Hur man är fantastisk

Att vara fantastisk, ganska bokstavligen betyder att framkalla awe. Vördnad är inte något som människor uttrycker mycket idag. Så att vara riktigt fantastisk, måste du hitta ett sätt att inspirera denna sällsynta reaktion. Det finns många sätt att vara fantastiska, så behandla inte vad du ska läsa som det enda sättet att vara fantastiskt. Att vara fantastisk omdefinieras varje dag. Kanske kan du vara den person som hjälper till att omdefiniera den.

Steg

Metod 1 av 3:
Med hjälp av en talang för att inspirera vördnad
  1. Bild med titeln Var fantastisk steg 01
1. Utveckla en talang. Vad din talang är, förfölja den. Människor som blir "grymt bra" På vad de investerar mycket tid att komma dit. Som någonsin sa att det var fantastiskt var lätt?
  • Några teorier säger att det tar cirka 10 000 timmars praktik innan du verkligen kan behärska något. Nu är det många timmar, och det är helt möjligt att ha en fantastisk talang före 1000 timmars övning. Men de människor som verkligen har fantastiska, awe-inspirerande talang - Bill Gates, Mozart, Feliks Zemdegs - tillbringade mycket av tiden som förbereder sig för att vara fantastisk.
  • Medan du övar din talang, hitta sätt att motivera dig själv. Bryta ditt mål ner i små bitar. Belöna dig själv med ledig tid, ett mellanmål eller det nya videospelet efter att du har uppnått vad du ville uppnå.
  • Bild med titeln vara fantastisk steg 02
    2
    Uppvisa din talang. Du kan vara mest Fantastisk dansare eller författare i världen, men du kommer inte att inspirera i människor om de aldrig ser din talang. Att vara fantastisk, per definition, innebär att du sätter dig där ute, oavsett hur läskigt är det. Men kom ihåg att inte visa för mycket, som att bragging till exempel, för människor kanske tror att du är en show-off.
  • Börja små. En gång i en blå måne kommer folk att börja utveckla en talang och ha omedelbar framgång. För amerikanska dödliga tar det vanligtvis ett tag för den talangen att utvecklas. Så börja små. Arbeta dig själv upp till storhet.
  • Samtidigt, tänk på "Största scenen" Din talang kan visas i. Magiker vill packa auditorier i Vegas. Sångare vill ha en # 1 skylt singel. Fotbollsspelare vill vinna en världscup. Var inte rädd för att drömma stort när du övar din talang. Det är en del av det som håller dig.
  • Bild med titeln Var fantastisk steg 03
    3. Få feedback. Oavsett om det är från en tränare, en förälder eller en panel, får råd om vad du kan göra för att bli bättre på din talang är absolut nödvändigt. En berömd poet sa en gång, "Ingen man är en ö." Vad John Donne menade med det är att du måste lita på andra människor för att hjälpa dig. Du kan inte göra allt själv.
  • Fråga alltid andra experter i relaterade områden hur du kan bli bättre. Din önskan att vara fantastisk är direkt relaterad till din vilja att utveckla din talang i det bästa det kan vara. Fråga andra trollkarl för att hjälpa till till aktörer för tekniker - delta i basketläger för att utveckla dina färdigheter.
  • Bild med titeln Var fantastisk steg 04
    4. Ha en mentor. En mentor är någon som är erfaren i ditt fält och villig att ge dig råd och hjälp med den riktning du vill ta din talang. Att ha en mentor är enorm för människor som vill vara fantastiska på grund av en talang - en mentor hjälper dem att bearbeta feedback, få nya möjligheter att visa upp talang och nätverk med andra personer som kan fortsätta hjälpa dem.
  • Nå ut till andra personer som kan fungera som en mentor. Du kan säga något så enkelt som "Jag hoppades att jag kunde få några råd från världens bästa flutist om flöjt-solo i Tchaikovskys symfoni nr. 2. Någon hjälp skulle uppskattas mycket!"
  • Förstå vad andra människor kommer ut ur att vara en mentor. En mentor är inte ett ensidigt förhållande, mästaren visar bara eleven hur man får saker gjort. Mentoren får värde och lycka ur att veta att de hjälpte dig att lyckas, att de hjälpte att mögla dig till en mer engagerad, fantastisk individ. Det är stort!
  • Visa din mentor respekt. Du kanske tror att din mentors råd är lite av märket, men prova det innan du avvisar det. Det finns en anledning att han är en expert och du är inte. Respektera dem genom att ta hänsyn till deras råd.
  • Bild med titeln Var fantastisk steg 05
    5. Lär dig av dina misslyckanden. Det är en given att när du utvecklar en talang kommer du att misslyckas varje så ofta. Om du inte misslyckades skulle du inte vara mänsklig. Många ger upp när de misslyckas. Om du vill vara fantastisk, vad du måste göra är att få rätt tillbaka, skaka av det, och lära av dina misstag, låt dem inte hålla dig nere.
  • Få ditt ego ut ur bilden. Inte bara kommer det här att hjälpa dig att skaka bort dina misstag, det hjälper dig att utveckla en mer osjälvisk, ödmjuk inställning. Om du inte redan visste det, tror de flesta människor som uppvisar storhet men lyckas fortfarande vara ödmjuk "Särskilt fantastiskt".
  • Metod 2 av 3:
    Använda din personlighet för att inspirera vördnad
    1. Bild med titeln Var fantastisk steg 06
    1
    Var rolig. Alla utom de mest härdade cynikerna som någon som kan få dem att le och skratta. Det är därför som är roligt är en stor del av att använda din personlighet för att vara fantastisk. Den goda och den dåliga delen om komedi är att det inte finns något sätt att göra det. Det betyder att du kan utveckla din egen känsla av vad som är roligt genom att vara helt original, men det betyder också att det inte är riktigt a "hur" Manuell för att vara rolig.
    • Vara rolig med ord. Puns och WordPlay är ett bra sätt att vara awesomely roligt eftersom vi använder ord hela tiden. Tänk på dessa exempel på bra ordspel:
    • "Vissa orsakar lycka var de än går - andra när de går." - Oscar Wilde.
    • "Män gör sällan pass på tjejer som bär glasögon." - Dorothy Parker.
  • Använd fysisk komedi för att få skratt. Fysisk komedi kan innehålla intryck av andra människor, lär sig hur man mima, eller slapstick komedi. Välj ett, experimentera med det, och försök att integrera det i din roliga rutin.
  • Berätta stora historier. Vi tycker att människor som berättar stora, komediska historier är roliga eftersom vi lever för berättelser. Berättelser får oss att känna sig mänskliga, och så som någon som kan berätta för ett bra garn glädjer oss. Lär dig grunderna för berättande att känna sig ännu mer fantastisk än du redan är.
  • Bild med titeln Var fantastisk steg 07
    2. Vara äventyrlig. Att vara äventyrlig betyder turneringsmöjligheter i ursäkter för att hitta äventyr. Kom ihåg att du inte behöver vara Indiana Jones för att vara äventyrlig - du behöver bara vara villig att ta vägen mindre reste varje gång i taget.
  • Resa till nya, intressanta platser. Resande behöver inte betyda mycket pengar eller ta mycket tid. Försök att gå någonstans, du har aldrig varit. Du lär dig om nya platser, har en ny hak under ditt bälte, och får en chans att övertyga lokalbefolkningen där hur fantastisk du kan vara.
  • Lär dig om oväntade saker. Att vara äventyrlig kan också innebära att du tar en sinnesresa. Nu låter det ostlikt, men det är absolut sant. De mest fantastiska människorna i världen reser till roman, spännande, avlägsna platser i sina sinnen såväl som på sina fötter.
  • Var inte rädd för att bryta sig bort från förpackningen om det är vad du vill göra. Ibland kommer en fantastisk person att vara äventyrlig genom att följa sitt hjärta och sätta ut på egen hand, mot råd från andra människor. Vara äventyrlig genom att göra vad du vill göra, inte vad andra vill att du ska göra.
  • Bild med titeln Var fantastisk steg 08
    3. Lås upp din inre fantastisk. Det mest fantastiska folket är inte ens medvetna om sin awesomeness. De är bara, utan att tänka på det för mycket. Awesomeness måste komma från en plats inom dig. Du kan aldrig tvinga ut det.
  • Försök att inte fokusera på "Att vara fantastisk." I stället fokusera på de saker som gör dig fantastisk, som att utveckla ett sätt att konvertera vissa återvinningsbara ämnen till bio-diesel, eller lära sig att spela pool med hockey puckar på is. På det sättet kommer människor att bli överväldigade av din awesomeness innan de har tid att ifrågasätta det.
  • Bild med titeln vara fantastisk steg 09
    4. Uttrycka dina fantastiska egenskaper genom stil. Utveckla en stil Det är helt din egen. Jag efterliknar inte en stil som du tycker är hip-gör din egen stil höft genom att tro helt i det och aldrig ifrågasätta vad andra människor säger om det.
  • Kanske har ett varumärkestillbehör genom vilket alla kommer att känna igen dig så snart de ser det. Använd det, men missbruk inte det. Skaka av någon kritik du kan få från andra människor (de är förmodligen avundsjuk eller osäker) och bär det med förtroende.
  • Ibland har ingen stil är lika mycket av ett uttalande. Vissa människor bryr sig inte om mode, kläder eller tillbehör. Massor av människor firar det eftersom de som vanligtvis absorberas i andra saker. Om du är den här typen av person, var bekväm med din brist på stil. Döm inte andra för att spendera mer tid på kläder.
  • Bild med titeln vara fantastisk steg 10
    5
    Ha en rolig personlighet. Inse att din personlighet säger mer om dig som en person som ditt utseende eller utseende, även om de kan vara viktiga. Var snäll, förstå, vänlig, ge och charmig (både inifrån och ut). Människor gillar inte en genomsnittlig, självisk, ovänlig, tråkig person.
  • Några drag som människor i allmänhet tänker på som "grymt bra":
  • Engagemang / trofasthet. Du är extremt dedikerad till vad du än börjar, och är trogen mot ett fel.
  • Pålitlighet. Du är någon som alltid kan bero på när människor behöver dig, oavsett anledning.
  • Vänlighet / generositet. Du är villig att bokstavligen ge skjortan av din rygg om du har råd att, och om det betyder att det kommer att göra någon annan glad.
  • Ambition. Även om dina mål är höga, skulle du aldrig gå över någon för att uppnå dem.
  • Perspektiv. Du kan berätta för skogen från träden - du vet att de enkla sakerna i livet - vänner, familj, kärlek, hälsa - är för ofta de mest förbisedda.
  • Princip. Du vet vad du tror på, och du har goda skäl att hålla dessa övertygelser.
  • Metod 3 av 3:
    Inspirerande vördnad genom att ge
    1. Bild med titeln vara fantastisk steg 11
    1. Var en förebild till yngre barn. Du kan vara en förebild på så många olika sätt. Tänk på detta, men: Om du bestämmer dig för att hjälpa barn, var noga med att du gör det av de rätta skälen. Hjälpa barn bara för att du vill ses som Awesome är lite som att gå på en diet eftersom du vill att folk ska gilla dig, inte för att du vill vara frisk.
    • Volontär som lärare. Lär barnen hur man läser, hur man utför grundläggande matte, eller hur man värderar motion. Hålla fast på ditt tålamod och kom ihåg att inte varje barn lär sig material på samma sätt!
    • Var en mentor till ett barn. På samma sätt som du kanske behövde en mentor behöver barnen mentorer också. De vill ha tillförlitlig information om relationer, droger, karriärer och liv. Du kan vara den källan till vägledning för ett barn du tycker om.
    • Skära ut tid bara för att umgås. Om du är lycklig, positiv, ansvarig och mogen, kommer barnen att vara glada att bara umgås med dig. Du behöver inte göra mycket för att vara fantastisk i ögonen. Låna dem lite av din tid och du kan finna att det bara hänger med kan vara mycket roligt.
  • Bild med titeln vara fantastisk steg 12
    2. Bli involverad i politik. Hur ofta klagar vi om politik? Hela tiden. Hur ofta gör vi något åt ​​det? Inte så mycket. Running for Office är ett bra sätt att göra skillnad i ditt samhälle genom att testa dina politiska kotletter. Plus, vem kan säga att de faktiskt sprang för kontoret? Det är ganska fantastiskt!
  • Om du är yngre, tänk på att bli involverad i studentregeringen. Det får inte nå den kommunala, statliga eller federala regeringen har, men det är lika viktigt för folket runt dig. Du kommer att lära dig mycket mer om dig själv, desto mer deltar du.
  • Bild med titeln vara fantastisk steg 13
    3. Hjälpa människor mindre privilegierade än du. Det finns inget juridiskt ansvar att vara välgörenhet, men det kan vara ett moraliskt ansvar. Om du hjälpte ut av någon på din livsresa, eller om du bara tror på principen, tänk på att betala det framåt. Hjälpa de mindre fördelaktiga att hitta sin väg.
  • Bli ansluten via din lokala kyrkogrupp. Om du är en del av en troendegrupp, fråga medlemmarna i din kyrka om de vet hur du kan engagera dig i välgörenhetsarbete. Ofta kommer din kyrka att ha program eller information om hur normala människor bäst kan hjälpa till.
  • Överväg att göra en mikroloan. En mikroloan är en liten summa pengar (till exempel $ 20) som du lånar ut till andra människor genom en utlåningsinstitut. De människor som får lånet är vanligtvis från mycket fattiga länder - de använder pengarna för att bygga sjukhus, skolor, generatorer eller helt enkelt till gård. Efter att de har använt lånet får du pengarna tillbaka. Det är ett bra sätt att göra skillnad runt om i världen.
  • Gör slumpmässiga handlingar av vänlighet. Hålla dörren öppen för en person som kämpar för att göra bussen - ge en hemlös person resten av din uttag lunch - berätta för din kollega hur mycket du värdesätter sitt hårda arbete. Dessa små vänskaper tar nästan ingen energi eller resurser att slutföra, och kan ha en stor inverkan.
  • Bild med titeln vara fantastisk steg 14
    4. Bli involverad i en orsak som du tror på. Vad tror du på? Tror du på djurrättigheter? Bli involverad i PETA eller en liknande organisation. Tror du på att bekämpa global uppvärmning? Bli involverad i Green Energy Solutions. Tror du på grundläggande finansiell läskunnighet? Bli involverad i Guerilla Ekonomi. Vad det än är tror på, att vara fantastisk handlar om att visa världen vad som gör att du tickar.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Awesomeness kommer från inuti dig. Du vet förmodligen inte det är där. Men det är inne i alla, det väntar bara på att du öppnar den dörren och ställer den fri.
  • Du behöver inte vara dum och farlig att vara fantastisk! Att ta droger och dricka alkohol kommer inte att göra dig fantastisk. Om du har åtminstone någon sunt förnuft, och är villiga att prova nya saker, kan du göra det!
  • Kom ihåg att vissa människor kommer att säga att de hatar dig men se till att det inte kan påverka dig, eftersom de bara kunde vara avundsjuk.
  • Vara för att vara, inte för andras skull ". Med andra ord, var fantastisk eftersom du vill, inte för att du känner att du måste verka fantastisk mot andra.
  • Einstein, Susan B. Anthony, Sojourner Sanning, Bucky Fuller, och andra greats var fantastiska, men inte många av de andra saker som anges ovan. Hitta en sak du älskar, gör det otroligt bra, och du blir fantastisk.
  • Awesome är när du är själv och är säker. Prova nya saker och vara kreativ!
  • Gör vad du tycker - folk kommer att respektera dig. Ha en konstig idé? Göra det en verklighet.
  • Lär dig att prata ett främmande språk. Människor ser upp till dem som kan göra vad de inte kan.
  • Att vara fantastisk kan komma från kunskap. Andra kommer att se upp till dig för din stora kunskap om allt intresse.
  • Oroa dig inte. Inledningsvis kan folk kritisera dig men senare kommer de att veta ditt värde.
  • Få goda vänner! Om dina vänner inte respekterar dig, kan du behöva nya vänner.
  • Bli populär. Det är så enkelt när du bara är otroligt trevligt för människor och tar ansvar. Vara ledare, men ta inte alltid kontroll över din omgivning.
  • Varningar

    Gå inte runt bragging om hur fantastisk du är. Om du redan är fantastisk nog, kommer folk att se det.
  • Försök inte bli någon du inte, för när du kan få andras beundran, kan du förlora självrespekt som är värre. Men du kan börja göra nya saker eller förändrade intressen.
  • Ge inte ut många fria saker för andra människor, annars kommer folk bara att tänka att du är fantastisk eftersom du ger dem saker. Inte sant awesomeness.
  • Gör inte dumma saker. Att vara fantastisk betyder inte nödvändigtvis att du måste göra något farligt, speciellt om det involverar någon annan som är ovillig att göra det.
  • Aldrig kopiera aldrig någon som människor redan tycker om. Var dig själv!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande