Hur man blir en kändis

Dessa dagar är det mycket lättare att bli en kändis. Sociala medier gör det enklare och snabbare att ansluta till stora grupper av människor. Att komma till kändisstatus tar dock tid och engagemang. Det kommer inte att hända över natten, men det finns få sätt att göra det mer sannolikt att hända.hoppas det hjälper!

Steg

Del 1 av 3:
Fixar scenen
  1. Bildtiteln blir ett kändis steg 7
1. Välj din typ av kändis. Det finns många olika typer av kändisar från sångare och skådespelare till bloggare, fiktionskribenter, humanitärer, modeller, eller, även kockar. För att bli kändis måste du välja ett område för att bli en kändis i. Helt enkelt "Att vara en kändis" kommer inte att få dig väldigt långt, eftersom det är för vagt ett mål att arbeta mot.
  • Det är också bra att bestämma om du letar efter den 15 minuters berömmelse eller om du vill att din kändis är en livslång strävan. Den förra är lättare att uppnå, men kommer inte ge dig mycket varaktig kraft. Den senare tar tid och ansträngning att åstadkomma, men kommer att vara mycket längre.
  • Bildbeteckningen blir en kändis Steg 2
    2. Öva. Om du vill vara en kändis på något, kommer du att behöva jobba på det tills du är på en nivå som gör att människor vill investera i dig. Medan det är sant att kändisar inte alltid är bäst på vad de gör, tenderar de fortfarande att vara bra på det, oavsett om det verkar, sjunger, skriver eller matar.
  • Lägg i 1 timme varje dag på ditt valda fält. Detta kommer att hjälpa dig att fokusera på din kreativa strävan och hålla dig fokuserad mot ditt mål, vilket har människor att känna dig och ditt arbete.
  • Bildtiteln blir ett kändis steg 6
    3. Vara kreativ. Det finns mycket av samma gamla gamla gamla där ute, och det är sant att kopieringskatter kan bli välkända (tycker de många kopia katterna av böcker som Skymning eller Harry Potter), men det är den ursprungliga produkten som kommer ihåg det bästa. Du måste också lägga mycket på det här.
  • Det betyder att du kan använda andras arbete som en hoppning av plats. Du måste lägga till din egen flare, eller individualitet till vad du presenterar. Till exempel: Om du vill skriva en vampyr roman, det är bra! Men istället för att kopiera Anne Rice eller Twilight-formeln för ganska odödliga vampyrer, kom med något ovanligt om dina vampyrer, något som läsarna är fascinerade och kommer ihåg.
  • Att vara kreativ innebär i princip att ha något som människor kommer att komma ihåg, eftersom det sticker ut. Naturligtvis kan detta backfire om du är för fokuserad på fullständig originalitet (det finns inget sådant), men du borde reta ut vilken specifik och original sak du har att erbjuda, för det hjälper när du säljer ditt projekt.
  • Bildtiteln blir ett kändis steg 8
    4. Studie kändisar i ditt valda fält. Du måste se vad som är populärt i ditt valda fält för att veta hur man marknadsför dig själv så att folk vill se dig och du får en bra idé de saker du vill undvika och de saker du vill emulera.
  • Se hur dessa kändisar har kända. Chansen är dock att du inte kommer att se allt bakgrundsarbete som gick in i att få dem till deras kändisstatus, men du kommer att kunna se var de började.
  • Till exempel: Många kändisar pratar om sina tidiga år och vad de gjorde för att vidareutveckla sina karriärer. Studera hur och var de fick pausen som gjorde det möjligt för dem att bli en kändis och hur mycket arbete de fick göra helt enkelt för att komma till den platsen.
  • Bildbeteckningen blir ett kändis steg 4
    5. Hitta personer som kan hjälpa dig. En del av att bli en kändis handlar om vem du vet och som hjälper dig att uppnå ditt mål. Detta betyder inte nödvändigtvis att befria en kändis, men det är bra att hitta någon i branschen att fungera som en slags mentor, för att hjälpa dig att undvika fallgropar.
  • Du vill hyra, eller åtminstone tala med en marknadsföringspersonal, eftersom mycket att bli känd kommer genom att marknadsföra dig själv och du vill, om möjligt, ha en expertens åsikt om hur man bäst kan marknadsföra dig själv.
  • Du kommer verkligen vilja förvärva en mentor av något slag, någon som har erfarenhet av det område där du är intresserad av att bli kändis. Till exempel: Om du vill bli en publicerad (och kändis) författare, sök råd från andra författare.
  • Titta runt din stad eller stad och se om det finns andra som går för samma mål och arbetar för att hjälpa varandra.
  • Del 2 av 3:
    Bli en kändis
    1. Bildtiteln blir ett kändis steg 1
    1. Utveckla din bild. Det här är en version av dig, eftersom du inte vill låtsas vara någon annan, men en mer idealiserad version av dig. Det är den person som du kommer vara offentligt och som du kommer att utnyttja när du marknadsför dig själv.
    • I grund och botten finns det två olika personer i denna ekvation. Det är den riktiga du, som är fallbar, ofullkomlig och då är det idealiserat dig (vilket är den som du ska sälja). Den idealiserade du är perfekt, fantastisk och fantastisk.
    • Tiderna när du behöver använda den här bilden är när du säljer dig själv och din produkt (bok, sång, matlagning mm.) till andra, oavsett om det är allmänheten eller en utgivare eller musikproducenter. Kom bara ihåg, den idealiserade du behöver bara vara på en kort tid, och då kan du gå tillbaka till att vara ditt vanliga själv.
  • Bildtiteln blir ett kändis steg 5
    2
    Markera dig själv. Det här är den stora, för om du inte kan marknadsföra dig kommer du inte att bli en kändis. Människor som gör kändis status är de som skapar en bild och då vet hur man effektivt sälja den bilden till vilken bransch som de vill vara en del av, liksom till allmänheten.
  • Förklara varför du är unik. En del av marknadsföring själv är att visa varför människor borde vara intresserade av dig. Vad handlar det om ditt arbete och din närvaro som människor ska vilja.
  • Vara kvar. Marknadsföring själv innebär att du är synlig och synlig betyder att du måste fortsätta marknadsföra dig själv. Till exempel: Om din bok fortsätter att bli avvisad från förlag, skicka saker (som noveller) till litterära tidskrifter för att få skrivkrediter som hjälper din författares bild.
  • Innan du kan gå på stora mediekretsar till den dagliga showen eller Ellen måste du ställa dig upp på lokal T.v. och radio, så att människor kommer att kunna se att du är en bra person att intervjua och att du erbjuder intressant och unik produkt. När du har fått dig själv inställd i vad det är du vill bli en kändis i, kontakta dina lokala nyhetsbutiker och låt dem veta vad du gör. Igen, var ihållande. Om de inte är omedelbara intresserade, fortsätt göra vad du gör och fortsätter att låta dem veta vad du är upp till.
  • Bildtiteln blir ett kändis steg 3
    3
    Använd sociala medier. Sociala medier och Internet har hjälpt många människor att få lite kändis (eller berömd) och så är det definitivt en aveny du vill tänka på när du försöker bli kändis. Medan det förmodligen inte är bäst att förlita sig på sociala medier, kan det definitivt hjälpa till.
  • En av de viktigaste aspekterna av sociala medier har en konstant internet närvaro. Ställ in en webbplats som visar dina talanger. Gå på YouTube och skapa en Vlog. Bli en del av Tumblr och Twitter-samhällena. Du kan prata om andra saker än din talang (och borde, för annars kommer människor att förlora intresse). Du vill skapa intresse för dig, så se till att du använder den idealiserade dig, för att du fortfarande marknadsför dig i dessa interaktioner.
  • Titta på människor som har uppnått berömmelse genom sociala medier (särskilt genom YouTube) och överväga vad de gjorde och hur de gjorde det. Justin Bieber är en av de mest uppenbara, som han upptäcktes genom sina YouTube-videor, men igen var det uthållighet och talang (han har musikalisk talang) som hjälpte till att cementera vad han skapade genom att sätta sig där ute.
  • Ett annat exempel kan vara John Green som gör YouTube-videor fram och tillbaka med sin bror Hank Green, men som också har blivit en bästsäljande författare. Han skapade grunden för att dyka till skrivande eftersom han redan hade ett följande och hade redan, på ett sätt, visat att hans bild var marknadsförbar. Att bevisa att du säljer dig själv genom sociala medier, kan i hög grad hjälpa din marknadsförbarhet på lång sikt.
  • Bild med titeln 103422 9
    4. Utveckla ett förhållande med andra kändisar. Ett bra sätt att bryta sig in i ett fält är att få någon som redan är en framgång i det. Det är inte lätt att bara "göra vänner" med en kändis, eftersom massor av människor redan försöker.
  • Närma sig dem i en offentlig miljö, om du kan. För aktörer eller författare finns det verkstäder och paneler som de sitter på för händelser som du kan delta och träffa dem. Du kan också ansluta till många kändisar genom sociala medier, där du kan fråga dem om råd.
  • Ibland är det bra om du har ett ögonblick med dem att be om tips om hur de kom till var de är. Många människor är glada att dela med sig av sina råd och deras erfarenheter med någon som är intresserad.
  • Del 3 av 3:
    Underhålla kändisstatus
    1. Bildtiteln blir ett kändis steg 9
    1. Fortsätt innovera dina idéer. En du har uppnått din kändisstatus, du vill hålla fast vid det. Ett bra sätt att göra det är att ändra saker. Experimentera med olika idéer och alternativ.
    • Gör mer än en sak. Om du är en sångare, till exempel, prova att dansa eller modellera eller agera. Avgrena sig i komedi. Använd dessa saker i din musik.
  • Bild med titeln 103422 11
    2. Upprätthålla ett bra förhållande med dina fans. Dina fans är de som fick dig till platsen du är på, genom sin egen hängivenhet till dig och genom att passera ordet om dig tillsammans med andra människor. Behandla dem med respekt. Tacka dem i intervjuer och personligen.
  • Överväga ibland att släppa något gratis för dem (en fri historia nedladdning eller en fri sång).
  • Om någon (särskilt en fläkt) erbjuder kritik av vad du än gör, bli inte arg på dem. Istället, om det är missbrukande, svara på lämpligt sätt genom att blockera dem eller ha myndigheterna att hantera dem (det kan innebära något som administratörerna på Twitter, etc.- Det betyder inte nödvändigtvis polisen), och om det inte är missbrukande, engagera personen att ta reda på var de kommer ifrån.
  • Bild med titeln 103422 12
    3. Använd din status positivt. Om du har blivit en kändis betyder det att många människor tittar på dig och lär dig från dig och tar vad du säger som evangeliet. Det finns mycket ansvar som kommer med att göra det slags intryck på en stor grupp människor.
  • Organisera och delta i fundraisers för goda orsaker (slutar hunger, se till att alla har tillgång till vård och rent vatten, slutar slaveri och sexhandel). Ge pengar till dessa orsaker
  • Öka medvetenheten om dessa problem genom sociala medier och genom ditt eget arbete.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du inte skjuter till Stardom rakt bort, oroa dig inte! Ingen kändis kom dit lätt, fortsätt bara försöka och ge inte upp! Förvänta dig inte att skjuta till berömmelse, för det kan ta några år att bli en världsomspännande kändis.
  • Håll alltid positiv och ge aldrig upp.
  • Ge aldrig upp och tro på dig själv eftersom du kan göra det.
  • En lögn kan resa halvvägs runt om i världen, medan sanningen bara sätter på sina skor...var dig själv!
  • Hatarna kommer att hata men låt inte det stoppa dig.
  • Använd inte din berömmelse på ett dåligt sätt. Stöd lokala välgörenhetsorganisationer med några av dina välförtjänta pengar och du kan få en shoutout på nyheterna!
  • Alltid vara positiv, låt inte någon se dig, eftersom du är unga exempel för de troende.
  • Har så många anslutningar som möjligt, inklusive andra kändisar.
  • Om någon i din familj är känd, be dem att hjälpa dig.
  • Starta en webbshow eller skapa en tidning för din stad eller gemenskap.
  • Varningar

    Var medveten om bedrägerier. Inlämningar till talangsbyråer bör vara gratis. Om någon kräver dina pengar för det, lyssna inte på dem.
  • I motsats till populär tro, är det inte alltid lätt att vara en kändis. När du är känd är ditt personliga liv inte längre din egen. Försök att hålla den separat så mycket du kan.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande