Hur man väljer en present till din svärmor

Att ge din svärmor en gåva kan vara skrämmande, även när det är tänkt att vara en givande upplevelse. Att hitta en gåva för ett tillfälle handlar främst om att fokusera på din svärmor och visa henne du bryr dig. Att välja en gåva som speglar hennes intressen och ditt förhållande kommer att stärka ditt obligationsår efter år.

Steg

Metod 1 av 3:
Ger en upplevelse
  1. Bild med titeln Välj en present till din svärmor Steg 1
1. Planera en spa dag för en avkopplande upplevelse. Undersöka de spa där din svärmor bor och väljer ett med ett brett utbud av tjänster. Köp ett presentkort, så hon kan schemalägga en dag och tid som fungerar bäst för hennes schema. Inkludera menyn Tjänster i gåvan så att hon kan få en uppfattning om vad spaet är som.
  • Bild med titeln Välj en present till din svärmor Steg 2
    2. Köp en familjefoton. Tänk på bilderna på väggarna i din svärmors hus. När var sista gången familjen tog bilder tillsammans? Kontakta lokala fotografer för att bestämma prissättningen och arbeta med henne för att schemalägga dagen och tiden för fotograferingen.
  • Om du vill använda en rolig plats för skottet, se till att planera framåt med fotografen och arenan för att minska stressen för din svärmor.
  • Bild med titeln Välj en present till din svärmor Steg 3
    3. Ordna en utflykt som hon kan göra med vänner eller familj. Gå utöver att bara få ett presentkort för en lokal restaurang. Planera en lokal vinprovning, en målningsklass eller någon annan aktivitet du och / eller din make kan göra med henne. Kontrollera om någon av hennes favoritmusikgrupper spelar i närheten och köper biljetter. Oavsett vem hon ger, det blir en underbar upplevelse!
  • Metod 2 av 3:
    Ger något praktiskt
    1. Bild med titeln Välj en present till din svärmor Steg 4
    1. Välj något relaterat till hennes intressen. Om din svärmor älskar golf, kan det tyckas som en enkel idé att köpa en trevlig klubb eller golfväska. Men hon kan redan ha allt hon behöver. Välj ett objekt som är relaterat till hennes intressen, men inte något hon kanske har fått tidigare eller kan göra ett bättre jobb att plocka ut sig själv.
    • Till exempel, om hon golfar och älskar att laga mat, ge henne en ny kokbok så att hon kan prova nya recept.
  • Bild med titeln Välj en present till din svärmor Steg 5
    2. Underteckna henne för en prenumerationstjänst eller leverans av måltider. Detta är ett bra sätt för din mamma att prova några nya produkter eller recept. Vissa tjänster levererar smink eller hemvaror, medan andra skickar vin. Det finns också flera måltidleveranser online, och många tillgodoser speciella kostbehov. Bättre än, om din svärmor älskar blommor, underteckna henne för att ta emot dem månadsvis!
  • Bild med titeln Välj en present till din svärmor Steg 6
    3. Köp något för sitt kök eller hus. Herb Planters och succulenter är stora gåvor för att lysa upp dina svärmor hem. Du kan också välja saker som bubbelbad som kan ge henne en spa dag hemma. Lyssna och leta efter vad hon behöver och väljer saker som passar i sin stil. Har hon nämnt nyligen att hon skulle älska en spiralizer eller nya vinglas? Det finns gott om alternativ tillgängliga online och i butiker för att uppfylla någon av dessa behov.
  • Metod 3 av 3:
    Anpassa presenten
    1. Bild med titeln Välj en present till din svärmor Steg 7
    1. Fråga din make för inmatning. Särskilt om du kämpar för att komma med idéer, kommer ingen att veta bättre vad din svärmor kommer att uppskatta än din make. De kan också erbjuda råd om din presentlista, vilket hjälper dig att prioritera för olika tillfällen. Dessutom kan du välja presenten med din make för att minska trycket för att hitta en perfekt gåva på egen hand.
    • Ett presentkort fungerar bäst i det här scenariot eftersom det ger val för din svärmor och förhindrar att du behöver gissa om hon hellre skulle ha en manikyr eller en massage.
  • Bild med titeln Välj en present till din svärmor Steg 8
    2. Göra något eller ge din tid. Om din svärmor är värd för en grill eller annan händelse, erbjuda att hjälpa henne att laga mat eller ta med något du gjort. Du kan också erbjuda för att hjälpa henne runt huset, i trädgården, etc. Hon kommer att uppskatta möjligheten att spendera tid tillsammans eller förmågan att ta en paus från en ansträngande uppgift.
  • Bild med titeln Välj en present till din svärmor Steg 9
    3. Personifiera presentförpackningen. Det kan vara frestande att lämna gåvan i lådan som företaget skickat in, eller påsen du tog hem hemma. Förpackning av gåvan i omslagspapper eller en ny väska lägger till spänningen när du presenterar presenten och visar en extra noggrannhet. Om du inte har tid att spola gåvan själv, fråga butiken för att gåsa på den eller välj presentförpackning i online-kassan.
  • Bild med titeln Välj en present till din svärmor Steg 10
    4. Lägg till ett kort. Ingen gåva är komplett utan ett kort, oavsett hur enkelt. Kortet behöver inte utarbeta, men det borde återspegla tillfälle. Skriv en personlig anteckning, en mening eller två kommer att göra, och skriv ditt namn.
  • Om du ger gåvan med din make, bör båda av dig skriva in kortet. Din make kan också skriva anteckningen, om du inte känner dig bekväm att göra det.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande