Hur man köper en present till din pojkvän

Gåvor är roliga eftersom de är avsedda att vara ett fysiskt uttryck för kärlek till sin betydande andra. Det finns många tillfällen där det skulle vara lämpligt att erbjuda en gåva till din pojkvän. Ibland kan en gåva vara spontan. Men handlingen att köpa en gåva kan vara frustrerande, särskilt om du inte är säker på vad du ska köpa. Medan detaljerna varierar från par till par, kan det vara kul att välja en present till någon du bryr dig om.

Steg

Present ideér

Provgåva idéer för pojkvän

Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

Metod 1 av 3:
Välja en present till din pojkvän
  1. Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 1
1. Tänk på vikten av tillfälle. Inte alla tillfällen skapas lika. En sex månaders relation milstolpe är inte så omöjligt som ett år, till exempel. Generellt sett bör du ha en bra förståelse hur viktigt ett gåva-ger tillfälle kommer att vara till din pojkvän. Storleken och värdet på din gåva ska ungefär korrelera med det.
  • Tänk på att du inte behöver ett tillfälle för att göra det värt att ge en gåva. Gåvor är alltid välkomna, och betyder aldrig något mindre om du ger dem spontant.
  • Bild med titeln 88043 2
    2. Väg romantisk mot praktiska gåvor. Det finns olika typer av gåva som du kan ge till en pojkvän. De kommer att ha olika effekter och passar olika tillfällen. Romantiska gåvor är en främst symbolisk gest av din kärlek, medan praktiska gåvor är något med verkligt värde och användning. Oavsett om du väljer en över den andra bör bero på tillfället, förhållandet och pojkvännens smak.
  • Romantiska gåvor inkluderar rosor, hjärtligt brev och vin. De är bra för romantiska tillfällen som ett årsdagen av Alla hjärtans dag.
  • Praktiska gåvor har verklig användning och sträcker sig från strumpor till videospel. De behöver inte ett specifikt tillfälle, men de är väl lämpade för födelsedagar och jul.
  • Bild med titeln 88043 3
    3. Undvik nyhetspresenter. Novelty gåvor är en rolig sak att ge på fester, men effekten är mycket kortvarig. Dessa är vanligtvis bäst lämpade för vänskapsrelationer. Novelty gåvor (som en avsiktligt ful tröja) kommer att göra de två av er skratta, men det kommer inte att känna sig romantisk, och användningen kommer inte att sträcka sig långt förbi den tid du ger den.
  • Det enda undantaget att ge en nyhetspresent är om din pojkvän verkligen är in i dem, eller om både av er ger varandra nyhetspresenter - som en april dumma dag prank.
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 2
    4. Basera ditt val på hans intressen. Om du försöker köpa en present till någon, bör du först delta i den personens huvudintressen. Kanske älskar din pojkvän sport eller musik mest. Kanske är han en läsning, eller besatt av utomhus. Det är troligtvis att du redan har en fördjupad kunskap om vad din pojkvän är intresserad av. Dra nytta av den kunskapen och låt den vägleda dig mot en gåva.
  • Till exempel, om din pojkvän är i sport, kan du köpa en undertecknad samlares jersey från hans favoritlag.
  • Som ett annat exempel, om din pojkvän älskar ortodoxa svart metall, kan du överväga att beställa en Deathspell Omega Vinyl eller någon merch från Europa.
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 3
    5. Var uppmärksam på din pojkvänens behov. Processen att få din pojkvän en gåva kan börja månader innan du faktiskt köper den. Under dina vanliga konversationer kommer han förmodligen att anmärka några saker som han vill eller behöver inom en snar framtid. Att hålla dina öron skalade och köpa något han säger att han vill är ett snygg sätt att få din pojkvän att göra beslutet själv.
  • Dessutom är det faktum att du har lyssnat så intensivt till vad han säger kommer att göra dig som en jämn sötare partner.
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 4
    6. Fråga sina vänner för råd. Om din pojkvän har nära vänner, kan de ha ett nytt perspektiv på de saker han är mest intresserad av för tillfället. Pratar med dem om det när din pojkvän inte skulle kunna erbjuda lite inblick i vad du äntligen kommer att få honom. Även om de inte har hört någonting från honom direkt, kan de kanske erbjuda förslag på lämpliga gåvor.
  • Brainstorming med andra människor som vet att din pojkvän kan vara till stor hjälp om du har problem med att tänka på en gåva.
  • Styra av vänner du tror kan förstöra överraskningen i förväg.
  • Bild med titeln 88043 7
    7. Tänk på något oförutsägbart. En av faktorerna av en underbar gåva är överraskningselementet. Om din pojkvän vet exakt vad du ska få för honom i förväg, kommer det inte att känna sig som speciell. Med det i åtanke, försök att slå en balans mellan oförutsägbarhet och önskvärt. I slutet av dagen är det viktigare att din pojkvän faktiskt gillar vad du får honom, men överraskningsfaktorn kommer att göra den gåva som ger det mycket roligare för de båda.
  • Bild med titeln 88043 8
    8. Se till att gåvan är högkvalitativ. I de flesta fall har du ett urval att välja mellan.Om du köper en gåva, försöker du visa någon som du bryr dig om dem. Om du vet i allmänhet vad du vill få, sikta på en produkt med högre kvalitet. Detta ofta (men inte alltid) linjer upp med priset på objektet. I åldern av Internet är det ganska lätt att leta upp en gåva och se hur mycket någon som spenderas på den jämfört med andra produkter.
  • Kontrollera online recensioner för att få en bra uppfattning om produktens kvalitet..
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 5
    9. Köp en upplevelse istället för ett objekt. Som ett sätt att protestera i materialet och berika upplevelsen av livet har många förändrats bort från traditionell presentgivande och vände sig istället för att köpa erfarenheter för sina kära. Istället för en butiksbyggnad, kan du till exempel köpa din pojkvän en biljett till hans favorit progressiva rockband som utför live.
  • Få dig en biljett också för att vända gåvan till möjligheten till en gemensam upplevelse.
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 6
    10. Välj något som påminner om ett delat minne. Som ett par är det troligt att du har många inuti skämt och koncept som bara är kända för er två. Några av de viktigaste gåvorna du kan ge till någon i en romantisk parning är gåvor som på något sätt symboliserar din historia tillsammans. Det här kan ta lite kreativitet för att ordentligt träna, men om du bara surfar med gåvor kan du hitta en som påminner dig om ditt förhållande på något sätt.
  • Till exempel, om de två först träffade på zoo i den afrikanska safari-sektionen, skulle en plysch lejon representera mycket mer än en kuddeaktig leksak. Det skulle vara ett erkännande av ditt ursprung som ett par.
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 7
    11. Betona tankeväckande över kostnaden. Det ultimata värdet av den gåva som du kommer att ge lögner i tanken som du har investerat i den. Även om du inte borde vara rädd för att tillbringa extra dollarn på en verkligt minnesvärd gåva är det viktigt att komma ihåg att det finns viktigare saker på spel än det föremål du hämtar för honom. Anslutningen de två av er delar är ovärderlig. Gåvan är avsedd att vara en reflektion av det.
  • Ett bra exempel skulle vara ett trevligt, inramat fotografi av er två tillsammans. Ett annat exempel är en anpassad graverad nyckelring med hans namn på den.
  • Bild med titeln 88043 12
    12. Skapa något själv. Gåvor behöver inte nödvändigtvis köpas. I vissa fall kan det känna sig ännu mer omtänksamt om du gör något själv. Om du har en talang som konst eller musik kan du använda den till din fördel. Skriv en sång för din pojkvän och presentera det för honom. Rita honom ett porträtt. Dessa gåvor är vanligtvis de billigaste, men de är också några av de mest hjärtliga och meningsfulla.
  • Överväg att göra något som han kan använda, som att sticka honom en halsduk eller hatt.
  • Metod 2 av 3:
    Inköp av gåvan
    1. Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 8
    1. Jämföra priser. Även om du inte borde låta dig oroa dig för mycket om bekostnad av en gåva, kan det inte skada för att se om och var du kan få en affär på den gåva du har valt att köpa. Om det är ett ganska vanligt föremål, har du förmodligen ett alternativ till några olika butiker nära dig. Även om priserna på vissa saker är standardiserade finns det alltid en möjlighet att en butik kommer att ha någon form av kant över de andra. Kontrollera att jämföra priserna på butiker eller online-marknadsplatser tar inte lång tid att göra, och du kan sluta spara lite pengar genom att göra det.
    • Du kan ibland dra nytta av den stora försäljningen. Viss försäljning, som svart fredag ​​eller cyber måndag, erbjuder stora rabatter på föremål.
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 9
    2. Ta emot för frakttider om du handlar online. Om du köper den här presenten till ett visst datum, som en födelsedag eller årsdag, står det för att du behöver gåvan redo på dagen, och helst minst några dagar före det. Mycket porto tar 1-2 veckor för att få ett paket på din tröskel. Du bör ta hänsyn till denna försening när du gör ditt köp. På grund av oförutsedda problem med posttjänsten är det en bra idé att ge dig åtminstone en veckas leeway.
  • Om din pojkvän bor med dig, bör du överväga risken för att han kan vara den som ser paketet på din dörrstopp. Om det här är en risk borde du ha paketet skickat någon annanstans som en väns plats.
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 10
    3. Beställa eller köpa din gåva. Oavsett om du ska till en butik eller köpa presenten online kommer det att komma ett ögonblick av sanning där du överlämnar dina pengar och får gåvan. Även om det är troligtvis kommer din pojkvän att älska den gåva du köpte för honom, det är alltid bra form att be om ett presentkvitto. På det sättet, om för vilken anledning som din pojkvän föredrar något annat, kan han istället få butikskredit.
  • Online-inköp tar minst en vecka för att komma fram till din tröskel.
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 11
    4. Förbered eller linda gåvan. Även om omslaget ibland ses som en onödig tillägg, lägger den tid det tar att packa upp gåvan till spänningen, vilket gör det roligare att ge det roligare för både dig och din pojkvän.
  • Du kan också lägga din gåva i ett kuvert om det är ganska litet.
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 12
    5. Förvara den någonstans hemlighet. Håll en gåva dold tills du är redo att presentera den till din pojkvän kan vara lätt eller svår, beroende på din levande situation. Om du bor med din pojkvän i en ganska liten lägenhet, till exempel, kan det vara svårt att hitta en plats där han är säker på att inte se. Okongruous platser som ryggen av köksskåp och rengöringsleveranser kan vara bra för att gömma gåvan tills tiden är rätt.
  • Om du tror att det kommer att vara tillräckligt med ett problem för att dölja det, kan du alltid gömma det någonstans hemifrån, till exempel dina föräldrars hem eller en väns plats.
  • Metod 3 av 3:
    Presentera det till din pojkvän
    1. Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 13
    1. Hålla det till en överraskning. Presenter är bäst om den andra personen inte vet vad det än är. Det finns ett visst nöje att ha något som hålls en överraskning, både för den person som ger och gåvans mottagare. Det kan vara frestande att berätta för din pojkvän om den fantastiska gåvan du fick honom, men det är väl värt det att vara tyst till sanningens ögonblick.
    • Om du verkligen känner uppmaningen att spilla hemligheten, överväga att berätta för en icke-ömsesidig vän - det här sättet, kommer de inte att berätta för honom!
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 14
    2. Inkludera ett romantiskt brev eller ett kort. Även om du inte är en särskilt skicklig författare, är det en viss skönhet att försöka beskriva dina känslor för din betydande andra på papper. Det behöver inte vara något speciellt. Skriv något om vad gåvan ska betyda (din kärlek till honom, till exempel) och hur mycket du bryr dig om honom. Även om du säger dessa saker hela tiden till honom, kommer det att känna sig speciellt speciellt att se det skrivet som sådant.
  • Till exempel kan du skriva: "Denna klippbok innehåller alla mina favoriter minnen av oss. Jag hoppas det får dig att le så mycket som det gjorde mig!"
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 15
    3. Vänta på ett speciellt ögonblick. Du vill presentera din gåva på en punkt där de två av er är avslappnade och saker är trevliga. En gåva-ger bör inte rusas alls, och det borde inte vara något annat på språng när du ger det. För det här skull rekommenderas att en gåva presenteras efter en måltid.
  • Vissa gåvor kan ges vid specifika tider. Till exempel kan julklappar lämnas under trädet. Om det är en stor födelsedagsfest kan du lämna din gåva med de andra.
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 16
    4. Berätta för honom att vänta medan du hämtar gåvan. Du borde berätta för din pojkvän att vänta medan du får nutiden från var du än är lagrade den. Att få honom att vänta medan du hämtar det kommer att öka spänningen från sin sida, och kan göra det roligare för dig om han fortsätter att försöka gissa vad det är köpt för honom.
  • Leda upp till det. Säg något som: "Åh! Jag har något speciellt bara för dig! Låt mig få ut det..."
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 17
    5. Ge honom gåvan. Hand över den gåva du köpte för din pojkvän. I de flesta fall bör din pojkvän svara mycket varmt på gesten. Det sätt du ger det borde vara ganska enkelt. Om du vill kan du säga något som "Det här är till dig" När du levererar det över. Därifrån kan du se honom packa upp gåvan och mäta hans reaktion.
  • Oroa dig inte om han inte verkar stolt över det. Alla uttrycker värme och spänning annorlunda, och vissa människor känner sig nervösa när de sätter på platsen.
  • Bild med titeln Köp en present till din pojkvän Steg 18
    6
    Söta affären genom att få romantisk. Chansen är att din pojkvän kommer att bli överraskad av den vänlighet du har levererat till honom. Här är en chans att proverby sopa honom av fötterna. Kommer in för att ge fysisk tillgivenhet (som kramar och kyssar) kan hjälpa intensifiera de positiva känslorna de två är redan känner. Det finns många sätt att vara romantiska.
  • Planera inte saker för mycket. Låt några av magiken hända spontant. Om det inte händer, tvinga inte det.
  • Tips

    Det är inte själva gåvan som betyder, men känslan bakom den. Om du har mycket kärlek till den här personen och har tänkt på gåvan, är det praktiskt taget säkert att vara en träff med honom.
  • När du är i tvivel, få en typisk romantisk gåva som choklad eller blommor. De är ostliknande, men de bör tas emot varmt.
  • Varningar

    Steer bort presentkort. Presentkort är en ganska opersonlig present. De är i huvudsak en gåva av pengar du bara kan spendera på ett ställe. Extra tanke borde gå in i en present till din betydande andra.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande