markera ditt ansikte med hjälp av en rodnad och plocka ut en naturlig eller lätt nyans av läppglans. Svep på en liten bit av mascara om du har lätta ögonfransar, men håll någon eyeliner mycket minimal.
  • Om du känner att du inte behöver smink, fantastisk! Applicera bara om du vill.
  • Att lägga en tunn linje av eyeliner på var och en av dina övre ögonlocken kommer att göra ögonen ut mer, men undvik att sätta mycket, om någon, på bottenlocket.
  • Del 3 av 3:
    Perfekt din söta personlighet
    1. Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 14
    1
    Var självsäker. Att vara söt handlar inte bara om ditt utseende, det handlar om att ha självförtroende och må bra i din egen hud. Omfamna alla aspekter av dig själv och spendera inte tid att oroa sig för osäkerhet. Om du tycker att trygga tankar på insidan, kommer det förtroendet att visa igenom på utsidan.
    • Att göra saker som att ta hand om din personliga hygien, med stor hållning och göra ögonkontakt med människor när du pratar med dem kommer att bidra till att ta ut ditt självförtroende.
    • Tänk på aktiviteter du är bra på eller talanger du kanske har. Om det här är saker du älskar att göra, ta mer tid att driva dem - det kommer också att öka ditt förtroende.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 15
    2. Prata med feminina toner. Människor tenderar inte att associera "söt" med hög, slipande röst. Du behöver inte viska, men prata mjukt. Använd toner som är varma och bubbliga, utan att tala för högt.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 16
    3. Håll en positiv utsikt. Den lyckligare och mer positiva att du är runt andra, desto mer kommer de att vilja umgås med dig. Sprid din positiva utsikter till andra genom att säga positiva saker och cheering människor upp när de känner sig nere. En söt tjej är söt eftersom hennes inställning utstrålar bubbliness, vänlighet och acceptans av sig själv och andra.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 17
    4. Le så ofta som möjligt. Ett av de bästa sätten att utstråla positiva vibbar är att visa hur glad du är med ett leende. Om folk ser dig ler, kommer de att vara mycket mer benägna att vilja interagera med dig. Ge ett leende till människor du passerar i hallarna, de kamrater som sitter bredvid dig i klassen och till dina lärare. En liten lycka går långt.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 18
    5
    Var dig själv. Om du spenderar all din tid att försöka vara något som du inte är, kommer du inte att bli glad. Slappna av och bara vara dig själv - stressa inte om ditt utseende eller vad folk tycker om dig. Genom att vara ditt eget söta, autentiska själv, kommer alla omkring dig att tro att du är söt också.
  • Söta tjejer tenderar att observera mer och prata mindre, så om du inte är superpoken, så är det ok! Omfamna din blyghet och använd den till din fördel - Ofta ses blyga människor som coy eller flirtiga, vilket kan vara väldigt söta.
  • Om du är outspoken, känner du inte att du behöver plötsligt konvertera till att vara blyg. Fortsätt vara ditt utåtgående själv, men försök bara att lyssna på andra så mycket som du pratar.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 19
    6. Hålla fast vid dina studier. Låt inte vara söt bli hela fokus. En söt tjej är intelligent och intresserad av att lära sig mer om världen, så glöm inte att fokusera på ditt skolarbete också. Att göra dina läxor och studera hårt kommer att göra dig en söt tjej som är kunnig och mogen.
  • Låtsas inte vara dum eller clueless eftersom du tycker att det är sött. Du borde kunna visa upp hur söt du också är själv.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 20
    7. Var en vän till alla. Söta tjejer är trevliga för alla som de pratar med och kan få andra att känna sig bekväma när de är runt. För att göra detta, försök att vara vänlig mot alla dina klasskamrater. Komplimanger någon på sin skjorta, säg hej i hallarna, eller hjälp ut en klasskamrat med sitt skolarbete. Genom att vara trevligt för alla, kommer dina kamrater att se dig som en söt, vänlig person.
  • Bild med titeln vara söt i skolan (tjejer) Steg 21
    8
    Vara artig. Den här är enkel - desto mer artig och välmärkt du är, den stärkare. Alla gillar någon som är artig och snäll mot dem, så försök att vara vänlig och artig när du interagerar med någon, oavsett om det är en peer eller en lärare.
  • Tips

    Om du bär en uniform till skolan, fokusera på de små sakerna som kommer att skapa en stor outfit, som dina smycken, huvudbonader, skor, etc.
  • Den taktik du använder för att vara söt i skolan bör inte känna sig tvungen eller falsk. Hålla sig tro på vem du är och fokuserar på att vara snäll och positiv, och det kommer att göra dig mycket snyggare om du försöker vara eller inte.
  • Det finns ingen rätt sätt att vara söt - vad en person tycker är söt kan vara annorlunda än vad någon annan tycker är söt. Oroa dig inte för att försöka behaga eller imponera på någon annan.
  • Varningar

    Se till att du följer skolans klädkods riktlinjer och håll dig borta från kläder som exponeras för mycket.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande