Hur man ansöker om affärsutmärkelser

Utmärkelser och erkännande är viktiga för företag av mer skäl än bara affärsägarens fåfänga. Utmärkelser är utmärkta för att få ordet ut om ditt företag och kan hjälpa till med att validera framgångsnivån för ditt företag. Plus, utmärkelser och erkännande är framgångsrika sätt att motivera dig och dina anställda att göra bättre i framtiden. Lyckligtvis kan det vara lätt att tjäna, eftersom de flesta företagare aldrig bry sig om att försöka. Stegen nedan hjälper dig att ansöka om en affärspris för att förbättra ditt företag.

Steg

Del 1 av 3:
Lokalisering av utmärkelser
  1. Bild med titeln Be om en rekommendationsbrev Steg 8
1. Klargöra vilka typer av utmärkelser du ska ansöka om. Du måste vara säker på att du ansöker om utmärkelser du faktiskt kan vinna. Annars kommer du bara att slösa bort din tid. Detta innebär två olika delar. Först, se till att du kvalificerar dig för utmärkelserna. Det innebär att priset tillåter poster från din bransch, din plats och från företagens storlek. För det andra gäller bara för utmärkelser som letar efter de saker du gör det bra. Det är, spela till dina styrkor.
  • Om du är känd för utmärkt kundservice, till exempel, ansöka om utmärkelser som bedömer kundservice. Om du är känd istället för produktkvalitet, överväga att undvika kundservicepriset.
  • Bildbeteckningen Ansök om småföretagsbidrag för kvinnor Steg 5
    2. Ta reda på vilka utmärkelser dina konkurrenter har vunnit. Att ha (eller inte ha) vissa utmärkelser kan vara en standard för jämförelse mellan konkurrerande företag. Besök dina konkurrenters webbplatser eller butiker för att se vilka utmärkelser de visar. Om du inte har dessa utmärkelser, ansöka om dem. Detta kommer att eliminera ytterligare en fördel att din tävling kan ha över dig.
  • Titta särskilt noggrant på utmärkelser som dina konkurrenter har vunnit i flera år. Ansökan kan vara din möjlighet att stjäla den bort från dem.
  • Bilden med titeln Få en Ph.D. I fysik steg 22
    3. Undersök National Awards. Några av de största småföretagens utmärkelser erbjuds av nationella organisationer och företag. Att vinna av dessa utmärkelser kommer att ge ett omfattande erkännande till ditt företag, men tävlingen kommer att vara hård. Om du tror att du har det som krävs, gäller för ett eller flera av följande utmärkelser:
  • Poängmärke.
  • National Small Business Week Awards.
  • Dröm stora utmärkelser.
  • Stevie Awards.
  • Entrepreneur Magazines Entrepreneur Awards.
  • Ernst & Young Entrepreneur of the Year.
  • Deloitte Technology Fast 500.
  • Bilden med titeln Få en Ph.D. I fysik steg 19
    4. Sök efter branschutmärkelser. Varje bransch kan ha särskilda utmärkelser för utestående företag inom den industrin. Kolla med handelspublikationer, specialintresse-tidningar, branschwebbplatser och andra branschspecifika tidskrifter för att se om de har några affärsutmärkelser du kan ansöka om.
  • Bild med titeln Köp Probate Egenskaper Steg 1
    5. Kontrollera om lokala utmärkelser. Din lokala handelskammare eller lokala tidskrifter kan ha program som ger utmärkelser eller erkännande till företag. Var noga med att kolla med dessa organisationer för att se vilka utmärkelser du kan ansöka om. Dessa får inte ge dig nationellt erkännande, men du får ett större erkännande i ditt samhälle.
  • Del 2 av 3:
    Ansökan om utmärkelser
    1. Bild med titeln Få välfärd Steg 13
    1. Börja din ansökan. När du har hittat några utmärkelser att ansöka om, vänta inte till sista minuten som ska tillämpas på dem, istället starta dina applikationer nu. Om det finns många av dem, skapa ett schema för att fylla dem alla. Överväg att spendera din fritid på natten eller på helgerna för att fylla i dessa former. Om du får utmärkelsen, kommer det att vara värt det.
  • Bild med titeln Fil A No Fel Divorce Steg 1
    2. Planera dina skriftliga inlägg. Innan du skriver din ansökan, sätt dig ner och planera siffror och fakta som du vill inkludera. Var noga med att ha en lista med nyckelpekare så att du kan säga allt du vill säga. Under denna process, se till att du kontrollerar din lista mot de kraven i priset. Använd kraven som en guide. Lägg till i några detaljer eller information som du kan ha utelämnat.
  • Tänk på att det är okej att ge mer information än vad som krävs, var noga med att du inte lämnar ut något som krävs.
  • Bild med titeln Få en fastighetslicens i Virginia Steg 4
    3. Skicka in din ansökan. Innan du skickar in din ansökan, har du en kollega eller en familjemedlems korrekturläsning för fel och att du inkluderade allt som krävdes. Kontrollera att alla nödvändiga dokument är bifogade och i rätt format. Och viktigast av allt, var noga med att skicka in din ansökan i tid. Att vara till och med några minuter sen kan du diskvalificera din inlämning.
  • Bilden med titeln Ansök om småföretagsbidrag för kvinnor Steg 6
    4. Hålla en kopia. Efter att ha ansökt om en Business Award, spara en kopia och använd dokumentet för att ansöka om andra utmärkelser i framtiden. Att göra det kommer att göra processen att ansöka om utmärkelser effektivare och spara tid, även om du måste redigera stora delar av dokumentet för att passa kriterierna för varje pris.
  • Del 3 av 3:
    Tjäna priset
    1. Bild med titeln Ansök om ett jobb Steg 6
    1. Berätta en bra historia. Award reviewers sift genom hundratals eller tusentals applikationer, så du måste göra din sticka ut. För att göra det måste du berätta en bra historia. Det är, när du ansöker om ditt pris, berätta inte bara händelserna på ett faktum. Använd istället dina erfarenheter från den svåra vägen som du har haft som en liten företagsägare att hämta en historia som förklarar de svårigheter du har mött, effekterna av dina beslut och hur ditt företag har interagerat med och byggts av folket involverad med det.
    • Lita inte på finansiella beskrivningar och istället fokusera på materiella effekter och de känslomässiga effekterna av händelser och företagsskift.
    • Håll dock din historia korta och söta domare vill inte läsa en roman.
  • Bild med titeln vara en banker Steg 4
    2. Se till att du inkluderar allt. Det är väldigt enkelt för din ansökan att omedelbart kastas ut eftersom du inte följde reglerna. För att undvika detta, följ varje bestämmelse i ansökningsanvisningarna. Inkludera alla obligatoriska dokument och formatera allt exakt som instruerat. Detta hjälper dig att bevisa att domare verkligen vill vinna.
  • Bild med titeln vara en banker Steg 13
    3. Uppföljning. När du har ansökt om ett pris, var noga med att ange något sätt att spåra om du har vunnit det eller inte. Många utmärkelser kommer att meddela dig, men registrera dig för den tilldelade organisationens nyhetsbrev för att se till att du inte saknar någonting. Du kan också följa upp med domare eller organisationen efter att ha ansökt om att tacka dem för deras övervägande. Att klargöra att du verkligen vill att priset bara kan göra skillnad i domarnas val.
  • Se till att du inte plågar domarna. Bara följa upp på ett professionellt sätt, liknande hur du skulle följa upp med en arbetsintervju.
  • Bild med titeln Vinn ett lokalt val Steg 14
    4. Visa priset där det är möjligt. Om ditt företag är listat eller rankat av ett pris, och speciellt om du vinner en, se till att du visar det till dina kunder och anställda. Priset kan ge dig ett vanligt pressmeddelande att använda, men om de inte är säkra på att göra ett pressmeddelande av din egen förklarar priset och att du vann det. Dessutom kan du skicka ut ett nyhetsbrev till kunder som sammanfattar priset och berättelsen bakom din vinnande den. Detta är ett bra tillfälle att tacka kunderna för deras stöd.
  • Posta länkar på sociala medier till sidan på prisets hemsida som visar ditt företag och dess seger.
  • I vissa fall kan du visa prisets logotyp på din butik eller reklam. Vissa prisprogram kommer dock att debitera en avgift för användningen av deras logotyp.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande