Hur man är konstig

Det verkar som om alla är sorts samma nuförtiden, gör det inte? Ibland är det inte tillräckligt, behöver du vara lite konstig att sticka ut. Den enda saken att komma ihåg innan du hoppar in i den här guiden: du vill vara konstig, inte galen! Hitta en balans som ses som endearing och konstig, inte en lös kanon.

Steg

Del 1 av 4:
Fungera konstigt
  1. Bild med titeln vara konstig steg 1
1. Uppfinna dina egna platser och tull. Uppfinna en semester, ge det ett konstigt namn, och då när dagen kommer runt, bli däck ut. Prata om en plats du gick som ingen någonsin hört talas om. Din semester firas där och du kan visa dina vänner den tidlösa tullen på denna magiska plats om de skulle vilja.
  • Numera är varje dag något, men ingen faktiskt firar det. Är det national pannkaka dag? Gå runt dela ut bilder av pannkakor, berätta för alla att du försöker sprida ordet om den här dolda frukosten, men var medveten om att skräp tisdag, eller pannkaka dag, firas allmänt i Storbritannien och andra vanliga rikedomar.Att vara riktigt konstigt, välj en semester eller minnesdag som inte är allmänt känd någonstans.
  • Bild med titeln Var konstig Steg 2
    2. Prata med slumpmässiga människor på gatorna och säga löjliga saker. Prova "Hello granny! Jag har inte sett dig i år!" medan du förstår, eller "Herregud! Mår du bra?" När de är tydligt levande, bra och väl. Bara se till att du plockar någon som kommer att skratta, och inte någon som kommer att tro att du är galen.
  • Fråga slumpmässiga människor om de har sett en noshörning och elefant, etc., "var som helst här." Verkar seriös om det. Men självklart, efter ett par minuter att dra sitt ben, kanske du vill erkänna att det är ett skämt!
  • Låtsas som om du inte vet vad några specifika, vanliga saker är. När din vän frågar dig om du vill ha en banan, säg, "Vad är en banan?"
  • Naturligtvis kan vissa människor tro att du är certifierbart galen och kanske tror att du trakasserar dem. Välj dina mål noggrant och gör alltid saker med ett leende på ditt ansikte, vilket visar att du inte betyder någon skada.
  • Bild med titeln Var konstig Steg 3
    3. Överreagera till de små sakerna. Till exempel, om du ser en slinky, fungerar som om det är en bra upptäckt. Eller, om du gör en mindre dålig sak, som glömmer att trycka in din stol eller öka ett papper, var försiktig. Hur kan du våga göra så hemskt sak?! Ingen kommer att kunna berätta om du är seriös eller inte!
  • Om du ser din vän gå på en myra, säg, "Åh nej! Vad har du gjort?! Åh, lite myr, ditt liv var så kort! Vila i frid!"Och sedan gå vidare, glad som en musslor.
  • Gör det bara ibland. Återigen, om människor inte kan förutsäga ditt beteende, kommer de förmodligen att tro att du har förlorat dina marmor.
  • Bild med titeln vara konstig steg 4
    4. Har konstig smak i mat. Till exempel säga, "Herregud! Är de oreos? De är så kryddiga! Jag visste aldrig att de sålde dem här!" eller "Dessa pickles smakar som min brors tapeter."
  • Prova mat som de flesta inte äter eller matar som människor äter, men skulle inte äta hur du äter. Till exempel, ta en citron till lunch och äta den som en apelsin, eller lägg en apelsin mellan två bitar av bröd för en "orange smörgås." Eller gör en smörgås med gummy maskar och ketchup.
  • Bild med titeln vara konstig steg 5
    5. Ha din egen signatur sak. Du vill ha en sak som är quintessently you. Det borde vara quirky och något ingen annan du vet gör. Du kan lägga lite hoppa i din promenad, göra ett ljud efter varje gång du nysa, alltid bära hattar överallt, eller var rädd för musslor. Vara kreativ!
  • Det kan vara hur du säger saker, när du säger saker, eller till och med precis som du skrattar. Tinier saken, ju mer det kommer att stå ut, också.
  • Bild med titeln Var konstig Steg 6
    6. Välj en konstig hobby. Du vill göra något som ingen annan gör, som att samla packa jordnötter och vända dem till skulpturer, göra piñatas, måla näsan eller skriva dålig poesi om jackaloper. Vem vet? Om du är originell nog kan du göra det till ett företag!
  • Denna hobby kan vara ett konstigt husdjur, till exempel en sällskapsdjur, en husdjursstege, en pet sodaväxa, eller en sällskapsdjur sneaker. Ta det överallt med dig, och konversera med det. Snart nog kommer du att vara personen "med Pet Rock."Om du inte har det, kommer så småningom att börja fråga dig var det är!
  • Se till att du har lojala vänner som inte kommer att dike dig för att vara konstig.
  • Del 2 av 4:
    Talar konstigt
    1. Bild med titeln Var konstig Steg 7
    1. Gör upp nya ord. Ninjas har ninjosity och ninjitude, till exempel. Använd dessa ord ständigt, precis som de är riktiga ord. Om någon berättar något är inte ett ord, berätta för dem att det är nu! Förklara filosofiskt varför.
    • Kan inte komma med något? Ta ett par av dina favoritord och mash dem tillsammans. Dina favoritord är bubbla och flamingo? Bubbingo, det är. Nu vad är en bubbingo?
  • Bild med titeln Var konstig Steg 8
    2. Tala med konstiga accenter. En dag gillar du dig själv irländsk, en dag är du fransk, och nästa dag är du kinesisk. Varför inte? Du kan till och med uppfinna din egen accent om du vill. Kanske är det accentet för den uppbyggda platsen du går till? Eller försök att prata i en riktigt djup röst, eller en riktigt hög.
  • WikiHow har en bra artikel om talar gibberish. Det är ett sätt att tala ditt eget språk som är väldigt lätt att lära sig. Om dina vänner lär dig det, kan du vara "konstig" tillsammans!
  • Vildt fluktuera tonen och tonhöjden på din röst vid olika tider också. Viskning när du inte behöver, sjunga dina ord, eller prata väldigt, väldigt långsamt när du känner för det. Men varnas, det kan verkligen få på vissa människors nerver!
  • Bild med titeln Var konstig Steg 9
    3. Interject en halv tanke i en konversation.För bästa resultat, se till att din halvt tanke inte har något att göra med konversationen. Är alla att prata om den nya låten på radion? Helt plötsligt kommer du med, "Åh, man. Blåbär. De är bara så ... "eller, Interject och säg namnet på en slumpmässig typ av mat.
  • Det här är ett bra sätt att stoppa en konversation och få en annan startad. Det aktuella ämnet tråkigt dig? Säga, "Såg du den tv-showen?" och dina vänner kan vara för distraherade att gå tillbaka till vad de ursprungligen tänkte på.
  • Bild med titeln vara konstig steg 10
    4. Prata med dig själv och livliga föremål. Gör inte det hela tiden (annars kommer du bara att se schizofren) - bara om någon runt ignorerar dig. Det kommer att få dem att vara uppmärksam på dig säkert!
  • En lull i konversationen? Vänner tråkiga dig? Varför inte slå upp en konversation med din anteckningsbok eller din mat? Du kan vara partiets liv på nolltid! Konstigt, men partiets liv ändå.
  • Bild med titeln Var konstig Steg 11
    5. Gör upp smeknamn för alla dina vänner. Använd en annan varje dag. De behöver inte vara bra! Ta aspekter av deras personlighet eller deras utseende (utan att vara meningsfullt) och tänka på vad som passar dem.
  • Eller vad som inte passar dem! Några smeknamn är roliga eftersom de är så oroliga. Ha en vän som är långt högre än du? Han är "korta saker" för idag. En vän som älskar valpar? Kalla henne "ostpuffar" - Det har inte att göra med någonting! Ändra orden i deras namn. Till exempel: Paige kan bli till Peige. Gör det bara om dina vänner är okej med det.
  • Tänk på att detta kanske inte fungerar i Australien, där redheads ofta är smeknamn "bluey.`
  • Del 3 av 4:
    Ser konstigt ut
    1. Bild med titeln Var konstig steg 12
    1. Klä med kollapsar, texturer och mönster. Kläder är en stor del av att vara galen! Kombinera kollisioner eller mönster för att skapa kläder som inte kan hjälpa men att sticka ut. Kombinera decennier också, med nya, moderna kläder och vintage. Bara se till att du är okej med alla stirrar!
    • Klä upp i ovanliga kläder, till exempel Fairy Wings, Witches hattar eller vampyrtänder. Halloween kostymer är alltid bra, oavsett vilken dag på året det är.
  • Bild med titeln vara konstig steg 13
    2. Använd inte vad alla andra har på sig. Om människor har på sig skinniga jeans, slitna upp klockbottnar. Om människor har på sig checkers, ha lite galen design. Blanda det. Prova sparsamhetsbutiker för att hitta unikt utseende. Att vara konstig handlar om att göra din egen sak och sticka ut.
  • För att vara verkligt konstigt kan det innebära att du bär kläder du inte bryr dig om. Det handlar trots allt det är konstigt och inte modernt, rätt? Raid din mamma eller pappas garderob för att få idéer som är verkligt inspirerande.
  • Bild med titeln Var konstig steg 14
    3. Klä normalt en gång i taget. När Halloween kommer runt, klär sig som någon helt normal. Välj andra slumpmässiga, godtyckliga dagar där du klär dig normalt. Annars kan folk bara vänja sig på vad du bär.
  • Om du vill vara konstig måste du vara lite inkonsekvent. Att vara normal en gång i taget kommer att lyfta fram till andra när du är konstig igen. Om du är konstig hela tiden, kommer de bara att förvänta sig det.
  • Del 4 av 4:
    Tänkande konstigt
    1. Bildbetaget är konstigt steg 15
    1. Var inte någon som du inte är. Nuförtiden försöker alla vara något. Med bara vara dig själv, Du blir lite konstig. Att hitta någon som är verkligen äkta är en sällsynt förekomst. Omfamna de quirks som kommer till dig naturligt - de kan vara tillräckligt.
    • Allt kommer mycket lättare om du gör det du är naturligt benägen. Om du blir konstig, lägger du bara på en show, och det blir svårt att hålla konsekvent. Dessutom kan det ta dig inte att vara dig. Allt mer anledning att vara dig själv!
  • Bild med titeln vara konstig steg 16
    2. Var uppmärksam på vad andra tycker. Om du är bekymrad över din bild, kommer det inte vara lätt att komma lätt. Du måste överge vad andra förväntar dig och bara tänka på vad som känns rätt för dig. Ditt rykte spelar ingen roll - du är en oddball nu.
  • Oavsett om du är en oddball eller inte, det borde inte betyda vad andra tycker. De som spelar ingen roll kommer inte att ha något emot vem du är. Varför skulle någon annan ha något att säga i de du är eller vad du är?
  • Bild med titeln Var konstig Steg 17
    3. Vänta på ditt rykte att föregå dig. När du börjar fungera konstigt kommer Word att komma runt det du är lite udda. Så småningom kommer människor att förvänta sig det. Du kan göra något helt normalt och bara för att det är du, folk kommer att få en spark ut ur det. Så var noga med att du vill vara konstig - för det kan vara ett tag!
  • Dessutom kan du glömma hur man agerar normalt. Vana gör det trots allt. Om det är konstigt fungerar inte för dig, det kan vara svårt att gå tillbaka till det sätt du brukade vara. Så var säker innan du tar dyk i konstighet som du är redo för åtagandet.
  • Bild med titeln Var konstig Steg 18
    4. Välj en ny identitet vid tillfälle. Var Napoleon, presidenten, en prinsessa, en prins, en älv, etc. Förkroppsligar dem i deras utseende och i deras personlighet. Hit Up Halloween butiker efter Halloween för fantastiska rabatter och gör egna kostymer också.
  • Försök att tänka som dem också! En elf skulle inte veta vad som gör med en mobiltelefon, till exempel. När dina ringar, svarar du med, "Ahhh! Vad är den här blasfemiska kontraptionen! Hur gör jag...hmm...intressant."
  • Tips

    Ett annat sätt att sticka ut från mängden är att färga ditt hår en exotisk färg.
  • Lär dig ett främmande språk och bryta ut i en konversation eller sång i slumpmässiga tider medan folk pratar med dig!
  • Om någon säger något förolämpande för dig, eller säg att du är konstig på ett förolämpande sätt. Få dem att känna att de bara gav dig den största komplimangen!
  • Öva inte skrattar åt dig själv. Du kan träna med en vän, förälder, fylld djur, eller till och med ditt husdjur!
  • Försök att hålla ett rakt ansikte när du säger något som "Akta dig för hooded katter som bär 87 förgasare mot äppelpaj."
  • Om någon håller ett föremål som en sko, gå upp till dem och säga "Du vet, skor är min favoritmat. Tänka om jag..." och luta sig in, låtsas att ta en bit.
  • Ställ alltid frågor eller sök slumpmässigt saker på baksidan av ditt sinne på internet. Då kommer du att sluta ha en konstig och användbar samling information i ditt sinne.
  • Vara så slumpmässig som möjligt, ju mer slumpmässigt desto bättre!
  • Om du vill verka riktigt konstigt och slumpmässigt, citerar "Night Blogger" inlägg från tumblr. Till exempel, håll upp en penna och säg "Den här penna kommer aldrig att veta vad en bagel smakar som." Om läraren frågar om någon har några frågor, fråga om duvor har känslor. Tumblr är en nästan outtömlig resurs för dem som behöver stränghet, och om ingen får referensen, tror de att du är original och lite mer än lite udda, och om de har sett posten, vann de förmodligen " t sinne.
  • Du behöver inte nödvändigtvis göra allt eller något av detta - och om du ses som konstigt, ta det som ett kompliment och omfamna att vara annorlunda.
  • Ibland gör det dig konstigt om du pausar slumpmässigt och bara stirrar på ett slumpmässigt föremål som en brandvatten. Sedan fortsätt bara.
  • Om du är nära träd, är det rädd. Berätta grenen av trädet att sätta det är gren ner.
  • Varningar

    Kom ihåg att vissa skämt kan vara skadliga, så var försiktig så att du inte förolämpade någon för mycket. Det finns en gräns för vad du kan säga om någon. Men tala fortfarande ditt sinne, även om personen är skadad ska du inte säga vad du tycker, bara inte vara extremt trubbig med det.
  • Avstå från att drooling, som det uppfattas som obehagligt.
  • Rekommenderas inte för personer som har jobb som läkare, psykiatriker, de som hjälper barn och vuxna, lärare, etc.
  • Några av stegen i den här handboken kan låta som om du agerar, även till allmänheten - därför kan du hamna i ett centrum för olika galna människor. Psykotisk är annorlunda än konstigt.
  • När du inte agerar konstigt kan människor fortfarande behandla dig som om du är en komplett weirdo.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande